- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Sziasztok.
Öregecske M7-em megadta magát, illetve olyan hibát produkál hogy folyamatosan újraindul. Nagyon szeretem ezt a telefont, használnám még. Remélem tudtok segíteni valami ötlettel vagy tippel hogy mit tudnék vele csinálni hogy működjön ismét. Gyári droid van rajta, soha sem piszkáltam.
-
capulet75
addikt
Nagyon szuper ez a lollipop. A HTC már (szokás szerint hála nekik) megint odatette magát. Pár apró bug maradt csak, pikk-pakk rendbe rakják azt is szvsz.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31404 üzenetére
Taps. Lapoz.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31400 üzenetére
Egészen elképesztő ahogy a valóságot csűrőd,csavarod.
Én sem járok katonai, sokzsebes nadrágban, még is el tudok rakni egy kis kompaktot akármikor. Ezt a szegény vagyok baromságot meg hagyd már, ha van egy DSLR-ed meg egy 140k-s telefonod akkor ne add már elő itt a csórót. Persze,tudom, kéregettél rá...
Azt is felejtsd már el hogy mindenki gazdag akinek tellik egy 20-40k-s szaros kis kompaktra. ( Látod, nekem egy olcsó bridge-m van, neked DSLR, de te csóró vagy engem meg Rotschildnak állítasz be.)
Ha meg bármi reális fogalmad lenne a fotózásról, akkor tudnád hogy semelyik telefon nem képes hozni még a közepes kompaktok szintjét sem. Nem, a Nokia 1020 sem. -
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31398 üzenetére
Neki macerás. Ez mitől támasztana alá téged? Lol. Amúgy bármelyik zsebben elfér. A 10+ éves olympus c5050-em (5mpx) akármelyik mai telefonnál jobb képet csinál. És egy mai lumix vagy finepix, coolpix, oda vissza és keresztbe meg hosszába is porba gyalázza akármelyik mobilt. A páromnak Nokia 920-a van, ami híresen jó márka a fényképezéshez (szándékosan nem fótózást írtam) de esélytelen a kis z28-as (20k HUF volt használtan) bridgemhez képest. Képtelenségeket állítasz kedves felebarátom, ne ragaszkodj már ilyen butaságokhoz.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31392 üzenetére
Hogy a logkia mentén maradjuk, 16mpx és egy saccra 3,5 cmes kamerába biztos hogy jobb szenzort és optikát tudnak beletenni mint egy 1cm-es (néha még annyi sem) telefonba ami tele van minden mással. De szigorúan csak a logika kedvéért.
És a logika kedvéért a 40k-s kompakt annak fér bele aki bele akarja hogy férjen. És még mindig a logika kedvéért, senki sem beszélt a telefon mellé még félmilliónyi vasról csak te. Ez szimpla kis kompaktról vagy olcsó bridge-ről volt szó.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31387 üzenetére
Apróban találtam 1 perc alatt, 45-ért odaadná, kompakt, és semmiféle csúcskategóriás telefon nem ér a nyomába. Zsebben elfér. Azt hiszem ezt le is zárhatjuk.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31385 üzenetére
Szerintem ha valakinek belefér egy top telefon akkor nem fáj egy sima bridge gépért kiadni mondjuk 80k-t. Azzal már lehet értékelhető minőségben fotózni, nem kell oda csillárd dolláros dslr. Én ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol esélyes a fotózás, akkor viszem a gépet. Amúgy meg tizenpárért kapsz az aprón olyan kompaktot amelyik az összes telefont oda meg vissza kegyetlenül elveri.
Én a célhardverben hiszek.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31363 üzenetére
Nekem munkaidő alatt végig megy a zene vagy a neten a Tilos rádió, a Clash of Clans meg a hírportálok, plusz kb napi 1-2 órát telefonálok rajta, este még néha az ágyban megnézek valami sorozatot róla és kb 80-90%-ban merítem le nap végére. Azt hiszem ez elég korrekt hogy ezt kibírja. Amúgy is rutin már az összes cuccnál, este fel, reggel le.
-
capulet75
addikt
válasz
Flickering #31359 üzenetére
Ne várj, vedd meg. Hidd el nem fogsz csalódni. Az M7 még két év múlva is jó teló lesz. Nekem soha sem volt akadás vagy bármi probléma, nincs képernyő elfehéredés vagy mi, azt sem tudom mi az.
Ha porba törtem volna a telefonomat és most kéne készüléket választanom, akkor is újra egy M7-et vennék.
Nézd meg a telefont személyesen. Így kép alapján eléggé rendben van, de hát ez csak egy kép.
-
capulet75
addikt
válasz
Flickering #31351 üzenetére
Az M7 a legjobb készülékem ami valaha volt. Pedig volt egy pár. Most is vehetnék "modernebbet",(veszek is csak vmi öszvért tartaléknak) de inkább megcsináltatom.
-
capulet75
addikt
Hát így jártam. Majd eljutok valamikor szervizbe, addig meg veszek vmi tartalékfónt.
-
capulet75
addikt
Ezt hogyan lehetne érvényesíteni? Nekem pont most repedt meg a kijelzőm.
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Átlóban elrepedt az One-om. Ez gondolom panelcsere lesz. Árban merre konvergál egy ilyen művelet? És meddig fog működni a repedt panel, mert most baromira nincs időm szervízbe szaladgálni.
-
capulet75
addikt
A 8Upx nagyon jól hangzik.
-
capulet75
addikt
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene valaki androidot/rootot/mókólást művészi szinten (de legalább is értsen hozzá) űző embertől. Nem az One-omhoz kell a help ( az pöpec), van egy SGS1 ami már a bootba belefagy, volt rajta mindenféle tuning és gondolom ez hazavágta. Egy lánynak ígértem hogy megpróbálok utánajárni hogy mit lehet vele tenni, így némileg fontos ha értitek.
Aki segítene dobjon rám egy privit, segítséget előre is köszi.
-
capulet75
addikt
Pár napja csinált olyat az One hogy reggel hétkor levettem a töltőről és kilenckor jelezte h alacsony a töltöttségi szint. Az ATK-t megnyitottam és rengeteg alkalmazás volt megnyitva. Hiába nulláztam le, szépen sorban megnyit mindent. Letiltottam a játékok, stb tetemes részét, erre elkezdte a jegyzettömbtől kezdve a google-ig megnyitni amit csak tud. Nem egyszerre, de mondjuk 10perc alatt megnyit amit csak tud. WTF???
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Használom a wifi hotspotot a telefonon, viszont ha telefonálok közben, kiírja hogy az adathasználat nem elérhető, ergó nem megy a net.Ötlet?
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #16713 üzenetére
Erre kéne fókuszálni a HTC-nek, egy nagyon minőségi termékvonal 3-4 modellel.
-
capulet75
addikt
válasz
migabi24 #16711 üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné..
Én pl nagyon sokáig zenét/játéko/filmet egy G35-ön hallgattam. Máig állítom hogy az egyik legjobb játékra való fejes, és DolbyDigital meg minden. A basszus moziszerű benne és pont emiatt elképesztően túl van vezérelve. (aka beats) Kicsit szokni kell, de később már meghallod hogy mennyire "csal" az ilyen rendszer. Az persze más kérdés hogy egy One vagy akármilyen másik telefon hangszorói alkalmatlanok a zenehallgatásra, pedig az One még dobogós is, ha nem a legjobb ilyen téren.
-
capulet75
addikt
Akkor jól tettem hogy kikapcsoltam, tisztább így a zene. Egy Superlux HD681EVO-val használom, remek páros.
-
capulet75
addikt
PowerAmp-et használok a One-on. Az összes hangalapú fájlt (játékok hangjait is meg mindent) belerakja a médiatárba és a mappák közé. Ez rohadtúl idegesítő, hogy lehet ezt kiküszöbölni?
-
capulet75
addikt
A poweramp megbirkózik a veszteségmentes formátummal?
-
capulet75
addikt
Nem is értem milyen ráncfelvarrás kéne az ONE-ra. A kamerát kb kihagyják, túl nagy arculcsapás lenne a korábbi vásárlóknak egy 12+mpx kamera. Mivel minden gyönyörűen, röccenésmentesen fut rajta, hw módosítás felesleges.
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #15411 üzenetére
Még mondják h szar az one kamerája.
Csak bénák az emberek. Legalább látszik hogy így is lehet.
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #15408 üzenetére
Nagyon szép kép lett!
-
capulet75
addikt
válasz
Macisajt3 #15385 üzenetére
Nekem reggel 7-től megy este 11-éjfélig a készülék. Ez alatt kb 4-6óra zenehallgatás és/vagy nyelvtanulás, folyamatos net (weather,facebook,outlook,ect..), 1-1,5 órát wifit osztok, néha lövök pár képet. Ez így összesen kb az aksiidő 75-80%-át emészti fel. Nincs bekapcsolva energy saver,a képernyő fényereje maxon.
-
capulet75
addikt
RRS-t lehet importálni a Blinkfeed-be?
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #15223 üzenetére
Nagyon derék.
-
capulet75
addikt
Powerbank, 5k huf, 10+ óra akármi és farmerzsebben elfér...
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #15064 üzenetére
Meg is érdemli az összes díjat.
-
capulet75
addikt
Ilyen méretben például már érdekes lehetne egy osztott képernyő 70/30 arányban.
-
capulet75
addikt
5,9 hüvelykes full HD kijelző, quad-core 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 800 és 2 GB RAM
-
capulet75
addikt
Nincs vmi régiós lista hogy hova és mikor jön a 4.3?
-
capulet75
addikt
válasz
Levente17 #14684 üzenetére
Kb két hónapja hordom tok nélkül, főleg zsebben. Azon túl h lekopott a bííc felirat, semmi baja. Pedig nem irodában dolgozom. Azért meg hogy pár forinttal többet kapjak érte majd eladáskor, nem fogom egy tokból előbányászni minden alkalommal, és hát a megjelenése az páratlan. Ezt sem fogom lebutítani.
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #14630 üzenetére
Gondolom nem nagy cucc módosítani a MS igényeire. Asszem valahol láttam hogy a HTC felirat is funkcionálható. Az mondjuk elég nagy durranás lenne ha meg lehetne oldani az Android-WP8 dual OS telefont.
Nyilván házi mókra gondolok,mert ilyenbe nem menne bele egyik cég sem.
-
capulet75
addikt
A gyári lejátszóval akarok filmet (sima avi) lejátszani de nincs hang. Letöltöttem a BS-t de ott sincs. Why?
-
capulet75
addikt
Tudni lehet hogy Európában melyik régió kapja meg először a 4.3-at? Vagy kompletten mindenki?
-
capulet75
addikt
Sokkal jobban tetszene ha mondjuk AKG vagy Beyerdynamic felirat kerülne a bíc helyére.
-
capulet75
addikt
nekem azt írja ki h nincs elérhető rendszerfrissítés
-
capulet75
addikt
Hol találom a rendszerfrissítést? Még soha nem csináltam ilyet, de most megpróbálom a 4.3-at.
-
capulet75
addikt
Hogyan tudom elérni hogy ne minden képeket tartalmazó mappát olvasson be a zárolási képernyőre?
-
capulet75
addikt
válasz
markyy18 #10830 üzenetére
Nekem egy napig simán bírja, úgy hogy erről megy a hotspot is sokszor. Mondjuk én beraktam a widgetek közé a mobil és a hotspot ikonokat, amikor nem használom akkor kilövöm a netet meg a megosztást. Két mozdulat, sokat spórolok vele. Néha nem árt megnézni, nem-e ragadt be vmi progi, sokan nem veszik észre hogy bekapcsolva maradt a wifi, az meg cudarul eszi az aksit. A PowerBank meg nagyon jó ötlet, egy rendesebb darabról 5-6x fel lehet tölteni az One-t (is) és kb 10k.
-
capulet75
addikt
válasz
spawn21 #10723 üzenetére
Én is azt hittem, aztán felvilágosítottak. Meghallgattam, meg sok mást is, és rájöttem hogy de. A 12k-s Aurvana Live sokkal jobb fejes, de van még sok a solonál olcsóbb ami simán lekeni minden szinten. Próbálj ki párat ha lesz rá lehetőséged.
tetoválsz? érdekel a téma. munkáidról van vmi link?
-
capulet75
addikt
válasz
GALARDO #10717 üzenetére
kinek a pap...
mondjuk a studio az egyetlen nem hulladék beats, de annyiért van jobb
-
capulet75
addikt
Hogyan tudom a 4.1.2-őt 4.2.2-re frissíteni? És érdemes?
-
capulet75
addikt
Három nap zsebbenhordás után nekem is lejött egy kicsi a bííc feliratból. Ez legyen a legnagyobb baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest