Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LUCKY78

tag

válasz Valkűr #19944 üzenetére

Szerintem ezt a topic-ot töbnyire azok használják, böngészik akiknek htc one-uk van.szóval mindenki tudja, hogy miért jó a vas! ezt nem fogják leírni, r-go így nem tudják pozitív irányba billenteni a közhangulatot! kivéve, ha valaki szeretne csatlakozni, és bekérdez. Szerintem a többi hasonló forumokon sem áradoznak többségében az adott forum készülékéről.
    Pl: iphone-os korszakomban is részt vettem különböző, az adott készülékkel kapcsolatos fórumokon és ott sem az ment, hogy basszki milyen király ez a cucc,(mert tudta mindenki aki ott jelen volt) hanem az adott konstrukció hibáit, vagy főleg a jailbreak (mókolás) által okozott nem megfelelő, vagy megfelelő iphone működést taglalták a fórumozók.
    De hogy legyen pozitív megnyilvánulás is a mai napra, azt tudom mondani, hogy a 'kell nekem érzés' első perctől érezteti hatását mióta a one-om van. már ide s tova lassan 10hónapja. imádom a kezembe venni, legyen az zenehallgatás, emil küldés, böngészés, zoe, vagy akár a tv-m irányítása stb. Teszi a dolgát rendesen amire kifejlesztették. 2013 év telefonja díj magáért beszél...

Új hozzászólás Aktív témák