Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Valkűr
üzenetére
gyari rom= beletorodes, elfogadas.
magyarul ez van, ezt kell szeretni.
ilyenkor nincs uj a nap alatt, vagyis napi 2 hsz keletkezne arrol, hogy most eppen ki milyen hatterkepre, vagy launcherre cserelte le a korabbit.
ez egy SZAKMAI topic.
ebbe inkabb az fer bele, hogy hogyan tudunk a keszulek gyari adottsagain, foleg szoftveres korlatain, es hibain javitani, es errol kinek milyen infoi vannak.
a gyari rendszerrel senki nem tud mit kezdeni ilyen teren.
nem tudom ki mit szolna hozza, ha meg lenne a sotetben valo lilulas megoldasa?
az meg orult nagy hulyeseg, hogy komoly szakmai ismeretekkel rendelkezo szoftveres team-ek munkait hazi butykolesnek minosititek.
nagyon sok rommer landolt vegul nagy cegek fejlesztoi csoportjaiban, mert " otthon " garazdalkodott neha a telefonokon. (cm fejleszto, es pl. az iphone JB fejlesztoje is)
egyebkent az android azert fejlodik, mert vannak olyanok, akik sajat affinitasbol, kedvtelesbol hozza nyulnak a gyari rendszerhez.
ezeket a dolgokat a gyartok java reszt at is veszik.
szoval ha valakinek gondot okoz az, hogy romolasrol es egyeb hibajavitasi tarsalgasrol kell olvasnia, az nezegesse, olvasgassa a one hasznalati kezikonyvet, mert abban ugy is le van irva minden!ui.: egyebkent a nem tetszest moderatoroknal is ki lehet fejezni!
-
vkp
aktív tag
válasz
Valkűr
üzenetére
Szerintem nem nagyon fogja senki leírni azt, hogy "böngészek, facebook, stb". Átlag ember simán használja, aztán maximum akkor jön sírni, ha valami nem megy.
Hifisek (főleg a high-end-esek) külön világ, ők (zömében) azért veszik a cuccaikat, mert szeretnének valami jobbat mint előtte és ezt örömmel osztják meg.
Aki megvesz egy telefont, az sokkal inkább használati eszközt vesz, mint élvezetet.
Magam részéről én is zömében böngészek, levelezek, ami nem általános, az a házvezérlő programom, meg nagyon ritkán használok usb ethernetet, meg usb soros kábelt, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs kedvem notebook-ot előszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

roomolás roomolás roomolás... cccc, görgetek görgetek görgetek... :