- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem nem kell hozza s-off.
A romban levo kernel felmegy a rommal "egyutt" siman, (nem ugy, mint hox-on) viszont kernel csere eseten jobb, ha zip-et installalunk recovery-bol, mint pc-n parancssorbol.
Erre kell az s-off (egyeb mellett), hogy ne kelljen pc a fozott kernel flash-hez. -
Loboda
senior tag
Elvileg már van, csak nem minden készüléken fut le, Firewater S-Off!
-
Steve1207
veterán
De van: [link]
Még csak most tűni fel, hogy megfordult az akku jelző. Egy részről logikus, mert jobbra van a teljes, balra meg a kevesebb, de ha elrendezésileg viszonyítjuk a jobb sarka közelebb van ugye és arrafele kellene, mint régen. Jöhetne már egy rom, nyitnám is lehet... -
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon -
Shokkolo
addikt
nekem egyetemista korszakomból rémlik hasonló... amikoris a NASA számítésaihoz lehetett csatlakozni, és több egyetem is bekapcsolta rá a teljes hálózatát.
Mindenesetre ez tényleg szép kezdeményezés
Összeadva iszonyatos számítási kapacitás bujkál az emberek zsebében, javarészt "parlagon"
Otthon leszedem az appot és besegítek én is (napi jócselekedet)
-
csacsi67
addikt
-
FeRRaR1
őstag
Egy, ehhez nem kell két kamera
Kettő, ez a technológia arról szól, hogy nem egy képet csinál ha nem 3-4-5 db-ot egyszerre, másra fókuszálva, ezért tűnik úgy, mint ha utólag tenné, pedig nem, csak simán másképp vágja össze a képeket.Ennyiből csinálhatnának olyat, hogy minden éles lenne a képen, azt megnézném, bár valószínűleg zavaró lenne.
Mindegy, eddig nem csalódtam egy HTC telefonomban sem, imádtam mindet, bár a tegrának nem örültem, szóval hajrá, legyen a legjobb ismét, de a kamera dolgot mindig furcsán fogják fel, de jöjjön össze nekik, én örülnék a legjobban
-
Steve1207
veterán
Amúgy írták, hogy lehet menni irc-re, mert lehet csak egy bug miatt nem megy a társaság felének. Ahelyett, hogy mindenhol azt látni, hogy jajj nem megy. Aztán nyomni egy gép/rendszer fő specifikációt (cpu, chipset, oprendszer), teló adatokat (rendszer, hboot, ver szám) meg hogy melyik metódussal próbálja és medig megy. Utána majd megoldják.
-
FeRRaR1
őstag
Hogy az a retkes kiba.......
Nincs egy intel gép sem, csak AMD a környékemen, nembaj 2 hét múlva jön fater az intel lapossal, ha addig nem lesz változás majd megpróbálom azon.Na lehet hogy ez lesz akkor a visszajelzéseitek alapján.
Akinek van lehetősége kipróbálhatná esetleg, mert ugye az intelnek van saját USB vezérlője. -
-
csacsi67
addikt
Ha elolvasod amiket tegnap irtál és ha nem Te lettél volna 100 % azt mondom ,hogy kamu amit irsz . Fölötébb gyanus volt ,hogy egy hölgy majd nem 3/4 évig magyar nyelv nélkül használja a telefonját.Valamit pont tegnap került magyarositásra hozzád.Te ezekböl mit szürnél le?
-
HUTCHDB
nagyúr
Rumrunner s-off leírás részlet a pdafanclub.com-ról:
S-OFF:
A készülék legyen BEBOOTOLVA (tehát NEM bootloader-módban...), a pc-vel ÖSSZEKÖTVE!
-Klikk a soju.exe-re!
-Kövesd a program utasításait...írd be a két "Yes"-t oda, ahová kell...várj, amíg lefut (a készülék közben többször újraindul) és kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EA Sports WRC '23
- LED világítás a lakásban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest