- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
Sziasztok, a KK frissítés (FR megvolt) óta vacakol a HTC backup vacakol. Mindig elfelejti, hogy Dropboxra van állítva, ahányszor belépek mindig visszaáll a Drivera. Ha visszaállítom Dropboxra, akkor pedig elfelejti az előző mentést... tud erre valaki megoldást?
-
törölt tag
Rég olvastam fórumot,sokmindenről lemaradtam?
Érdemeslenne visszaolvasnimind az 1000hsz-t?
Vagy letudjátok irni röviden is ,hogy miről volt szó mostanában?
Liluló kamerával még mindig benttartják a telefonokat 1 hónapig? :@ -
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #21992 üzenetére
Jelezted nekik, hogy javítsák a hibát?
Szerk.: egyébként így felsorolás alapján a "hűségidő vége" lenne értelemszerű, úgy kijönne a dátum, hisz az aznap még esedékes. Biztos valamelyik fejes átjavíttatta, mert ugye, mint "készülékváltás" sokkal vonzóbb fogás, csak nem gondolt a plusz egy napra. -
dns86
tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni, hogy egy létrehozott kapcsolati csoporthoz hogy tudok más csengőhangot beállítani? -
Loboda
senior tag
válasz
takibacsi_11 #21978 üzenetére
Nyisd meg az alkalmazásokat és már húzogathatod is a gyorsindítóba az ikonokat, oda vissza!
Egymásra is rakhatod, ekkor mappásítja őket! -
spawn21
veterán
válasz
takibacsi_11 #21983 üzenetére
Hogyan csináltad, hogy nem megy? Vagy nem is próbáltad?
-
Nuada herceg
őstag
Akkor úgy néz ki én dezinformáltam a többieket!
Elnézést, nem szándékos volt! -
toeki
senior tag
válasz
takibacsi_11 #21983 üzenetére
most is változtatható, sőt akár csoportos ikonokat is pakolhatsz oda - már ha egyről beszélünk...
-
takibacsi_11
csendes tag
válasz
Nuada herceg #21981 üzenetére
Igen az elődökön tetszés szerint tehettünk be mást vagy vehettunk ki. Nekem pl a telefon és a kamera mellet a winamp és a facebook kapott helyet és nagyon szerettem ezt a megoldást na mindegy ...
-
válasz
takibacsi_11 #21980 üzenetére
Ha egyről beszélünk, akkor lehet módosítani. Összevonva többet odatenni stb stb
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21980 üzenetére
Előzőeken lehetett állítani?
Én csak a sense 5-öt és 5.5-öt ismerem,
azokon nem lehet bolygatni ezeket. -
takibacsi_11
csendes tag
válasz
Nuada herceg #21979 üzenetére
Ez nagy visszalépés az előző sensekhez képest szerintem
:/
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21978 üzenetére
azokat nem lehet.
-
takibacsi_11
csendes tag
Meg egy lkerdesem merült fel...
az ujabb frissitesekkel sem változott az a tény hogy a gyorsgombokat nem lehet változtatni tehát fixen csak telefon uzi kamera és böngésző ?
-
Loboda
senior tag
válasz
pedro7 #21975 üzenetére
Pl. PhoneWeaver, én már évek óta eszt használom!
-
pedro7
tag
Tudtok ajánlani egy egyszerű profile switcher programot ?
A handy profiles-t használtam korábban, de azt elég macerás beállítani, most meg Profile switcher-t használom, de ez meg sűrűn kiírogatja, hogy az alkalmazás leállt.
A 4.4-ben nincs valami megoldás, hogy bizonyos napszakokban más üzemmódba kerüljön a gép ?
(Néma,rezgő,normál ) -
Bari81
tag
3 napig nem volt a telefonon az átlátszó tok, erre nem lekopik a beatsaudio felírat, és csak a "b" betű ? Grrr...
-
HUTCHDB
nagyúr
Napokban beszéltünk a hTc marketing hibájáról....
[link] -
s_otto
csendes tag
A google+ -t hogy lehet kikapcsolni, hogy ne töltögessen le állandóan? Most néztem az appmgr pro 3-al, 500Mb-volt.... ennyi még sosem. A fényképek feltöltése miatt a google tárhelybe nem szeretném kikapcsolni, csak azt hogy ne töltsön le mindenféle szemetet.
-
hurrikan
addikt
-
BenHans
addikt
Remélem emiatt a TreasureTag kütyü miatt most a HTC fog perelni. [link] Mert ez hatalmas újdonság a Nokiától és milyen hasznos, és a MA még meg sem említi, hogy mondjuk a "HTC megoldásához hasonló"...
(azt meg sem kell említeni hogy amikor a HTC adta ki a Fetch-et akkor még értelmetlen sz*r volt, most meg "hasznos kütyü")
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #21946 üzenetére
Nekem folyamatosan reklamál. De én nem adok neki engedélyt.
Eltüntetni nem lehet ezt az engedély kérést? Blinkfeed-et sem használom.
-
kisbéci
tag
Valakinek tapasztalata?
Double dip flip-el kapcsolatban?
https://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=249078&phone=246667Illetve a német telefonokra még mindig nincs 4.4.2?
-
MrChab
újonc
Sziasztok,
Tegnap megpróbáltam telepíteni az új frissítést, a készülékre, telepítés közben kikapcsolt és azóta nem tudom bekapcsolni.
(nem reagál a töltőre sem, ha bedugom, még a kis led sem villan fel)
van esetleg valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni, úgy hogy még az adatok is megmaradjanak, mert nem mostanában csináltam adatmentést sajna.
? -
hurrikan
addikt
Akkor erről a feature-ről lemaradtam.
Én abban a tudatban voltam hogy nem ébresztenek. Egyedül az MTK platformosokról tudtam. -
hurrikan
addikt
válasz
B@ldrick #21620 üzenetére
Soha nem is ébresztett az Android kikapcsolt állapotban.
Ahogy más platformok sem. pl. WP, iOS, BB, stb. Egyedül a Bada meg a Simbyan ébresztett kikapcsolva.
Ha a tiéd ébresztett akkor ott volt valami ezoterikus kézrátétes átsugárzós csodatétel, darabolós gerinc műtéttel.HUTCHDB
Egyetértek.
Akár hányszor vettem a kezembe S4-et mindig laggolt itt-ott a rendszer. Egy One után eléggé feltűnő ez.
Bár a G2-nél is ugyan ezt tapasztaltam. Aztán mikor szét akart esni a kezembe akkor visszaadtam azt is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pixelblondie #21954 üzenetére
az a baj, hogy annyira hozzászokik a samsung használatakor az ember az apro akadásokhoz, hogy észre sem veszi, míg egy one-t a kezébe nem vesz.
van akit nem zavar, mert az még a belefér kategoria.
minap a note3 volt a kezemben, ami a tesztek alapján veri az összes telefont...hát pl. a one-t nem, (az én szempontomból, mert ugyanúgy akad a kritikus helyeket, mint a többi samsung. -
pixelblondie
senior tag
válasz
enginev3.0 #21953 üzenetére
Nekem nem laggolt egy pillanatra sem, nem volt vele semmi gondom, nem azért adtam el. Mondjuk nem is TW-vel használtam sosem
Az optimalizálás nem a Samu erőssége. Tudni kell, droidon melyik telóhoz melyik a legsmoothabb launcher, és azt használni
-
enginev3.0
félisten
válasz
pixelblondie #21950 üzenetére
Kozelre semmi,messzire viszont a kis felbontás gondot okoz
Viszont stabilitásra és sebességre azt hiszem ki lehet jelenteni hogy az egyik, vagy épp a legjobb droidHasználtam S4-et, kb földhöz vagnam ahogy laggol
-
csacsi67
addikt
válasz
Olvasd el a z1 compact topic utolsó 100 hozzászólását. Nem védem az almát de kevés olyan telefon van ami kamerában fel veszi vele a versenyt.Mondom ugy ,hogy van egy Nokia 1020 is a környeztemben.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
Megleltem. Köszönöm, hogy szóltál.
Azt hiszem marad a One.
-
enginev3.0
félisten
válasz
pixelblondie #21947 üzenetére
Kamerán kívül az összes közül ez a legjobb választás
-
csacsi67
addikt
válasz
pixelblondie #21947 üzenetére
Ha fotozás döntö érv akkor nem ez a Te telefonod de a Z1 compact sem.
-
pixelblondie
senior tag
Helló Hölgyek, Urak.
Volna pár kérdésem így kora hajnalban. Egy Galaxy S4-et váltok le jelenleg. Vacillálok kicsit, egy i5S, Xperia Z1 compact vagy pedig egy ilyen szépség, a HTC One között
Mérem fel a dolgokat, szóval itt és most az érdekelne, hogy a fotózási képességei javultak e valamelyest a 4.1.2 óta? Ha jól látom a kommenteket, már a KitKat duruzsol rajtuk.
Ha valamit elnéztem, sorry, picit korán van még
Üdv, és kávét mindenkinek! -
enginev3.0
félisten
Mennyit reklamált most reggel a facebook hogy adjak engedélyt a Sense számára, pedig már régen is adtam
-
HUTCHDB
nagyúr
Az M8 bemutatásáról/megjelenéséről van már autentikus hír?
-
pezs89
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a külföldön (jelen esetben Londonban, phones4u-nál) vásárolt készüléknek ha valami baja van, lehet itthon garanciáztatni? Előre is köszönöm annak, aki tud ebben segíteni.
-
Bar1
aktív tag
Valódibbnak tűnő HTC M8-képek: a dupla LED itt logikusabban néz ki (egyben van), viszont van egy óriási hiba a HTC-részéről, ha ez valóban igaz: elől, a képernyő alatt óriási hely van a HTC-logónak, ahová nyugodtan elfértek volna a fizikai gombok: így viszont a telefon hosszában igencsak megnőtt, tehát szinte semmi értelme nem volt a szoftveres gomboknak, ha alul óriási hátteret hagytak, így nagyon megnyújtották a telefont. A képek valódiságát erősíti, hogy az első, november eleji állítólagos kék HTC M8-képeknél is úgy látszik, mintha hosszában megnyúlt volna a telefon.
forrás: nowherelse.fr
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #21928 üzenetére
igen
igen -
takibacsi_11
csendes tag
Sziasztok!
éppen most készülök venni one-t és azt szeretném kérdezni hogy a blinkfeedben van már magyar "támogatás"?
illetve hogy a sima One kameraszoftver is képes a Zoe (gif) rögzítésére? -mert a One Maxnál olvastam és nagyon tetszett -
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #21926 üzenetére
Ha az nem jó akkor sajnos nyitod a bootloadert ott a másik megoldás is az meg csak rootal megy.Gari neked igy is ugy is mind1.
Vagy nem lesz rajta magyar nyelv. -
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #21922 üzenetére
Ezt . [link]
-
kdennis
aktív tag
válasz
MerLinh #21915 üzenetére
Szerintem meg próbálkozzon mindenki a PC-n. Annyira egyszerű mint a pofon. Be kell hozni a YouTube TV-t másik ablakba a sima YouTube-ot. Mind a két helyen be kell jelentkezni, és a sima yutub érzékeli hogy be vagyok jelentkezve a YT TV-re akárhol!!! És már megy is a vezérlés... YouTube app-al is így működik. Akinek meg nem máködik így se akkor ott a YouTube Remote. Semmi fizikai kapcsolat nincs se wifin se kábelen. Egyszerüen a YouTube szerver érzékeli ha bejelentkezett valaki a YouTubeTV-re.
Még ennyi lehet hogy bizonyos smart tv-k gyártanak külön saját alkalmazást, (szarva a youtube-éra) és akkor lehet emiatt nem működik. Ezért mondom hogy próbáljátok ki PC-n. Ugyanaz!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh #21915 üzenetére
Most direkt toroltem minden eszkozt, eszkozok ujrainditva, tv is.
Tv yt appom NEM vagyok bejelentkezve, a tv egyaltalan nem ismeri a google fiokomat (aztan foleg mert anyu tabja nem is az en nevemen van).
Mind a harom ezkozon rogton inditaskor szerepelt a miracast jel yt appon belul es azonnal kuldte ki a videot a tvre, minden tovabbi engedely keres es parositas nelkul, ezutan ismet szerepeltek az eszkozok a parositott listaban.
Termeszetesen mindegyik eszkoz ugyanazon a halozaton van. -
toeki
senior tag
válasz
hermandani #21908 üzenetére
otg kábellel
de ha csak egy microsd kártyát akarsz hozzá csatolni akkor ez a legjobb megoldás :
[meenova] -
Xaels
félisten
válasz
Kell egy USB OTG kábel vagy olyan Pendrive amin van mUSB csati is.
-
GALARDO
addikt
válasz
OTG kábelen keresztül, vagy a megfelelő csatlakozóval ellátott pendrive (microusb).
-
rcs1966
újonc
válasz
Nightfall75 #21900 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajnos egyik ötlet se vált be.
-
TheProb
veterán
4.4-ben mi ez az "érintse meg és fizessen" dolog az nfc alatt? Sajnos a mobiltárca appot most nem tudom felrakni a 4.4-re így ezért lennék rá kíváncsi. Valamint, tud valaki valamit, hogy hogyan működik a gyakorlatban a Host Card Emulation? Szeretném az egyetemi kártyámat emulálni a telefonnal.
-
Daanika
tag
Sziasztok!
reggel felajanlott frissitest a telefon:
4.4.2 akkor ez most kb a legujabb android? Van errol valami tapasztalat? Mert pl a flashplayert mar kivettek belole. -
FeRRaR1
őstag
válasz
hermandani #21882 üzenetére
A telefonon 32 Gb a tárhely, ebből 27-28 Gb álla rendelkezésedre, zene film, játék telepítés.
2 Gb az a Ram, ahova a programok töltődnek futtatás közben, bőven több mint elég, kényelmesen elfut a háttérben akár több komoly program is. Micro SD... Mindenki sír miatta, de szerintem baromság, minek? Hozzá teszel még 4-8-16 gigát a tárhelyhez? Vagy filmezni? Mert arra ott az OTG, és pendriveot is dughatsz a telóra.Ez a telefon nem véletlenül lett Az Év Telefonja 2013-ban. [link]
A sztereó hangszóró, a minőségi fém ház, a Sense felület, az egészet használat közben érzed, hogy ez valami nagyon komoly, optimalizált, nem akad receg mint egy samsung /pfejjjj/.A kamerát már jó páran kifejtették itt, nem a legjobb a csúcskategóriában, de bőven használható képeket lehet vele csinálni. Sokan csak divatból szidják és próbálják lejáratni, de nem rossz az, próbáld ki.
Napfényben úgy is mindennel szép képeket lehet lőni, éjszaka meg a legtöbb telefon elvérzik, de a Oneal viszonylag használható képeket lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest