- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
válasz
F_Gergely #36453 üzenetére
Nézd meg, hogy a töltőkábel végén a pöckök, mennyire vannak benyomódva.(azzal kapaszkodik)
Nekem szinte, alig lógtak ki, gyakran alig töltődött, vagy egyáltalán nem.
Vettem egy Hama márkájú data travel kábelt, ami nem csak tölteni tud.
Gond nélkül töltődik a telefon, gép is felismeri. (Már egy éve használom, mert nem akartam leadni a telefont egy béna kábel miatt, hetekig tartó javításra).Media Marktban vettem kb. 3ezer forintért.
-
ffodi
veterán
válasz
F_Gergely #36451 üzenetére
Ez a töltős story nekem is megvolt. Időlegesen az helyrerakta, hogy csináltam egy factory reset-et, de mindig újra előjött. Az USB csatlakozóra gyanakodtam, mert elég laza volt már.
Gari lejárta előtt bevittem gariztatni a kamera miatt, és akkor kértem az USB csatlakozó cseréjét. Ez megoldotta a gondot, mert az asszony azóta is megelégedéssel használja.
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35993 üzenetére
Na akkor legalább nincs nagyobb baj és javítottak rajta. A kereten nem lepődök meg, mert ismerős 2 hónapos S5-jét sem javították a szétkopott álműanyag fényes keret miatt. És az egészben az a szép hogy azon kívül hogy azt mondták hogy nem befolyásolja a használatot, még ráfogták a tokra is, csak apró szépséghiba hogy számlával tudja igazolni hogy közel ötezret fizetett érte egy Samsung márkaboltban.
Azóta is utálja a telefont mert 3 másodpercekre elgondolkodik az alkalmazásváltásnál, random befagy a kamera app és kilép és egyéb kedves kis apróságok amik igencsak dühítőek a hétköznapi használat során.
Hát nem minden a bencsmárk, mint tudjuk mi HTC "buzik".A Samsung sem sokkal jobb ha nem azonnali cserét/javítást kapsz hanem beküldős javítást.
Samsungot ugyanis a telemax javítja, a Samsung szervizkeresője is kiadja.
Idézve az oldalukról: "TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban. Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
2008. január elsejétől a TeleMax lett a Huawei termékek európai szerviz központja. Mi javítjuk a Huawei telefonokat és modemeket a legmagasabb javítási szinten Európában.
2010-től a TeleMax tölti be a Samsung notebook alaplapok európai központi szervizének szerepét.Rengeteg panasz és eljárás van már ellenük többnyire Samsung készülékek miatt. Ott sem minden fenékig tejfel így nem is olyan rossz dolog hogy a HTC-t a cseh VSP DATA javítja, persze nem jönnek házhoz.
Tehát emberközeliségen/közvetlenségen lenne mit javítani akár az sem lenne rossz ha Európában országonként leraknának 4-5 bemutatótermet. Szerintem ha márkaboltba befektetnének majd, az visszahozná az árát, mert ha a mi régiónkban nem is valósulna meg csak nyugaton mondjuk Olaszországig. Pl ha Ausztriában/Szlovákiában lenne ilyen, akkor kimennék érte.
Szervizhez visszatérve, a vodás vezető ismerőst még nem sikerült megkérdezni, de amint odáig jutok leírom mit mondott, mert ha tényleg a voda belül önkényesen baszkurálja a telefont mielőtt odaadnák a gyártó hivatalos szervizpartnerének és ők döntik el hogy megfelelő-e a szervizelés akkor 1000% hogy ezentúl bármi gond van inkább beviszem a szerviz átvevőpontok valamelyikére.
-
no more
veterán
válasz
F_Gergely #35993 üzenetére
Legalább végre elkészült!
Jah, amúgy érdekes a szervizek hozzáállása az emberhez. Főleg egy ilyen árkategóriájú készüléknél elvárható lenne szerintem, hogy a segged is kinyalják MINIMUM... A Sony szerviz kemény még, róluk is hallottam szép dolgokat, pedig aztán a Z-k is 200-nál kezdődnek. Bár, ezek szerint, ha nem hagyod rájuk és vered az asztalt, mégis csak el lehet érni a célod.
-
stilo18
addikt
válasz
F_Gergely #35989 üzenetére
Beadtam wifi gonddal, meg szerettem volna ha az első hangszóró rácsot kicserélik. Mondtam kifizetem, csak csinálják meg.. (Vodafone)
Vissza jött javítás nélkül, 1*,2*, itt már írtam a HTC-nek, hogy azért szégyen, a konkurenciánál nem így mennek a dolgok...
Rendben Dávid, intézzük. Itt már telefonon is beszéltem a HTC-s Istvánnal.
Vissza jött 3x is, ismét semmi.
Telefon megint, majd mondta, hogy kárpótlásul intéz nekem egy M8-at a kellemetlenségért.
Ezután elkeveredett a telefonom, senki nem tudta hol van... Addig meg nem küldik az M8-at míg a 7-es nincs meg...Itt a Vodafone asztalán csapkodtam, majd végül megérkezett a kártyafüggetlen 8-asom és 2 hónapig nem kellett tarifacsomag díjat fizetni a Vodafone - nak..
-
madgie
titán
válasz
F_Gergely #35971 üzenetére
Megértelek, de pont az ilyen
pokróchazai szervizelés miatt szoktam nagy ívben tojni a garanciára. Vannak kivételek természetesen, az Apple és a Samsung is jól kezeli az ilyesmit, de iPhone 6-ot nem veszek megint, amíg ennyibe kerül, Samsungot meg akkor sem, ha feleannyiba, mint a One -
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35963 üzenetére
Akkor tényleg lehet hogy az lesz amit írtam. Hogy tényleg beért 5-én a telefon és 10-én visszaküldte a szerviz csak javítatlanul mert esetleg nem egyezett valami adat... Most pedig a vodafone a javított adatokkal visszaküldte a szerviznek....
mondjuk jobban hiszek a szerviznek mint a vodafone logisztikának (ha tudnád kik dolgoznak ilyen pozíciókban a szolgáltatóknál...
) De most már kíváncsi vagyok mi lesz.
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35957 üzenetére
"messze de nagyon messze nincsenek egy kategóriában" Ez most lehet, hogy idegből jött csak, de mindenképp erős túlzás. Amiben a Samsung/LG gyengébb abban erősebb a HTC, amiben a HTC gyengébb abban meg erősebb a Samsung/LG. Itt a felhasználási mód és a szimpátia dönt. A szolgáltató sarát meg kár a HTC-re kenni, az is előfordulhat hogy egy inkompetens dolgozó rosszul adta meg az IMEI-t és azért küldte vissza a szerviz javítás nélkül ők meg észrevették a hibát és visszaküldték a szervizbe már a helyes adatokkal.
"HTC buzi és szajkózza hogy fém telefon 99%-a ezeknek mind tokban hordja a telefonját"
Én is általában bebújtatós tokban hordom, és mindig ki kell vennem belőle ha használom. De olyan is előfordulhat hogy valaki autóban/munka közben/kiránduláson/edzésen olyan tokban használja amiből nem kell kivenni használathoz, de mivel félti abban hordja mégiscsak egy drága készülék és ettől függetlenül nyugisabb helyen használhatja tok nélkül.
Emiatt nem kell elítélni senkit és ugyanúgy fontos a készülék megjelenése.... -
Bdanyy
addikt
válasz
F_Gergely #35953 üzenetére
Azért szerintem egy próbát mindenképp tegyél előtte vele. Note 3 tök jól el van 3gb rammal, de a note 4/s6/s6 edge szenved vele. Mondjuk gyorsak, úgyhogy az újranyitás nem tart sokáig, de idegesítő. Én emiatt sem vennék S6-ot.
M9-et én is sajnálom hogy melegszik, nekem is notit kell helyettesítenie, ezért gondolkozom hogy az új onet veszem. Mivel én titkositott tarhelyet használok, így az m7 túl lassú, ami érdemben gyorsabb lenne, azok pedig az armv8-as telefonok, azok közül meg kizarasos alapon marad az M9, ha kevés kompromisszumot akarok. Mondjuk egy könnyebben szervizelheto telefont tudnék értékelni sense és BoomSound mellett. -
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35953 üzenetére
Nekem is van hasonló tapasztalatom, közvetett és közvetlen is nem is kevés. Én is cseszett ideges voltam először a HTC-re, de a végén kiderült hogy a voda volt a hibás és a szervizben 2 nem teljes napot töltött a készülék.
De most jön a nagyobb gáz. Nemrég voltam bent vodában megérdeklődni pár dolgot és a gari ügyintézéssel kapcsolatban is kérdeztem párat, és azt mondta nekem a csaj hogy először mindenképp a voda szervizközpontjába viszik és bevizsgálják, aztán ha ők el tudják hárítani a problémát akkor oké. Azt hittem menten bevizelek, mondom neki hogy ilyen nincs, a HTC hivatalos szervizpartneréhez kell eljuttatniuk a készüléket. Erre odahívta a szervizes kollégát aki ugyanazt mondta el mint ő.
Rájuk hagytam, mert ilyen nem létezhet, egyszerűen nem kerülhetik meg a hivatalos szervizt ha gyártói garancia van a készülékre. De a voda meg gyártói garanciával adja nem? Itt már én éreztem hülyének magam.
Na mindegy elmentem, gondolván ezek inkompetensek. Szerintem igazam is van és ők tudják rosszul, de van egy régi ismerős vodánál majd tőle megkérdezem, csak eddig még nem volt rá lehetőségem.Na mindegy ugyanez a T is. Ismerős bevitte az S4-ét és szétvetette az ideg mert nem tudták hol van és ott is kiderült hogy a szolgáltató nézte el.
Szóval ha megveszem majd az új HTC-t a vodánál szerintem akkor sem náluk adom majd le hanem a szerviz által kijelölt átvevőpontok egyikén, vagy csak akkor adom le vodában ha ismerős van bent.
(#35953) F_Gergely: Sajnálom hogy így érzel. Egyáltalán nem rossz az M9. Nyugodtan olvass utána hogy visszavett órajellel nem melegszik jobban mint az M7(ennyire melegszik az S6 is bőven) és mégis a második legerősebb SoC a piacon az új Exynos mögött, mert így is jobb mint a 805. Annak is utanézhetsz hogy egyáltalán nem rossz az a kamera modul ami benne van, ezt bizonyítva hogy nem keveset javított már az első update is rajta ahhoz képest amilyen volt a MA! tesztben.
Na mindegy, egy biztos, hogy a Samsungra váltással nem csak nyerni fogsz sajnos.
-
Bdanyy
addikt
válasz
F_Gergely #35951 üzenetére
Te is a Tnel adtad le? Nekem május 28 óta nem jött vissza.
Ferob segített kideríteni, hogy a csehektol már rég visszajött a telefon, de a T meg mindig nem szólt nekem (vagyis smst nem kaptam, csak telefonon mondták hogy menjek érte, mire odaértem kiderült, hogy megsincsen még náluk...)Note 4? Biztos vagy benne? A mutltitaskot kábé elfelejtheted
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35698 üzenetére
Én egy évvel ezelőtt egy Lumia 920-at kaptam a vodától.
Tök aranyos volt a lány, hozott egy dobozt és mondta hogy nyugodtan válogassak.
Volt még S2 meg még 1-2 más is hasonló kategóriából, de én kiböktem a 920-at, na mondom ez lesz...Lett volna egy olyan legalja Samsung is ami úgy nézett ki mint amit egy Győr-Debrecen-Győr utazásra a kocsi után kötöttek. Konkrétan a karcoktól nem látszott a kijelző és a hátlapból is csak annyi hogy egykor la fleur edition volt amin a lánnyal jót nevettünk, mert mondtam hogy ez inkább kőmosott Retro farmer edition.
Még régebben történt hogy kaptam egy Huawei G510-et, (lehet kaptam volna jobbat is ha nem srác fogad
) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak.
Akkor ment fel a várnyomásom amikor otthon rájöttem hogy a srác egy nem microusb-s samsung töltőt adott hozzá, de mivel már másnap visszaszaladtam szólni a problémáról így visszavették a töltőt és mivel nem volt náluk kiadható microUSB-s ezért leírták hogy nem adtak ki töltőt és tölthettem a HTC töltővel.Szóval lehet hogy a következő HTC-m mellé veszek valami kis olcsó de 2-3hétig használható kínait.
-
ferob
őstag
válasz
F_Gergely #35674 üzenetére
Ha szolgáltatótól van a készüléked, akkor kár is próbálkozz a garanciajegy pótlásával, mert nem segítenek, de ez nem is érdekes, mert elég ha felhívod a HTC telefonos ügyfélszolgálatát, ahol elmondod, hogy legutóbb nem kaptad vissza a garanciajegyet és igazolja neked levélben, hogy meddig érvényes rá a garancia, így azt kinyomtatva már viheted is leadni javításra.
Persze ez a mód nem feltétlen működik, ha szolgáltatónál szeretnéd leadni a telefont, mert ott ragaszkodhatnak a saját papírjukhoz.(#35675) BenHans: Nem értem, hogy akkor most mi a probléma, ami miatt újra fel kell hívni őket, elvégre újat nem fognak mondani, de ettől függetlenül is a magyar jogszabályok szerint az új készülékre is vonatkozik a 2 év garancia, viszont ez miatt most még nem érdemes harcolnod, elvégre 1 éven belül vagy, ugyanis ők ráhagyással nézik ezt a garancia dolgot, szóval mindenképp javítani fogják.
-
Nightfall75
tag
válasz
F_Gergely #34901 üzenetére
Bootloader módban is világít? Mert ott nem kellene. (kikapcsolod, majd hangerőgomb le nyomvatartásával kapcsold be)
Illetve még megpróbálhatod a fényérzékelő szenzort erős fény alá tenni, majd letakarni néhányszor. Ha nem működik, akkor remélhetőleg a factory reset megoldja.
-
ferob
őstag
válasz
F_Gergely #33792 üzenetére
A készüléked csak azok az eszközök látják, viszont ha megnyitod a beállításokból, akkor automatikusan látható mindaddig, amíg ki nem lépsz onnan, szóval ez inkább csak egy funkció, ami így működik és már egy ideje nem állítható külön, hogy látható legyen-e mindig.
(#33801) Pr3ciSioN: Őszintén szólva a szerviz egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy te használtan vetted, mert ettől nem lesz újra garancia a készülékre, ha ki van nyitva, szóval mindenképp le kell futtatni egy RUU-t és zárni kell a bootloadert, valamint vissza kell állítani S-ON állapotba.
-
-
enginev3.0
félisten
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #26083 üzenetére
Ha jól tudom az központi voda, nem alvállalat mint pl pólusban a gsm takács kft franchise így ők valamivel jobban állnak ilyen téren mint az említett "kicsik".
Legjobb esetben is csak középkategóriásat adnak és abból sem valami jobbat. Az hogy milyet kapsz a készlettől is függ, mert ha a jobbak ki vannak adva akkor kapod ami maradt...Ha mind ki van adva, akkor ha jófej az üi. hátramegy és bont egyet de van olyan hely is ahol ki kell erőszakoskodni azt ami jár(de ez minden szolgáltatóra igaz)...
MÁS: Arra senkinek nincs ötlete hogy mivel tudnám azt megoldani hogy videó felvétel közben ne csak leállítani tudjam és egyből menti hanem szüneteltetni és onnan folytatni? Nagyon fontos lenne!
-
marlboromen
aktív tag
válasz
F_Gergely #26067 üzenetére
Nekem a galaxy nexus navi kozben nem is toltodik mert annyira felmelegszik, hogy nem veszi a toltest. Azert azt nem ertem miert forrosodnak ennyire fel. Egymagos desire z melegszik, oke. Ketmagos nexus melegszik az mar nem oke, de hogy egy negymagos one is felforrosodik tokugyanattol a programtol, ezt nem ertem. Azt gondolnam hogy egy ilyen hardveren alapjaraton fut egy navi.
Egyebkent bocs hogy belevau, de az m7 lesz a kovetkezo telom.
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #26055 üzenetére
Navigálás közben töltötted is? Mert csak a kettő együtt hevíti fel a telót igazán, a navigáció a procit dolgoztatja meg, a töltéstől meg az aksi melegszik, de mindkettő a fém hátlapnak adja le a hőt, ami aztán igen meleg tud lenni... Én ezt úgy oldottam meg, hogy szellőzőrácsra rakható telefontartót vettem, így a bekapcsolt légkondi szépen hidegen tartja a telót...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
F_Gergely #26052 üzenetére
Nekem is melegszik, de kozel sem igy, ahogyan te most leirtad.
Vagy nagyon meleg volt az autoban, es/vagy nem tudott "szellozni" levegozni, mert ugye ez fizika is...
A hofok mellett azert a z2-nel a pontossag es a jeltalalasi sebesseg is fontos parameter, amiben azert a one igen jo! -
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25609 üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
-
CptAdamica
veterán
válasz
F_Gergely #25585 üzenetére
Szerintem ezek a lehetőségek vannak:
1, Megmondod neki, hogy adás-vételnél kipróbálta, úgy vette hogy működött, így nem tudsz vele mit csinálni, ez a szigorúbb változat. Az is lehet, hogy ő baltázott el benne valami és most menti a pénzét.
2, Lehet tényleg nem tehet semmiről, szimplán csak a telefon romlott el, úgy hogy nem tehet róla, ilyenkor készségesen vissza veszed a telefont.
Amúgy amikor újra találkoztok, akkor mielőtt bármiféle pénzt vissza adnál neki, ellenőrzöd a telefont, hogy tényleg kikapcsol el, vagy ha van egy másik aksid, akkor elviszed azt is és leellenőrzöd vele. Vagy felajánlod neki, amit mondtál, hogy vissza adsz egy aksira való pénzt.
Próbáld meg azonosítani a telefont, hátha voltak apróbb karcok jellegzetes helyeken. Megnézed az információkat, vagy nyomsz egy antutu-t, bár nem tudom milyen telefonról van szó.
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Lehet érdemes lenne bepróbálni. Odaállítassz egy sablon adásvételivel, elkéred a cuccokat, kitöltitek és csak utána kezded megnézni. Majd megvillantod az igazi One-t, hogy "kellene még egy a családba" és elkezded összehasonlítani. Egyből meglenne ki szórakozik ilyennel.
A garipapírra lennék kíváncsi főként.(#25516) poolzee: elég a garijegy és a teló (töltőjét még érdemes, ha olyan gondja van, mert van, hogy azt is kérik akksis gondnál bevizsgálás végett)
-
Badboys
őstag
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Próbálj meg elindítani egy vásárlást. Mereven elfog zárkózni a személyes találkozótól. Esetleg bele megy,de nem fog elmenni. Egyébként a PH is árúsitják már linkeltem a napokban. Ott a srác oda írta nem eredeti One hanem ÍOne néven adja. Egyébként még a csomagolása is megszólalásig hasonlít az eredetire. Mindenűt csak az One fölirat látható. Igaz ott van a specifikáció ami egyértelműen bizonyítja a hamisítás tényét.
-
lofagi
addikt
válasz
F_Gergely #25308 üzenetére
Igen, nézegettem már én is az appokat, csak nem szeretek próbálgatni, de majd megnézem a fórumokat, minden esetre köszönöm. Illetve ha jól értettem, akkor nekem ugyan nem csörög ki, de a hívó fél csörget, mint a veszett, az nem baj, mert mostanában csak az ilyen közvélemény kutatók találnak be.
-
hurrikan
addikt
válasz
F_Gergely #24808 üzenetére
Csak közel sem így.
Tesztelek Sonykat, LG-ket, Huawei-eket, Motorolákat is. Nagy ritkán ha beveszem a Dádalont Samsung is megfordul a kezemben. Van bennük érintő fókusz, csak nem ebben a formában. Pl nem tud háttérfényhez stb.-hez igazítani egyik sem. Vagy éppen világosítani, sötétíteni a kép adott részeit, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Pl. pont a G2 volt nálam is a MotoG amikor ezeket a képeket lőttem, és egyikkel sem tudtam megcsinálni a kettővel, akár milyen módszerrel próbálkoztam.
Hidd el, van bőven összehasonlítási alapom. Azért megvannak a One kamerájának is a maga előnyei. Én kifejezetten szeretem. -
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #24280 üzenetére
Nexus5 vs M8 kamera, legalább ez lenne a mérce manapság.
-
saintex72
aktív tag
válasz
F_Gergely #20820 üzenetére
A Windows félét nem használom, nálam a pc-n plex, és a már említett xbmc van.
A tv látja mind a kettőt v. ha telefonon, ipadon elindítom az xbmc-t, file expertet akkor az ottani fájlokat is tudom böngészni, lejátszani.
Sok megoldás létezik, biztos megtalálod ami neked kell. -
saintex72
aktív tag
válasz
F_Gergely #20807 üzenetére
Majdnem minden file kezelő tudja. A file expert az biztos. De media streamelésre oda vissza az xbmc a legjobb. Ha egyszer megtanulja valaki használni akkor végtelen sok dologra alkalmas. Filmek, sorozatok, online tv, ftpserver, stb.
A napokban pl. eurosport streamre használtam sokat.
Ja a legjobb lemaradt, minden platformra létezik, lassan kávéfőzőre, hűtőre is. Nálam minden tud mindenhonnan streamelni. Pc, ipad, telefon. -
pedro7
tag
válasz
F_Gergely #20668 üzenetére
Köszi.Akkor most már ketten vagyunk.
A Group Ringtones-t használtam egy ideje, de nem igazán teszi a dolgát.
Ha egy csoporthoz hozzárendelek egy csengőhangot, akkor a "silent:send to voicemail"
üzenetet adja és nem rendelődik hozzá a csengőhang.
Amikor anno felraktam akkor 2-3 csoporthoz hozzárendelt rendesen csengőhangot, de most
nem müködik már.
Próbáltam 2-3 szor újratelepíteni, de semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest