- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Az elején amikor megvettem annyi monyákolás volt csupán hogy át lett írva a CID szám mert különben még csak most kaptam volna meg a gyári 4.2 szoftvert. Azon kívül semmi átalakítás nincs, teljesen elégedett vagyok a teljesítményével, és most már az akkujával is. Ha nincs extrém igénybevétel, akkor akár 3 napig is elmegy egy töltéssel. Persze ha nyomkodom, játszok, zenét hallgatok stb... akkor le tud merülni kevesebb mint 1 nap alatt is, de ez a dolga... Semmi rosszat nem tudok mondani a kamerán kívül, mert sajnos az harmatgyenge még mobilkamerához képest is. Előzőleg One X-em volt, ég és föld... de megtanultam együtt élni vele
nem bántam meg hogy váltottam ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest