- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Szeretném a segítségetek kérni! Mivel az android 6 + sense 7 párosításon nagyon nem tetszik a gyári színkombináció szeretnék magamnak régi sense témát csinálni. Szükségem lenne a gyári "HTC zöld" szín kódjára. Tudtok nekem ebben segíteni? Akinek gyári témája van esetleg egy screenshot vagy valami?
Előre is köszönöm!
-
yodee_
őstag
válasz
TheProb #37328 üzenetére
Ugyanezzel a hibával adtam le a készülékem ősszel. Ötször ment oda-vissza mert mindig átment valami teszten náluk, miszerint hibátlan a készülék. Ennek ellenére beszélgetés közben vagy Én nem hallottam a másik félt vagy fordítva, visszhang, kimaradások stb... Január elején sikerült a HTC ügyfélszolgálaton keresztül egy készülékcserét elindítani (István segített, aki azóta már nem dolgozik ott, illetve az ügyfélszolgálat nem foglalkozik garanciális ügyintézéssel már). Ha minden jól megy akkor hétvégén a kezemben lesz egy M8. Mondjuk 6 hónap szájtépés, várakozás és oda-vissza küldözgetés után ez a minimum szerintem. Remélem az M8-al nem lesz garanciális problémám, így hogy a magyar érdekképviselet már megszűnt...
-
yodee_
őstag
Ez jogos! Viszont ha a teszten megfelel és visszakerül hozzám a készülék, Én pedig egy héten belül többször újra és újra tapasztalom a hibát akkor második szerviz alkalmával nem kell a tesztet (willtek) lefuttatni mert ugyanúgy nem fog jelentkezni. El kellene hinni a felhasználónak hogy jó a telefon és kezdeni vele valami érdemlegeset. Bosszantó hogy semmibe veszik a felhasználó hibajelentését. Nekem Ez a hiba volt illetve beszélgetés közben és/vagy elején nem hallottak vagy visszhangosan. Négyszer ment a szervízbe, mind a 4 alkalommal lement a willtek teszt és megfelelt. A lapra rá lett írva hogy nem sikerült a hibát beazonosítani, készülék javítatlanul visszaküldve. Ezt elégeltem meg. Majd az ötödik visszaküldés előtt épp a HTC ügyfélszolgálattal beszéltem amikor is a hiba jelentkezett. Ekkor Ők tapasztalták hogy nincs rendben a készülék, és István kérelmezte is a készülék azonnali cseréjét. Jelenleg várom az új készüléket. Az egészben az a baj hogy az első leadás és a jelenlegi állapot között eltelt lassan fél év... És gondolom nem sok olyan "birkatürelmű" vásárló van mint én, hogy érdemi javulás nélkül oda-vissza küldözgeti a készüléket ennyiszer... Másnál már valószínűleg a fiók alján landolt volna a készülék. Egy ilyen árkategóriájú és "minőségű" készüléknél ez elfogadhatatlan! Természetesen ezt a jóváhagyott cserét is akkor fogom majd elfogadni ha már nálam lesz a készülék. Mert az eddigi hercehurcát tekintve még az is benne van a pakliban hogy megint visszajön ugyanaz a hibás készülék amit elküldtem. Nem tudom hogy a HTC vezetősége tud e erről hogy mi folyik itt nálunk, de ez vicc. Ha tudják és finoman szólva lesz@rják akkor azért vicc, ha meg nem tudnak róla akkor meg azért!
-
yodee_
őstag
Nos Uraim. Szeptember 30.a óta nincs nálam a telefonom, mint azt korábban említettem. Ezalatt az idő alatt mindössze 1 hetet láttam, minden alkalommal érintetlenül vagy szoftverfrissítéssel jött vissza. Sikerült az ügyfélszolgálat segítségével elintézni egy M8 cserét elvileg. Jelenleg a 6. körön tart a készülék a TMX-nél. Ha most sem sikerül akkor sem hagyom annyiban mert nem dobok ki az ablakon ennyi pénzt. Egy viszont biztos, hogy az évek óta tartó márkahűségemet ezennel semmisnek tekintem. Egyszerűen nevetséges amit az emberrel művelnek. Amennyiben sikerül végre a cserét lebonyolítani nem kizárt hogy a készülék eladásra kerül, mert Én még egy ilyen procedúrát nem vagyok hajlandó végigszenvedni. Gondolom fogyasztóvédelemhez feleslegesen fordulnék a dologgal ugye?
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #37174 üzenetére
Határidőről és nyomonkövetésről nem tudok írni mivel és vidékről küldtem Pestre átvevőpontra és ők onnan továb. Viszont amit tudok hogy ráírtak egy szalagkábel és kamera cserét miközben a készülék szét sem volt szedve... A hibákat továbbra is produkálta szóval most a 4. meneten van
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #37057 üzenetére
Szeptember 29.e óta szervízben van a telefonom... Azóta egy hétig volt nálam majd ment is vissza mert nem csináltak vele semmit. Most várom mit hoznak ki belőle. Természetesen a második menet el lett utasítva "lejárt garancia" címszóval. Nem hagytam annyiban mivel az ott töltött idővel minimum hosszabbodik.
-
yodee_
őstag
válasz
Gabe_86 #37019 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok. Szeptember végén elküldtem a Smartphone Kft.-nek a telefonom mert szarakodott. Bő másfél hónap múlva érkezett vissza a csehektől, egy szimpla szoftverfrissítéssel. Természetesen nem javult meg a hiba (nem vagy gyengén hallanak vagy visszhangosan). Mialatt ott volt lejárt a garancia szóval 1 hét próbálgatás után ment is vissza. Most kb. 2 hét után visszaküldte a szerviz a Smartphone Kft.-nek hogy Ők ugyan semmit sem tesznek vele mert lejárt a gari. Holott ugye minimum a szervizben töltött idővel hosszabbodik. Beszéltem a ügyfélszolgálattal ahol nekem is cserét mondtak csak még várni kell... Szóval most várok és egy Nokia 6300-át nyüstölök nagy megelégedettségemre.
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #36974 üzenetére
Ugyanezzel a gonddal adtam le 1,5 hónapja. Sokszor panaszkodtak hogy visszhangosan hallanak vagy egyeltalán nem. Többször letették mert nem hallottak. Első körben visszajött hogy a problémát nem sikerült beazonosítani, de biztonság képpen szoftvert frissítettek (mondanom sem kell a legutolsó kiadás volt fenn). Természetesen használtam 1 hetet és ugyanúgy szar volt, tehát visszaküldtem. Most van második körön, kíváncsi vagyok mit tesznek. Ha megint "kiszúrják" a szemem akkor megy vissza harmadszor is. Sajnos miközben odavolt lejárt a garim, tehát a kézhezvételtől számítva 1 hónapom van reklamálni (support mondta). Az első két napban 3an reklamáltak hogy ugyanúgy nem hallottak ...
-
yodee_
őstag
Üdv!
A telefonom megy másodszor szervízbe. Szeretnék teljes mentést csinálni, mert nem akarok mindent egyesével lementeni. A kérdésem hogy a gyári biztonsági mentés mit ment le? Beállítások? Alkalmazások?
-
yodee_
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #36320 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni, de ha téged nem hallanak akkor kihagosítva sem kellene hallaniuk. Mivel a kihangosításkor ugyanaz a mikrofon továbbítja a hangod mint alapesetben. Tehát vagy rosszul fogalmaztál vagy nem hardveres hiba van. Szerintem. Javítsatok ha tévedek!
-
yodee_
őstag
válasz
ScrapUnit #36293 üzenetére
Nekem van olyan gondom hogy van a kamerában egy beragadt pixel, és a sötétebb képeknél mindig van egy piros pixel. Mindig ugyanott és mindig piros. A kijelzőt leteszteltem és az működik. Írtam a support-nak hogy erre leadhatom e szervízbe. Mondja hogy persze, de csak ha nincs fizikai sérülés a telefonon ... Mondom van egy apró koppanás nyom, de ettől a kamera nem fog elromlani tehát nem befolyásoló tényező.... Most akkor lehet hogy nekem is visszautasítják emiatt? Akkor tényleg megyek a fogyasztóvédelemhez ...
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #35445 üzenetére
Ha már jogszabálynál tartunk, akkor az is le van írva, hogyha komplett készüléket cserélnek neked akkor nem újraindul a 2 év hanem csak 1 év? Ezen nagyon berágtam
-
yodee_
őstag
válasz
kirkri #33699 üzenetére
Nekem úgy van, hogy az eredeti készülék akku púposodás miatt 3 hónaposan cserés lett. Amit kaptam helyette abban más az IMEI szám de a sorozatszámot portolták bele (HTC szerint) és mivel ők adták így a magyar jogszabályoknak megfelelően 1 év jár rá. Vagy át akarnak vágni? Hajtsam azt a 2 évet?
-
yodee_
őstag
Egy érdekes dolgokba futottam bele megint. Hogyan lehetséges az, hogy egy gyári független M7-re 2 év garancia van. Három hónap használat után beszarik (kinyomja az akku a kijelző) és gariba cserélik a készüléket. Az új készülékre viszont csak 1 év gari van az átvétel napjától számítva. Ez hogy lehet illetve igaz e vagy csak át akarnak vágni?
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31817 üzenetére
Akkor a tiedben már nem ST modul van?
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31814 üzenetére
Nekem elegem lett a lila kamerából és abból hogy nem akarják gariba javítani mert német régiós. Eladtam és vettem egy egy 0 perces gyári függetlent gyári 2 év garival. Ha ennek is előjönne a kamera baja akkor van rá esély hogy az új modul kerül bele ? Mert megnéztem és ugyanaz a modul van benne mint az előzőben
-
yodee_
őstag
A gyári biztonsági mentés működhet úgy, hogy elmentem a jelenlegi állapotot a telefonról, teljes törlés és egy 0 perces M7en bejelentkezek a fiókba és visszaállítás?
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Ötleteket kérnek tőletek. Mennyiért lehetne elpasszolni egy 1,5 éves, gyári független kitűnő M7et, hibás kamerával.
-
yodee_
őstag
Garanciával kapcsolatban mennyire okos dolog direktben a VSP Data-val felvenni a kapcsolatot? Elmondanám nekik hogy német CID , stb, stb... Az oldalukon azt írják küldhetem oda is élből a készüléket.
-
yodee_
őstag
Ezt kaptam a telefonos beszélgetés után emailben:
Dear Tisztelt Ügyfél,
Tisztelt Ügyfelünk,
Köszönjük, hogy kérésével a HTC Ügyfélszolgálatához fordult.
Telefonos beszélgetésünket követően az alábbiakról tájékoztatom :
Az Ön által vásárolt 357864050518552 IMEI számú, HT36JW907260 gyártási számmal rendelkező készülék Németországba került gyártásba , és a T-Mobile ügyfelei számára készült.
A készülék garanciális javítása a illetékes magyarországi telefonokat javító márkaszervizben nem lehetséges, mivel ezek a készülékek régióspecifikusak, alkatrész nem feltétlenül áll rendelkezésre a magyar telefonokat javítói szervizben. A készülék garanciális besorolása szerint, a gép csak Németországban javítható, a Magyarországi szervizhálózat csak a Németországból, a T-mobile-tól származó vásárlást igazoló dokumentum felmutatása ellenében vállalja a javítást, a gép származása miatt csak hosszabb átfutási idovel.
A garancia feltételek alapján (kivonat garanciális felhasználási feltételekből) :
"A Termék országra jellemző elemeket tartalmazhat ideértve a szoftvereket is.
Ha a terméket az eredeti rendeltetési országából újraexportálták egy másik országba,akkor a Termék olyan országra jellemzo elemeket tartalmazhat, amelyek megléte nem számít a jelen Korlátozott garancia hatálya alá esonek".A készülék, mivel nem magyar piacra készült, szoftvere gyárilag nem feltétlenül tartalmaz magyar nyelvet, a gyári szoftver nem bovítheto.
Természetesen a készülék kialakítása miatt - ahogy a garancia feltételek is tartalmazzák - az eredeti rendeltetési országtól eltéro használata esetén, az esetlegesen fellelheto eltéro beállítások miatt az adott országban muködési anomáliákat okozhat"
Meghibásodás esetén (a készülék régiós besorolása alapján) a gyártó természetesen megkísérlheti a javítást, de az átfutási idő esetenként a készülék alaktrész ellátási nehézségei miatt jelentosen meghosszabbodhat / ellehetetlenülhet.
A teljes garancia szövege elérheto az alábbi oldalon (magyar nyelven is):
http://www.htc.com/uk/support/warranty-statement.html (Android Eastern European Region)
Tekintettel a készülék újra exportálására felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán tájékozódjon a kereskedőt terhelő kötelezettségekről további információt talál, mely segítséget nyújthat a készülék cseréjével / javításával / vételár visszatérítéssel kapcsolatban.
(http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag, http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/megtevesztes)
Amennyiben további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy emailen, szívesen állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
Attila
HTC Technikai Támogatási Csoport / E-mail kommunikáció
Sincerely,
Attila
-
yodee_
őstag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Eléggé elszomorítottak. A telefonom a német telekomnak lett gyártva, ezért TMOB101 a CID-je gyárilag. Ezért itthon nem fogják szervizelni a büdös életben sose... Nagyon jó. Most mihez kezdjek
-
-
yodee_
őstag
Valahogy meg tudom oldani azt hogy a HTC supportot felhívom telefonon és lebeszélem velük az imeis garanciát anélkül hogy visszaalakítanám a telefont? Ha nincs bekapcsolva a telefon akkor nem tudják lekérdezni a nyitott bootloadert nem? Aztán ha jóváhagyják a garit visszaalakítom.
-
yodee_
őstag
válasz
markyy18 #31118 üzenetére
Vissza kellene alakítani a telefonom. Gyárilag TMOB101 CID volt, Én HTC_032re módosítottam. A gari érvényesíthető akkor is ha német piacra szánt készülék? Jó lenne ha valaki szájbarágósan segítene visszacsinálni gyárira és akkor megpróbálom megjátszani ezt a garit. Jelenleg az utolsó hivatalos firmware van fenn. Ez van a TMOB101en is?
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31038 üzenetére
Mondjuk lehet a kijelző miattam 6" is, viszont akkor ne legyen szél sem oldalt akkora sem alul felül. Az M8 többek között ezért az egy dologért nem tetszik
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
Nekem ez még épp, hogy elfér a zsebemben, de van amikor már kényelmetlen. Imádom a HTC "flagship"-jeit, de ha drasztikusan növekedni fog a méret nem tudom mihez fogok kezdeni
Értelmetlennek találom az ilyen méretű telefon kijelzőt. Mert ez ugye telefon
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30425 üzenetére
Ezelőtt One X-em volt. Ha azzal tudtam gyönyörű képeket csinálni akkor ezzel is tudnom kéne.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30423 üzenetére
Akkor a Tiédben valami csodakamera van. Mert Én ezzel nem tudok. Nincs fél órám kivárni míg meglesz a megfelelő fókusz meg fény meg bla bla bla. Ha képet akarok lőni akkor az annyi legyen hogy katt.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30421 üzenetére
Amúgy normál fény mellett én sem panaszkodom, viszont szürkület vagy éjjeli kép kizárt hogy normális készülhessen ezzel a kamerával
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30419 üzenetére
Azért némi utólagos munka is van a képeken. Ne mondd, hogy nincs ...
-
yodee_
őstag
Hali!
Segítségre lenne szükségem! Szeretném a telefonom visszaállítani gyárira. A legutolsó andorid és hboot van rajta. Anno revone-val lett nyitva, azóta sem lett visszazárva. HTC__032 CID-re lett átírva a TMOB101. Ezt kellene visszafelé megoldani. Tudtok segíteni?
Köszi
-
yodee_
őstag
Eldurvult a kamera lilulásom. Kénytelen leszek szervízbe adni a készüléket. A kérdésem az lenne hogy felirat kopás miatt cserélnek hátlapot? Függ ez attól hogy Mikori a készülék vagy nem foglalkoznak ilyennel?
Köszi
-
yodee_
őstag
Hali!
Több hívás elején, illetve közben is visszakérdeznek a partnerek mert nem hallanak rendesen. Ez hálózati gond vagy valami hardver gond lesz? Térerő rendben van végig. Kamera lilulással az én tapasztalataim pedig, hogy csak addig lila amíg nem fényképezek. Ha elnyomom a képet semmi jele a lila résznek. Persze nem fekete képet küldeni készítek hanem normálisat. Többieknek is így van?
Köszi
-
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Akinek van cerberus lopásgátlója annak a kitkat frissítés óta rendben működik? Nekem sajna nem jön elő a hívókódra. A menüből el van tüntetve az ikonja. Mit tegyek?
Köszi
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy #21769 üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
-
yodee_
őstag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Az elején amikor megvettem annyi monyákolás volt csupán hogy át lett írva a CID szám mert különben még csak most kaptam volna meg a gyári 4.2 szoftvert. Azon kívül semmi átalakítás nincs, teljesen elégedett vagyok a teljesítményével, és most már az akkujával is. Ha nincs extrém igénybevétel, akkor akár 3 napig is elmegy egy töltéssel. Persze ha nyomkodom, játszok, zenét hallgatok stb... akkor le tud merülni kevesebb mint 1 nap alatt is, de ez a dolga... Semmi rosszat nem tudok mondani a kamerán kívül, mert sajnos az harmatgyenge még mobilkamerához képest is. Előzőleg One X-em volt, ég és föld... de megtanultam együtt élni vele
nem bántam meg hogy váltottam ;-)
-
yodee_
őstag
Ma megérkezett a Moga Pro kontrollerem. Szépen telepítettem, játszogattam vele. Majd mikor a telefon lemerült, mondom kipróbálom MHL kábellel TV-re kötni, közben tölteni és úgy játszani. Kb. 5 perc játék után kidobott a játékból hogy a telefon több áramot vesz fel mint amit a töltő tud adni neki, ezért kapcsoljam ki a telefont vagy zárjak be minden alkalmazást
Van értelme nagyobb töltőt venni?
-
yodee_
őstag
válasz
Dexter-2000 #18244 üzenetére
Ez lesz
-
yodee_
őstag
Nem tudom volt e már, de tudtok ajánlani valami kontrollert játékhoz? olyan kellene amit rá lehet fogatni a telefonra.
-
yodee_
őstag
-
yodee_
őstag
Ki használja a beépített hotspot funkciót? Nekem egyszerűen pár perc használt után fogja magát és nem hoz be semmilyen oldalt. Wifit térerő tökéletes, mobil térerő tökéletes, és mégsem hoz be semmit. Ilyenkor egy hotspot ki/be segít neki. Miért csinálhatja ezt?
-
yodee_
őstag
-
yodee_
őstag
válasz
penell1234 #16423 üzenetére
Ha a főképernyőt "összecsíped" akkor megjelenik az összes oldal, és bal felül lesz egy gomb hogy Blinkfeed be/ki
-
yodee_
őstag
HTC__032
4.3 Frissítés telepítve. hónaptól indul a teszt.
-
yodee_
őstag
válasz
Black Mesa #15719 üzenetére
Nem. De ha van egy olyan helyzet, hogy lemerülök napközbe, és úton vagyok, és nincs időm megvárni hogy tele töltsön akkor ideális választás. Nem? Én nem szeretem 15-20 percekre feldugni itt-ott töltőre a telefonom... Ha töltöm akkor 100%ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged