- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
Végre sikerült win 8.1 alatt bootloader módban firmwaret telepíteni
Hatalmas köszönet érte
csacsi67
fórumtársnak aki sokat segített.
lépésről-lépésre
Recoveryvel telepíteni ezt a ROM-ot [link]
Újra indítás után megkerestetni a telefonnal a frissítéseket, amitől 4,3 és hboot 1.55 lesz
bootloder módban telepíteni a supercidet és a firmwaret hboot 1.56 lesz [link]
végül mehet a recovery is [link]
Én a ADB + Fastboot + Drivers programot használtam. [link]csacsi67 köszönöm
-
deph
tag
Valaki erre valamit:
"Hogy lehet futó appot kilőni egy mozdulattal?"
-
farena
tag
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
HBOOT 1.44
Igen usb2 -
Szépfiúúú
csendes tag
Ha netről rendelem a telót és vmi gariztatni való probléma lesz vele, akkor hogy intézzem a gart? Én küldjem futárral a szervízbe?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #18717 üzenetére
senki semmit??
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18780 üzenetére
1.54 .de pont ez a bajuk hogy nem tudnak frissiteni mert az egyiknek német T-s a telefonja a másiknak meg valami fözött rom van fent. akkor még kint sem volt a .4.3 amikor ez velem történt én is néztem nagyokat csak nekem szerencsém volt mert volt s-off. Én is kérdezösködtem akik tényleg vágják ezt a témát kiprobáltam mint irtam mindent ez a modszer segitett.
-
Nightfall75
tag
válasz
csacsi67 #18777 üzenetére
És nálad milyen verziójú hboot volt rajta, amikor nem ment?
Nekem szintén 64bites win8.1 van, a telón az hboot 1.55, és működik a fastboot, de csak a 4.8.0.002 htc driverrel, a korábbi 4.2.0.001-el nekem sem ment. Gyári rom nálam kb 1 napig volt rajta, félévvel ezelőtt, amikor megvettem.
#18779 deph: Home gomb duplakattintás, majd a megfelelő program piktogramján egy felfelé suhintás mozdulattal tudod kilőni az adott app-ot.
-
Giovanny
őstag
Urak,köszönöm szépen a gyors reagálást,akkor a Helium lesz,vagy még megnézem hogy lehet a játékon belül menteni a felhőre.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
Tapasztaltam letöröltem a wint és ugyan ez volt a hiba nálam sem ismerte fel a telefont mig fözött rom volt rajta vissza tettem agyári stock romot feltelepültek a driverek .Utánna már fözött rommal is felismrte.Én ezért irtam ez a hiba jelenség volt nála win7 nél.Mindent kiprobáltam hidd el és kértem másoktól is tanácsot egyik sem segitett csak ez a megoldás.
-
Nightfall75
tag
válasz
csacsi67 #18751 üzenetére
Ezt nem értem, mi köze van a gyári romnak ahhoz, hogy a bootloaderben fastboot usb módban felismeri-e a pc a telefont vagy sem? Ha nem lenne rajta semmilyen rom, akkor is működnie kellene a fastboot parancsoknak.
farena: milyen verziójú hboot van a telón? külföldi fórumokon szintén téma, hogy többeknek nem ismerte fel a 64bites win8.1 az 1.54 hboot-os telót. Frissítettek 1.55-re (a gyári 4.3-as rom alapból is frissíti az hboot-ot 1.55-re) és utána ment bootloader módban a fastboot usb. Próbáld meg ezt, első körben ne romcserével indíts, ha nem muszáj.
Ugye usb2-es porton próbálsz csatlakozni a telóval?
-
Giovanny
őstag
Üdv mindenkinek,ritkán írok ide,mert nincs semmi gond a telefonommal,de lenne egy kérdésem,4.3 frissítés óta nem csináltam HR,mert a lányom már egy ideje játszik a Sims játékot.De most szeretnék teljesen resetelni a készüléket,de a játékot akarok valahogy teljesen lementeni és utána visszaállítani,valami tuti megoldas kellene erre a célra,a telefonom nem root-olt.
-
Cruzolka
aktív tag
Míért?
Azt hiszed, hogy a G2 pl. frissítés terén jobb lenne a One nál (Már sokan sípolnak, hogy a G2 frissítése valamikor a jövő év márciusában várható...)
Ja, hogy jobb áron van mint a One...Lehet, de a G2 akkor is egy fényes nyekergő műanyag
Amúgyis: ez itt a ONE Fórum!!! -
Sragi
őstag
válasz
enginev3.0 #18760 üzenetére
Köszi
Csak azt nem ertem, hogy a T még mindig nagyon drágán adja. -
csacsi67
addikt
válasz
farena #18756 üzenetére
irjátok át mind2 super cidre ezt rakjátok fel [link] ez alapján ezzel ha felraktátok megfog frissülni 4.3 ra[link] super ciddel is a képekre figylejetek föleg a 4 kép also legyen bejelölve utánna a többit is be kell jelölni a rootot is meg a 6 képen látható rádio és stock recoveryt is.A 4 képre nagyon figyeljetek mert tégla lesz ha nincs az alsó bejelölve.
-
Sragi
őstag
üdv
Pár gyors kerdes a
one- ról.
Mennyire megbizható,jönneke hozzá andoroid frissitesek rendesen? -
Exelsior
őstag
válasz
csacsi67 #18751 üzenetére
Lehet hülye kérdés de miért jó nekem a Super CID? Gondolom a Főzött Rom OTA frissítése miatt kell nem?
Amúgy meg találtam megfelelő Stock firmware ami telepíthető recovery-böl de sajnos már nem elérhető.
Ezt keresgélem fel alá XDA-n is van de az a link is halott. Recovery-t a Rumrunner rakja fel?
Bocsi de ez kicsit szájbarágósabb mint One S idején.
-
Jolet
őstag
válasz
farena #18750 üzenetére
nem tudom segít e, de leírom nálam hogy volt....
valami hiba miatt nem volt vezetékes net és az asztali gépen szerettem volna játszani
mivel előtte nem volt még sosem rádugva USB-vel a teló teljesen szűz volt minden
win 8.1 van a gépenamikor rádugtam a telefonon be kellett állítani mit csináljon, minek mutassa magát
a számítógépen azonnal felismerte, hogy rádugtam és megjelent valami virtuális meghajtónak bootlemezként valami progi, amit elindítottam, de nem csinált semmit, mert kellett neki még valamimivel nem volt a nagy gépen net ezért a telón felmentem a HTC oldalára és letöltöttem a megfelelő progit
majd újra rádugva a gépre már sima meghajtóként csatlakozva átmásoltam a gépre a programot és telepítettem
és bár ez nem kell a modem üzemmódhoz direktben, de mégis kellettés lám működött...
a pontos részletekre nem emlékszem de az ügymenet ez volt
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18750 üzenetére
Telefon gyári állapotban van usb hiba keresés engedélyezve van rajta?
Telefon gyári állapotban: ezt nem értem OrDroid 21.0.3 van telepítve
Na látod ez a baj csak gyárival fogja fel ismerni.Fel kell rakni egy gyári stock romot amiben minden eredetiExelsior Jó ha meg van ha késöbb vissza kell állitani meg régen a rumhoz kellett most már csak egy rum van az nyissa az összes verzioju telefont.Ha meg van az s-off ird át super cidre és mehet rá minden.
-
Exelsior
őstag
válasz
csacsi67 #18722 üzenetére
Szia.
Szintem minden tiszta de nem értem ezt a részt "fastboot getvar mainver" ez minek kell?
Nem akarok én vissza rakni gyári romot a főzött érdekel. Ez kihagyható folyamat vagy mindenképp vissza kell raknom egy HBOOT 1.44-es romot?
Szóval S-off után mehet a Root és a Recovery fel telepítése?
-
mtibusz
tag
Sziasztok !
Nemrég vettem egy OTG kábelt a telohoz, mikor megvettem az üzletben kipróbáltuk,
látta a telefon a rádugott pendrive-ot, le is játszotta a rajta lévő tartalmat.
majd utána asszem a fateroméknál is kipróbáltuk , és ott is működött.
azóta nem használtam, de ma szeretem volna ismét használni, és sajnos valami nem kerek vele,
mert nem működik.ha rádugom a kábelt a telefonra, akkor ezt adja tudtomra:
[link]továbbá a beállításokban pedig ezt írja:
[link]pedig a Kingston pendrive nem üres.
kipróbáltam több különböző usb -s okossággal mindenre a fenti hiba jön elő.mióta megvan a kábel, azóta egyszer volt egy gyári állapotba való visszaállítás.
létezik hogy törölődött valami, aminek nem kellett volna?szerintetek mi lehet a gond ?
-
farena
tag
Sziasztok!
Kérésem van felétek.
bootloader módban valaki legyen olyan szíves és nézze meg az eszközkezelőben, hogy miként látja a telefont a PC-je.
Sajnos még mindig "ismeretlen usb-ezsköz" hiba üzenet jelenik meg amikor bootloader módba kapcsolok.
Nem tudok firmware-t, recoveryt és super CID-et sem telepíteni. És akkor az S-ON-ra visszaállítás sem menne.
Itthon Windows 8.1 van, munkahelyen Windows 7 mindegyik gépen ugyan az a helyzet.
Driver probléma vagy telefon? A PC-ről hiányzik valami vagy a telefonról? Tanácstalan vagyok.
HTCDriver_4.8.0.002 fent van a gépen. Látja is a PC tudok másolni stb.Válaszokat előre is köszönöm.
Elfelejtettem: driver frissítésre a következő üzenet kapom "
-
g0n21
senior tag
Oké, de ha valami baj van, nem szopatnak a szervizeléssel ennyit, és nem kell másfél hónapot várjak, hogy használható legyen a sz.rom... (legalábbis mások tapasztalatából ezt tudom)
A kamerája jobb (ez tény), csak kisebb a kijelzője. De ennyi szívás után már tényleg szeretném használni a telefont, amim van. -
Szpisti
addikt
Na ezért gondolkodom ezerrel, hogy visszaküldjem-e az enyémet kamera lilulás miatt, mert minden más tökéletes rajta. Félek, hogy elcsesznek mást is... Ráadásul minimum 2 hétig nem lesz telóm, nem tudom hogy a T miért nem ad egy épkézláb cseretelefont. (tavaly a HOX-om szervizelésekor hosszas könyörgésemre egy Samsung Galaxy Mini-t adtak a javítás idejére, amit nem minősítenék...)
Végül is, csak a sötétben jön a lilulás, úgy meg nem is használom szinte... -
toeki
senior tag
ma nyomkodtam
-kolléga bemutatta milyen gyorsan indulnak rajta az appok - mellé tettük a one-t, ugyanolyan gyorsan indultak
-kolléga bemutatta milyen egyszerűen ki lehet lövöldözni egy ujjmozdulattal a futó app-okat - mellé tettük a one-t és láss csodát ugyanez a sense megoldása iskis kijelző -zárt rendszer - nem győzött meg, de azért sokkal jobb mint egy samu...
-
Avicularia
veterán
Igen, sajnos olyan mintha elsőre nem tudnák megcsinálni, ráadásul direkt g@ciznek az emberrel is. Ezért ha cserére kerül a sor semmiképp sem htc-ben fogok gondolkodni. Eddig 2x szívtam meg jócskán, egy one x-el és a one-al nemrég. Nem akarok olyan lenni mint a viccben a vadász és a medve.
-
Koris
aktív tag
Hívás elutasításánál felugró előre megírt SMS válaszokat lehet módosítani valahol?Azt látom ,hogy írhatok más szöveget,de hogy tudom elmenteni?
-
g0n21
senior tag
ma küldtem vissza HARMADJÁRA a telefonomat a fogyatékos csehekhez
[képek róla]
A képek nem lettek a legjobbak.
Story röviden:1. stage)
A felső hangszóró elenyészően gyenge a fentihez képest, alsó torzít, kamera lilul, javítsák!
1. stage visszaérkezés:
Új kamera, új ház, új hangszórók mindenhova!!!!!: A felső továbbra is gyenge, az alsó torzít, valamint a ház, amit ráraktak (hátlap + műanyag fehér oldalperem), legalábbis a fehér műa perem anyagában repedt, és sorjás a műanyag a lukaknál, valamint nem érezni a nyomáspontját a bekapcs. gombnak, és szorul.2. stage)
Ezzel vissza is küldtem
2. stage visszaérkezés:
Végre szól a felső rendesen, az alsó torzít mint az állat. A ragasztás gusztustalan, a xilót le lehet kézzel fejteni, a sim tálca hegyes tárggyal szétb.szva, és a műanyag több helyen továbbra is sorjás (nem vágták le a fröccsöntőformából kivéve a sallangot.). a fehér műa. keret egyre több helyen karcos, repedt.3. stage)
A fent említett hibákkal visszaküldtem ismét, és bízom benne, hogy karácsony előtt visszakapom a telefonomat. kijavítvaAkármennyire is szeretem a HTC-t, amióta a csehek szervizelik, katasztrófa.
A HOX-omat sem csinálták meg elsőre, inkább eladtam aztán ahogy volt, ez harmadjára megy vissza, de már annyira szét van kúrva, hogy elég reménytelennek látom, hogy kész legyen. Ha nem cserélik meglepem magam egy más márkájú, talán más op.rendszerű telefonnal, mert ez már határozottan unalmas.
Most windows phone 8x by HTC-t használok, az a másik ami biztos nem kell. a negyed napos üzemidejével, és a gyerekcipős rendszerével..Uff, béka veletek!!
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
Én t-nél vettem és Shanghai, szeptemberi gyártmány, bár nem hiszem hogy összefüggne.
-
Norbi83
csendes tag
Most kaptam meg expansys-tól rendelt telefont. Ezen nem kéne alapból rajta lenni a magyar nyelvnek?
-
dns86
tag
A zárképernyőről el lehet valahogy tüntetni a gyári időjárás widgetet?
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Most készülöm leváltani a lumia 920-at egy One-ra. Csak kérdésem lenne, hogyha a T-nél veszek egyet elég nagy kedvezménnyel akkor mennyivel járok rosszabbul egy függetlennel szemben. Azzal tisztában vagyok ,hogy függő lesz csak nem tudom,hogy a T pakol-e rá valami idióta appot amit aztán lehetetlen letörölni, vagy éppen a frissítések késleltetése. GSM boltban dolgozok, de csak angol nyelvü one-aink vannak, nem tudom hol érdemes megvenni. Plusz egy s4em volt a 920 előtt de az borzasztóan laggolt. Ezzel valami tapasztalat?
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Valaki letudná írni röviden azokat a lépések hogy HBoot 1.54-röl hogy lehet főzött romot felrakni.
Cél: Kikat 4.4 Sense 5.5
Köszi.
-
Devil Smile
őstag
Udv all egy olyan kerdesem lenne h tud e vki olcson a one hoz kapott agybadugos fulest.. esetleg vkinek elado mert nem hasznalja..elore is koszi
-
csacsi67
addikt
-
dave182
senior tag
Felraktam az arhd 5.1 romot ami play editionos 4.4et takar,de ha bekapcsolom az artot akkor nem akkar bebootolni...ez miért lehet?Más is tapasztalja?
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
ott amelyik gyárban gyártották...
nem szolgáltatófüggő, hogy a htc melyik gyárból küldi a készüléket.
az enyém pl taiwani -
Dexter-2000
őstag
akik szolgáltatónál vették a telefont azoknak a telefonoknak hol van a gyártás helye?
-
Kocsó
aktív tag
válasz
adidas4death #18704 üzenetére
Koh Samet reggel 6:23
Napközben
Szerintem jó képeket csinál -
turika86
aktív tag
válasz
Nem fogod megbánni.. bár nekem ez az első htc-m de rossz szavam sem lehet.. reméljük így is marad!
-
mumk1
addikt
válasz
-
spawn21
veterán
válasz
Ha fogyelted y topikot, alkot biztos olvastad, hogy az egyik legjobb (hanem a legjobb) Droid a piacon. A kamera nem ász, de kukkolj be a fotós topikba. Lehet vele képet készíteni. A legstabilabb telefon
-
adidas4death
aktív tag
Üdv emberek!
Tervezem leváltani a jó öreg HTC HD2-met, és maradnék a márkánál. Egyedül ami visszatart az a kamera, mindennapi használatban milyen a kamera? Tudtok esetleg képeket lőni/küldeni/linkelni hogy milyenek?
Egyéb téren mennyire jó mindennapi szinten FC-k röccenések, fagyások stb..?Mert nekem külsőre baromira tetszik
Előre is köszi.
-
Levente17
tag
Szerintem inkább jöjjön kinkésőbb de hibátlanul, mint elsőnek de bugosan..
-
Caaabi
senior tag
Szép napot mindenkinek! Kérdésem h egyik telefonról a másikra való, wifin történő "átköltözéshez" milyen programot ajánlotok? S4--->One esetében ez a playen található HTC file transzfer nevű programmal könnyedén megoldható volt ( progik, SMS, wifi jelszavak stb...) ezzel a progival bármire tudok one ról menni vagy csak a HTC készülékre lehet vele másikról átcuccolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged