- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
A kék és piros nekem nagyon tetszik!
-
kdennis
aktív tag
Munkatársam most vette, t-mobos... nyomattuk a kamerát hogy melegedjen, és nem lilult.
-
NandorHUN
addikt
Na emberek szerintem megerősítést nyert, hogy a kamera lilulás a kamera melegedésével függ össze, mivel véletlen vakut égve hagytam 10 percre( zseblámpa miatt) a telefon felmelegedett, utána löttem néhány képet rendes megvilágításnál és vörösebbek voltak , mint valaha (fénytől függetlenül)...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20384 üzenetére
Épp nem erre gondoltam.
Másodkézből is ki lehet fogni egy jó készüléket!
Én biztos szétnéznék különböző hirdetések között.
DE sz@rt nem vennék!
Újszerű, garanciás, full tartozékos darabot is lehet találni.
Éppen a hétvégén segítettem egyik ismerősömnek egy ilyen projektben.
S4-et cseréltettem le vele, sikerült rábeszélnem....2013. december 28-án vásárolt, független, teljesen új, full dobozos, garanciás. Igaz gsm boltos, de európai modell, így htc garanciás.
Kaptunk hozzá 3 db jó minőségű fóliát, egy jó minőségű ultra vékony tokot, asztali dokkolót is.
Hibátlan összerakás, pixelhiba mentes darab.
100e. volt. -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20383 üzenetére
Akkor miért adnál 150e-t, vagy többet, ha szabad megkérdeznem? Bizonytalan vagyok, tényleg érdekelne, ha már ennyit segítetek..
Én is gondolkodtam, jön ugye állítólag a ONE+ 1-2 hónapon belül. Gondolom 200e+ áron. Gondolom az első fél évben nem szabad megvenni, ameddig kinővi a gyermekbetegségeit. Azután hamarosan jön a még újabb. És így tovább... -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Felhívtam őket még a délután. A 116880 ázsiai OEM készülék. Az EU dobozos 136.900. 0% ÁFÁ-val. A garancia bolti, 1+2 év, nekik kell bevinni. Ők továbbítják a magyarországi HTC szervízbe. Én értetlenkedtem, hogy tudtommal mo-n nincs HTC szervíz, ők bizonygatták, hogy van. Illetve érdeklődött az ipse, hogy a 16 vagy 32GB verziót akarom. Ezt megint nem értettem, hogy nem a minit keresem, ő bizonygatta, hogy van 16GB-s HTC One (nem mini), csak éppen nincs raktáron. Nem győztek meg.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20378 üzenetére
Nem igazán neked szólna Edenyke, de te hoztad fel:
A hTc egy igen korrekt cég!
Szerintem az itteni levelezésből is látszik, hogy korábban nem a levegőbe beszéltem...
(Igaz az alany nem az én telefonom, de az érdeklődést én eszközöltem.)Van garancia, csak ugye itt az lehet a gond, ha valami specifikus alkatrészre lenne szükség az ázsiai modell miatt, azzal kapcsolatban megtagadhatná a javítást a cseh partner.
(#20377) Steve1207!
Üdv! -
F_Gergely
őstag
válasz
HUTCHDB #20374 üzenetére
Jartam ugy (nem mondok uzlet nevet) Nokia N97 mini keszuleket vettem, ujonnan "bolti garanciaval". Talan fel ev telt le az egy evbol ha jol emlekszem es tonkrement a bluetooth. Be is vittem hogy akkor javitsak. Vittem a garijegyet, megneztek a hibat. Kozoltek, hogy szerintuk (mert ok ugy emlekeznek) hogy en bar ujonnan vettem erre csak 1 honap garanciat adtak, en meg odairtam utana a kettest es ezaltal en meghamisitottam a garanciajegyet hogy 12 honapnak tunjon. Vitatkoztunk egy fel orat vegul bevettek javitasra a keszuleket. Amikor visszakaptam a bluetooth mukodott ellenben gusztustalan volt osszerakva a keszulek, a flip lotyogott stb. Ra egy hetre inkabb eladtam a keszuleket.
Jok ezek a bolti garanciak de adott esetben a hatsodat kitorolheted a garanciajukkal....
En akkor megfogadtam, hogy soha az eletbe tobbet nem veszek ilyen helyrol telefont! -
Steve1207
veterán
Nos, hosszú huzavona után csak annyit mondok: megOne!
Üdv kollégák!
-
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna! -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #20364 üzenetére
Nem tudom, de addig még sok idő van
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20362 üzenetére
Köszi! Beszéltem a HTC ügyfélszolgálattal, hivatalos viszonteladóként az Expansys-t javasolták, mint legnagyobbat. Kisebbként az ExtremD ill. a Speedshop, az MM. Rákérdeztem a szervizre is, a hölgy tudott és értette a problémát, de azt mondta ez van, ez a HTC üzletpolitikája, furcsa, de azt monta az Iphone és Samsung szervizkiszolgálása jobb. Akkor miért nem tesznek semmit? (költői kérdés) Rákérdeztem a pixelre is, garancia csak 3 hibás pixel felett van. Az ötlete az volt, hogy interneten kell rendelni és akkor 8 napon belül visszaküldhetem indoklás nélkül.
A sufniGSM EU cid-es darabjai és az Expansys között alig 14.000 Ft a különbség, így az utóbbi lesz, ott tudok hozzá kiegészítőket is rendelni és valahogy megbízhatóbbnak tűnik. Ha van róla rossz tapasztalat légyszi szóljatok. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20363 üzenetére
JAh Karácsonyról tényleg nem volt szó.
De Január végéről igen.
Mit lehet tudni? Januárban már nem lesz? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20359 üzenetére
Picit túlzás a hasonlat, de én értem...
Amit még el lehet mondani, hogy a kűlső hibák a korábbi gyártásoknál voltak "jellemzőek", az újabb kiafásoknál én nem is hallottam sem sorjás, sem pixel hibás darabokról.
A bolti garanciás is ugyanolyan jó lehet, ha a cid-je európai, mert ilyenkor imei alapján a htc szerviz javítja. -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, kicsit félve, de belevágnék.
OFF Dacia életérzésem van, 30 éve volt szempont, hogy jó szériát fogjak ki, de ott legalább volt szaki aki Merkúr után ismét összerakta és akkor jó volt.OFF
Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes megvenni, hogy legyen rá értelmes garancia és még értelmesebb garanciális ügyintézés? Hűség kizárva. Jók az ilyen GSMHome, XXLGSM, GSMLine és társaik?
-
kdennis
aktív tag
Nem értem miért kell problémázni a KitKat miatt hogy a One X nem kapja meg... Lassan már 2 éves a One X és nem nagyon lesz senkinek garanciája.. nyugodtan netet rá aki akar custom ROM-ot. Aki meg nem tud az úgy se fogja hiányolni. Működik az a saját ROM-jával tökéletesen.
-
Saky1
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Szolgáltatótól venném a készüléket, van a telefonon vmi olyan gyári alkalmazás, amivel a helyszínen megtudom nézni, hogy van-e rajt pixelhiba?
A Playen van ilyen program, de ott a helyszínen, nem hiszem, hogy van rá lehetőség telepíteni.
Kiállított készüléken próbáltam a test menüt (*#*#3424#*#*) de teljes képernyős LCD tesztet nem találtam!Egyébként az első 3 napban cserélik a készüléket ha van rajta pixelhiba?
Ha esetleg többfajta gyártáshelyű darabot is mutatnak, melyiket érdemes választani ezek közül?
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China -
Avicularia
veterán
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Nem csak a magyar szervizelés sz@r, a svéd sem különb semmivel. Nagyon rossz tapasztalataim vannak a htc szervizelésével kapcsolatban. Ennek lehet az oka talán, hogy lengyelben vagy csehben szervizelik a telefonokat és az összes EU országból oda szállítják. Hiába a htc mindenen spórol, pedig nem kellene, mert ezért fordulnak el tőle az emberek és került mára csődközelbe. Pár napos hír, hogy nem lesz 4.3- 4.4 one x és x+-ra. A one x+ 2012 októberében mutatkozott be, tehát másfél éves sincs és a htc kijelentette, hogy nem kap frissítést
-
Valkűr
addikt
Na látom a Hox nem kapja meg a KitKatot, de még a plusz sem. Nem vágom a koncepciójukat, főleg ebben az anyagi, gazdasági helyzetben. One-ra is ígérték Karácsonyra, majd Januárra, most Februárra...Kíváncsi leszek mikor lesz belőle bármi is...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Én tavaly augusztusban vettem a one-t. Azóta semmi de semmi hibát nem tapasztaltam vele.
Jah kivéve ezt az éjszakai tök sötétben lilulást a kameránál.De külsőre belsőre nagyon rendben van. Nekem azóta is tart a szerelem,
hihetetlen telefon.Szervizről tapasztalatból nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt vele gondom, ahogy említettem.
Állítólag az első szériákkal voltak sűrűbb hibák, a későbbiekben belejöttek a telefon gyártásába.HUTCHDB:
4. One? Ezért megy csődbe szegény HTC.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Vannak, előfordulnak hibás darabok.
A hibajavítás nyílván a szervizes precízségén múlik.
Itt a fórumon is hallani, olvasni elrettentő példákat, viszont épp tegnap volt róla szó, hogy hibátlan munkát is tudnak végezni.
Nekem ez a negyedik one-om.
Az első illesztési hibás volt, az visszaküldtem.
A többi mind hibátlan volt kűlsőre, és meghibásodás sem jelentkezett....kopp, kopp, kopp.
Maga a készülék (konstrukció) hibátlan, hasonló inaktivitást kell tanusítani, mint az iphone-nál, nem kell fagyástól, újraindulgatásoktól tartani.
A gyári rendszer (nevezzük összességében sense-nek) nagyon jo, kiforrott, szép.
Egyedüli negatívum lehet a kamera, ami tájképeknél (távolabbi fotózásoknál) könnyen rossz képeket tud csinálni, de pici odafigyeléssel ez orvosolható.
A "töksötétes" vaku nélküli fotók lilulása is jelen van, de ki fotózik feketeséget este?
Maga a fényképek viszont színhűek, összességében bőven a jó kategóriába sorolhatók.
A videó viszont szuper, optikai stabilizátor van a telefonban, és a kép és hangminőség is hibátlan.
Szóval a telefon összességében szuper, garanciával kell megvenni, és nem lesz vele gond!
De vannak itt olyanok, akik iphone-ról jöttek és van érdemi, elfogulatlan véleményük. -
Vivira
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek nekem? Lecserélném a 2 éve hibátlanul működő szifonomat androidra. Meguntam. A Samsungot elvetettem, prémium kategóriában a HTC One maradt igazán. Ráadásul tetszik is.
Viszont nagyon elbizonytalanít, hogy rengeteg hibát, meghibásodást olvasok róla a neten, nekem úgy tűnik többet mint a többiről. Állítólag nem is javítható rendesen, sérülés nélkül. Ráadásul a magyar net hemzseg a kritikátlan szervízszolgáltatástól. Sziívesen megfizetem a telefont de elvárnám, hogy hibátlanul működjön legalább 2 évig. Mi az igazság, megvehetem? -
Kiskopika
senior tag
válasz
kemcso #20341 üzenetére
En mar az elejen is gyanitottam, hogy ez hardwer, de mar meggyozodeses vagyok! Azok az erzekelok amik lilulnak gyari hibasak!
Es ha a htc megengedhetne maganak ezeket mind visszakellett volna hivnia!
Es sajnos lehet mondani, hogy nem fenykepezel sotetbe, de kerem 150-180 ezerert ne kapjak mar hibas termeket!
Engem ez bosszant csak ezzel kapcsolatba, mert tovabbra is szerelmes vagyok! -
Kiskopika
senior tag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
szekra #20334 üzenetére
Komoly! Pedig azt hittem 1 kis trollkodás következik..
De hát ha tényleg fénykép, akkor szomorú vagyok...Ritka90:
Én nem full sötétben fényképeztem, a képeken látható is,
hogy a monitor pirít mint az állat. Szóval nem volt vak sötétség.A vaku meg csak 1,5-2 méterre jó. Ha kicsit távolabbi dolgot akarok fotózni
estefelé, akkor megint ott vagyok, ahol vagyok.Egyébként viszont gecire nem érdekel, szeretem a lila színt.
1 színszűrővel leszedem róla, ha épp így fotóznék, ahogy nem szoktam... -
Ritka90
csendes tag
válasz
Nuada herceg #20302 üzenetére
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20323 üzenetére
Igen a fekete festék, amitől sokkal szebb, elegánsabb a telefon
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #20313 üzenetére
Remélem én is megkapom a héten, ugyanezzel a hibával adtam én is le!
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #20318 üzenetére
Nekem fekete van, azért ha néha kihúzom kabát zsebemből szépen megszokta húzni a cipzár, farmer zsebben ugyan ez (öngyujtó, pénz, esetleg kulcs). De találtam ezt, látom hangszórókra is van matrica, ennyit lehet megér kipróbálni, hogy tok nélkül is használhassam.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #20315 üzenetére
Az biza nem jo, nagy ritkan ufy kapom meg a beom, es nem kerdezi senki hogy megkaptam e
-
szekra
addikt
válasz
Jó dolog ez a fólia, lehet én is rendelek egyet. Csak az a baj, hogy a hangszóróknál lévő részt nem védi semmi, félek a kopásától.
-
viktor82
őstag
válasz
Anno az one X nekem is 12nap alatt elkészült egy rossz szavam sem lehetett +még törlőkendőd is csomagoltak nekem!
-
ndavey
tag
Hello! Nem tudja valaki miert lehet az, hogy ahanyszor megnyitom a google-t kiirja felul egy kis sarga ablakban, hogy jelentkezzek be? Hiaba jelentkezek, utama ugyan ugy kiirja..
-
Kiskopika
senior tag
Ha kitorlom az apn kozul az mmst, akkor az vilagos hogy kuldeni nem tudok, de fogadni se?
-
Zirowe
nagyúr
Verziószám fétisiszták előnyben.
-
Valkűr
addikt
Igen sajnos a lilaság magasabb ISO értéken nekem is jelen van....Engem csak azért nem érdekel, mert este nem fotózom, legalábbis telefonnal tuti, h nem. Ha netalán fotóznék is, ott az alacsonyabb zaj miatt mindenképp alacsonyabb ISO értékkel mondjuk 100-on tenném, ahol pedig nem lilul.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
-
szekra
addikt
válasz
Jézusom..
-
Nuada herceg
őstag
Este lőttem pár képet a telóval az ágyból.
Vaku nélkül, automatán így sikerültek a képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest