- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12896 üzenetére
Van...Telemax
aki tovább küldi cseh partnernak aki szintén továbbküldi lengyel szervizbe. -
Dexter-2000
őstag
Skinomi TechSkin fóliáról hallottatok már valamit?
+1
htc márkaszerviz van Magyarországon? -
Luser2000
addikt
válasz
BenceShearer #12889 üzenetére
Elképesztő, hogy milyen mennyiségű felirat van a képen!!!
Szintem már ki se látszik mögüle a műsor. :-/ -
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #12882 üzenetére
5400
-
Xaels
félisten
válasz
matyi19 #12887 üzenetére
Ez sok mindentől függ. S3 dupla akkora felbontással tud fotózni mint ez és ez távolabbi képeknél kijön. Viszont itt a rosszabb fényviszonyok esetén sem redukálódik annyira a minőség, persze azért romlik és ott van a Zoe, a Highlights, az OIS és a többi funkció amit ha használ az ember többet kap. De ha elsődlegesen csak a fényképezés a cél fényes nappal akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás.
Szerintem várjon még 3napot és ha minden igaz akkor bemutatja a Sony a Z1(Honami-t) és az szerintem ütni fog, arra érdemes lesz váltania.
-
matyi19
őstag
Hello!
Egyik ismerosom gondolkodik, ezen a telefonon...
Megkert, hogy nezzek utanna...ami erdekelne a kamera resze, sok helyen olvastam, hogy nem a legjobb. Neki most sgs3-a van, arrol valtana. Akinek esetleg volt tapasztalata s3-al, az leirhatna hogy ahoz kepest milyen. Koszonom! -
Dreamie
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz
torrente777_ #12879 üzenetére
Kár, hogy root nélkül nem tudom lecserélni őket.
-
Sziasztok!
Többen beraktatok olyan képernyőképeket, amin elég jó akkumulátor üzemidőket produkáltatok.
Nálam nem alakultak olyan jól az idők az elején. Aztán fogtam, kigyomláltam a telót (persze normális mértékben) meg belőttem azokat a fogyasztókat, amik nagy mértékben ették az akksit és ez lett az eredményem:Nálam ez a minimal használat. Ennél azért picit jobban nyúzom a telót. Jobban nem mertem meríteni az akksit, de még pár órát rá lehetett volna húzni.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #12875 üzenetére
Milyen az előfizetésed? Mert pl. mozaik s,m "csak" 21 mega LTE-n. De a mozaik l,xl,xxl már 60 mega LTE.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12875 üzenetére
Szerintem nem tud többet mérni...
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg, tegnap pont Békéscsabán jártam.
Bekapcsoltam a mobilnetet, mert kellett.
És nem 3g volt, hanem néééégy gé.Egyből le is töltöttem a speedtestet, mondom rámérek.
20/10 et mértem. Annyi lenne ott a 4g max?
Mert a speedtesten a skálán 20 volt a max érték, szóval lehet
hogy csak a program tudott annyit mérni, vagy ez hülyeség? -
Bilux
veterán
-
Valkűr
addikt
Ja a tokom megérkezett közben, szerintem semmit nem veszít a telefon a szépségéből, sőt számomra még exkluzívabb külsőt mutat ebben a tokban..Dobtam fel néhány képet:
-
Valkűr
addikt
Szerintem ez a hangdolog sem normalis... Gondolok itt a lezaras, visszalépés hangokra. Minek választható menuben , ha nem is ad ki hangot, csak egy alig hallható pattogas van...
-
Szpisti
addikt
válasz
akoska07 #12851 üzenetére
Egész éjjel...
Biztos nem fogok felkelni, hogy levegyem mikor tele van...
Már sok éve minden telefonommal így csinálom. Bevált dolog, velem fekszik, velem kel...
Ja és mikor lefekszem és töltőre rakom, előtte repülőmódba teszem. Mivel rühhhelném ha bárki/bármi is zavarna, amíg fel nem kell kelnem...
Amúgymeg 2:45-kor kelek hétfőtől szombatig... -
k.soma
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy az új TWRP changelogját hol találhatom?
Ti milyen recoveryt használtok?
-
Dexter-2000
őstag
találtam egy új fóliát
Skinomi TechSkin a neve és eddig annyit találtam róla hogy könnyebb felrakni mint a ZAGG IS-et és fele annyiért megkapod ugyanazt
volt már ilyenetek esetleg valami vélemény? -
Ne haragudj de sajnos nem emlékszem.
Addig tudtam amig akkor listában volt.
Az enyémet március 15.-én kaptam meg szóval ez előtte volt pár héttel.
Sajnos nem emlékszem...Utána néztem akkor a cuccnak (onnan tudom) és rohadt drága volt mindenhol.
Nálunk konkrétan az új ára 280font volt. -
válasz
BenHans #12855 üzenetére
Ahogy irtam is,ha lesz infóm mindenképp közölni fogom.
toeki : szerencse fel,
viszont a családba tuti nem kerülsz be.Luser2000 : 4G-t is tudja ?
Egyébként kinézetre biztosan nem,akkor lehetett volna Xperia Z is,még akkor amikor az első 1000 megrendelőnek adtak ajándékba egy olyan fülest hozzá ami 90k körül kóstál Mo.-on (is).
Ezen akkor el is gondolkodtam,de sajna a kijelző miatt elvetettem,mert hiába hallgatom hű de király hangzásban attól még a kijelzőt nekem kell bámulnom. -
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #12854 üzenetére
Oké, nem fogok megsértődni ha nem küldesz privit és nem küldöd egyből a szervizlapot...
De ha van valami és eszedbe jut akkor többeknek is új infóval tudnál szolgálni.Én már próbáltam intézni olyat, hogy hálózati hiba bejelentés. A voda már elküldte mailben a formanyomit.
Kitöltöm és majd ha ráérek bemegyek egy új micro sim kariért hátha azzal van bibi, azt úgyis megoldják ingyen. Szervizbe már saját magam miatt nem fogom adni ilyen "apróságért", majd csak kibírom jövő év elejéig akkor meg eladom és veszek újat mert amúgy is 2 éves lesz. Az eladás előtt elküldöm azért majd szervizbe hogy a lehető legjobb állapotban tudjam átadni a vevőnek és megelégedéssel tudja használni, így próbálom meg elhárítani azt hogy a kövi tulajnak szervizes baja legyen vele. (és még így is marad gari majd' 1 év mert volt főpanel cseréje már és újraindult a gari a papirok szerint) -
válasz
BenHans #12852 üzenetére
Szerintem nem fognak majd róla sokat beszélni,mert nem fognak róla sokat tudni.
Leadjuk az üzletben és ők elküldik a szervizbe.
Amikor visszaérkezik szerintem semmit sem fognak tudni mondani a hiba okáról.
Ez elég szomoru.
Nekik nem,de nekem/nekünk igen.Meg fogom kérdezni természesetesen mi volt a gond,remélem kapok rá választ.
Sztem azt itt is meg fogom osztani.
Elnézést kérek ha elfelejtek majd privit irni ezzel kapcsolatban. -
NandorHUN
addikt
Sajnos nem követem a ROMokat, szóval: a GE Romok még mindig rosszabbak, mint a Sense-sek? 4.3 mehet nyugodt szívvel?
-
válasz
Dexter-2000 #12846 üzenetére
Mire ?
Hát használni.A 2. az asszonyé egyébként.
A 3. az enyém lesz 2. telefonként másik telszámmal.#12847 BenHans : Szerencsére nálam nincs ilyen gond.
Egyik munkatársam mondta.
Hétfőn visszük vissza a szolgáltatóhoz (segítek neki).Eddig még sehol nem olvastam vagy hallottam ilyesmit a telefonnal kapcsolatban.
És ezt csinálta neki 4.1.2-vel majd a szolgáltató által kibocsájtott frissités után is 4.2.2-re is megtartotta ezt a fajta tulajdonságát a telefon.
Majd kideritik simkártya hiba vagy telefon. -
Találkozott már vki "simkártya eldobálásssal" a telefonnál ?
#12844 toeki : +1
Amugy én meg készülök megvenni a 3. One-t,ezuttal feketében
(nem szivesen,de másképp össze fogom keverni őket).
Próbáltam más telefont keresni,de egyszerüen mindig ennél a telefonnál lyukadok ki.
-
exelsior1
senior tag
Amíg ilyenem volt eléggé elégedett voltam az üzemidővel. Wifi 3g bekapcsolva kijelző kb 60-70 százalékon és 16 óra után is volt benne kis energia 4-5 óra kijelző idővel. Most a Galaxy S4-emmel ez kb esélytelen
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztalt nagyobb akku fogyasztást a 20-as ARHD-vel? (3.xx fw)
-
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia #12837 üzenetére
Én ezt dobtam, rengeteg youtube videónál hibát írt ki lejátszás helyett
-
22darti
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12829 üzenetére
Csak azért írtam, mert korábbi hozzászólásom óta eltelt pár hét, és azóta használódott a telefon
Na meg leginkább magáról a telefonról írtam, nem a kijelzőről.
Amúgy ha nem tokban fogod tartani, akkor a szálcsiszolt fekete élek fognak a leghamarabb lekopni. A hátlap és a hangszóró lapkák nem sérülékenyek, csak az élek lesznek bajosak. -
TheProb
veterán
válasz
22darti #12828 üzenetére
1. Hívásvárakoztatás ha be van kapcsolva akkor fog a a 2.,stb. fél sima kicsngést kapni h át tudj rá váltani, ergo kapcsold ki (mint hogy elöttem is írták már) ha ez zavar, de akkor értelem szerűen nem tudsz váltogatni a a hívók közt.
2. Alapból a watch-al lehet videót streamelni, hangot meg megint csak a gyári, sima zene alkalmazással. elindítod a kívánt média fájlt, beállítások és lejátszó kiválasztása. Viszont arra én is kíváncsi lennék, hogy 3rd party appok közül tud-e vmelyik dlna streamet? Pl. Power AMP sajnos nem
3. Használj K9-et levelező kliensre, az ér is valamit (Mindent be lehet állítani)
4. Én használtam már a google navit, szerintem az egyik legjobb. viszont BT-vel sose próbáltam még. Annyi a tapasztalatom, hogy max hangerőn is barom halk valamiért a hangnav ezt nemtom hogy lehetne orvosolni. + offfline mód se működik mire kijött az új verzió...
ForRedGlory: Tegnap írtam neked privátot, majd válaszolj rá valamit pls.
-
22darti
csendes tag
Nos lenne egy csomó kérdésem, amik így összegyűltek az eddigi használata alatt, és amikre egyszerűen nem tudtam rájönni. Aki tud bármelyikben is segíteni, azt megköszönném.
1, Hogyan lehet beállítani, hogy telefonhívás közben, ha van egy bejövő hívásom, akkor foglaltjelzés legyen a másik félnek, ne pedig csak normál kicsengés?
2, Elvileg DLNA képes a telefon. Van benne gyári DLNA szerver, amit csak el kell indítani, vagy mindenképpen egy külső alkalmazást kell elindítani hozzá?
3, Levelezési beállításokkor meg lehet adni valahogyan több kimenő SMTP szervert? Gondom, hogy ha mobilnetet használok, akkor gond nélkül megy a levél küldés, és fogadás is minden levelezővel. Ugyanakkor természetesen ha wifit használok, akkor logikusan nem találja a T-mobile kimenő SMTP szerverét, hiszen nem onnan kapom a netet, és ezért szeretném megoldani azt, hogy az ismert Wifi helyeken (otthon, munkahely), ha kapcsolódok akkor azt a kiszolgálót használja.
Vagy egyedüli gondom ez, és másnak eddig nem volt ilyen gondja?4, Google navigációt használ valaki?
, van ennek valami komolyabb beállítási lehetősége? Pl. beszéd hangja, vagy ilyesmi, mint a Gonál? Sajnos a Got használva a navigáció hangja valamiért nem kerül ki a bluetoth kimenetre, és így nem tudom használni kihangosítóval (kocsi, motor).
Köszönöm, aki tudna segíteni.
-
22darti
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12616 üzenetére
Én szintén csak a magam nevében szólnék.
Az MO-i forgalmazás első napjaiban vettem a telefon, és azóta szinte teljesen karcmentes. Igaz kihúzható tokban van az első naptól, de más nincsen rajta (hátlap, stb.)
Kezdetben néhány napig volt rajta egy poetic tok, de mivel nem voltam vele megelégedve (a szilikon rész elvált a kemény műanyagtól), ezért le is szedtem róla. -
Badboys
őstag
Szerinted jó ötlet 160 km t utazgatni egy fólia fölrakás miatt? Magam rakom föl őket sőt az ismerőseimnek is.Eddig senki sem panaszkodott. Így csinálom üveg tisztítás, fürdőszoba jó nagy gőz, magától húzza rá a fóliát. Igaz kissé pepecselős,de az eredmény nem marad el. Rontás esetén károsodás nélkül újra molyolás. Lényeg a gőz és nincs szösz-mösz.
Más: Sajnos nálam is van 3 gombostű hegynyi lepattogás egymás fölött a hangerő gomb alsó részén. Amióta láttam,hogy ott van zavaró, ja és fekete a kütyü. Amúgy teljesen meg vagyok elégedve az One val. Csak várom az S-off t 4.2.2 re. Kipróbálnám az itteni One tulaj még készülő romját amint publikus lesz. Csak hát S-off nélkül bajos lesz.
-
Kevin's
senior tag
Igen ez volt az első amit megcsináltam ,de ez sem segített a problémán .. így ezért gondolom , hogy garancia lesz ebből . Ami a legjobb , hogy egyik napról a másikra lett ilyen csak tudnám miért
Nem ejtettem le és nem is telepítettem semmit sem mégse érzékel jól a kijelző
-
lofagi
addikt
Nem tudom,véletlenül sem stárolni akarnám magam,de megvettem életem első fóliáját,megnéztem a tubeon,h hogy kell felrakni és feltettem hibátlanul. Az már más kérdés,h mikor a felső réteget akartam levenni akkor nem törtem meg az elején és feljött az egész s bement alá két kis szösz. Szerintem csak fél az ember belevágni. Azthittem raráadásul,h még a levegő is ott marad a szösz körül,de kis idővel teljesen rásimult.
Más.
Tegnap írtam,h nem teszi be az albumba a képet, estére meggondolta magát és befrissítette. Fogalmam sincs,h miért.
-
vkp
aktív tag
Fóliásoknak egy ötlet: gyorsboltban vegyél fóliát, fizesd ki az 500 pézt a felrakásért, onnantól kezdve az ő költsége, ha szarul teszi fel. Eddig kb. 10 alkalommal vettem ott fóliát, még sosem rontották el a felrakást.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12819 üzenetére
hát ezt úgy hivják hogy "feature" =)
-
Feribacsi555
senior tag
Valószínűleg megvan a "hamis jelzések" forrása.
Aki nem tudja az előzményt, annak csak röviden annyi, hogy a telefon napi szinten 1-2 szer benyomja az email értesítés hangját.
Ma viszont sikerült elcsípnem a pillanatot, pont a kezemben csippant be a telefon.A tettes: GSam battery monitor applikáció.
Közölte, hogy az akkumulátor túlmelegedhet (29,5°C). De miután ezt kiírta, rögtön el is tűnt ez az értesítés. Nem is értem az egészet... Mi alapján meleg neki a közel 30 fok -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok megköszönve az eddigi segítséget: a balszélső kezdőképernyőn, amit nem lehet eltüntetni (binkfeed vagy mi) a kijelöléseknél ott van a a galéria, de ha kipipálom nem történik semmi, valamit be kell ég állítani külön?
-
Szpisti
addikt
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Sorry, azt hittem lehet hinni ennek a hivatalos weboldalnak...
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12811 üzenetére
Jah =) amúgy simán mosható, ha lesz türelmed akkor kisérletezhetsz vele, én már vagy 5-6 szor probáltam lemosni a szöszöket sikertlelenül
-
ffodi
veterán
Én sosem használok fóliát, mert nem lehet tökéletesen felrakni, - de ha tegyük fel sikerülne is, akkor is akárki akármit mond, - rontja a színeket stb...... A tok van arra, hogy megvédje a kijelzőt, és persze magát a készüléket. nagyon apró karcok pedig biztosan vannak/lesznek rajt (hiszen az apró porszemcsék milyen kijelzőfelületet nem tudnak megkarcolni megfelelő behatás mellett?), de:
1, Ha nagyon picik, nem látom őket
2, Ha látnám is valamennyire őket, nem érdekel, mert elvégre egy használati tárgyról van szó
3, Ha überbrutál Gorillaüveg, akkor nagy karcok nem is lehetnek rajt normál használat mellett, és ebben a pillanatban térünk vissza az 1, ponthoz. -
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
hát nekem elsőre majdnem sikerült, csak 1db szösz valahogy ott maradt, gondoltam szépen letakarítom =))))
zack: szerintem a üveg megoldás zseniális, simat nem is raknék rá =) tényleg csak annyiból áll hogy megtisztitod rárakod és a súlya rárakja magát
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
Egyébként az enyémen nincs fólia, 2,5 hónapos, és karcmentes.
Kicsit túlmisztifikáljátok ezt a karcosodást, és többet buktok a felhasználói élményből, mint amennyit nyertek a fólia védelmével. -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12794 üzenetére
Nem kell elhinni. Amit nem látok az nincs és most nem fogom nagyító alá tenni.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
Nem álltál hozzá túl profin...
Gumikesztyű, kétoldalas ragasztócsík elengedhetetlen feltétele, ha normálisan akarod feltenni. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #12798 üzenetére
Ja,bocsi rosszul irtam a fólia az most jött meg rá,1 napja
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #12801 üzenetére
Én a ZAGG félét vettem meg, szerintem 1 kalap kutyasz*** megvettem és hiába vigyáztam, hogy tiszta legyen a kezem, ne legyek olyan helyen ahol mozog a levegő (a por miatt), stb. mégis mire felraktam tele volt szöszel, apró zsuvákkal... Kérnem kellett 1 cserét, de a vége azlett hogy küldtem vissza és visszakértem az árát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged