Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Laca1212 #18391 üzenetére
Mozaik S van nekem is, azon tényleg van 4G/LTE, de nem használom, mivel le van korlátozva 21MBit/s-re, annyi meg jön a 3G/HSPA-n is. Csak a Mozaik L-től felfelé jön a 60Mbit/s. [link]
Egész nap úton vagyok, ráadásul a 4G sok helyen elfogy és van mikor nagyon nehezen áll át 3G-re, és - Murphy törvénye - mindig pont akkor akarnak híni... -
Kiskopika
senior tag
Ez tortent a csalad ip5 el. Nem esett meg semmi extra
https://www.dropbox.com/sh/lb3imcx3pf3w823/nLPOLdTHdy
-
Ritka90
csendes tag
Most már én is szerencsés One tulajdonos vagyok
Egyelőre még csak ismerkedünk, de a Wave II után nagyon tetszik.
Milyen teszteket érdemes első körben lefuttatni rajta, hogy minden megfelelően működik-e?Még mindig azon tűnődőm, hogy képes voltam ennyi pénzt kiadni egy telefonért?
-
szubence
csendes tag
válasz
Diamond500 #18386 üzenetére
Igen, sajnos nem egyszerű procedúra és hosszú is (10-15 napot ígértek, mondjuk inkább várok ennyit, minthogy pár évig ezt a foltot nézegessem). Ráadásul, ha azt állapítják meg, hogy nem jogos a csere, akkor nem csak a postázást, hanem még a bevizsgálás költségét is nekem kell állni...
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Az Apróddal nagyon kell vigyázni rengeteg a kamu, fantom hirdetés. Csak lenyúlásra megy. Saját tapasztalom. Igaz engem nem nyúltak le mert résen vagyok. A múlt hetekben többször is belefutottam ilyen hirdetőkbe. Rámozdulsz a hirdetésre, semmilyen szinten nem kompromisszum képes vagy azonnal leszedi a hirdetést. Csak akkor hajlandó üzletelni,ha előre utalsz. Utaljon előre akinek hat anyja volt.
Diamond500:
Webes vásárlásnál indoklás nélkül elállhatsz 8 munkanapon belül. Vagy FV.
-
concrete
csendes tag
Sziasztok. Ha rajtam kívül is zavar valakit a FB Messenger kötelező használata, akkor telepítés után egyszerűen tiltsátok le. Bocs ha volt már
-
szubence
csendes tag
-
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #18368 üzenetére
Nem eredeti, hanem másolat. Minőségben se hozza nagy valószínűséggel az eredetit. Bár a Beats és a minőség eleve két külön fogalom.
-
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Mihez képest? Ahhoz képest, hogy replika, ergo ki tudja milyen minőségű, nem biztos, hogy bármennyit is ér.
-
adodaniel
őstag
Na megoldódott a LED problémám. Valami program lehetett a ludas, csináltam egy FR-t, de a beállításokat és programokat nem mentésből tettem vissza és egyből jó lett. Utoljára FB Messengert tettem fel, de nem merem 100%-osan állítani, hogy az okozta a problémát.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt.Ezért üdv mindenkinek!
Én is tulajdonosa vagyok ennek a remek csodának már bő egy hónapja.
De tegnap éjjel el dobta a 3G/LTE a telefon.Azt írja hogy "A csatlakozás a nem megfelelő APN beállítások miatt nem engedélyezett"
Csináltam FR gyárilag és Recoveryből is,APN beállításokat néztem az is jó.Volt bekapcsolva is meg nem is protokoll,úgy is próbáltam.
T-mobilos a telefon,vkinek vmi ötlete ezzel kapcsolatban?
Sim csere is volt,a gyári simmel másik telefon megy,a másikből való Simmel is ezt írja ki.Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Sgar -
Nuada herceg
őstag
Elég jó ajánlatnak tűnik nem?
-
AdamJ:::
csendes tag
-
Steve006
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok teljesen, kis segítségre lenne szükségem.
Szeretném megjeleníteni a gmail, fb, viber ikonokon az éppen beérkezett üzenetek/események értesítését kis jelvényként, de akárhogy állítom be, nem akarja ezt a funkciót nekem kiadni sehogy.
Értesítési sávban felugrik a levél/üzenet, de jelvényben nem.
Előre is köszönöm! -
turika86
aktív tag
Két kérdésem is lenne hozzátok, az értesitő led itt is szabadon konfigurálható külső nappal?!(pld lightflow) vagy itt csak 2 szín lehetséges?! Mert eddig csak pirosat/zöldet láttam rajt... Másik dolog, hogy a lockscreen testreszabást sehol sem találom, merre találom a beállításokat?!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18348 üzenetére
Neem én soha nem rootolom a telefont, teljesen gyári 4.3 megy rajta...
-
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Én semmit sem szedtem le hozzá, alapból ment ...
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Open Mic a neve, Play áruházból leszedhető!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18341 üzenetére
nem, nekem most is működik...Ráadásul magyarul is érti...
-
Valkűr
addikt
A napokban vettem egy ilyet a telefonom mellé...Elég régóta nézegetem ezeket a kis hangsugárzókat, de a legtöbb baromi drága volt. Ezzel a Tescóban találkoztam 11ezer ft. kipróbáltam és szerelem lett első hallásra. Meglepően korrekt kis hangcucc. Elég hangos és még mélye is van, meglepően sok a méreteihez képest. Működik kábellel is, vagy Bluetooth kapcsolattal, utóbbi 10 óra zenehallgatást ígér. Könnyű a csatlakoztatása is, csak a Bluetooth gombot kell nyomva tartani hozzá. A töltés is egyszerű mert egy hagyományos micro usb csatin keresztül lehet a számitógépről tölteni.. Elől dupla hangszóró van benne, valamint az aljában egy ovál mély kapott helyet.
-
Valkűr
addikt
Egy kis ízelítő...
-
Nuada herceg
őstag
Hogy népesedik a tábor...
Ki is kell húzni a szarból a HTC-t. -
turika86
aktív tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam! Eddig nagyon bejövős a kicsike!
-
Ramius
őstag
válasz
SeatLeon08 #18321 üzenetére
Teljesen világos volt az előbb is. A + gomb akkor sem működik. Persze a mellette lévő kuka az igen...
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
-
Ramius
őstag
Hogy tudok saját hangot beállítani ébresztőnek? Még nem jöttem rá melyik mappába kell pakolni
-
Nuada herceg
őstag
az ellen nem véd.
Off:
Hihetetlen ez a számszung.
Annyira próbálja az androidot koppintani, hogy az valami hihetetlen.
Szerintem nemsokára már azt fogják hinni, hogy ők írták a rendszert is.
Most, hogy a hangouts megkapta az sms jogot, nekik is meg kellett lépniük ezt a saját
alkalmazásukkal.
Mindenre van 1 sajátjuk. Pl.: az S voice, meg nemtommég. -
baani59
aktív tag
válasz
Szpisti #18309 üzenetére
Sziasztok,
tegnap a híradóban hallottam az Országos Katasztrófavédelem mobiltelefonokra és tablettekre készített Vészhelyzeti Tájékoztató Rendszer nevű appjáról. A nevéhez híven tájékoztat az árvízről, hóakadályról, stb - csak letöltöd a Playről és installálod.
Az első feladat: találd meg a Play-en. Ha már tudod a nevét - BM OKF VTR - nem nehéz, de elsőre nekem ez nem ugrott be.
Feltelepítettem, jöttek a hírek.
Kb. 70%-os akksival tettem le a telót, reggel pedig nem tudtam bekapcsolni, nullára merült.
Mivel mást nem telepítettem, rögtön a nagyszerű VTR programra gyanakodtam.
Feltöltés után bekerült a szokott helyére az övtokba. Kb. 20 perc múlva feltűnt, hogy a telefon melegítí az oldalamat. Kb. 80%-on volt az akku és baromi meleg volt a teló. Kilőttem a VTR-t, most minden rendben.
Kíváncsi lennék, hogy csak nálam van így, vagy a VTR program hibás.
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #18308 üzenetére
Hát a porszívó-gyártókhoz biztos nem...
-
dave182
senior tag
A kitkat frissítést feltette valaki?Kíváncsi lennék rá hogy milyen...
-
kdennis
aktív tag
-
delig
tag
Sziasztok!
Tegnap érdekes dolog történt velem:
öcsémmel beszéltem kb 1 órát és közben egyszer magától bekapolt a kihangosítás, majdnem megsüketültem tőle
Aztán kétszer pedig elindult egy zene, beszélgetés köben, úgy hogy a telefon végig a fülemnél volt.
Majd mikor befejeztük a beszélgetést, akkor azt látom, h 3 ikonom a főképernyőn teljesen máshol van, szétszóródtak.
Ez mitől lehet?
Múltkor is volt olyan, igaz csak 1 pillanatra, hogy bekapcsolt a kihangosítás.
Eddig nem találkoztam ilyennel, se ennél a telefonnál, se másiknál.
4.3 van fenn, igaz FR-t nem csináltam utána, de működik mindig rendesen.Valami ötlet esetleg?
Számomra elég furcsa a jelenség. Lehet a közelítő érzékelővel lenne valami hiba? Tegnap azt is néztem, és akkor jónak tűnt, és igazából máskor is, mikor figyelgettem.Ha valakinek lenne ötlete, az jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest