- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
adamkaaaaaaa #36834 üzenetére
Olyan nincs hogy egy rom nem támogat egy szolgáltatót
-
enginev3.0
félisten
Reggel 6 előtt szoktam látni egy sracnal egy One-t
Nem fórumos? -
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #35930 üzenetére
Régóta úgy van
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bdanyy #35529 üzenetére
Nem tudom, nekem az m7 sosem lassult
De az ios-től sem kell azt várni, hogy mindig örökkön örökké, megállíthatatlanul gyors, ez akkora tévedés, hogy nem is tudom kikben él, hülyeségA legtöbb droidos telefonnál valószínűleg gyorsabb, de nem tökéletes ebből a szempontból ez sem
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Update:
Hogy megérte-e a csere? Igen meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bdanyy #35518 üzenetére
Igazából, hogy őszinte legyek
Semmilyen
Évekig droidoztam, szinte mind volt a kezemben (verziók), és azok közül az egyetlen jó telefonom a One volt, mert az nem lassult be soseAz i6 sem lassul be, de hogy nem gyorsabb a One-nál abban szinte biztos vagyok
Kamerában fényévekkel jobb
Hangzásban, teljesen elfogadható
Kijelző is jó, pedig kisebb a felbontás, de szép, nem érzem hogy visszább váltottam ilyen téren
Mi van még? Appokban nincs hiány ugye, bár nekem nem sok van
Az itunes nem idegesít, néha másolok egy két számot, de akkor se itunes-szal hanem van más app rá
Ami közel sem összehasonlítható, az az akksi!! Én délelőtt már töltötte a One-t hogy nap végéig kibírja, az i6-ot, este 30-40%-on teszem töltőre, pedig zenét hallgatok, netezek, facebookozok, játszok, és 4g-vel használom (bár én nekem csak akkor megy a net ha tényleg használom, ha nem akkor mindig kikapcsolom), wifiről pedig csak itthon megy, esteAmi eddig szíven ütött, hogy flash hiányában, nem tudtam nézni telefonról streamelt focimeccset, pedig az ágyból szeretem nézni
Viszont maga az ios, nekem egy Sense (szóval nem android, hanem sense) után nagyon vérszegény, belépsz az appból meg kilépsz, ennyiből áll az egész
Régen azt hittem az a lényeg nekem, hogy gyors legyen egy okostelefon, de rájöttem, hogy ez nem elég, kell a Sense!!Sajnálom hogy nem HTC-t vettem, vagy is ez miatt, az m9 nem kellett volna, nem tetszik, de ha idén vagy jövőre alakít megint valamit a HTC akkor azonnal váltok, és jó tudni hogy azért egy értékálló telefonom van, mert egy apple-t még jövőre is nagyon jó áron tudok majd eladni
És még egyszer leírom, hogy nem androidról váltottam apple-re, tehát nem ezt a kettőt hasonlítom össze, nekem nincs olyan hogy android
Hanem a Sense-t, az ios-szel
és már csak azért is írom, mert mikor régen volt több androidos telefonom, hiába próbáltam bármilyen launchert, mindig Sense-re tértem vissza -
enginev3.0
félisten
Ha GSM boltban vetted min leopdsz meg? Ha megszűnik egy GSM bolt es nincs jogutód akkor onnantól van egy telefonod garancia nélkül, tudom személyes tapasztalat
Ha pedig nem akarsz olyan telefont amivel sok a gond akkor egyik gyártótól se vegyél, mert szerintem a HTC-kkel van az egyik legkevesebb gond
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Na srácok, jó volt szép volt, ideje volt váltani
m9 közel sem hozta az elvártat, szóval a mai napon vásároltam egy iPhone 6-ot, remélem minden rendben lesz, és meg leszek elégedve a HTC után
Természetesen továbbra is HTC Fan!! és reméljük még találkozunk valami HTC telefon alatt
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #34692 üzenetére
Fél órával később feküdtem le, akkor annyival később kellett volna keltenie
-
enginev3.0
félisten
Frissites óta most először történt meg hogy 10 perccel később keltett a telefon
-
enginev3.0
félisten
Lollin nálatok is nagyon megnőtt a programok telepítési ideje mikor frissitik magukat?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
milordatya #34597 üzenetére
Csak nyitott telefonnál
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nightfall75 #34498 üzenetére
Az "internet" is frissult
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #34473 üzenetére
De jó neked, engem hajnal 4kot ébreszt, bár akkor kell
-
enginev3.0
félisten
Mindjárt kezdődik az MWC
-
enginev3.0
félisten
Hát nálam semmi gond nem volt, pedig resetet sem nyomtam a telepítésnél, ébresztett mind a két időpontban 2 nap is
-
enginev3.0
félisten
válasz
beloadjoker #34121 üzenetére
Nem
-
enginev3.0
félisten
Munkatársamnak mondtam hogy kaptam lollit, ő mondta hogy neki lassan 3 hónapja van LG G3, de azt nem mondta hogy tele volt hibával...
-
enginev3.0
félisten
Frissült
Jó jó, de semmi extra -
enginev3.0
félisten
válasz
hermandani #33950 üzenetére
Elavult az alairasod
-
enginev3.0
félisten
Na érjek haza...
-
enginev3.0
félisten
Független m7 már kapott frissítést
-
enginev3.0
félisten
Jah,a facebookos HTC csoportban is minden m8 tulaj boldog
-
enginev3.0
félisten
Legyeeeen frissites
-
enginev3.0
félisten
válasz
don_peter #33390 üzenetére
Mért most akarsz telefont venni?
1-2 hónapon belül jönnek az újak, a régieknek esik majd az áruk, lehet hogy a mostani használt m7 árán kapsz majd m8-at isEgyébként mindenképp
garis legyen
ne legyen lehetőleg nyitott a bootloader
lila kamera (ha garis akkor nem lényeges)Más hibája nem igazán van a készüléknek, azt már neked kell megnézni hogy minden működik stb stb
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Nagyon merül a telefonom
-
enginev3.0
félisten
Úgy látszik nem lesz frissítés
-
enginev3.0
félisten
Boldog Új Évet emberkék
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32868 üzenetére
Nem tudom nem hiszem, valamivel el kell adni az új készüléket, szerintem az megmarad neki
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32859 üzenetére
Nem biztos, sőt, valószínűleg nem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32850 üzenetére
Semmi
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #32633 üzenetére
Valószínűleg igen
-
enginev3.0
félisten
válasz
Klaus Duran #32523 üzenetére
Én a HTC-re gondoltam, még a Sensation is belassult a kevés ram miatt, aztán az első szoftverrel a One x sem volt tökéletes, mostmár arra is van 4.x.x android gyárilag, azzal már nagyon pöpec, családban van kettő is
Viszont volt egy Sony-m, ami szintén nem volt túl gyors, pedig tavalyi telefon, ion. Nekem ez az első droidom az m7 ami még sosem lassult úgy mint a korábbi készülékeim, ez előtt csak a lassulások miatt váltottam windows phone-ra, de még jó hogy kapott egy újabb esélyt a droid, nem bántam meg, sőt, legjobb készülékemet vettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged