Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Nálam N5 + 4.4.4 hibátlan párost alkottak. Kijelző kb egyforma, SOT is hasonlatos, talán - talán N5 picit jobb., Fotó DNG lehetősége miatt N5, hangban kívül is + 3,5-ből jövőben is M7 a jobb. Az utolsó frissítés óta sokkal gördülékenyebb lett az M7, szinte stock hangulat, felület nekem egyformán tetszik.
A hétvégén G2 és G3 volt a kezemben, döbbenet hogy mennyivel gördülékenyebb mindkettőnél az M7, és mennyivel szebb a Sense.
-
Bdanyy
addikt
Nexus 5-tel mi a baj?
Gondolkozom mi legyen az M7 után, de egyelőre még megpróbálom kihúzni vele, csak nekem lassú. Mondjuk ha visszakapom a sajátom, 5.0.1-gyel sokkal gyorsabb titkosítás esetén is, mint most a 4.4.3-as, ami nálam van.
16 gigát legalább tudod bővíteni is, bár a microsdk lassabbak mint a belső tárhely.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Az rendben, meg gondolom összefüggésben van a Telekom szervizek felszámolásával, de hogy maga a kiküldés hogyan zajlik, arról semmit nem tudok, illetve, hogy valóban a posta vagy egyéb futárszolgálat kézbesíti-e és arról se, hogy ez esetleg valamilyen választható vagy kötelező dolog lett-e ettől kezdve, mert ugye eddig általában SMS-t küldtek és be kellett menni a telefonért.
-
batai15
félisten
Persze nyílván igazad van ,de az elfogult véleményekkel nem értek egyet.
Mondjuk a one x-et azóta is sajnálom ,csak ne lett volna az a nagyon éhes tegra és kicsi akkuja..
Na igen az oldal teszt szinten számomra nem is vélemény.
Gsm-arena tesztje ezerszer részletesebb minden téren-
Itt meg egy feltöltéssel megy két napot némi telefonálással és nyomkodással.
Pff na ebből szűrd le hogy akkor mennyit bír.. .[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Hm az elég jó áron van azért.
-
BenHans
addikt
Bakker, most nézem oké hogy BoomSound de keresnem kellett a hangszórót
Jól elbújt, kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e minőségbeli változás a kis méret miatt leginkább romlás...
A dedikált kameragombért is jár a dícséret, majd elfelejtettem.
Nem tudom mi a reális ára ennek a RE kamerának mert eddig nem nagyon foglalkoztam a hasonlókkal, bár gondoltam rá hogy autóban hasznos lehet...
-
-
Steve1207
veterán
Olyan lett, mint az instagram, csak ez videókra kihegyezve. Megkeresheted, ki használja az appot az ismerősök közül, gondolom BF-be is nyomja a képeket, ezeket lehet HTC-s stílusban szerizni meg kommentelni. Amúgy nem lenne rossz elképzelés, de nem hiszem, hogy erre nagy kereslet lesz.
-
-
-
Kocsó
aktív tag
Igen, nagyon jó ajánlat!
(pláne hogy még az ÁFA-t is visszakaptam)
Meg is vettem júl.10-énMost az IMAK tokot és fóliát várom, hogy megjöjjön Kínából, amit ebay-en vettem.
HTC_032 CID, 2 év gyári garancia. 4.4.2 és Sense 6 már fenn is van, de azt nem tudom, hogy a Double tap to wake-et hol lehet beállítani? Vagy ahhoz root és custom rom kell?[ Szerkesztve ]
-
-
Még eddig semmit nem csináltam vele,csak használtam.
#29310 enginev3.0 : Mert akadoznak rajta dolgok.
#29308 jozso1989 :
Még Angliában is az első 50 ember között voltam aki megkapta a telefont a bejelenése után,nemhogy Mo.-on,ahol még csak álmodoztak róla.
Szóval légyszi ne akard nekem megmagyarázni lassultak-e a dolgok azóta a telefonon illetve hibáznek-e progik.Ugyanazok amiket használtam végig. És csak az sw frissült.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Nem tudom, nekem valahogy hihetetlen, hogy a 400-as sanpi ennyivel kevesebbet zabálni.
(#29207) jozso1989
24 FPS amit még az emberi szem kiszúr mint álló kép, így videók 25-30 FPS-el szoktak készülni.
A 60 FPS ritka mindenben és ezért lesz sokkal élethűbb. Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem tudom nem használtam még de ugye a HTC-k az slcd miatt darálják az aksit. Most ha minnél nagyobb a megjelenítő annál nagyobb az energia felvétele. Lehet a pixel szám kevesebb de az csak a teljesítményben látszana meg. Nem mondom, hogy vészes de rosszabb mint az M7 nek pedig nekünk se valami fényes az üzemidőnk.
-
-
hurrikan
addikt
Én úgy tudom hogy eleinte a Sharp gyártotta a kamerákat az M7-be és ezeken minden előjött, vagy előjön a hiba előbb utóbb.
Majd elvileg 2013. November vége óta az OmniVison a beszállító, és azokkal nincs baj, eddig legalábbis. A Sharp-pal mindenki szív, akár kamerákról, akár kijelzőkről legyen szó. Mind típushibás amit kiadnak. Japán Kínai gyártója. -
-
pjen
félisten
-
hurrikan
addikt
Ebben teljesen igazad van.
Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
pl ha az Ultrapixel mellé inkább tesznek egy 13MP-es vay esetleg nagyobb BSI-t.
Az optikai stabot azzal magyarázzák, hogy ez nem kapcsolható ki-be mint a digitális stabilizálás, a két kamerát pedig nem lehetett stabbal ellátni mert lehetetlen lett volna pontosan összehangolni.
Viszont minőségben elképesztő az M8. Ahogy hangzásban és sebességben, kijelzőben is. Mindenben jelentősen javult, kivéve talán az üzemidőt és a kamerát. Utóbbi inkább csak funkcióit tekintve egy hangyányit. -
stilo18
addikt
Hm érdekes....
Viszont reménykedem, hogy nem azért gyúrnak az optikai zoom irányába,mert ezzel akarják küszöbölni az alacsonyabb mpx szám hátrányát tájképek, távolabbi tárgyak fényképezésekor...
Nincs mese, növeli kell a mpx-elt...!
Tudom, hogy elég...mondom Fönököm is mindig mutogatja a fotókat, nekem semmi bajom velük...
-
stilo18
addikt
Na...az szép lenne!
Én most fogok venni m7-est, iszonyat mennyire nem érdekel,hogy tavalyi model...
95-ért megveszem a Vodanal. Tökéletes vétel a mai napig.
A június elején születendô gyermekemet úgyis géppel fogom fotózni...A többi meg szerelem elsô látásra...nem is értem a One X utáni Note 2, Xperia Z, G2 körömet...
-
-
-
-
-
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Nekem az 550Eurós kezdőáron akadt meg a szemem.
Az igencsak baráti volna
Viszont nagyon remélem, hogy a 3GB RAM benne lesz.Egyébként ma jött vissza a szervizből a One.
A burkolatot nem cserélték ki.... hiába a Beats lekopása.
Elvileg ez kikerült a garanciális javítások közül.... -
-
Szpisti
addikt
Hmmm... Nem lesz az rossz. Tetszik...
Más. Pénteken telik le a 15 nap hogy beadtam a Duna Pláza T-szervízbe. Azt mondta a csávó, hogy 15 nap múlva menjek be, ha előbb megvan, sms-t küldenek. De elfelejtettem megkérdezni, ha bemegyek pénteken és még nincs meg, akkor mi van...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest