- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ununqatrium #25218 üzenetére
Nem ahhoz hasonlítottam, hogy mennyi szarabb van nála, hanem hogy mennyiért kapsz vállalható minőségűt. És az kb 3e Ft. De még ez is messze a telefon képességei alatt van, kb egy 10-15e füles még simán jó mellé, de bizonyosokból még annál is drágább.
(#25226) saintex72 Kereslet-kínálat piac
Dehogy haragszom, csak mint írtam feljebb, jobbat érdemel az one... -
válasz
Nuada herceg #25216 üzenetére
Hallgass meg egy jobbat, és rájössz, hogy mekkora hibát követtél el a zene ellen, hogy eddig ezen hallgattad
Legyen 1,5e
-
Sztem meg nem külön téma, ha az lenne, akkor a legolcsóbb csomaggal is megvásárolható lenne a telefon ebben a részletfizetős konstrukcióban.
De itt pont az a lényeg, hogy sokat fizess havonta (ezért megéri a kamatmentes hitel...)De nem veheted meg csak olyan díjcsomaggal, aminél a piacon van lényegesen olcsóbb ugyanazon paraméterekkel (csak telefont nem kapsz hozzá így). Pl telenornál ugyanez a korlátlan kb 9e...
Szerk: nem vitatkozni akarok, de számomra ez elfogadhatatlan és szemétségnek tartom a szolgáltatóktól... Az tiszta sor lenne, ha ingyen adnák 2 év ilyen rablánc mellé a telefont
-
válasz
Laca1212 #24695 üzenetére
Értettem a lényegét, de az elv számomra elfogadhatatlan: azzal rabláncol egy szolgáltató magához egy drága díjcsomaggal, hogy "olcsón" kapsz egy prémium telefont: olcsó nem is olcsó, hisz valszeg nincs szüksége azokra a szolgáltatásokra, kifizetteti a telefont, és még drága is. Ha az első nem áll, és tényleg kell valakinek a korlátlan hívás, akkor is kb 250e-t fizet a telefonért...
-
válasz
Valkűr #22752 üzenetére
Hallottam mindkettőt, zenei minőségben a CX300 kb egy 3-4e ft-os szint. A tesztek nem sokat jelentenek, nagy részük szponzorált és nem a kis kínai gyártók (Vsonic, Soundmagic, stb), akik fizetik... A külföldi fórumok sajnos hasonlók, a nagy gyártók fizetett bérírnokai is írnak rá, így nehéz kiszűrni mi a fizetett dicséret és mi nem az.
A Fülhallgatós topic ajánlott fülesei fülhallgatós találkozók keretében többek által meghallgatást nyertek, és azért ajánlottak. Az én személyes ajánlásom egyébként a 10-15e kategóriában a Vsonic VSD1, de ez csak ázsiából rendelhető, ami sokakat elriaszt, pedig hangminőségben magasan veri a mezőnyt.
-
válasz
Nuada herceg #22133 üzenetére
Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele...
-
válasz
SeatLeon08 #22130 üzenetére
Bekapcsolt Beast-tal volt jó vagy anélkül?
-
válasz
takibacsi_11 #21980 üzenetére
Ha egyről beszélünk, akkor lehet módosítani. Összevonva többet odatenni stb stb
-
-
válasz
Greg-77 #20089 üzenetére
Egyre gondolunk. A kábelben a szál magától nem szakad el csak fizikai behatásra (meghúzás, helytelen tárolás, stb), ezért nem szokták elfogadni garanciális problémának.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogyha azt mondja a htc, miután 2 hétig utazik a szervizbe és vissza telefonnal együtt, hogy ez nem garanciás, akkor jogosan mondja mindezt. -
-
válasz
Sheepczx #20036 üzenetére
Sanszosan lett volna annál jobb vétel is, kicsi kínaiak alkotnak nagy csodákat viszonylag olcsón. Pl a Vsonic, Soundmagic, stb.
Igen, kicsit hosszúra sikeredett (és még így is kihagytunk egy csomó mindent)
LUCKY78 Nem igazán értem, hogy mi bajod azzal, hogy átirányítottam a kollégát oda, ahol többen tudnak segíteni neki abban, hogy ár/érték arányban megtalálja a legjobb megoldást a fülesre. Elég speciális szegmens ez (is) és bizony nagyon mellé lehet nyúlni. (Pl a Sennheiser többnyire kerülendő márka a fülesek közt)
Meg a romolással se látom, hogy mi a baj, minden telefon topicja egy idő után átmegy részben ebbe az irányba, amivel semmi baj nincs, sőt (ha lenne 1.55-re S-OFF, valszeg még többen csinálnák, én is).Sygic még mindig akcióban van, ha valakit érdekel. 35Euro 2db full Európa.
-
Nektek működik a telefon mobilnetjének megosztása usb-n keresztül a gép felé? 4.2-ben tökéletesen ment, mióta frissítettem 4.3-ra azóta nem akar menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest