Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Nem ahhoz hasonlítottam, hogy mennyi szarabb van nála, hanem hogy mennyiért kapsz vállalható minőségűt. És az kb 3e Ft. De még ez is messze a telefon képességei alatt van, kb egy 10-15e füles még simán jó mellé, de bizonyosokból még annál is drágább.
(#25226) saintex72 Kereslet-kínálat piac

Dehogy haragszom, csak mint írtam feljebb, jobbat érdemel az one... -
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Hallgass meg egy jobbat, és rájössz, hogy mekkora hibát követtél el a zene ellen, hogy eddig ezen hallgattad

Legyen 1,5e

-
Sztem meg nem külön téma, ha az lenne, akkor a legolcsóbb csomaggal is megvásárolható lenne a telefon ebben a részletfizetős konstrukcióban.
De itt pont az a lényeg, hogy sokat fizess havonta (ezért megéri a kamatmentes hitel...)De nem veheted meg csak olyan díjcsomaggal, aminél a piacon van lényegesen olcsóbb ugyanazon paraméterekkel (csak telefont nem kapsz hozzá így). Pl telenornál ugyanez a korlátlan kb 9e...
Szerk: nem vitatkozni akarok, de számomra ez elfogadhatatlan és szemétségnek tartom a szolgáltatóktól... Az tiszta sor lenne, ha ingyen adnák 2 év ilyen rablánc mellé a telefont

-
válasz
Laca1212
üzenetére
Értettem a lényegét, de az elv számomra elfogadhatatlan: azzal rabláncol egy szolgáltató magához egy drága díjcsomaggal, hogy "olcsón" kapsz egy prémium telefont: olcsó nem is olcsó, hisz valszeg nincs szüksége azokra a szolgáltatásokra, kifizetteti a telefont, és még drága is. Ha az első nem áll, és tényleg kell valakinek a korlátlan hívás, akkor is kb 250e-t fizet a telefonért...
-
válasz
Valkűr
üzenetére
Hallottam mindkettőt, zenei minőségben a CX300 kb egy 3-4e ft-os szint. A tesztek nem sokat jelentenek, nagy részük szponzorált és nem a kis kínai gyártók (Vsonic, Soundmagic, stb), akik fizetik... A külföldi fórumok sajnos hasonlók, a nagy gyártók fizetett bérírnokai is írnak rá, így nehéz kiszűrni mi a fizetett dicséret és mi nem az.
A Fülhallgatós topic ajánlott fülesei fülhallgatós találkozók keretében többek által meghallgatást nyertek, és azért ajánlottak. Az én személyes ajánlásom egyébként a 10-15e kategóriában a Vsonic VSD1, de ez csak ázsiából rendelhető, ami sokakat elriaszt, pedig hangminőségben magasan veri a mezőnyt.
-
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele... -
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Bekapcsolt Beast-tal volt jó vagy anélkül?
-
válasz
takibacsi_11
üzenetére
Ha egyről beszélünk, akkor lehet módosítani. Összevonva többet odatenni stb stb
-
-
válasz
Greg-77
üzenetére
Egyre gondolunk. A kábelben a szál magától nem szakad el csak fizikai behatásra (meghúzás, helytelen tárolás, stb), ezért nem szokták elfogadni garanciális problémának.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogyha azt mondja a htc, miután 2 hétig utazik a szervizbe és vissza telefonnal együtt, hogy ez nem garanciás, akkor jogosan mondja mindezt. -
-
válasz
Sheepczx
üzenetére
Sanszosan lett volna annál jobb vétel is, kicsi kínaiak alkotnak nagy csodákat viszonylag olcsón. Pl a Vsonic, Soundmagic, stb.
Igen, kicsit hosszúra sikeredett (és még így is kihagytunk egy csomó mindent
)LUCKY78 Nem igazán értem, hogy mi bajod azzal, hogy átirányítottam a kollégát oda, ahol többen tudnak segíteni neki abban, hogy ár/érték arányban megtalálja a legjobb megoldást a fülesre. Elég speciális szegmens ez (is) és bizony nagyon mellé lehet nyúlni. (Pl a Sennheiser többnyire kerülendő márka a fülesek közt)
Meg a romolással se látom, hogy mi a baj, minden telefon topicja egy idő után átmegy részben ebbe az irányba, amivel semmi baj nincs, sőt (ha lenne 1.55-re S-OFF, valszeg még többen csinálnák, én is).Sygic még mindig akcióban van, ha valakit érdekel. 35Euro 2db full Európa.
-
Nektek működik a telefon mobilnetjének megosztása usb-n keresztül a gép felé? 4.2-ben tökéletesen ment, mióta frissítettem 4.3-ra azóta nem akar menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- OLED monitor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Synology NAS
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

~400eft-ot fizetsz ki 2 év alatt...

Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele...

Az nagyon veszélyes, mert rájöhetsz, hogy mindig lehet feljebb váltani (bitang drágán, többnyire)

Egy 0.7A-s hálózati töltő szintjét nem adja le a laptop...