- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #34692 üzenetére
Fél órával később feküdtem le, akkor annyival később kellett volna keltenie
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Nuada herceg #34483 üzenetére
Jaja, holnap lenézek, úgyis itt van a közelben
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Nuada herceg #34483 üzenetére
Nekem sem ajánlották fel, hogy kihozzák, annyit mondtak, hogy majd kapok értesítést ha kész és mehetek érte.
-
TheProb
veterán
válasz
Nuada herceg #34172 üzenetére
tervben van, de juni/júli még messze van. Addig még hátha kijön vmi...
Amúgy csak nálam tűnik lassabbnak a telefon update óta?
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #33609 üzenetére
Nálam a Messenger az utolsó frissítés óta szórakozik...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #33611 üzenetére
Hát az M7 már nem valószínű, hogy megkapja. Legalábbis ne számítson rá senki, így lehet kellemesen csalódunk.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #33609 üzenetére
FB-nél valaki írta, hogy kivette az értesítőhangot és megszűnt az akadás. Én nem vettem észre se hanggal, se anélkül, hogy akadna vagy fagyna. Majd javítják idővel az app-ot. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez az a nemrégiben felkerült xda-s verziótól milyen mértékben különbözhet, esetleg a WiFi tétlenségi hibát javították-e.
-
Diokhan
addikt
válasz
Nuada herceg #33534 üzenetére
Ebben is van igazság!
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33503 üzenetére
Belinkeltünk pár speedtestet, ahol az M8 hülyére veri a népet, aztán elcsendesült a topik valamiért...
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Nuada herceg #33503 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33495 üzenetére
Jah, ilyenkor azt szokták mondani, hogy direkt fel vannak gyorsítva az animációk...
(#33498) HUTCHDB: Hehe, pont most néztem meg én is! Azért látszik az optimalizálási különbség... Az Eye mindent szépen, folyamatosan csinál, a Samsung meg akadozik, lagol, szenved végig. A galéria akadozása, meg 5 másodperces töltése amúgy Touchwiz feature? Ugyanilyen S3-on, meg S4-en is.
-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg #33194 üzenetére
Az ilyen GSM boltos készülékek nagy része a HTC szerviz közelében sem jár sajnos.
Mivel világ végim helyről származó szürke importos készülékek, így a HTC nem javítja őket garanciában.(#33193) darál0w: Fentebb írtam, hogy az egyik fórumtárstól 27 fontot kértek erre, bízzunk benne, hogy téged nem akarnak ennyivel lehúzni.
Ha feldobtad a Hardverapróra, akkor kérlek dobj nekem egy privátot. Ha olcsón adod, akkor megveszem szerelést gyakorló telefonnak. -
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #33146 üzenetére
Ugyanúgy működik mint M7-nél.
Ugyanaz a táblázat vonatkozik az M8-ra is. -
viktor82
őstag
válasz
Nuada herceg #33142 üzenetére
Köszi remélem nem rontok el semmit!
Még annyi ,hogy anno láttam itt leirva,hogy kilehet nyomozni hol mikor gyártották a telt M8-nál is ügy működik?
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33123 üzenetére
Ők azok. Elvileg ők gyártják a HTC-nek a kijelzőket, amit SLCD3-nak hívnak... De lehet van itt valaki, aki okosabb és felhomályosít minket. Én így tudom.
-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg #33123 üzenetére
A One X telóknál kezdődött a sárgulás mizéria.
Ott a Sharp kijelzők voltak a sárgulásra hajlamosak, a Sony kijelzőkkel soha nem volt gond. (Hogy ez a két gyártó volt a beszállító, azt a neten olvastam én is, de a zöld-sárga szalagkábeles kijelző volt a besárgulós és a mindkét oldalán sárga szalagkábeles volt az, amivel soha nem volt probléma. Nem mellesleg ez utóbbi kijelző színvilága nagyságrendekkel szebb volt, mint az előzőé.)
Aztán most az M8-on én vagyok az egyik, aki ismét belefutott a sárgulásba. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #33015 üzenetére
na mondjuk erre nem is gondoltam...de azért mindenképpen megemlítem a problémát.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #32994 üzenetére
garancia van, de biztosítás nincs...így meg a garanciával kb kitörölhetem
#32993) Klaus Duranma is tanultam valamit
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
DDDDDDD
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32979 üzenetére
És ez csak típusra bontva, darabszámra sokkal többet használtam, aztán arról nem is beszélek, hogy hány htc készülékkel volt már dolgom az évek alatt, mert az több százas szám 2009 óta.
Most meg szégyenszemre az anyukámnak karácsonyra vett thl t6 pro-t használom, amíg nem jön az sms a smartshoptól.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
Ezert mar alanyi jogon jarna nekunk az ajandek m9 megjeleneskor.
Diamond, hd, magic, hero, hd2, desire, desire hd, sensation, one x, m7, m8, szep sorminta. -
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
úúúú, bocs!
Más:
Tök jó megismerni ezta HTC-s csapatot. Lassan már mindenkinek ismerem az avatarját!
Tök jó mikor van egy HTC-s hír, és ott gyűlünk össze!
Lehet hogy az itteni emberek is megismertek már minket, mint HTC fanok!
De hát egye fene, kellemes időtöltés!Tudom hogy párszor kértem már!
Valaki leírná lenne kedves, hogy mi a módja, a követelmények, hogy avatart változtassunk? Hány hozzászólás kell meg ilyenek... Ha valaki lesz szíves belinkelni, azt megköszönöm, és elmentem a könyvjelzők közé, többször nem fogom kérni! -
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32964 üzenetére
Semmi baj nincs vele. Egyszerűen nem olyan fényes a kijelző,illetve a fehér mintha melegebb árnyalatú lenne...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32873 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
MÁS DE FONTOS!
Tegnap kapta meg a lányom a telefont.
A legújabb maximus romot tettem fel rá, minden jó, DE A VIDEÓ nem jól működik.
Felvétel elkészül, de a lejátszáskor hibás, szinte fekete-tehér, szines kis foltok, és csíkok vannak a képen:Ez mitől van?
Cseréltem közben romot, feltettem az ARHD-t, de detto...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32873 üzenetére
Kameráról valami?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32868 üzenetére
Nem tudom nem hiszem, valamivel el kell adni az új készüléket, szerintem az megmarad neki
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #32868 üzenetére
Boldog Karácsonyt itt is!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32859 üzenetére
Nem biztos, sőt, valószínűleg nem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #32850 üzenetére
Semmi
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32849 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből!
M8-ra jött egy 200 megás frissítés!
Az Eye experience az.. Lehet jött M7-re is, de nem biztos, csak gondoltam leírom.(#32851) enginev3.0:
Akkor bocs, nem szóltam.
-
kirkri
addikt
válasz
Nuada herceg #32845 üzenetére
Első pillanatban én is így jártam az M8-al.
Mondjuk nekem gyorsan leesett, hogy nem olyan a tálca formája, mint egy SIM kártyának, de ettől függetlenül pár másodpercre én is lefagytam tőle. -
no more
veterán
válasz
DDDDDDDDD Elvesztetted az eszed a nagy örömben! Ez megbocsátható baki!
One M8 topic Tessék!
Nem lehet sok gond a telóval, alig van 3 ezer hozzászólás! Mondjuk itt is csak ROM-olgatásról van szó.
-
Diokhan
addikt
válasz
Na ez jó volt
Most telefonról vagyok, nem tudok linkelni sajna...
-
Sheepczx
tag
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
grat!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Grat, én is reménykedem, hogy nemsokára az m8as tábort gazdagítom.
-
no more
veterán
válasz
Azt a...! Gratulálok!
-
Diokhan
addikt
válasz
Gratulálok!
-
stilo18
addikt
válasz
Dobozban, vagy csak szimplán jött az M8? Gratula hozzá, két ünnep között talán az enyém is megérkezik
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nuada herceg #32721 üzenetére
Nem tudták javítani a hibát, 3x volt már szervizben ezzel a hibával, legutóbb 1 hónapot ültek rajta, majd ráírták, hogy szoftverfrissítéssel javították a hardveres hibát.
Ezúton emelném ki külön még a htc magyarországot is, akik rendkívül segítőkészek és türelmesek voltak velem.
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32675 üzenetére
Hát nagyon remélem...én arra gondoltam, hogy a Telemaxnál van, ők már minek küldték volna ki a csehekhez, ha tudják, hogy cserés...
no more: Köszi!
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #32666 üzenetére
Rezgő motor csere miatt adtam le, illetve fizettem, hogy cseréljék ki a hangszóró rácsokat... 3x jött vissza szerviz nélkül a telefonom, elküldtem 4x is...
Tegnap hívott István, hogy kárpótlásul kicserélik az M7-et, ami még is történt 2 hete, csak az M7-es telefonom valahol eltűnt... Addig meg gondolom nem kapom meg az újat.. -
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32579 üzenetére
Már nem lehet, mert szigorítottak és nem elég az IMEI, szóval mivel nincs meg neked a munkalap száma a Telemax-tól, amit nem is adnak amúgy ki, ezért nem tudod követni.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #32575 üzenetére
Nekem nincs ilyen gond vele, pedig elég sokat esett.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32571 üzenetére
én mikor megvettem akkor le is ejtettem kislányos zavaromba
úgyhogy van egy sáv ahol nem érzékel ( a hangerő domb közepétől az aljáig ) ( vagyis nem mindig mert néha ha rájön akkor érzékel) de már úton van az új kijelző digitizerrel együtt mert csak úgy csinálják meg hogy kijelzővel együtt cserélik
miért Neked mi a gond vele?
Ununqatrium kipróbáltam amit mondtál és a széleinél elkezd lilulni de villan egyet és megint tök sötét lesz
a lilulás nekem ( feltehetőleg másnak is ) csak akkor jöb elő mikor nagyon sötét van de amint rányomok a kijelzőre és elkezd világítani a vaku elmúlik
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32569 üzenetére
csak nekem már nem garis
meg a képernyőt is ki kell majd cserélni és lehet utána megválok tőle mert a kamera viszont nekem fontos
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nuada herceg #32556 üzenetére
mikor bejött az s3 egy zte blade-m volt . egyszer benn voltunk tmobilba nagybátyámmal és neki álltunk nyomkodni a telefont.már kiakartak minket zavarni mikor hangosan elkezdtünk nevetni azon hogy a zte ( jó főzött rom volt rajta de akkor is
) gyorsabb reagált a dolgokra mint a samu
a kijelzőik tényleg szépek de én is csak ennyi pozitívumot tudok mondani , volt s3 tulaj vagyok én is de egyáltalán nem hiányzik... a programok jók amiket "mellékelnek" a rendszerhez de pont ez a vesztük is... nem egyszer nem kétszer vágtam földhöz a telefont mert úgy beakadt..
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #32553 üzenetére
Vigyél toltot midnenkepp, nekem anélkül nem írtak rá a lapra hogy rossz az akku, hiába forró, meg hiába kapcsol le 15%nál.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #32462 üzenetére
Korábbi igen, legalább 2-3 napos.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32461 üzenetére
Mondjuk mostanában nem olvastam tüzetesen a fórumot, szóval ha már korábban jött ez a frissítés, csak én nem láttam, akkor bocs.
-
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32225 üzenetére
Alapesetben nem kell a Miracast funkcióhoz külön program, csak bekapcsolod a tévén, majd belépsz a telefonon a beállításokba és kiválasztod a Média kimenet menüpont alatt a megtalált tévét.
-
ferob
őstag
válasz
Nuada herceg #32220 üzenetére
A screen mirroring megoldható, mivel támogatja a telefon, úgy hívják, hogy Miracast, de ehhez a megjelenítőnek is támogatnia kell, különben nem fog menni.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31769 üzenetére
Meg tudod nézni PC-n. Gmail-en lenyitod a Gmail feliratot bal oldalt és ott van a Címtár. Ott találhatóak a fiókban tárolt névjegyek, amik szinkronizálódnak a készülékről.
És most megint nem magának válaszol.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31766 üzenetére
Ha ott vannak tárolva, akkor visszaáll igen. Amikor új névjegyet hozol létre ki is lehet választani a névjegy helyét: telefon, google ... stb. Ami a telefonon van, azt másold át a google fiókba és kész.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31754 üzenetére
Milyen One-od van neked? Szerintem piszok könnyen deformálódik. Nekem anno kétszer esett 30 centiről. Először csempére, másodszor padlóra, igaz, azóta a házat gariban cserélték. Utóbbitól is deformálódott az éle kissé. Rettentő puha alumínium, bár még mindig kevésbé mutálódik, mint a rokonom 5S almája.
-
Nightfall75
tag
válasz
A diagnosztikai menüben (*#*#3424#*#*) próbáld ki ezt: Line drawing test (No time-limit). Ha másra nem, arra jó, hogy be tudod majd lőni pontosabban a képernyőn mekkora területet nem érzékel. Valószínűleg szervíz lesz belőle egyébként, de azért egy factory reset-et még megpróbálhatsz előtte.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Lehetett az esés következménye sajnos.
A digitzer és maga a kijelző üveg attól, hogy egybe van építve még két külön modul, ha szerencséd van csak a csatlakozásnál mozdult el. -
Shokkolo
addikt
válasz
Nuada herceg #31659 üzenetére
ha ez a HTC előnyére válk, én is baromira örülök.
amit kiadtak S5 néven, az a silány sz@r műanyagdarab... ?! nevetséges. -
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #31598 üzenetére
Az oldal megvan Munkalapszámot S/N-t és IMEI-t kér. Munkalapszám nélkül hiányzó adat miatt rinyál, ha meg megadom bármelyiket amit a T-mobile-os jegyzőkönyvön szerepel akkor meg visszadob hogy nincs ilyen készülék.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #31415 üzenetére
Jól végigsöpört a fórumon, 130000+ hszt és jópár értelmetlen lezárt topicot generalva
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31316 üzenetére
Jo nyilvan oda is futar viszi vagy viheti. De attol kicsit parazok.
Cseretelefonrol ne nagyon almodjak viszont, valami gagyi telot adnak helyette, inkabb nem kerek.
A hatlap ugy serult, hogy mielott megjott a tokom sikerult leejteni a betonra es egy ket helyen van par leverodes. Igaza van, mert az en hulyesegem miatt serult, amugy meg fizetek ilyen biztositast, arra meg azt mondta hogy azt meg ne erre hasznaljam fel. Mondom ok, akkor majd a szerencsere bizom, hogy a szervizesek jofejek es tesznek fel egy ujat.
Na orulok neki, hogy ha szep es preciz munkat vegeznek.
Masik kerdes, jovo juliusba jar le a 2 ev garim. Erdemes varni a szervizelessel mondjuk januarig?! es csak akkor bevinni vagy minnel hamarabb adjam be?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31296 üzenetére
Hát én is majdnem szépet írtam de már inkább nagy levegővel írok valami értelmeset.
Aha, kaptam egyénit.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31287 üzenetére
Manual szoktam mindent, nem várok napokat soha, plusz kíváncsi voltam ezzel megy-e már a paypalos fizetés ideheza, de a wallet még mindig nem frissült...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31248 üzenetére
Egy kamera szoftver, szerintem ezt is külön szedik, mint a többi alkalmazást (ahogy a google is). Tudsz kép a képbent csinálni vagyis így fotót. Volt almáéknál is egy app, ami nagyon menő erre, meg elterjedt az utóbbi időben, hogy csinál az előlapival meg hátlapival is képet egymás mellé, csak itt hangvezérléstől kezdve minden van (lehet videót is tud ilyen formában, esetleg zoe támogatás?)
Ha ennyire szétboncolják a rendszert elég lesz közel GPE modelleket kiadniuk a továbbiakban, így megmaradna a google-ság és egyediség is. Rég néztem AOSP meg GPE rom-ot, a HTC alkalmazásokat azokra is telepíthetjük és használhatjuk gond nélkül? (pl a galéria alkalmazás tele van lib fájlokkal, szóval eléggé beleintegrálnak rendszer cuccokat is már az appokba, ezért is ekkora egy alkalmazás)
(#31251) s3nsitivity: akkor maradt ahogy volt úgymond
ReCam Kicsit hülye az alakja, de ahhoz képest a 200 dolláros nyitóár nem vészes. Érdekes.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #31247 üzenetére
Tévedtem, desire Eye...
De milyen király teló! Kajak tetszik! Mármint kinézetre.
Nem azért, mert elől hátul 13 mp. De még boom szánd is, meg,
5,2 col Full Hd. De ha jól értettem, akkor ez az Eye valami szoftver is, ami ijön a mi telónkra is az elkövetkezendő hónapban. Kíváncsi vagyok! -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Szerintem nem a forgatáshoz van köze, hanem a szerződéshez a gyártóval még a film előtt, ahol megmondják melyik modell, modellek lesznek benne. Így nyilván nem tudnak olyat belerakni, ami akkor még nem is létezett. Múltkor láttam valami sorozatot, abban is M7 volt (mentalista talán?)
Lehet még egy következő Passio-ba is belecsempésznék -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Jó hát filmbe statisztáskodtam már az hosszú folyamat, főleg a vágás így elég korán elkezdik felvenni a jeleneteket. De egy sorozat azért másabb szerintem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31237 üzenetére
Hát ezt tegnap éjszaka adták le a CWTV-n.
Mondjuk nem tudom mikor forgatták de friss premier volt így nem értem, hogy akkor már miért nem egy M8 -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31148 üzenetére
Szerintem inkább az a problémád vele,hogy azt hiszed van 1 Ferrari 458 italia a kezedben,de az M8 pedig 1 458 spider, azért van ez az érzésed.Egyébként engem sem fogott meg mikor elsőnek ezüst színben kézbe fogtam de Én megvenném.Amúgy ezek a szolgáltatók is basszák meg, a tré is 2 htc modellt forgalmaz! az m8 -ból pl. csak 1 szín van,hol a többi idei készülék ???
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #31155 üzenetére
Jövőre teljesen új desing jön elvileg
Én el tudnám/tudom képzelni, hogy valami ilyen lesz
Ezek csak felhasználói elképzelések, de ne feledjük, hogy az m9 valószínűleg már igen csak össze van állítva papíron, meg egy egy elképzelt darab kézben fogható formában is, és azért szivároghatnak ki infók, amik alapján ezek a képek jöttek össze, szóval én nagyon el tudnám képzelni ilyennek
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #31148 üzenetére
Ne csak az m7->m8-at nézd, hanem azt is, hogy a többi gyártó mit tett le az asztalra, úgy már elég egyértelmű hogy nyert, szerintem...
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Nuada herceg #30855 üzenetére
Oke probalom nezni. Mintha sotet helyek megjelenitesenel es fenyforras kepben lete eseten produkalna a jelenseget.
Csinalok kepeket es pakolom fel, aztan majd varnek velemenyeket. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #30774 üzenetére
Ez is volt eddig is.
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #30741 üzenetére
Hmm akkor ezt benéztem
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #30737 üzenetére
Security patch volt.
Legalábbis annak kellett lennie elvileg.
Nekem most GPE van fent de holnap visszatérek a Sense-hez.. hiányzik
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #30735 üzenetére
Amúgy ez a feloldási képernyőt frissíti?
-
Jolet
őstag
válasz
Nuada herceg #30698 üzenetére
nem ragaszkodás kérdése
2 telefon 2 töltő mert két különböző helyen kell tölteni ha dolgozom -
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30684 üzenetére
Hát, majd ma meglátjuk, milyen. Az eddigi képek alapján bűnronda...
-
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #30635 üzenetére
Hát igen, amikor ránéztem és utána olvastam a 4100mAh aksit akkor ez volt a reakcióm
utána meg ez
hogy a többi gyártó miért nem tud ilyen aksit belepréselni, de leginkább a HTC-re haragszom mert ugye ez érint leginkább és maradni szeretnék.
Ami viszont eltántorít a Mate7-től: 1) A 6" nekem nagyon nagy, talán ilyen kis kávával az 5,5" de még az is nagy. 2) Mert One Max copy, de mégsem olyan szép mint az M7-M8. 3) Nincs BoomSound.
-
szekra
addikt
válasz
4100 mah akku! Nagyon szép tényleg, az ára lesz kérdéses itthon. Amúgy durván hasonlit m7re.
-
válasz
hátul van a hangszórója, kuka
-
jozso1989
őstag
válasz
Huawei One M7
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #30526 üzenetére
Maszekban nem hiszem, hogy olcsó lenne, vehetnél lehet teljesen új telefont a végén...
-
AshaNoR
tag
válasz
Nuada herceg #30472 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitseget a Beats Audiot kikapcsolva mar jo, de igy romlik a minoseg igy inkabb maradok a Beats Audios hangnal!
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #30476 üzenetére
4.2-vel hangosabb volt, utána kezdték ugye halkítani, de különböző sound modokkal olyan hangot csiholnak belőle alapbjáraton is, hogy csak pislogok. Hangerőben meg pláne, most nem is használom, mert nálam legkisebb hangerőn is fura volt, hogy ilyen hangos az értesítés
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #30476 üzenetére
+1!
Nem ordít mint egyes készülékek de sokkal élvezetesebb, valamint videót nézni stb tökéletes, sőt jobb mint a többi készülék.
Néha a nexus 7-en szoktam filmezni az hangosabb, viszont közel se olyan jó rajta videót nézni.. illetve a hangja közel se olyan jó, ugye a nagyobb kijelző azért előny de na, értitek.
Van ,hogy nézek a nexuson valamit de közbe meg a telefont nyomkodom és ha épp egy videót akarok nézni utána meg elindítom a nexuson a filmet hát valami hihetetlen a különbség.
Reggelente nem merek a one-on videót nézni mert a leghalkabb is hangos és félek felkeltek valakit.Na, dióhéjban
Nem olyan hangos, beats nélkül szerintem meg közel se olyan élvezetes.
Viszont szép, sőt tökéletes hangja van, főleg zárt térben lehet jól hallani milyen gyönyörű. -
válasz
A powerampal nem lesz halk
-
Valkűr
addikt
válasz
User error... Nyilván egy 2.1 rendszer sokkal hangosabb, nem is értem milyen elgondoloasbol hasonlitod ahhoz. Hallgasd meg a legtöbb telefon hangerejet, majd tedd mellé az M7-et. Ha akkor is halk akkor ott valami gond van. Ja a beats audio legyen kikapcsolva, ha a külső hangszorokat használod, mert akkor hangosabb.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Nuada herceg #30412 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Igen a kamera valóban gyenge (ahogy az M8-ban is), Samsung kívül-belül csúnya, szóba se jött, Sony egy fokkal jobb, de az se tetszik, műanyag játék. Alternatíva nincs, remélem beválik! -
Juliuska
senior tag
válasz
Nuada herceg #30412 üzenetére
sorrendben:
1. bekezdés -><micsoda ajánlat...!>
2. bekezdés -><vagy egész egyszerűen, várjon még pár hónapot: M9>
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30406 üzenetére
Szerintem az One x+ volt nem butter
-
ffodi
veterán
válasz
Nuada herceg #30372 üzenetére
Van itthon 2 A-es samsung töltöm, ha lesz idő megmérem.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30313 üzenetére
Amikor rámész valami appra, akkor materialos. Maga a Play (mármint főoldal) maradt a régi. Legalább is nekem.
Majd biztos lesz jobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30249 üzenetére
Annak érzem magam
Ettől az utolsó frissítéstől sem lett jobb az üzemidő, fix 3 óra kijelző
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30237 üzenetére
Kíváncsi lennék hány tavalyi telefon kapta meg eddig
samsung, lg, sony... -
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
Olvasgass Sony topicokat, ott perceként 100 komment a sok hibával. Pl. az SP topic a legjobb. Minden órában jön rá valami ROM, egyik bugosabb mint a másik. Imádtam azt a telefont (nem)!
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #30183 üzenetére
Igen 720p az elérhető legnagyobb.
Bármilyen hosszúkat csinálhatsz és saját zenét is tehetsz alá. De ilyenkor nem tudod megosztani a Zoe-val. Mert kiposztolni max. 40másodperceset lehet, mint pl az Instragramon.
Ilyenkor max lementeni tudod magadnak videóként.Íme egy példám:
[link]ez egy 1perc 19-es saját mjúzikkal.
Youtubera így is kiválló.vagy egy méghoszabb:
[link]Egerben mindig iylen borozgatós a hangulat.
de amúgy nem vagyok alkesz
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
nehezen pörög, ha az elmúlt 3 hónapban 3x kérdeztem és 0x kaptam választ különféle kérdéseimre D:
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nuada herceg #30082 üzenetére
Alexandernek meg One X, azzal gyilkol kitűzővel a vége felé
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Nuada herceg #30082 üzenetére
Én is a napokban néztem, fel is kaptam a fejem a One-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged