- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
El tudná árulni valaki hogy a HTC One M7 miért nem támogatott a Vodafone Wallet -el? Még a legszarabb LG G2 mini is meg a régi galaxy S3 is benne van a listába meg ilyen alsokategóriás NFC-s telefonok is de az M7 nem. Hát beszrok, és a menübe ott van az NFC-nél hogy érintésnélküli fizetés. Nem hiszem el hoyg nem kompatibilis csak a listába nem pötyögték be és kizár a program.
-
kdennis
aktív tag
Nekem eddig a lezárási képernyőn ott voltak a naptári események és most már a Lollipop óta nincs. Nem lehet ezt valahogy vissza kapcsolni?
-
kdennis
aktív tag
Távozik a HTC egyik vezető dizájnere
Nekem erről az egészről a Séf (Chef) c. film jut eszembe amikor Jon Favreau szeretne valami még újabbat alkotni, de a seggfej főnöke nem engedi, mert a JÓL MEGSZOKOTT vonalat követjük mert az eddig BEVÁLT. Talán ez lehet az oka annak hogy nem történ olyan drasztikus változás. -
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Pff...
Ez gyenge ok hogy M9 miatt...
-
kdennis
aktív tag
Nekem még mindig tökéletesen ébreszt.... 2 ébresztés is van beállitva 10 percel később. (nem telepitettem újra, csak ráfrissítettem a régi androidra)
-
kdennis
aktív tag
Szerintem a telefonmba rejtett megfigyelő rendszer zavarhatja össze az ébresztőt!
Letöröltétek a megfigyelő vírust ami aktívan tartja a készüléket, az enyémen meg rajta maradt és mivel aktív... ébreszt is.
-
kdennis
aktív tag
válasz
szegto #34309 üzenetére
Azt vettem észre hogy egy picit mint ha a játék közbe jobban akadozna a rendszer. Mint ha elfogyna a memória, aztán látom hogy 3 oldal van az utoljára használt programoknál, bezárom mind és akkor jó lesz. Most ilyesmi másnak is van és ezért töröljek rendszert vagy hagyjam. Beszoptam hoyg frissítettem mert ez lassító frissítés volt.
-
kdennis
aktív tag
Nem értem ezt az ébresztés hibátokat!
Én úgy telepítettem a Lollit hogy nem csináltam HardResetet, és mindig ébreszt.
-
kdennis
aktív tag
Ti is mindig ráklikkeltek a beállításokba reflexből a kapcsoló panel előhívására?
Hozzá kell még szoknom hogy 2x húzzam le a redőnyt. -
kdennis
aktív tag
Teljesen fölöslegesen kérdezősködtök hogy mi hogy van ezen a kamu képen. Az egész egy amatőr ember fejéből pattant ki aki csak unatkozott és 3D-zett egy kicsit. Ne vegye már mindenki komolyan ezeket.
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek a kernelt is frissítik? Meg kapjuk végre a kijelzős bekapcsolást, vagy azt már M7-re sose?
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezem már tőletek is, hátha itt okosabb emberek vannak
meg már amúgy is lelassult a fórum!
Szeretnék egy néma riasztót építeni a robogómba. ’Cerberus’ lopás gátló (ajánlom mindenkinek) szinte mindent tud. Mostanában tettek bele egy új lehetőséget ’AutoTask’ a neve és lehet logikai parancsokat (scriptet) írni bele. A tervem hogy egy bluetooth-os kulcstartó ha kilép a telefon hatóköréből amit a robogóba jó mélyen elrejtek, aktiválódik a következő fázis, elindít egy másik programot ami a Gyorsulásmérőt figyeli és ha megmoccan a készülék (vagyis a motort baszkurálják) felhív engem. (én meg leszaladok a 2. emeletről egy bézbózütővel...
) A kérdésem az hogy ebben a Cerberus programban lehet shell command parancsot írni, és lehetséges lenne egy olyan parancsot beleírni hogy egy 2. mozgás érzékelős programban az ON vagy az OFF gomb megnyomódjon? Mert azt ugye nem tudom csak kézzel aktiválni, és körülményes lenne mindig ki be szerelni a motorba.
Már találtam egy oldalt ahol vannak ilyen parancsok, de nemigazán jött össze amit szeretnék!
Képekkel illusztrálom a lényeget…
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #33384 üzenetére
Na kipróbáltam ezt az OTG töltés dolgot. Full gyári S-ON rootolatlan rendszerem van és egyáltalán nem jelzi töltésnek a pendrive-ot. Tökéletesen úgy működik ahogy kell. [link]
-
kdennis
aktív tag
válasz
Zirowe #33416 üzenetére
Egyet értek! Én is beadtam akksi merüléses hibával, és 10 nap múlva vissza küldték hogy az akkumulátor a teszteken megfelelt, szoftverfrissítésen átment! Azt köszi!
Ugyan úgy csinálja... gondol egyet és 70%-nál nem merül tök sokáig, pedig használom. Aztán felgyorsul a merülés.
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #33384 üzenetére
Hát én a mulktor lejátszottam egy filmet róla így. Mondjuk akkor még One X-em volt, de majd kipróbálom.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #33221 üzenetére
Flottás vagyok... de én még mindig reménykedek hogy kicserélik az akksimat és nem vágják vissza hozzám. Nem terveztem ebben az évben új telót venni csak jövőre így még egy évet szeretném ha kibírna az M7
Szóval inkább el megyek személyesen a vodába... ezen nem múlik csak cseréljenek nekem zsír új gyári akksit! -
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Észre vette már valaki hogy egy idő után elkezd lassulni a One. Rájöttem hogy a túl sok kép az oka. 1500 képből 500at csináltam és egyből megtáltosodott. Nem értem miért lassítja a rendszert ha túl sok kép/video van amit nem is használok AKKOR ÉPP. Már 8 hónapja nem volt HardReset, most tervezek egy új HR-t ahogy kijön a Lollipop. Szerintetek javítják benne ezt a hibát?
-
kdennis
aktív tag
válasz
BenHans #32696 üzenetére
eBay-en lehet 30 körül, de én ott nem vennék (garancia miatt), tavaly vissza küldtem gariba a másikat mert egy frekvencián zörgött egy picit. Most 2 évet kaptam erre a Charge 2-re és nagyon örülök neki. Egyébként 5 napja fent volt OLX-en 30-ér fehér! Szerintem érdemes nézni... jön a karácsony és lehet valaki 2-t kap!
Én szerencsére cég nevére meg tudtam venni 31-ért ÁFA nélkül, plusz 24 ezer minusz a régi. -
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Van aki használja rajtam kívűl a TuneIn Radió Pro-t? konkrétan a Music FM amit nagyon sokan hallgatnak és a lassú szerverük miatt a bufferelés totál lefagyasztja a One-omat. 3 percig szenved, de még hangosítani vagy halkítani is alig birok. Katasztrófális ahogy optimalizálva van szerintem ez a program. Munkatársamnak a Samsung S4-én is ez a helyzet. Azt szoktam hoyg elindítom és 10-20 percig a pausba van és bufferelem.
Nem tud valaki valami normális Online Radio eszközt? Ami esetleg még fel is veszi a zenéket!
-
kdennis
aktív tag
válasz
no more #32527 üzenetére
Igazából amit ez csinál az csak annyi hogy bemész az alkalmazás kezelőbe és letiltod az alkalmazást. Totál leállítja és nem indul el, még az ikonja is eltűnik, de bármikor vissza kapcsolhatod. Persze külön programmal biztos kényelmesebb kezelni, de én ilyenért nem költök.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Van egy elméletem!
Mostanába rákaptam a GTA Vice City-re... Vettem hozzá egy IPEGA Joystickot. NAGYON SZUPER!
A lényeg hogy gondolkozok mekkora gép kellene egy GTA 4-hez ha átportolnák milyen vas kellene hogy meghajtsa!
Megnéztem a Vice City gépigényét ami (Intel Pentium 4 3.00GHz) CPU Benchmarkon kb 400 pontot ért el. Az HTC M7-en éppen megy (néha picit lecsökken az FPS) de lényeg, hogy bírja!A GTA 4-hez legalább egy olyan proci kell ami 1200 pontot ért el CPU Benchmarkon. Ez kb 3x-osa, akkor megszorzom az Antutu 27.000 pontot 3-mal és megkapjuk hogy 81 000 pont. Szóval legalább egy ilyen mobil kellene ahhoz hogy bírja a GTA 4-et.
Szerintetek ez hülyeség vagy van benne valami???
-
kdennis
aktív tag
válasz
kirkri #31784 üzenetére
Nem vettem annyiért. Anyukám Lg L70-ébe vettem 16 gigás SD-t nyaralás előtt hoyg feltegyek rá GPS-t, és nem értettem miért nem engedi másolni sehogy. Mire rájöttem hogy a buzernyák KitKat tiltja. És a szerencsétlen 2 gigás belső memóriára kellett másolni amiből már csak 400 MB volt szabad, Hát nagyszerü!!!
(#31775) s3nsitivity "Nem baromság" szövegére írtam hogy IGEN IS BAROMSÁG! Nem is értem hogy ennyire leszarja midenki ezt a dolgot... mer ez egy nagyon nagy idiótaság volt a google részéről. Én itt mindenkinek dicsérem az androidot erre behoznak egy olyan korlátozást mint a béna iPhonosok. Azért veszek Androidot mert sokkal szabadabb mint az a fogyatékos Iphone gyerek telefon. -
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31775 üzenetére
Mert miért ne lenne baromság? A 16 Gigás telefonoshoz veszel 60 ezerért egy 128 gigás SD kártyát és szembesülsz vele hogy az ég világon semmit nem másolhatsz a méregdrága SD kártyádra csak a szar fényképeket amit a telefon csinál. Hát ez remek!
"Tényleg nem baromság..."
-
kdennis
aktív tag
És most ez a HTC fájl kezelő miért olyan nagyszám? Már többször olvastam róla itt, de nem tudtam rájönni mi olyan nagy szám ebbe? Tök béna, a File Man Explorerhez képest szinte fogyatékos.
-
kdennis
aktív tag
Nem tudja valaki hogy az IPEGA kontrollerhez kell külön program meg root hogy rendesen lehessen irányítani vele a játékot? GTA-val szeretnék vele játszani, és nemigazán szeretném ROOT-olni a One-t.
Vagy a Moga szoftvere jó az ipega-hoz?
-
kdennis
aktív tag
Valaki meg tudja nekem magyarázni miért van az hogy N-es ROOTER-en az internet a One-al 40-50 megabittel megy, de ha másolok hálózaton akkor csak 10 Megabit. Energia gazdálkodás kikapcoslva, processzor teljesitmény maximalizálva... nem tudok mást kitalálni. Még az N-only-t is bekapcsoltam de semmi. Laptopon meg megy rendesen a 300-as N, szóval ha a rooter lenne rossz akkor ott miért menne? Eddig galaxy S4-en One X-en probáltam meg az én M7-esemen, de mindegyiknél ez van. TP-link WR1043ND Rooterem van, gigabites hálózattal. Hol a hiba?
-
kdennis
aktív tag
Hát ezt nem hiszem el... most frissítettem a One-omat, és kiszedték belőle a lezárási képernyő duplakoppintásos képernyő kikapcsolását... nem elég hoyg nem ébred fel, de mostmár ki se kapcsol ha duplán klikkelek. Mér kell ezeknek így gecizni?
-
kdennis
aktív tag
Hétvégén voltunk Keszthely Balatonmáriafürdő-n a Delta Retró diszkóba. Vidéki paraszt gyerek ként király volt.. nem sok ilyen jo hely van Békés megyében. Csináltam egy teszt videót a doktor egyik számáról
Meg vagyok elégedve a mikrofonnal. Vehetne egy picit több mélyet, de jó ez, a kép fényereje is kiválló, bár a lézereket nem szereti ez sem, de jól kezelte!
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28497 üzenetére
Jaja, meg volt!
Nem sokan járnak, mi is azért voltunk mert Radio1 pary volt és kolega DJ-zett!
-
kdennis
aktív tag
Ezt a felvételt diszkóba túl a sokadik sörön készítettem, és már a stabilizátor sem segitett rajtam. Viszont a hangot érdemes hallgatni mennyire bírta azt az iszonyat hangos beltéri zenét.
-
kdennis
aktív tag
Na még utoljára egy!
Csak hogy 1 kategóriában induljon a verseny! HTC One vs Sony Xperia ZEddig azt hittem hogy a Sony a tökéletes mikrofonos!
Még a kamerája is behülyül amikor a lézer oda villant! Nagyon durván kiakad szegény!
Csak a One a király!!!!!! -
kdennis
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #28458 üzenetére
Kemény!
Az enyém is ilyen mikrofon, már meghallom!
Egyébként meg a régi One X-nél még mindig jobb így is!
Érdemes fülessel halgatni, nagyon durván felvette a mélyeket a Sony.
Viszont az Ákos koncertet a Sony Sola-m nem bírta, de az már a fülemet is bántotta, nagyon hangosan nyomták! Kár hogy akkor még nem volt meg a One!
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28428 üzenetére
s3nsitivity:
Igen ez nem a kőr és nem is a az Edda hanem EDDA musical! Előző nap volt az igazi Edda!2014. februárjában vettem, végülis a 120 decibelt bírja torzítás mentesen, akkor ezzel menőztek nagyon még úgy emlékszek.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
Semmi gáz nincs a mikivel, egyszerűen csak az irigy szemét Nokia (aki már eladta a lelkét az ablakgyártóknak) beperelte a HTC-t hogy a saját mikrofonjukat használták a One-ba. A pert meg is nyerték így kb a 2013 június utáni telefonokba már nem HDR mikrofon volt. Enyémbe sem HDR van, reméltem hogy azért közel azonos minőség lesz a másik mikrofon, de ez a koncert Disneylandba tényleg nagyon király miénkhez képest!
&#@$ßĐ Nokia!!!!
Itt a ír a HDR mikrofonról aki még nem látta. Kb 3 hónapig lehetett kapni.
-
kdennis
aktív tag
Hétvégi Sörfesztiválon lőttem munkatársammal egy rövid videót a koncertből!
HTC szebb, mélyebb, a Sama cincogósabb. -
kdennis
aktív tag
Felfedeztem valamit... ugye a One-unkba gyárilag mint tudjuk nincs Flash támogatás... olvasgattam leírást hogy lehet vissza kókányolni de nekem nem jött be, le is szartam... na de mostanába keresgéltem valami jo youtube letöltő programot, és kellemes meglepetésként beleoperálta a Flash-t is a rendszerbe úgy hogy az összes böngészővel működik.
Play-on nem lehet megtalálni szóval mindenki saját felelősségre telepítse, de nekem semmi problémám vele már 2 hete. TubeMate
-
kdennis
aktív tag
Nekem a sense 6-ba nagyon nem tetszik hogy külön menüben kell átkapcsolni ha videót akarok csinálni.. miért nem lehetett ott hagyni a videó gombot? meg minden mást is össze kavartak, múltkor panorámát akartam csinálni, kerestem de 2 perc után meguntam azt nem csináltam.
-
-
kdennis
aktív tag
Az egyik barátom egy éve vett One-t, állítása szerint már második tulajtól. Egyik nap nem akart felcsatlakozni a hálózatra. Bement a t-mobilba és mondták hogy európai szinten letiltották az összes szolgáltatónál mert az eredeti tulaj nem fizette a számláit!
Már kérdeztem telefonost hogy IMEI számot lehet e cserélni, de mondta hogy One-ba nem lehet.
Csak annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek se lehet, vagy még fusson haverom pár kört?
-
kdennis
aktív tag
Akkor leírom az én véleményemet azoknak akinek még nem jött meg. Szép lett!
Érezhetően gyors lett, mint ha egy HR-tet nyomtam volna, Lapozgatom én is erre arra, és látszódnak javítások sok helyen és hogy dolgoztak rajta. Feloldás is sokkal gyorsabban megy. Mint ha húztak volna a procin
persze biztos nem.
Ja a kamera nagyon tetszik... lehet hangerővel zoomolni, meg kiraktak gyors ikonokat. Ja és végre lehet NFC-t kapcsolgatni a redőnyben.
-
kdennis
aktív tag
De tipit tapi ébresztés nincs!
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #26763 üzenetére
Nem lesz az olyan nagy szám.
Jo ez a Sense 5.5 is
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #26752 üzenetére
Nekem tegnap frissült a TuneIN Radio Pro. Olyan zöld színű lett mint a Sense 6... már ők is modernizálódtak.
Kezdődik, kezdődik.
-
kdennis
aktív tag
Akkor már ha SMS-ekről van szó, nem tud valaki olyat hogy egy számhoz egyedi SMS csengőhang? Már nem tudom hány órát böngésztem emiatt, de csengőhangletöltéseken kívül nem találtam semmi ilyet.
-
kdennis
aktív tag
Hétvégén Erdély - Torockóban voltunk haverokkal. Hát végre komolyan megkínozhattam a One-t. Ahol másoknak már nem volt semmi térereje, akárhova álltak nekem még 2-3 pöcök volt, és még internetezni is tudtam. Legrosszabb a t-mobilosoknak volt, (én vodás vagyok) de más vodásnak is gyengélkedett a One-nál. Az aksija is jol birta, de azért 50%-nál nem engedtem lejjebb, töltöttem külső aksiról biztos ami biztos. GPS is mindig 2-5 másodperc alatt talált jelet, nagyon büszke voltam rá. EDGE-n 1 pöckös térerővel még töltöttem fel képet Facebookra is
igaz 5 perc volt de sikerült neki.
Konklúzió: végre van egy ultrakirály telefonom amire mindig számíthatok, és a térereje is sokkal jobb mint eddig bármelyik telefonomnak. (régebben nézegettem is már ilyen térerő jelerősítőket, mert rühelltem hogy másoknak sokkal jobb a vétel)
-
kdennis
aktív tag
Drága mindenhol a micro SIM, de ha azt mondják hogy sérült akkor kicserélik ingyen. A kedves ügyfél kiszolgáló kisasszonytól függ.
-
kdennis
aktív tag
HÁH... A googlét nem érdekli kinek mennyi pénz van a zsebébe, végterméket néz...
-
kdennis
aktív tag
válasz
Gulyopapa #25402 üzenetére
Úgy hogy méretben ugyan akkora kb. Mint egy söröz doboz, és mégis olyan basszust nyom hogy hihetetlen. Persze a Katy Perry - Dark Horse-t nem nyomja úgy mint a SUB ládám, de hát a fizikai határokat azért nem tudja átlépni.
Aztán a One-om is szépen mellé küldi a Boom Sound hangot.
-
kdennis
aktív tag
válasz
bajoros #25400 üzenetére
Én kaptam ajándékba a One mellé... itt reklámoztam is hogy eladó, de nem kellett senkinek végül haverom meg vette 10-ér!
Egyedül az üzemideje meg az NFC része tetszett. Csak oda tartottam a telefont és magától bekapcsolódott a hangszóró.. Egyszer kipróbáltam halkan meddig bírja de 12 órát ment kb halkan. Nem rossz amúgy, de a haverom 10.000 Ft-os blutuszos hangszórójánál nem sokkal jobb, ja és csak mélyeket ad ki, a telefon meg a magasakat. Szóval én vettem egy JBL Charge-t, na az már tényleg egy ultra nagy szint egy szar 10.000 ftoshoz képest. Olyan hangokat ad ki hogy sokszor el se hiszik nekem hogy ebből a kis dobozból jön ki ez a sok hang?
Persze most nem akarnak rábeszélni, csak elmeséltem azt az utat amit én most 3 hónap alatt végig jártam.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #25302 üzenetére
Pff, hát ezt jó tudni. Erre nem is gondoltam hogy a fájlokat is lekódolták. A régibe MP3-ba voltak kiterjesztés nélkül és a winamp simán lejátszotta. Akkor kár volt régen megvennem, torrentről keresek régi verziót. Köszönöm szépen a hasznos infót!
-
kdennis
aktív tag
Használ valaki Tune In Radio Pro-t?
Én most szembesültem a ténnyel hogy valamelyik frissítés után a felvételeket áthelyezték a külső tárolóról a "root/data/data/radiotime.player/cach" mappába, amit persze hogy csak ROOT joggal lehet elérni.Nincs valami olyan lehetőség a One-nál hogy úgy ROOT-ni hogy nem kell a HTC oldaláról kinyitni, csak éppen elérem a rendszer fájlokat? Régen a OneX-nél úgy emlékszek volt ilyen. Nem akarok új ROM-ot csak programokhoz kicsit jobban hozzáférni.
-
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #25019 üzenetére
Igazán beletehetnének a programba egy átkonvertálót, nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne. Vagy ez a probléma csak Magyarországon van?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24884 üzenetére
Hát ne rángasd, csak egyenletesen forgasd el 180 fokba lassan, és ne húzd, hanem forgasd. De mutat vízszintezőt is Ha párkínzón kóros vagy akkor úgy nehéz
... csak vicc volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest