- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Amennyiben nem valamilyen ázsiai készüléked van, ami m7_u típusú, akkor támogatja az LTE-t, függetlenül attól, hogy épp milyen ROM-ot használsz, mivel kétlem, hogy valamilyen kínai fórumról beszereztél volna egy m7_u-ra való ROM-ot, amiben nincs LTE támogatás.
(#34538) adodaniel: Jól írták előttem is, mert a hűség lejártát követően 15 ezer forint.
-
Steve1207
veterán
Jaja, nem alkalmazások, meg beállítások a plusz funkciókhoz. Egyszerűbb is volt belerakni a cuccokat a rom-okba, most meg már xposed-ból megy szinte minden vizuális változtatás.
Ide kapcsolódóan Sense6Toolbox és DisableFullscreenKey lefed mindent nálam.Más: holnap lesz a nagy nap: recamera, m8eye, desire eye
-
Laca1212
őstag
Igen, garancia ennyiben jobb, mintha én rendelném kintről.
"Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van."
Ez nagyon jól hangzik!!! És tetszik is...
Ha elmenne nálam 1 napot(kb. 15 órát) mindenféle energiatakarékos trükközés nélkül, úgy hogy megy a nyúzás rendesen(min. 4 óra kijelző, összes szinkron, játék néha, wifi és mobilnet állandóan bekapcsolva, stb), akkor már megfelelne.Nem tudom bemerjem e vállalni.
A 16 giga memória bővíthető?Gino20:
Kizárt, hogy ilyet tegyek a telefonomra. Azért köszi. -
baani59
aktív tag
elementax 14.4+ és sense toolbox 6.1+
Megosztanád velünk a lelőhelyüket?
-
Gulyopapa
addikt
Igen.
Elképesztő ez a telefon.
Minden egyes nap én is rácsodálkozom hogy mennyire perfekt ( kiveszem a tokból és csak nézegetem, érzem a fémház hűvösségét, nézem az elképesztő kijelzőt vagy hallgatom a még mindig megdöbbentően kitűnő hangokat ...)
Simán el tudom képzelni hogy 2-3 évig is ez marad ( én nem az a 2-3 havonta cserélgetős fajta vagyok)
spawn21
Ezt nem értem, kifejtenéd ? -
hurrikan
addikt
Lelked rajta
Én mindkettőt használom.
Facet főleg ingyenes telefonhívások meg csevegés miatt.
Blinkfeed meg mivel beállítottam csak olyan híreket mutat amik érdekelnek, így tökéletesen használható, sőt hiányozna ha nem volna
és ha már hasznom akkor hagy hozza a Face hírfalat is. -
NandorHUN
addikt
Priviben esetleg tudnál segíteni...
Annyira nem értek hozzá, de én ugy próbáltam, hogy Fastboot usb-be tettem, aztán 3.1-es toolkittel (legujabb) nyomtam egy TWRP (GSM only) "Flash"-t windows 7-ben,MÁS
Taskert használ valaki? : Energia takarékos modot valahogy be tudom tenni a taskok közé? -
NandorHUN
addikt
nem tudom pontosan, ha bedugom a telot és fastbootra megyek akkor parancssorban hiába irom be pl, hogy "adb devices" nem találja meg az eszközt, de még a TWRP-ben az adb sideload se működik... pedig driver is frissittettem stb.. mellesleg 2 gépen probáltam már sikertelenül... ezelőtt pedig működött.
Amugy bekapcsolt állapotban minden megy, tudok file-okat ide oda küldeni stb... -
Badboys
őstag
Szerinted jó ötlet 160 km t utazgatni egy fólia fölrakás miatt? Magam rakom föl őket sőt az ismerőseimnek is.Eddig senki sem panaszkodott. Így csinálom üveg tisztítás, fürdőszoba jó nagy gőz, magától húzza rá a fóliát. Igaz kissé pepecselős,de az eredmény nem marad el. Rontás esetén károsodás nélkül újra molyolás. Lényeg a gőz és nincs szösz-mösz.
Más: Sajnos nálam is van 3 gombostű hegynyi lepattogás egymás fölött a hangerő gomb alsó részén. Amióta láttam,hogy ott van zavaró, ja és fekete a kütyü. Amúgy teljesen meg vagyok elégedve az One val. Csak várom az S-off t 4.2.2 re. Kipróbálnám az itteni One tulaj még készülő romját amint publikus lesz. Csak hát S-off nélkül bajos lesz.
-
zack
nagyúr
Köszi. Ennek a telepítőjében is van, mert custom kerneles, csak eddig mást választottam.
Mindjárt újrarakom. logo2menu-vel. Lényegében ilyenkor a menü gomb a HTC felirat lesz?(#12642) ForRedGlory
Mi valahogy mindig egy topikban kötünk ki.
De mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy One tulaj vagy, amikor elcseréltem.
-
zack
nagyúr
Semennyire, és ez 100%. 170 dolláros füles. Szerinted reális 4k-ért?De még eredetiben sem éri meg Monster-t venni, mert túl van árazva, és nem igazán minőségiek. Sok a gond velük, Amerikába kell küldeni garanciáztatni, és nem mellékesen még zenei teljesítményben sem brillíroznak. Felejtő.
-
NandorHUN
addikt
Szinte biztos hogy fake, osztálytársam is hasonlót rendelt. Amúgy Beats fülest nem érdemes venni, vegyél Sennheisert, Xears-et, vagy AKG-t, de sonynak is vannak jó fülesei.
Dreamie:
Nekem is totál gyors minden, csak a billentyű míg feljön azt találom kicsit lassúnak (bár ez minden romon jelentkezett ha jól emlékszem (most ARHD 12.0 + ElementalX van fent).
Mind1, majd holnap kipróbálom az InsertCoint aztán meglátom -
zack
nagyúr
Kár az ilyen emberre és a véleményezésére időt, hsz-t pazarolni. Ez volt az a hsz amire aztán senkinek sem kellett volna reagálnia, hanem egyszerűen elsiklani felette. Ki és miről akarja meggyőzni?
Lövése sincs a rendszerről, még ha Androidos LG-ről jött akkor sem. Van bőven itt olyan, akinek lehet a véleményére reagálni. Ő pont nem az.
Azon kívül meg lehet dupla reg is (több mint valószínű), hogy egy kis vihart kavarjon az amúgy nyugodt topikba. Ez meg sem fordult a fejetekben.
Kissé gyanús hogy az első hsz-e pont ide vezetett, úgy, hogy LG975-ről jött, és oda a reg alapján nem írt még semmit. -
dani3l
őstag
Egy oraja neztem, akkor meg nem volt, holnap reggel megy is föl, ma mar nem vacakolok vele.
Remelem javitottak a kepernyö bekapcsolasakori laggot, mert a bugokbol eltünt, viszont a changelogban sem irja.. Többek között az volt, ami leginkabb visszatartott eddig.Akinek esetleg nincs kedve keresgelni..
adam.zoltvai: Fogalmam sincs, iFonehoz sem lattam meg, de igy elsöre tuti nem tennem ra semmilyen telefonra sem..
-
mumk1
addikt
Ott is meg lehetett volna oldani, ha nem Tegra lenne benne.
Várható volt, hogy a Qualcomm SoC-al megbirkóznak előbb vagy utóbb.
Ráadásul S-OFF-al bármi megtehető, nem úgy mint a szimpla HTCdev-es nyitással. Megy a SuperCIDés mindenféle csúnya dolgok is megoldhatók, de erről nem beszélhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- EAFC 25
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest