- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
kétségtelen, hogy jobb a ONE.
De a felhasználók 90% szerintem azt sem tudja, hogy mi az az NFC, vagy az ac wifi. (utóbbit én sem tudom, arról mesélhetnél!)
Glonass a 601-esben is van.
Illetve a kijelzőfelbontás is csak számszerű dolog ezen a szinten, ha egy félméter átmérőjű TV-nek 1920x1080 a felbontása, akkor miért nem elég egy 4,5 colos kijelzőre 540 x 960? a fizikai méretkülönbség nem csak kétszeres. Nagyon perverzmód kéne nézni egy ilyen kijelzőt, hogy láthatóak legyenek a pixelek...
itt van amúgy egy összehasonlítás. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
Nem tapasztaltam még, hogy lassú lenne a 601, az én igényeimet maximálisan kielégíti: telefonálni, navigálni, levelezni, ebay-ezni, fotózni, zenéthallgatni, filmezni tökéletes. Lehet, hogy egy 4magos proci 1 ezred másodperccel gyorsabban tud lájkolni, és nyilván a ONE az menőbb, mert jobban van marketingelve, mert az a csúcstelefon... De szerintem a középkategóriás okostelefonok között is vannak jólkivitelezett, elegáns megjelenésű, használató készülékek is.
Jó a ONE, de ha valakinek csak 80-90 ezret szán a témára, mint pl ricsip, akkor a Zara is jó választás: ugyanaz a szoftver van rajta, ugyanaz a design, picit más a hardver, csak olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest