Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20199 üzenetére
Hát ezen kifeküdtem :-) eggyüttérzek veled, én se szertem a disznótort
-
Nuada herceg
őstag
Na irány a szomszéd, disznóvágásra...
Jajj de nem hiányzik ez nekem.Csak szólni szeretnék, hogy úgy is egész nap sörözés,
meg pálinkázás lesz, szóval ha este megjelenek, és nagy hülyeségeket
fogok irkálni, akkor már előre is bocsánatot kérek! Szeretek mindenkit! -
-
becenevem
aktív tag
A Kid Mode tiltva van nálatok? Kell ez valamihez?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20189 üzenetére
Nálam a matroska tipusu full hd videókat hang nélkül jatsza le az mx player... :/
-
Nuada herceg
őstag
Arra lettem figyelmes, hogy az MX playerrel, a full hd filmek beszaggatnak, lelassulnak.
Régebben mintha nem lett volna ilyen. Emlékszem még a killa sample is ment akadás nélkül.
Most meg fél perc után lelassul a kép, a hang megy rendesen, aztán annyi. Majd utána "szalad" a kép.Na elég hülyén tudtam elmagyarázni, de a lényeg, hogy valami nem fasza.
Másnál van hasonló gond? Ennek a hardvernek nem kéne hogy gondot okozzon.Másik lejátszóval nem próbáltam, lehet az MX playerrel lenne valami kaka?
-
válasz
MerLinh #20150 üzenetére
Hál Istennek van egy S3 is bent, ma egymás mellett használva az S3 gyorsabb volt, szemmel láthatóan, az s3 tulaj is meglepődött, nem mondott semmit, de láttam rajta, hogy megnyomja a back gombot, és elgondolkodott hogy most megnyomta vagy nem, mert várni kellett hogy kilépjen, ő is gyorsabbhoz van szokva
(mindkettőn 4.3 volt, gyári)
Szerintem irtó gáz, de hát na -
dns86
tag
Sziasztok.
Valaki fel tudna világosítani, hogy a menüben mi a franc a Htc alkalmazások, és mi célt szolgál?
Kiírja, hogy vannak frissítések, de ezen kívül tök üres... -
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg van ötletetek: A következő lenne a problémám: a képernyő tetején van egy fehér pont "pixel" de csak akkor látszik ha fehér vagy világos alkalmazást (böngészőt, levelezőt stb..t használok) , ilyenkor a statusbar szürke de ott van ez a fehér pont, más esetben, sötét képernyőn, videon , vagy sötétebb weblapoknál, ha teljes képernyőben vagyok (fehér url sáv miatt) nincs...
Ez most akkor pixel hiba vagy pontosan micsoda? Ennyiért szerintetek már érdemes szervizbe küldeni, illetve cserélik a kijelzőt, javítják?
KösziMost néztem meg egy deadpixel fixer progival a statusbar használata közben (háttérben futott a program , de nekem van egy olyan appom, hogy ha a statusbar helyére rákattintok, akkor statusbar előjön, na de a lényeg: a fehér pixelhiba mindig olyan szinű mint a háttér... akkor ez most softwares probléma lehet? )
-
Greg-77
aktív tag
válasz
saintex72 #20114 üzenetére
Ez remek hír!
Az egész nem ér ennyit. Még egy T-be bemegyek hátha, aztán ennyi! A sokadik ilyen problémám, de eddig minden telefonomnál fél perc alatt kicserélték és ennyi, ilyen nagyon megbonyolítani valamit. De most komolyan kérdezem, mi a fenének leadni egy hibátlan készüléket egy hibás tartozék miatt? Most már értem miért vannak sokan ki, ha valami gond adódig egy HTC készülékkel.
-
Loboda
senior tag
válasz
makosrepas #20172 üzenetére
Remek!
-
makosrepas
tag
Loboda
csacsi67
HUTCHDBUraim! Teljes siker! Köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket!
-
szekra
addikt
válasz
Giovanny #20130 üzenetére
Ezt rendeltem, direkt szellőzőre szerelhetőt, lehet állítani a méretet, és oldalt puha bőr borítású, még akár ha tok nélkül használnád sem sérti fel a telót. + hozzá egy autós töltőt. (világító htc leddel
) Cakkum-pakk 8 dolcsi, majd aztán meglátom mennyire jó, ennyit szerintem már most megért.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20168 üzenetére
Remélhetö nem Biztosat nem mernék mondani rá. Nem rég futottam egy olyan leirásba ,hogy az A&T HTC-t át lehet alakitani europaivá.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20164 üzenetére
Laboda majd megnézi a rádiot szerintem az enyém, de várd meg Öt mit ir rá. Nem egyezik a Te általad linkelt rádio részel az övé.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20160 üzenetére
Ez kell neked [link]
-
Loboda
senior tag
válasz
makosrepas #20160 üzenetére
A telefont bekapcsolod,usbvel összekötöd a pcvel, elindítod pcn a letöltött RUU telepítőt, és követed az utasításokat!
-
Loboda
senior tag
válasz
makosrepas #20156 üzenetére
Play áruház, telepíted, futtatod, a legfelső sorba pirossal találod!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20147 üzenetére
kapcsold be a telefont, es menubol torold a belso tarhelyet!
menu, biztonsagi mentes es visszaallitas,telefo alaphelyzetbe allitasa, osszes adat torlese. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20148 üzenetére
Ennyi. Sok embernek agya nincs hozzá. Az a lényeg, h a leggyorsabb hardver legyen benne, h az antutu magas pontot adjon, és kész. Aztán h a telefon már hogy laggol, meg milyen élmény használni, az nem számít..
Pedig az s4 Ben még magasabb órajelen is futnak a magok... És tessék. -
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #20148 üzenetére
pedig 200Mhz-el több a proci órajele és a "leggyorsabb" telefon =)
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20147 üzenetére
Fényképezd már le a bootloader menüt amit az elöbb linkeltem és rakd be ide.
-
Fúúú srácok, ez az S4 nagyon gyér
Párszor megnyomkodtam munkatársamét, de valami eszméletlen lassú egy One után, mindenre várni kell, másodpercek, de várni kell -
makosrepas
tag
válasz
Loboda #20146 üzenetére
(#20145) HUTCHDB: nincs advanced menü
Loboda: Nincs olyan hogy sd tár wipe. Viszont a gyári recoveryben sárga üzenet is fogad, hogy:
Mount SDCARD failed 1,2,3,4,5 time
Can not mount SD card (No such file or directory)El nem tudom képzelni mit csináltak ezzel a készülékkel.
-
Loboda
senior tag
válasz
makosrepas #20143 üzenetére
Valami megsérülhetett a rendszerbe, csak az a furcsa hogy a factory reset se tudja helyre tenni!
Esetleg recoveriből csinálj egy sd tár wipet, majd ezután egy factory resetet!
Így minden törlődik, lesz egy szűz készüléked!
Ha ez sem segít, kell keresni egy RUU4 (már ha van) és futtatni! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20143 üzenetére
csinald a factory resetet es ha van (bocs nem tudom van-e ilyen 3e recoveryben) cache es advenced menuben dalvik cache wipe-ot is.
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20137 üzenetére
ilyenek kell bejönni. [link]
-
makosrepas
tag
válasz
HUTCHDB #20141 üzenetére
(20139) Loboda: Sikerül belépni, ez akkor a gyári recovery: Android system recovery (3e)
Esetleg ha ebben nyomok egy wipe data/factory resetet?HUTCHDB: ha rányomok a beállítások ikonra, akkor fehéren felvillan a kijelző és nem történik semmi. Olyan mintha megnyitná a Beállítások menüt, de rögtön be is zárja és visszatér a főmenübe.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #20139 üzenetére
hat a locked utan elegge furcsa a dolog...
gyari rendszert en meg beallitasok menuben megfagyni nem lattam...(#20140) makosrepas!
csak a nevjegyre kattittasnal fogad feher ures kepernyo?
en meg annyit tanacsolok, hogy torold a belso tarhelyet is, barmi okozhat kavarodast.
elotte ments!!!! -
Loboda
senior tag
válasz
Gyári recoveryd van!
Piros háromszögnél nyomod a hangerő fel gombot és rányomod a bekapcsoló gombot, be tudsz lépni!
De ezzel a recoveryvel nem tudsz semmit se csinálni! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
a bootloaderben latsz nyomat mokolasnak?
"unlocked", "s-off", "tampered" felirat van? -
Loboda
senior tag
válasz
Gulyopapa #20133 üzenetére
Kapcsold ki a telefont, nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, villogni fognak az alsó állapotjelzők 15-20 szor!
Ha kikapcsolt rögtön tartsd lenyomva a hangerő le gombot és közbe nyomj rá a bekapcsoló gombra!
Így be tudsz jutni a bootloaderbe!
Bootloader feliratra navigálsz a hangerő gombokkal, bekapcsoló gombal belelépsz
Innen ki kell választani a factori reset lehetőséget!
Ez vissza állítja a telefont gyári állapotba!
Rendbe teszi a rendszert!Bocs, most olvasom hogy ezen már túl vagy!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
makosrepas #20132 üzenetére
nezd mar meg, hogy van e recoveryd, es ha igen, milyen.
-
makosrepas
tag
Valaki tudna segíteni a #20068-as hozzászólásban lévő problémával kapcsolatban? A factory reset nem segített, az összefoglalóban pedig nem találok usb-ről történő frissítésről információt. Sajnos HTC témakörben nem vagyok otthon.
Köszönöm előre is!
-
c16se__
csendes tag
Szia!
Sikerült megoldani? Mert a feleségem gyári One-ja, az új 4.3-asra frissítés óta a beépített email klienssel csak a gmailt szinkronizálja rendesen, naprakészen. A másik, céges fiókot csak tegnapig. Eddig 6-ig, de fiók törlés és újra felvétel után tegnapig lefrissítette. Semmit nem tudok vele tenni. Felraktam egy másik mail programot, az tökéletesen működik (AquaMail). Fent marad ha minden kötél szakad, de jó lenne ha működne a gyári rendesen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #20121 üzenetére
hát nem tudom mi lehet a gond.
JB-n hibátlanul ment, de KK-n nem.
egyszerűen nem is tudom mit lehet rosszul csinálni.
az xposed-en belülről töltötted le?
mert én onnan töltöttem le, aktiváltam, de az istennek nem indul el....(#20120) mumk1!
nem az alap rom a mérvadó....szerintem.....vagy lehet az is a hiba? -
Xaels
félisten
Elvesztettem a szüzességem.
Egész jó ez a CM11 a Sony után.
-
HUTCHDB
nagyúr
a lenyeg az lenne, hogy a lehuzhato redonyon levo kapcsolokat akarom 4.4-en ( ez lenyeges) kiboviteni plusz funkciokkal es ezt a kekes (nekem nem tetszo) szint is le szeretnem cserelni.
JB-n mukodott a gravitybox, de KK-n nem akar, pedig kulon erre a rendszerre valoval probalkozom...
fc-t kapok folyamatosan. (arhd romra valtottam idokozben) -
saintex72
aktív tag
válasz
kemcso #20092 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de itt szó nem volt arról, hogy nem akarják garanciálisan intézni a hibát, hanem az a probléma, hogy telefon nélkül nem tudják. Ami vicc!
Mert egy egység. Mondom és a töltő azzal mi van? Vagy ha a telefonnak van baja akkor mi van a headsettel. Akkor nem kell? Stb. -
saintex72
aktív tag
válasz
Greg-77 #20069 üzenetére
Ugyanez a szitu. Kb. egy hete írtam, ugyanaz a tünet. Ma már odáig eljutottunk, hogy meggyőztem a szervizest küldje el telefon nélkül. De nem tudja a szervizlapot megnyitni a készülék nélkül. Mondtam nem érdekel oldja meg. Küzdött egy darabig, a végén megsajnáltam és eljöttem. Ha lett volna megoldás szerintem megtalálta volna.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
ndavey
tag
Sziasztok! Aki gariztatta a One-jat lilulo kamera miatt annak mennyi ideig tartott a procedura? 2-3 hettel kell szamolni?
-
Giovanny
őstag
Üdv,lenne egy kérdésem,szeretnék venni egy autós tartót+töltőt,de a telefonon van egy ILYEN tok,szóval olyan megoldás kellene ami tokostól beleférne a tartóba.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #20106 üzenetére
Így van, pont a napokban beszéltünk róla. Tényleg csak annak éri meg a Viper, aki szereti teljesen átszabni a Sense-t.
Más
A 4.4 frissítés pedig szerintem még várat magára, mert nem sok előzetesen kiszivárgott verzió van még belőle. Az utolsó 4.06.1540.3-os pedig már lassan egy hónapja kint van.
A gyári OTA előtt azért több leak is meg szokott jelenni, most meg nagy a csend. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
farena #20081 üzenetére
a jelenseg ismert a viper romoknal....sajnos.
en ugyan nem merek pontszamokat, de a lassulas erezheto, akar egy nap utan is.
a miertre igazabol en meg nem talaltam ertelmes magyarazatot, (valoszinuleg a sok sok kiegeszito tweak-ek ragadhatnak be itt-ott) viszont megoldaskent a napi 1x-i ujtainditas tokeletesen megfelel. -
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #20095 üzenetére
Mintha inkább kibővítették volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest