Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Laca1212 #18391 üzenetére
Mozaik S van nekem is, azon tényleg van 4G/LTE, de nem használom, mivel le van korlátozva 21MBit/s-re, annyi meg jön a 3G/HSPA-n is. Csak a Mozaik L-től felfelé jön a 60Mbit/s. [link]
Egész nap úton vagyok, ráadásul a 4G sok helyen elfogy és van mikor nagyon nehezen áll át 3G-re, és - Murphy törvénye - mindig pont akkor akarnak híni... -
Kiskopika
senior tag
Ez tortent a csalad ip5 el. Nem esett meg semmi extra
https://www.dropbox.com/sh/lb3imcx3pf3w823/nLPOLdTHdy
-
Ritka90
csendes tag
Most már én is szerencsés One tulajdonos vagyok
Egyelőre még csak ismerkedünk, de a Wave II után nagyon tetszik.
Milyen teszteket érdemes első körben lefuttatni rajta, hogy minden megfelelően működik-e?Még mindig azon tűnődőm, hogy képes voltam ennyi pénzt kiadni egy telefonért?
-
szubence
csendes tag
válasz
Diamond500 #18386 üzenetére
Igen, sajnos nem egyszerű procedúra és hosszú is (10-15 napot ígértek, mondjuk inkább várok ennyit, minthogy pár évig ezt a foltot nézegessem). Ráadásul, ha azt állapítják meg, hogy nem jogos a csere, akkor nem csak a postázást, hanem még a bevizsgálás költségét is nekem kell állni...
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Az Apróddal nagyon kell vigyázni rengeteg a kamu, fantom hirdetés. Csak lenyúlásra megy. Saját tapasztalom. Igaz engem nem nyúltak le mert résen vagyok. A múlt hetekben többször is belefutottam ilyen hirdetőkbe. Rámozdulsz a hirdetésre, semmilyen szinten nem kompromisszum képes vagy azonnal leszedi a hirdetést. Csak akkor hajlandó üzletelni,ha előre utalsz. Utaljon előre akinek hat anyja volt.
Diamond500:
Webes vásárlásnál indoklás nélkül elállhatsz 8 munkanapon belül. Vagy FV.
-
concrete
csendes tag
Sziasztok. Ha rajtam kívül is zavar valakit a FB Messenger kötelező használata, akkor telepítés után egyszerűen tiltsátok le. Bocs ha volt már
-
szubence
csendes tag
-
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #18368 üzenetére
Nem eredeti, hanem másolat. Minőségben se hozza nagy valószínűséggel az eredetit. Bár a Beats és a minőség eleve két külön fogalom.
-
válasz
Nuada herceg #18362 üzenetére
Mihez képest? Ahhoz képest, hogy replika, ergo ki tudja milyen minőségű, nem biztos, hogy bármennyit is ér.
-
adodaniel
őstag
Na megoldódott a LED problémám. Valami program lehetett a ludas, csináltam egy FR-t, de a beállításokat és programokat nem mentésből tettem vissza és egyből jó lett. Utoljára FB Messengert tettem fel, de nem merem 100%-osan állítani, hogy az okozta a problémát.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt.Ezért üdv mindenkinek!
Én is tulajdonosa vagyok ennek a remek csodának már bő egy hónapja.
De tegnap éjjel el dobta a 3G/LTE a telefon.Azt írja hogy "A csatlakozás a nem megfelelő APN beállítások miatt nem engedélyezett"
Csináltam FR gyárilag és Recoveryből is,APN beállításokat néztem az is jó.Volt bekapcsolva is meg nem is protokoll,úgy is próbáltam.
T-mobilos a telefon,vkinek vmi ötlete ezzel kapcsolatban?
Sim csere is volt,a gyári simmel másik telefon megy,a másikből való Simmel is ezt írja ki.Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Sgar -
Nuada herceg
őstag
Elég jó ajánlatnak tűnik nem?
-
AdamJ:::
csendes tag
-
Steve006
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok teljesen, kis segítségre lenne szükségem.
Szeretném megjeleníteni a gmail, fb, viber ikonokon az éppen beérkezett üzenetek/események értesítését kis jelvényként, de akárhogy állítom be, nem akarja ezt a funkciót nekem kiadni sehogy.
Értesítési sávban felugrik a levél/üzenet, de jelvényben nem.
Előre is köszönöm! -
turika86
aktív tag
Két kérdésem is lenne hozzátok, az értesitő led itt is szabadon konfigurálható külső nappal?!(pld lightflow) vagy itt csak 2 szín lehetséges?! Mert eddig csak pirosat/zöldet láttam rajt... Másik dolog, hogy a lockscreen testreszabást sehol sem találom, merre találom a beállításokat?!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18348 üzenetére
Neem én soha nem rootolom a telefont, teljesen gyári 4.3 megy rajta...
-
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Én semmit sem szedtem le hozzá, alapból ment ...
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Open Mic a neve, Play áruházból leszedhető!
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18341 üzenetére
nem, nekem most is működik...Ráadásul magyarul is érti...
-
Valkűr
addikt
A napokban vettem egy ilyet a telefonom mellé...Elég régóta nézegetem ezeket a kis hangsugárzókat, de a legtöbb baromi drága volt. Ezzel a Tescóban találkoztam 11ezer ft. kipróbáltam és szerelem lett első hallásra. Meglepően korrekt kis hangcucc. Elég hangos és még mélye is van, meglepően sok a méreteihez képest. Működik kábellel is, vagy Bluetooth kapcsolattal, utóbbi 10 óra zenehallgatást ígér. Könnyű a csatlakoztatása is, csak a Bluetooth gombot kell nyomva tartani hozzá. A töltés is egyszerű mert egy hagyományos micro usb csatin keresztül lehet a számitógépről tölteni.. Elől dupla hangszóró van benne, valamint az aljában egy ovál mély kapott helyet.
-
Valkűr
addikt
Egy kis ízelítő...
-
Nuada herceg
őstag
Hogy népesedik a tábor...
Ki is kell húzni a szarból a HTC-t. -
turika86
aktív tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam! Eddig nagyon bejövős a kicsike!
-
Ramius
őstag
válasz
SeatLeon08 #18321 üzenetére
Teljesen világos volt az előbb is. A + gomb akkor sem működik. Persze a mellette lévő kuka az igen...
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
-
Ramius
őstag
Hogy tudok saját hangot beállítani ébresztőnek? Még nem jöttem rá melyik mappába kell pakolni
-
Nuada herceg
őstag
az ellen nem véd.
Off:
Hihetetlen ez a számszung.
Annyira próbálja az androidot koppintani, hogy az valami hihetetlen.
Szerintem nemsokára már azt fogják hinni, hogy ők írták a rendszert is.
Most, hogy a hangouts megkapta az sms jogot, nekik is meg kellett lépniük ezt a saját
alkalmazásukkal.
Mindenre van 1 sajátjuk. Pl.: az S voice, meg nemtommég. -
baani59
aktív tag
válasz
Szpisti #18309 üzenetére
Sziasztok,
tegnap a híradóban hallottam az Országos Katasztrófavédelem mobiltelefonokra és tablettekre készített Vészhelyzeti Tájékoztató Rendszer nevű appjáról. A nevéhez híven tájékoztat az árvízről, hóakadályról, stb - csak letöltöd a Playről és installálod.
Az első feladat: találd meg a Play-en. Ha már tudod a nevét - BM OKF VTR - nem nehéz, de elsőre nekem ez nem ugrott be.
Feltelepítettem, jöttek a hírek.
Kb. 70%-os akksival tettem le a telót, reggel pedig nem tudtam bekapcsolni, nullára merült.
Mivel mást nem telepítettem, rögtön a nagyszerű VTR programra gyanakodtam.
Feltöltés után bekerült a szokott helyére az övtokba. Kb. 20 perc múlva feltűnt, hogy a telefon melegítí az oldalamat. Kb. 80%-on volt az akku és baromi meleg volt a teló. Kilőttem a VTR-t, most minden rendben.
Kíváncsi lennék, hogy csak nálam van így, vagy a VTR program hibás.
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #18308 üzenetére
Hát a porszívó-gyártókhoz biztos nem...
-
dave182
senior tag
A kitkat frissítést feltette valaki?Kíváncsi lennék rá hogy milyen...
-
kdennis
aktív tag
-
delig
tag
Sziasztok!
Tegnap érdekes dolog történt velem:
öcsémmel beszéltem kb 1 órát és közben egyszer magától bekapolt a kihangosítás, majdnem megsüketültem tőle
Aztán kétszer pedig elindult egy zene, beszélgetés köben, úgy hogy a telefon végig a fülemnél volt.
Majd mikor befejeztük a beszélgetést, akkor azt látom, h 3 ikonom a főképernyőn teljesen máshol van, szétszóródtak.
Ez mitől lehet?
Múltkor is volt olyan, igaz csak 1 pillanatra, hogy bekapcsolt a kihangosítás.
Eddig nem találkoztam ilyennel, se ennél a telefonnál, se másiknál.
4.3 van fenn, igaz FR-t nem csináltam utána, de működik mindig rendesen.Valami ötlet esetleg?
Számomra elég furcsa a jelenség. Lehet a közelítő érzékelővel lenne valami hiba? Tegnap azt is néztem, és akkor jónak tűnt, és igazából máskor is, mikor figyelgettem.Ha valakinek lenne ötlete, az jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- E-roller topik
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest