- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Cruzolka #27140 üzenetére
Egyrészt kizárt. Megint csak az ő baromságuk, mint az hogy ide csak pár hónap múlva jön a Sense6, mert ugye pár napja még ezt írták...
Másrészt kelet Európa szerintem nem CID32. Mi nem oda tartozunk.
Nem kell velük foglalkozni, megkérdezni is fölösleges őket ezzel kapcsolatban, mert úgysem tudnak semmit, még annyit sem mint amennyit mi tudunk. -
LUCKY78
tag
válasz
Cruzolka #17671 üzenetére
Aksival semmi extrém. Este általában mindenki töltőre cuppan reggelig. ha meg esetleg napközben nagyon fogy akkor még mindig ott van az energiatakarékos mód azt csá. olyankor már úgy sem használod annyira, mert tudod hogy lassan off. Természetesen nem azt mondom hogy jó ez így, de most ez jelenleg egy állapot, amit majd az illetékesek valószínű javítanak, (vagy nem). Nálam most 54% akku. reggel 7kor vettem le a töltőről, volt ma minden. fotózás, faszbukk csetelgetés, hírek böngészése reggelinél, jutyub, kollégának prezentálás, hogy ezt is, meg azt is így-úgy tudja a vas, meg telefon, emil, stb. egy átlagos nap a mai is. Ja 4.3 sw. este 9re úgy kb 35% szokott maradni. De mondjuk 4.2-vel is ugyan ilyen volt az akum.
A lényeg, hogy ha nem feszül rá az ember az aksi témára akkor minden klafa.
Nyilván ez nem nyugtatja azokat akinek extrém módon merül a cucc, de ez van.
valakinek jó, valakinek meg medvesajt... -
LUCKY78
tag
válasz
Cruzolka #17657 üzenetére
7 hónap után, ugyan ezt tudom mondani!
Más. Olvasgatom itt, hogy a 4.3-al kevés fénynél lilul a kamera, stb... használj vakut! Azért van!
próbáltam én is lilulásra késztetni az optikát, hát azt kell mondjam, hogy szinte semmi fénynél talán igen lilulgat, de könyörgöm! Az a fotó már semmire nem használható. Épeszű ember minimum kapcsol egy vakut.Amúgy csak jelzem, hogy az i5 is képes volt hasonló körülmények között lilulgatni. Kérem szépen, cmos kamerarendszer. ne várjunk csodát. használjuk ésszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest