-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
A fules kérdés mindig is állandó téma marad. Kinek mik az igényei, én úgy tapasztaltam, h egy jó füles csodákra képes. Jelenleg van kettő is, illetve volt 4. A Beats audiot eladtam, volt közben illetve meg van a Sennheiser CX300 II., Majd egy ismerősöm ajánlotta a Shure fülesét, ami már árban is más kategória. Úgy gondolom, noha sokan felszisszennek az árán, de minden fillért megért a Shure SE315. Itt szeretném megjegyezni, h én olcsóbban vettem egy tizessel mint amennyi itthon. A Sennheiser a legtöbb igényt ki tudja elégíteni, de vannak hiányosságai. A változás nem akkora mint az arbeli difi, gondolom itt a telefon is korlátokat szab, de ez a szint az amit még kiszolgál a One. Nyilván itt a zenei szokások sokat jelentenek, ahhoz kell fulest választani. 20 körüli áron vannak eleg jó fülesek..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest