- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nameste
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy M7-est és az egyik problémám vele az alábbi: Be van kapcsolva a jelkódzár, és ha telefonálok és úgy veszem fel a telefont hogy le volt zárva akkor amikor elemelem a telefont a fülemről nem éled újra a kijelző, csak ha lenyomom a fenti gombot. Letenni is csak úgy tudom.
Ha nincs lezárva és úgy jön a telefon két dolog lehetséges. A beszélgetés rövid, és nem zár le a telefon akkor feléled a kijelző. Ha hosszú a beszélgetés akkor lezárja a képernyőt mialatt beszélek és megint nem éled fel a kijelző.
A kérdés hogy meg lehet valahogy akadályozni hogy lezárja a telefont miközben beszélek? Vagy hogy működjön a rendesen és le tudjam tenni a telefont ha elemelem a fejemtől azt. A proximity szenzor elvileg működik rendesen.
Üdv és köszi előre is
-
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #26086 üzenetére
Akkor ehhez nem kell root ugye?
Amugy nekem már működött csak nem a screen mirroring, ugy oldottam meg, hogy a TV-ben a Wi-fi direkt alatt az AP-t bekapcsoltam és a TV-hez, mint Wi-Fi-s eszközhöz csatlakoztam (mintha router lett volna), de csak a képek vetítése ment a "Média app-ból) máshoz nem. Illetve a TV-n a Source-ban nem volt ott a telefon.
Meg am, mint mondtam a TV-m totál azt csinálja, mint ami a videon van, de mokr rákattintok a telefonomra, amit megtalált, akkor nem csatlakozás jön, hanem egy kérdés hogy akkor most vagy PIN-t választom, vagy ezt a PMB (? - lehet rosszul irom) -ot.
De most látom tényleg van Wi-Fi direkt a telon Wifi beállitásokban, vidin nem igy csinálták, de ha működik akkor nincs problem... majd megpróbálom ha hazaértem, köszi -
Loboda
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #26083 üzenetére
Ha jól tudom az központi voda, nem alvállalat mint pl pólusban a gsm takács kft franchise így ők valamivel jobban állnak ilyen téren mint az említett "kicsik".
Legjobb esetben is csak középkategóriásat adnak és abból sem valami jobbat. Az hogy milyet kapsz a készlettől is függ, mert ha a jobbak ki vannak adva akkor kapod ami maradt...Ha mind ki van adva, akkor ha jófej az üi. hátramegy és bont egyet de van olyan hely is ahol ki kell erőszakoskodni azt ami jár(de ez minden szolgáltatóra igaz)...
MÁS: Arra senkinek nincs ötlete hogy mivel tudnám azt megoldani hogy videó felvétel közben ne csak leállítani tudjam és egyből menti hanem szüneteltetni és onnan folytatni? Nagyon fontos lenne!
-
saintex72
aktív tag
válasz
Kiskopika #26079 üzenetére
Lg tv tudja kütyü nélkül is, ott is csúszik. Még kábelen is van némi lag, de nem vészes. Egy bluethoot gamepaddal már elég jól el lehet bohóckodni.
Amit nem értek, hogy kábelen, úgy, hogy a töltő is csatlakoztatva van, miért merül olyan gyorsan. Az ipad még töltődik is. -
F_Gergely
őstag
Azzal kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata hogy az arénában lévő voda boltban hogy állnak csere készülékkel? adnám le szervizbe a telefont de kell csere telefon...
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Szervízben a képernyő kiszedése miatt a fóliát leveszik/lejön róla? -
boksz
senior tag
sygic + autós töltövel, órákig navigáltam és töltött is + nem forrósodott fel.
(HTC M8) -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #26076 üzenetére
Én ezt néztem: [link]
Ugyanugy bejött az Android_x_y csak mikor rákattintottam akkor nem beléptet" vagy értesítés küld mint a vidin, hanem feldob egy lehetőséget, hogy PIN kód vagy PSD
És hiába megyek bármelyikre nem történik semmi, Pin nél azt irja irjam be a teloba a PIN-t (kiirja a TV a kódot), de telóban nem értem hova kéne írnom... -
NandorHUN
addikt
Samsung Smart TV-s Screem mirroring-hoz root kellene? //Néztem videot is, de csak a képek vetítése működik ://
-
silver-pda
aktív tag
bootloadert hogy lehet előcsalni egy gyári alap készüléken?
közben meglett.
-
FeRRaR1
őstag
Naviról annyit, hogy ezerszer jobb a One mint a One X volt. X esetén rootolva volt, és letiltottam 2 magot, illetve az órajelet is visszavettem, hogy 15 perc után is felvegye a töltést, gyári órajelen négy maggal esélytelen volt egy több órás út, hiába volt töltőn.
Mióta megvan a One, hozzá sem nyúlok az órajelhez, aktív magok számához, és még így is kevésbé melegszik, sokkal használhatóbb navigációra mint a többi amivel találkoztam, de ha süti a nap, megy róla a zene, kapja a töltést és fut a három betűs, úgy már azért bedobja a törölközőt, és kiírja hogy nem veszi fel a töltést + led villogás.
Majd a nagy 3000Km-es nyaralásom előtt lehet hogy rászánom magam egy rootra, hogy két maggal navigáljak, alacsonyabb órajelen.
-
Koris
aktív tag
válasz
marlboromen #26071 üzenetére
Nem a proci miatt melegszik.Ha pl. Google maps vagy egyéb online navit használsz,akkor ő próbál a 4G v.3G átjátszón maradni miközven te haladsz az autópályán,és ez bizony néha akár 2W teljesítményt igényel.Ehhez jön még az 1 vagy 2A-es folyamatos töltés+ a kijelző max. fényerőn stb.Rengeteg telóval navigáltam már ( évi 80-90000 km),de semmi baj One-al.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
F_Gergely #26067 üzenetére
Nekem a galaxy nexus navi kozben nem is toltodik mert annyira felmelegszik, hogy nem veszi a toltest. Azert azt nem ertem miert forrosodnak ennyire fel. Egymagos desire z melegszik, oke. Ketmagos nexus melegszik az mar nem oke, de hogy egy negymagos one is felforrosodik tokugyanattol a programtol, ezt nem ertem. Azt gondolnam hogy egy ilyen hardveren alapjaraton fut egy navi.
Egyebkent bocs hogy belevau, de az m7 lesz a kovetkezo telom.
-
stilo18
addikt
Hát srácok marad a G2-m....
Egyszerűen nem tudom úgy árban eladni, hogy ne kelljen kb 25-öt,30-at hozzá rakni a sima One-hoz....Szóval marad, aztán az M8 ára talán realizálódik, akkor azért már kiadok akár 50 plusszt is...
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
tudtok ajánlani olyan vállra szerelhető tartót amibe belefér a telefon egy casemate barely there tokkal eggyütt?
(#26059) kirillov: nem állitottad át a text to speech-et angolra? csak egy tipp
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #26055 üzenetére
Navigálás közben töltötted is? Mert csak a kettő együtt hevíti fel a telót igazán, a navigáció a procit dolgoztatja meg, a töltéstől meg az aksi melegszik, de mindkettő a fém hátlapnak adja le a hőt, ami aztán igen meleg tud lenni... Én ezt úgy oldottam meg, hogy szellőzőrácsra rakható telefontartót vettem, így a bekapcsolt légkondi szépen hidegen tartja a telót...
-
kirillov
csendes tag
Sziasztok,
Olyat már tapasztaltatok, hogy a Google navigáció angolul olvassa fel a magyar utasításokat? Pl. A "jobbra" nála "dzsobbra".. -
BenHans
addikt
Valaki tud egy olyan root nélküli video felvevő progit amivel ha elindítottam a videót, szüneteltetni is tudom és onnan folytatja, és nem egyből megállítja és menti? köszi
van 1-2 playen, de nincs időm mindet kipróbálgatni, hogy jó-e, ezért gondoltam hátha van valakinek egy már bevált... meg jó lenne ha nem lassulna tőle stb.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
F_Gergely #26052 üzenetére
Nekem is melegszik, de kozel sem igy, ahogyan te most leirtad.
Vagy nagyon meleg volt az autoban, es/vagy nem tudott "szellozni" levegozni, mert ugye ez fizika is...
A hofok mellett azert a z2-nel a pontossag es a jeltalalasi sebesseg is fontos parameter, amiben azert a one igen jo! -
Gulyopapa
addikt
55 fok az semmi ... úgy értem a processzor magasabb hőmérsékleten is stabil ( 90 fokig tuti ) ...
-
F_Gergely
őstag
Épp ez az hogy semmilyen tokban nem volt, még csak a szélvédőnél sem, pohártartóban volt a kocsiban...
Nem fedte semmi a készüléket nem volt takarva. És az egész hátlap forró nem csak egy területen hanem kompletten az egész :/
Én remélem hogy a Sony Z2-höz kiadnak gyári autóstartót és akkor cserélem a készüléket, mert ez vicc, soha egyik telefonom sem melegedett GPS használat közben. A motorolám teljesen fém volt érdekes mód mégsem melegedett... -
F_Gergely
őstag
Srácok nektek 1-2 órás GPS használat után mennyire melegszik fel a telefon?
Nekem kevesebb mint 1 óra alatt 52-55 fokra melegszik fel a telefon és egyszerűen éget! Nem lehet megfogni, mert annyira forró hogy szó szerint égeti a kezed!
Jövőhéten leadom garanciába javíttatni a kamerával együtt, de ez egyszerűen nevetséges...
Volt fém készülékházas telefonom, mégsem melegedett szinte semmit a telefon. Ezen tojást lehetne sütni -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
GPlayert nem tudjátok hogy tudnám beállítani, hogy YouTube videokat is le tudjon játszani (böngészés közben), videót találtam róla, működik is a " multi window " filmnézés saját file-oknál, de YouTube-nál hibát ír ki. -
Steve1207
veterán
válasz
lofagi #26045 üzenetére
Elkalibrálódás miatt esik annyit. Mobiladatokkal is számolva óránként 1%-ot kellene esnie üresjáratban (persze, ha nem írogatnak egyfolytában és nincs hívás, csak elvan szépen a teló).
Pár újraindítással belehet lőni, "átugrani" a fake szinteket. Lehet lesz olyan, ahol ezután ha nyüstölöd akkor se esik semmit 10-20 perc folyamatos használattal, máshol meg igen (lásd a kezdeti 100-ról 9x-re ugrást). 1-2% környékén is előfordulhat, hogy több van benne, csak rosszul jelzi és ezért kikapcsol ugye. Újraindítod és nahááát van még benne 5%. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajna már nem volt időm feltöltögetni a képeket, (családos kirándulás volt a nyíregyházi zoo-ban) de megcsináltam még délután, és most le is írom, hogy hogyan kell:
Frissít a blinkfeed, ekkor ilyen lesz:
Beállítások/alkalmazás/htc blinkfeedben:
Nyomsz egy adatok törlését.
Ezt kapod:
Itt ok-t nyomsz.
Aztán frissítések törlésére nyomsz, és ezt fogod kapni:
Itt is ok-t nyomsz!
Újra tölt az egész launcher, és ez lesz:Innen újra be kell állítani az egész home-ot.
Ma vettem észre, hogy ezt nem elég megcsinálni, hanem a play-ban a saját alkalmazásokban a blinkfeed-nél nyomnod kell egy ELTÁVOLÍTÁST is.
Ha ezt nem csinálod meg, újraindítás után újra frissíteni fog!
Nem kell megijedni, az eltávolítás után is ott lesz a blinkfeed a play-ban az alkalmazásokban, de ekkor már nem fogja frissíteni, kivéve, ha te manuálisan rá nem nyomsz, de gondolom ezt el fogod kerülni. -
lofagi
addikt
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajnos ilyen van nálam is, csak én nem gondoltam,hogy ez bug. Arra gondoltam kezdetben (most már nem érdekel
), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26042 üzenetére
De alkalmazasokban nincs fagyasztas, csak kenyszeritett leallitas, attol meg elindul legközelebb..
Viszont azt hittem, titaniumban a marketröl letiltas permanens megoldas, ugy lenne logikus legalabbis, igy nem latom mi ertelme lenne.
De mindegy is, többet nem kivanok ezzel foglalkozni, azt hittem, egyszerüen meg lehet oldani egy ilyen apro problemat, de ugy nez ki nem akarja az igazsagot.
Remelhetöleg a következö rom frissitesben orvosoljak, addig meg elleszek vele.
toeki: Keresgeltem ott is, de nem igazan talaltam ezzel kapcsolatban semmi hasznalhatot, aztan elfogytak az ötleteim a keresessel kapcsolatban. Egyebkent sokszor ezt a topikot meg ugy a ph-t is alig van idöm követni, nem allok neki meg xda-n is forumozgatni meg többezer hsz-t atbogaraszni.
silver-pda: Custom recovery utan tudod lementeni, de akor meg mar szvsz fölösleges, mentes nelkül is vissza tudod allitani barmikor gyarira.
ON
A töltes bug, amit tegnap emlitettem: Korabban mindig ugy volt, hogy ha föltöltödött 100%-ra es lehuztam, majd visszadugtam, megint 99%-ot mutatott, aztan par perc mulva ismet 100%. Ezt ugy gondoltam, teljesen normalis. Most viszont tegnap 8x%-nal raneztem, aztan nem sokkal kesöbb (15-20 perc) 100% volt. Lehuztam majd visszadugtam kivancsisagbol es mar csak 86%-ot irt. Aztan relative gyorsan megint fölment 100-ra, lehuztam, visszadugtam, 91%, satöbbi, satöbbi..
Kerdes, hogy mas is tapasztalt ilyent? Ez mitöl lehet?
Igaz hozzatartozik, hogy korabban kb 11% körül instant kikapcsolt a telefon, most tegnap 3%-nal meg nyomkodtam, majd fel ora mulva, mikor hazaertem, 1%-kal dugtam ra töltöre, tehat eleg jol kibirta.. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26037 üzenetére
Nalam is ugyanez volt.
Ezert irtam, hogy fagyaszd le az ALKAMAZASOKBAN, es ne a TB-vel.
Nekem igy jo volt.
De most backup-bol visszateszem az arhd-t, es megint megnezem(#26041) silver-pda!
Root nelkul (nevezzuk igy) nem tudod lementeni.Custom recovery ad erre lehetoseget. -
silver-pda
aktív tag
Helló!
Én is boldog (?) tulajdonosa vagyok egy M7-nek. Még szúz a telóm, se root, semmi hack.
Vhogy le lehet menteni ezt a gyári állapotot? Alapból van recovery? (hangerő le + power?)
Egyenlőre nem telepítenék semmit, csak lementeném. (időm semmi mer most is meló, meg sem tudtam csodálni a telót)
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26025 üzenetére
Na, visszatettem a mult heti mentest, mivel a rom ujraflashelese sem oldotta meg a problemat. Utana kapasbol letiltottam a marketröl a blinkfeedet titaniummal, egy restart, aztan lefrissült megint..
Komolyan, ez kezd mar a vicc kategoria lenni nalam..Ahogy nezem ez a "blinkfeed" nem is csak a blinkfeedet takarja, hanem kb a launchert is, vagy legalabb is egy reszet..
-
dave182
senior tag
Sikerült felrakni a MIUI V5-öt, hát nem tudom miért írják oda ,hogy ez egy hivatalos, használható verzió, szörnyű....
-
NandorHUN
addikt
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
Nekem T-nél ingyen kicserélték, kaptam totál uj szimet (igaz, előfizetéses vagyok) , de ha pénz kérnének érte, akkor lehet megéri inkább kivágatni.
-
Shokkolo
addikt
válasz
CptAdamica #26000 üzenetére
t-nél pontosan egy 5ös.
-
drpele
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz
saintex72 #26023 üzenetére
jah, nekem is ez volt alleban, mondtam hogy irja fel a beats kopást, erre ő, hogy az nem irja mert használatból eredő, a kamera lencse karcra meg egyenesen tiltakozott, hogy mechanikai....mondtam hogy csak irja fel majd eldöntik kint....persze csak a kopást irta fel.....
nem értem nekik az dolguk hogy leirják kb amit diktálok....mikor jött az értékelő sms, majdnem benyomtam egy nagy 0, de kegyes voltam kapott 1 3-ast....
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26022 üzenetére
Befagyasztottam titaniummal, instant halal..
Azota nem birom elinditani a telefont.
Azt hittem, a Desire eladasaval megszabadultam ezektöl, de kezdem ugy erezni, hogy nem valtozott semmi, csak nagyobb lett a telefon..
Közben elöjött valami töltes-bug is, mielött elhasalt volna. -
saintex72
aktív tag
válasz
Red@Arc #26017 üzenetére
Bp. Europark. Már csak az hiányzik, hogy még össze is legyen gányolva.
Komolyan aggódom, hogy valami minősíthetetlen módon fogok viselkedni. Már amikor leadtam akkor is nagyon rezgett a léc. Olyan volt az egész mint 20-on pár évvel ezelőtt valamilyen hivatalban. Alig akarta felírni a hibákat meg, hogy karcmentes a készülék. -
Loboda
senior tag
válasz
freezespider #26019 üzenetére
Az!
[link] -
Loboda
senior tag
válasz
freezespider #26016 üzenetére
Szerviz, kameracsere!
-
freezespider
tag
Sziasztok!
Nem szeretném visszaolvasni a hsz -eket, de segítséget kérnék!
Tudtok segíteni, hogy a kamera lila színére mi a megoldás?Előre is köszi!
-
saintex72
aktív tag
Hát ezek a T-nél tényleg nagyon korrektek. Ma 18.15-kor jött az sms, hogy elkészült a telefonom mehetek érte. 18-ig volt szervíz, legközelebb hétfőn lesz.
Annyi, de annyi szépet kívánok nekeik. -
stilo18
addikt
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
Nagyon jó áron kezd a Vodanal az M8...
-
kdennis
aktív tag
Drága mindenhol a micro SIM, de ha azt mondják hogy sérült akkor kicserélik ingyen. A kedves ügyfél kiszolgáló kisasszonytól függ.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nekem vodanal ingyen adtak egy zsir uj microsim-et, mikor vettem a telefont.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Nekem 7 ezerért akarták megcsinálni a sim cserét mivel a teló nem vodás volt... Mondtam hogy jó, akkor szeretném megszüntetni az előfizetésem, majd csináltatok egy újat! Egyből megcsinálták ingyen!
-
g.gergo
senior tag
válasz
Én bementem a T-hez, mondtam, hogy vettem új telefont (nem náluk), kérek egy simet, adtak egy másikat, aktiválták, és elköszöntünk egymástól. Semmit nem fizettem.
-
szekra
addikt
válasz
Ingyenes, ha új készüléket veszel amihez kell microsim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest