- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Speeedfire #36687 üzenetére
Láttam a kérdésed a másik topikban is... 5.0.2 és Sense 6.0
Főverzió már biztos nem érkezik, egy két foltozás meg szokott jelenni playen. Nem számítunk több update-re.M7-ből is csak gyártói garisat vennék. Manapság inkább M8 lenne a megfelelő választás.
-
BenHans
addikt
válasz
szezso15 #36547 üzenetére
Gratula! Értékes írás, várom a többit, az ilyen tapasztalat mindig jól jön.
A legközelebbit levideózhatnád, ha nem vagy szégyenlős akár mondhatnád is közben hogy mikor mit csinálsz, max megvágod utána. Nagyon hasznos és érdekes lenne és simán mehetne logoutra is, pláne hogy szerintem még nincs is ilyen.
Bárhogy is dönts, sok sikert!ui. Aztán jól az orra alá lehet dörgölni azoknak akik azért pocskondiázták a HTC-t mert "gányolás nélkül javíthatatlan".
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Az a "kb. egy-másfél perc elteltével kéri a PIN-t" elég durva. Itt one
előttem két One gyári Lollival, és kipróbáltam, tényleg kell egy kis idő, de talán max 10 másodperc. FR-t csináltál? Szerintem megoldaná.
Ezen a két telefonon híre sincs lagnak görgetéskor. -
-
BenHans
addikt
válasz
yodee_ #36068 üzenetére
Ugyanez a hiba nálam is megvolt. Mindent próbáltam, fiókot újra hozzáadtam, cache/adatok törlése, stb stb.
És aztán eszembe jutott hogy milyen egy ótvar app a facebook és mi van akkor ha a saját haverjával akad össze... Hát levettem a Messenger appot utána face telepít utána messenger vissza és már meg is oldódott a probléma. És újfent arra a végkövetkeztetésre jutottam hogy a face app fos és minen ami hozzá kapcsolódik.Létezik egy play hiba is, már más is jelezte az androidos játékos topikban.
Egyszerűen belépsza playbe, még minden oké, jobb felül rányomsz a játékok téglalpra és ez fogad: -
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #36065 üzenetére
Eddig is megvoltam nélküle, ezután is megleszek. A külső forrásból származó appokat meg majd külön úgyis ellenőrzöm.
Köszi még1x
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #36063 üzenetére
Azért annyira nem vagyok hülye hogy egyből kattintsak és letöltsek valamit.
Bár egyre trükkösebbek mert a vibrálás mellett a telefont is felismeri de azt már nem tudom hogyan.
Csak utána play-ről szedtem le az avastot az nem talált semmit, majd az eset-et és az sem talált semmit.Akkor úgy néz ki nincs baj. Mondjuk eddig minden hasonló elkerült talán ezért is nem figyeltem fel ezekre és nem vagyok elég felvilágosult a témában.
Egyébként érdemes az ESET-et vagy más hasonló programot fennhagyni a telefonon?
-
BenHans
addikt
Ma egy érdekes dolog történt. Egy link átirányított egy oldalra ahol azt írták hogy az M7 HTC készüléke vírussal fertőződött azonnal tisztítsa meg bla bla és töltsek le valamit és bekapcsolta a rezgőmotort ami úgy rezgett mintha hívnának.
Én erre csak bezártam a böngészőt(cm browser), megszűnt a rezgés és letöltöttem az avastot de az nem talált semmit.Még soha nem találkoztam hasonlóval. Szerintetek mit kell ilyenkor tenni? Csak kamu? Vagy nyomni kéne egy resetet? Fáljaim/adataim biztonságban vannak?
Lehet nagyon láma kérdés de az ilyen vírus/kém szarságok nem tudom hogy működnek droidon.
köszi
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35993 üzenetére
Na akkor legalább nincs nagyobb baj és javítottak rajta. A kereten nem lepődök meg, mert ismerős 2 hónapos S5-jét sem javították a szétkopott álműanyag fényes keret miatt. És az egészben az a szép hogy azon kívül hogy azt mondták hogy nem befolyásolja a használatot, még ráfogták a tokra is, csak apró szépséghiba hogy számlával tudja igazolni hogy közel ötezret fizetett érte egy Samsung márkaboltban.
Azóta is utálja a telefont mert 3 másodpercekre elgondolkodik az alkalmazásváltásnál, random befagy a kamera app és kilép és egyéb kedves kis apróságok amik igencsak dühítőek a hétköznapi használat során.
Hát nem minden a bencsmárk, mint tudjuk mi HTC "buzik".A Samsung sem sokkal jobb ha nem azonnali cserét/javítást kapsz hanem beküldős javítást.
Samsungot ugyanis a telemax javítja, a Samsung szervizkeresője is kiadja.
Idézve az oldalukról: "TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban. Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
2008. január elsejétől a TeleMax lett a Huawei termékek európai szerviz központja. Mi javítjuk a Huawei telefonokat és modemeket a legmagasabb javítási szinten Európában.
2010-től a TeleMax tölti be a Samsung notebook alaplapok európai központi szervizének szerepét.Rengeteg panasz és eljárás van már ellenük többnyire Samsung készülékek miatt. Ott sem minden fenékig tejfel így nem is olyan rossz dolog hogy a HTC-t a cseh VSP DATA javítja, persze nem jönnek házhoz.
Tehát emberközeliségen/közvetlenségen lenne mit javítani akár az sem lenne rossz ha Európában országonként leraknának 4-5 bemutatótermet. Szerintem ha márkaboltba befektetnének majd, az visszahozná az árát, mert ha a mi régiónkban nem is valósulna meg csak nyugaton mondjuk Olaszországig. Pl ha Ausztriában/Szlovákiában lenne ilyen, akkor kimennék érte.
Szervizhez visszatérve, a vodás vezető ismerőst még nem sikerült megkérdezni, de amint odáig jutok leírom mit mondott, mert ha tényleg a voda belül önkényesen baszkurálja a telefont mielőtt odaadnák a gyártó hivatalos szervizpartnerének és ők döntik el hogy megfelelő-e a szervizelés akkor 1000% hogy ezentúl bármi gond van inkább beviszem a szerviz átvevőpontok valamelyikére.
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35963 üzenetére
Akkor tényleg lehet hogy az lesz amit írtam. Hogy tényleg beért 5-én a telefon és 10-én visszaküldte a szerviz csak javítatlanul mert esetleg nem egyezett valami adat... Most pedig a vodafone a javított adatokkal visszaküldte a szerviznek....
mondjuk jobban hiszek a szerviznek mint a vodafone logisztikának (ha tudnád kik dolgoznak ilyen pozíciókban a szolgáltatóknál...
) De most már kíváncsi vagyok mi lesz.
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35957 üzenetére
"messze de nagyon messze nincsenek egy kategóriában" Ez most lehet, hogy idegből jött csak, de mindenképp erős túlzás. Amiben a Samsung/LG gyengébb abban erősebb a HTC, amiben a HTC gyengébb abban meg erősebb a Samsung/LG. Itt a felhasználási mód és a szimpátia dönt. A szolgáltató sarát meg kár a HTC-re kenni, az is előfordulhat hogy egy inkompetens dolgozó rosszul adta meg az IMEI-t és azért küldte vissza a szerviz javítás nélkül ők meg észrevették a hibát és visszaküldték a szervizbe már a helyes adatokkal.
"HTC buzi és szajkózza hogy fém telefon 99%-a ezeknek mind tokban hordja a telefonját"
Én is általában bebújtatós tokban hordom, és mindig ki kell vennem belőle ha használom. De olyan is előfordulhat hogy valaki autóban/munka közben/kiránduláson/edzésen olyan tokban használja amiből nem kell kivenni használathoz, de mivel félti abban hordja mégiscsak egy drága készülék és ettől függetlenül nyugisabb helyen használhatja tok nélkül.
Emiatt nem kell elítélni senkit és ugyanúgy fontos a készülék megjelenése.... -
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35953 üzenetére
Nekem is van hasonló tapasztalatom, közvetett és közvetlen is nem is kevés. Én is cseszett ideges voltam először a HTC-re, de a végén kiderült hogy a voda volt a hibás és a szervizben 2 nem teljes napot töltött a készülék.
De most jön a nagyobb gáz. Nemrég voltam bent vodában megérdeklődni pár dolgot és a gari ügyintézéssel kapcsolatban is kérdeztem párat, és azt mondta nekem a csaj hogy először mindenképp a voda szervizközpontjába viszik és bevizsgálják, aztán ha ők el tudják hárítani a problémát akkor oké. Azt hittem menten bevizelek, mondom neki hogy ilyen nincs, a HTC hivatalos szervizpartneréhez kell eljuttatniuk a készüléket. Erre odahívta a szervizes kollégát aki ugyanazt mondta el mint ő.
Rájuk hagytam, mert ilyen nem létezhet, egyszerűen nem kerülhetik meg a hivatalos szervizt ha gyártói garancia van a készülékre. De a voda meg gyártói garanciával adja nem? Itt már én éreztem hülyének magam.
Na mindegy elmentem, gondolván ezek inkompetensek. Szerintem igazam is van és ők tudják rosszul, de van egy régi ismerős vodánál majd tőle megkérdezem, csak eddig még nem volt rá lehetőségem.Na mindegy ugyanez a T is. Ismerős bevitte az S4-ét és szétvetette az ideg mert nem tudták hol van és ott is kiderült hogy a szolgáltató nézte el.
Szóval ha megveszem majd az új HTC-t a vodánál szerintem akkor sem náluk adom majd le hanem a szerviz által kijelölt átvevőpontok egyikén, vagy csak akkor adom le vodában ha ismerős van bent.
(#35953) F_Gergely: Sajnálom hogy így érzel. Egyáltalán nem rossz az M9. Nyugodtan olvass utána hogy visszavett órajellel nem melegszik jobban mint az M7(ennyire melegszik az S6 is bőven) és mégis a második legerősebb SoC a piacon az új Exynos mögött, mert így is jobb mint a 805. Annak is utanézhetsz hogy egyáltalán nem rossz az a kamera modul ami benne van, ezt bizonyítva hogy nem keveset javított már az első update is rajta ahhoz képest amilyen volt a MA! tesztben.
Na mindegy, egy biztos, hogy a Samsungra váltással nem csak nyerni fogsz sajnos.
-
BenHans
addikt
Retekklubon maradt a TV és mit láttam? Na mit? Hát hogy Kiszel Tüncinek is van egy ezüst drágasága.
Lehet nem is olyan hülye?!
-
BenHans
addikt
válasz
sipy888 #35787 üzenetére
Fú basszus, nem tudom mit kéne tenned, de pont kevesebb mint egy héttel ezelőtt beszéltünk itt a cserekészülékekről. Még akkor szerencséd van, mert nekem egy vacak Huawei G510-ért kellett volna kiperkálnom 50ezret ha baja esett volna.
Mekkora rajta a repedés? Működik még? Ha kicsi akkor talán mondhatod hogy így kaptad.
-
BenHans
addikt
Üdv!
Látom még időben sikerült áttérni az edigitalhoz. Mondtam én hogy jó ajánlat 15%-os kedvezménnyel.
liluló kamera: szedd le az ES file explorert- felül / jelre nyomj aztán sys mapp és abban android_camera mappa, abban sensor filet nyisd meg szövegként és ha ott st vd6869 van akkor az hajlamos a lilulásra ha OV4688 akkor nem lilulásra hajlamos modul van benne.
Szokásos pixel teszt, de ha mindent le akarsz tesztelni akkor tárcsázóba *#*#3424#*#*
Ez a [tok] szerintem elég jól néz ki és kisebb behatásoktól megvédi, és adnak hozzá fóliát ami szintén jó minőségű. Persze ha dobálni szeretnéd akkor vannak strapatokok...
Sok örömöt hozzá!
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #35698 üzenetére
Én egy évvel ezelőtt egy Lumia 920-at kaptam a vodától.
Tök aranyos volt a lány, hozott egy dobozt és mondta hogy nyugodtan válogassak.
Volt még S2 meg még 1-2 más is hasonló kategóriából, de én kiböktem a 920-at, na mondom ez lesz...Lett volna egy olyan legalja Samsung is ami úgy nézett ki mint amit egy Győr-Debrecen-Győr utazásra a kocsi után kötöttek. Konkrétan a karcoktól nem látszott a kijelző és a hátlapból is csak annyi hogy egykor la fleur edition volt amin a lánnyal jót nevettünk, mert mondtam hogy ez inkább kőmosott Retro farmer edition.
Még régebben történt hogy kaptam egy Huawei G510-et, (lehet kaptam volna jobbat is ha nem srác fogad
) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak.
Akkor ment fel a várnyomásom amikor otthon rájöttem hogy a srác egy nem microusb-s samsung töltőt adott hozzá, de mivel már másnap visszaszaladtam szólni a problémáról így visszavették a töltőt és mivel nem volt náluk kiadható microUSB-s ezért leírták hogy nem adtak ki töltőt és tölthettem a HTC töltővel.Szóval lehet hogy a következő HTC-m mellé veszek valami kis olcsó de 2-3hétig használható kínait.
-
BenHans
addikt
Most néztem meg a sys mappában mindkét telefonnál van egy android_camera benne stvd6869 (1.0) típussal de van egy _camera2 is amiben ov2722 2.1M típus van írva.
Akkor ezek szerint a két telefonban már a jó modul van?!De akkor miért jött elő a lilulás, ráadásul nem sötétben hanem direkt napfényben?
-
BenHans
addikt
Tényleg, rémlett is valami erről a magyar jogszabályok szerinti 2év gariról, lehet írtad már korábban is.
Csak attól tartottam hogy visszaküldik javítatlanul egy árajánlattal és megmondják hogy nincs gari. Mert a HTC üsz. azt mondta hogy a szerviz pontosan tudja.Akkor ha az általuk számolt 1 év gari után felmerül valami probléma és szeretném igénybe venni a jogszabályoknak megfelelő 2 évet akkor mit kell tennem?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
BenHans
addikt
Akinek problémája volt a szervizzel szerintem töltse ki ezt [link] hátha van értelme...
------------
Én a jövő héten adom le liluló kamerával + egyéb hibával mindkét M7 készüléket, mert nemsokára lejár a gari és a lilásodásra hajlamos modul vann bennük.
De van egy kis probléma. Felhívtam a HTC-t és nem tudják meddig érvényes a gari mert mindkét készülék cseredarab a One X helyett. De mondta hogy amennyi gari hátravolt még a OneX-ről az hozzáadódik a cserekészülék 1 éves garanciájához. Most akkor mit tegyek? Hétfőn hívjam fel megint a HTC-t?
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #35484 üzenetére
Külföldön van náluk HTC, de itthon simán elképzelhető amilyen egy rühes csürhe... De amúgy telenyomornál sincs. Szerintem simán elképzelhető hogy nem lesz, mert ha a voda megoldotta akkor náluk is lehetne már ha akarnák. De ha ez igaz, akkor van még egy ok a sok között hogy még véletlenül se gondoljak rájuk,(na nem mintha eddig gondoltam volna) és 10+ év után is maradok vodás. TV/net is sokkal jobb és olcsóbb mióta van digi.
szerk. Lehet a Csamcsung megvette őket kilóra...
-
BenHans
addikt
Tudna valaki ajánlani egy alkalmazást ami leellenőrzi a fájlokat is nem csak a telepített programokat?
-
BenHans
addikt
válasz
madgie #35015 üzenetére
OFF de a kommentedhez kapcsolódik. [7:30-tól]
-
BenHans
addikt
válasz
beni121 #35002 üzenetére
beni121: Itt megnézheted, milyenek a képek. Ha valamelyik M8-as vagy One Max-os az sem baj mert ugyanaz a modul. [link] Szerintem mindenre elég. Sötétben, partyfotókon rendben van, a makro is jó, tájképhez kevés a felbontás csak. Szépen vesz fel hangot, és van OIS így a videós képességei is jók.
Ha felmerül még kérdés csak nyugodtan...
------vakqaag: Téma összefoglaló!
-
BenHans
addikt
Nálam eddig semmi baj nem volt, de tegnap este nem töltöttem, 31%-ot jelzett a GSAM ma meg nézem a telefont megnyomom a gombot nem reagál hát kikapcsolt.
Remélem nem döglött meg az aksi, szerintetek? Mit érdemes ilyenkor csinálni azon kívül hogy megnézem beragadt-e valami?
-
BenHans
addikt
válasz
kekkola #34358 üzenetére
És mivel nem ilyen lett az M9, ezért hál'Istennek eléggé valószínű hogy az Ultra/Plus sem ilyen lesz. [link] Ez nagyon gáz lett volna.
Amit tudni vélnek róla, hogy: 5,2"/5,5", Snap810, WQHD, BoomSound, 20.7mp with kamera dual led flash, és az előlapon lesz az ujjlenyomat olvasó.
Pr3ciSioN: Jön a 'handjob' felár.
-
BenHans
addikt
válasz
zserbox #34356 üzenetére
M8/9-ben nincs ilyen zavaró tényező.
Zárójelben megjegyezném hogy az i6-ban sincs, még sincs gond vele, és ha megközelíti az M9 teljesítménye az már tök jó.
MÁS: ((Csak mert egyre több helyen olvasom az OIS hiánya miatt a háborgó hozzászólásokat. Meg hirtelen kiábrándult embereket. A hibátlan dizájnon meg miért kéne javítani ez nem Samsung amire most is ráfér. Eddig nyafogás volt hogy túl kerek az M8, nekem mondjuk tetszik és az M7 is és most megkaptuk a kettőt összegyúrva ami szintén nagyon szép. Amúgy meg szerintem tuti Apple mintára fogja csinálni a HTC, és a Plus/Ultra verzióban ott lesz az OIS.))
-
BenHans
addikt
Már látom magam előtt a buszon/autóban/parkban/iskolában "telefont töltő" embereket.
pittypitty, várj merülök..... slicc fapfapfap...na itt vagyok.
-
BenHans
addikt
válasz
kekkola #34327 üzenetére
Pont nem vele szemben kéne ilyen stílust megengedned. A fórumtárs már rengeteg embernek segített és szolgált fontos információkkal, pedig az idő neki is idő és nem fizet érte senki. Nem rosszindulatból írja azt amit...
Ha érdekel a véleményem a zúgás nem egy normális dolog. Ha zavar javíttatni kell.
De az biztos hogy nem küldeném bolti "szervizbe", mert nem szakszerviz és mit csinálsz ha karcosan illesztési hibával stb kapod vissza amire van esély. Itt is volt a topikban példa rá és hónapokig nem volt emiatt telefonja és kemény ráfizetéssel tudott csak kijönni a szituból.Ha garis a telefonod küldd be a hivatalos szervizbe és két héten belül megkapod javítva, sőt ha szerencséd van a simes hibát is ingyen kijavítják mert itt már többeknek javítottak illesztési hibákat is pedig más miatt volt beküldve ha jól emlékszem és nem kérdeztek semmit.
Ha nem garis akkor értelem szerűen fizetős lesz amiről előbb árajánlat készül. -
BenHans
addikt
Lehet szavazni [link], én az M9 mellett vagyok. Nagyon tetszik és ismét jobb mint bármi más.
De megvárom a nyár elejét a Plus miatt, hátha lesz addig valami info róla meg a megjelenésről, mert nagyon csábít a nagyobb méretű kijelző. -
BenHans
addikt
Ez egy 2 éves készülék, és kb most 5 oldalon keresztül az új frissítésünkről beszéltünk, az 5.0.2-ről. Igaz volt egy kis csúszás ahhoz a 90naphoz képest amit a HTC ígért, de cserébe nem 5.0 vagy 5.0.1 jött hanem 5.0.2 ami egy csomó javítást tartalmaz. Valahol olvastam is hogy a HTC le is nyilatkozta hogy csúszás várható mert ki akarják javítani az összes hibát... Szerintem jobb ez így kicsit később mint azonnal egy bugos szoft.
De mivel a HTC többet hozott eddig szoftveres támogatásban mint ami kötelező, ezért 99.99% hogy a mostani Lolli volt az utolsó android főverziónk, de kisebb OTA frissítés(ek)re még lehet számítani.
Ha jót akarsz magadnak csak a gyári szervizben javíttatod, de pontos árakat nem tudok.
Érdemes egyébként olyat venni amin még van egy kis gyári gari, mert akkor ha bármi van 2 hét alatt problémamentesen visszakapod a szervizből.
szerk. Ja és HTC-t mindig érdemes venni!
-
BenHans
addikt
Nálunk 2 van, és egyiken sem csináltam végül resetet és egyiknél sincs semmilyen probléma hála az égnek.
-
BenHans
addikt
Na feltelepült pároméra. Kop-kop-kop egyelőre nem tapasztalom sem a tasker lassulós problémát, sem az ébresztőset, pedig direkt próbálgattam még úgy is hogy kilövöm a futó appok közül.
Viszont tetszik a rendszer, elég patent. -
BenHans
addikt
Na megláttam a hirtelen jött 30+ hsz-t már tudtam hogy update time van.
Várom a véleményeket!
Az előző 2 OTA után nem csináltam resetet, most úgy érzem inkább csinálok majd egyet.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
no more #33648 üzenetére
Ha csak hasonló lesz mint a lumia 1520/930-párosban akkor már jól jártunk, főleg egy jó szoftverrel...
Adott esetben sokkal jobb lehet mint a Sony, és ha emiatt lenne olyan a hátlapi kamera mint a leak képeken akkor részemről meg van bocsátva, és a megjelenés után 2-3 hónappal amikor mérséklődik az ára mindnek megyek is érte.
-
BenHans
addikt
Elvileg a HTC nem az eddig emlegetett Sony IMX220-as modult fogja használni hanem a Toshiba [T4KA7(.pdf)]-et.
Egy korábbi cikk róla: [link]Erre csak azért kaptam fel a fejem, mert a Lumia készülékek is Toshiba modullal vannak szerelve.
-
BenHans
addikt
[link] & [link] Na ezt most nem értem. A Samsung kap egy frissített 810-est ami nem melegszik ennyire. Nekünk meg marad a "sima"? Mert akkor kicsit morcos leszek, ha ezt meg merik tenni. Télen még csak jó kézmelegítőnek de nyáron már rezsó lesz.
Lehet itt is lesz csúszás, vagy érdemesebb lesz várni egy kicsit a vétellel és odafigyelni a gyártási időre hátha a későbbiek azaz a júni-júli környékiek már a frissített verzióval jönnek.
szerk. Jaj, eredetileg nem ide akartam, hanem az M9 hír alá. Ne mindegy kíváncsi vagyok itt is a véleményekre.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #33369 üzenetére
Jogos, sztem is full kamu, de nem csak az eddig említettek miatt hanem mert nincs boomsound és a hangszórórácsot meg a Desire Eye féle megoldást tuti nem fogják kombinálni.
Ezt már inkább el tudnám képzelni [link] és a trend alapján nem tér el designban a phablet a normáltól.
-
BenHans
addikt
Igen, így gondolom én is csak nem akartam rosszat írni.... Remélem nem ez a végleges készülékház.
Az a gomb nagyon nem kéne, ez nem samsung. Az a fekete folt a kamera körül mire lesz jó? Több fényt vonz be?
-
BenHans
addikt
Érdekes... [link]
-
BenHans
addikt
[Ezt] csak én nem láttam a lapcsalád hasábjain? Csak mert magyar és mert ott volt a CES-en, és mert érdekes.
-
BenHans
addikt
[update] plan
-
BenHans
addikt
válasz
darál0w #33189 üzenetére
Szerintem add el alkatrésznek, és úgy talán nem is kell 70ezret hozzátenni és veszel egyet újszerű használt állapotban.
Hasonló minőségű készülék nem nagyon van hasonló áron, talán i5 de ahhoz kell 70k + amennyiért el tudod adni a hibásat. Nem akarok hülyeséget mondani de sztem egy jó állapotú/ alig használt i5 még mindig van vagy 90-100k. És akkor ott még OS váltás is...
-
BenHans
addikt
Roma-Lazio meccsen egy ezüst One befigyelt az egyik Roma szurkoló kezében
Daje Lupi!
bocs az offért....
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #33023 üzenetére
Vagy csak direkt nem írja bele specbe a HTC, ahogy én sem tenném elkerülve a felhasználókkal való hadakozást. Mert igazából lehetetlen kinyomozni, pl kádba esett=oké hogy a vizet bírja, de ha volt benne fürdősó vagy vegyszer(tus-habfürdő) vagy medencés használat de 1 méternél mélyebben vagy több mint fél órát...
És ugye: IP - 5(x) = Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
- 6(x) = Teljes mértékben védett por ellenés a lényeg:- (x)7 = Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
- (x)8 = Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)forrás: [link]
A vastagozott részekbe mind beleköthet a gyártó, és a fogyasztó is és egyikük sem tudja érdemben bizonyítani az igazát így a gyártó bármikor bárkivel kitolhat hogy úgy állapítja meg hogy megvonja a garanciát, és a gyártóval is kiszúrhat a fogyasztó ha a user hibája miatt ázott be és a gyártó mégis cseréli (persze nem halna bele 1-2 esetbe a gyártó de ugye az elv).
Amúgy meg valamennyire szerintem minden készüléknek por és vízállónak kell lennie mert ha telefonálás közben elkap egy zuhé nem megy tönkre pl velem volt ilyen hogy nem volt fedett hely esett és telefonálnom kellett. Videó: [link]
-
BenHans
addikt
B.Ú.É.K. mindenkinek és hozzon az új év mindnyájatoknak anyagi sikert, hogy örömöt lelhessetek az új HTC kütyükben
Egy kis leak, ha valami nem kikövetkeztethető akkor fordító és kínairól magyarra
[link] és ezt jósolják kinézetnek [link]Én ezzel kiegyeznék
Már csak abban bízom hogy nincs baj a 810-es Snapdragonnal, és nem azért vették vissza az órajelet(tudomásom szerint 2.7GHz-ig lenne skálázható) mert különben tarthatatlan lenne a hő és a fogyasztás... Szóval remélem hogy csak nem tartották szükségesnek a magas órajelet, de mindegy is, én bízom a HTC-ben, a snap 600-ból is 800/801 szintű rendszer sebességet hoztak ki.
A """csak""" FHD és az elvileg takarékosabb SoC a 2840mAh mellett korrekt üzemidőt jósol szerintem, amiért cserébe bőven nem hiányolnám a QHD "hiányát".
-
BenHans
addikt
válasz
princesama2 #32897 üzenetére
-
BenHans
addikt
Karácsonyi ajándékképp kaptunk a HTC-től playen egy szervizcsomagot.
Ezzel én is kihasználom az alkalmat, Áldott Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek és Családotoknak!
Mikor kigyúlnak a fények, pajkos HTC-s koboldok zenélnek.
Huncut mosollyal egy rád kacsint, és közben csillámport hint.
Így adja át az üzenetet: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
BenHans
addikt
válasz
princesama2 #32854 üzenetére
Én lazán megengedném ha valaki meg akarja nézni mivel ott (*#*#3424#*#* a tárcsázóba) sok hibára tud tesztelni az ember. És mivel nem árulok zsákbamacskát nincs félnivalóm...
A cipőt is megfoghatod a boltban hogy van-e külső hibája és fel is próbálhatod, hogy belül is kényelmes-e.Amúgy a kamera több perces használata után jelentkezhet lila árny a képen. ES file explorerrel a sys mappán belül meg tudod nézni a camera modul típusát amiről bővebben olvashatsz ha beírod a fenti keresőbe...
Külsérelmi nyomok egyértelmű. A szervizkódos ellenőrzés.Sok örömöt a készülékhez!
-
BenHans
addikt
válasz
snt4you #32689 üzenetére
Szia! [Itt a helye a kérdésednek.] Pl. ferob és kirkri fórumtársak már a kezdetektől viszik a HOX témát, ők segíteni fognak. Én is és innen még sokan jelen voltunk/vagyunk ott, még ha nem is írunk, de sokan már az M8 topikba tették át székhelyüket.
-
BenHans
addikt
válasz
no more #32583 üzenetére
Fent megérinted a / jelet hogy ne az sdcard-ot mutassa hanem hogy eszköz. Lejjebb görgetsz és ott lesz a sys mappa amiben ott lesz az android_camera mappa amiben ott lesz a senson file amit ha szövegként megnyitsz az ES saját szövegszerkesztőjével kiírja hogy ST vagy OV.
-
BenHans
addikt
Nagyon remélem hogy a verseny rájuk is hatással van, mert mi csak jól járhatunk. És hát miért is akarnának gyengébb specifikációt mint a többiek?
Gyúrják csak össze a két pletykát. 3400-3500 mAh aksi, QHD, 5,2-max.5,5", Snap810, 3GB RAM
A minibe tegyenek FHD-t, 4,7", Snap610-615-808, 2800mAh, 2GB RAM+ frankó kamera, BoseBoom, a szokásos gyönyörű formájú és minőségű készülékház stb.
Így mindenki boldog lenne. És a HTC is jobban járna, mert ha a Samsung jön QHD-810-zel a HTC meg FHD-805-tel az így nem konkurencia.
Ha többiek azonos áron a flagshipbe belepakolnak valamit az nekünk miért ne kéne, igenis ha a GS6-ba 810 lesz és QHD akkor a HTC is hozza azt. A FHD, meg az egyel gyengébb SoC mehet a Minibe.
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
Az S6 pletykák rendre 810-et és Exynos 7420-at emlegetnek ugye szokás szerint két variáns lesz. A note után megjelenő GS-be amúgy is mindig egyel újabb SoC kerül.
Így a HTC sem teheti meg hogy nem 810-et pakol bele. Arra sem lehet hivatkozni hogy nincs kész, mert már augusztusban tesztüzemben volt és már van referencia telefon és tablet is.
Én nagyon remélem hogy kihagyják a 805-öst és nem azért mert annyira kell a 64bit meg a plusz erő, hanem mert talán kevésbé melegszik... Az már más kérdés hogy ha a GS6-ba/Z4-be 810 kerülne az M9-be meg 805 akkor egyből hozná az index meg a külföldi kollégáik hogy közel azonos áron a HTC gyengébb, és nem foglalkoznak azzal hogy a HTC simán hozhatja a szintet az optimalizációnak köszönhetően...Még arra tudok gondolni, hogy hátha azért beszélnek egy előbb megjelenő M9 Prime verzióról mert abban lesz 810 és a sima M9-ben 805. Viszont abban az esetben ha a Mini verzió megkapja a 610-et FHD-vel akkor a legjobb vétel a Prime és a Mini lesz.
-
BenHans
addikt
Nekem is itt lapul a Desire a fiókban (amoledes öreglány).
Igazából én is örülnék ha megmaradna egy kivételes gyártónak a HTC és nem megy a tucat után. De abba is belegondoltam most hogy ha ők tennének pulzusmérőt a telefonba akkor az lehet nem mérne egymás után kb 30%-os eltéréssel mint az S5, mert hát az tényleg csak vakítás vagy fél perc alatt lefutottam egy kilométert. Nem is tudom melyik reálisabb.
Eddig az érződött a szofton is hogy foglalkoztak vele, nem pedig az az elv hogy összehordjuk legyen csilli villi vakítson mint állat és legyen sok bloatware amivel vagizni lehet, és nesze paraszt, mert eladja a brand meg a marketing a sz@rt is.
Szóval szerintem minden jöhet csak ne úgy, hanem szokásosan igényesen.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #32323 üzenetére
Pedig valahol olvastam, hogy a 808-810 fejlesztői verziói/prototípusai már kikerültek azokhoz a gyártókhoz és egyéb fejlesztőkhöz akik igényelték.
Szerintem jövőre már mindenki meg akarja lépni a 64bitet, persze nem valós életbevágó szükségletek miatt hanem a verseny miatt. Ezért gondoltam hogy a felső közép 610-615 esetleg a csúcskateg. meg 810. A 808-at nem tudom hova tenni.
-
BenHans
addikt
válasz
CptAdamica #32316 üzenetére
Úgy kéne ahogy enginev3.0 írta. De voltak olyan hírek hogy lesz M9 Prime és az előbb jelenik majd meg mint az M9 és az M9 Mini, aztán nem tudni mi igaz belőle.
Amit én várok: M9: 5-5.2" QHD-Snap810-~3400mAh akku-jobb kamera ami megközelíti a konkurencia megoldásait + OIS-boomsound with bose-HD mic
M9 "mini": max.4.7" FHD-Snap610/615-min.2400mAh-jobb kamera(hiába 13Mpx lehetne jobb) + OIS-boomsound with bose-HD micMeg persze mindkettőnél a tökéletes minőségű gyönyörű készülékház, Lollipop és a szükséges nyalánkságok.
És ha már a BOSE is beszáll a boomsoundba akkor mellékeljenek valamilyen BOSE fülest.
-
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32310 üzenetére
ferob:
Diokhan: Sok örömet hozzá!
De akkor Te azok közé tartozol akikkel az alma eléggé kiszúrt azzal hogy a normál i6 is nagyobb mint a One. Okos ötlet lenne tőlük ha jövőre lenne az i7 és i7Plus mellett egy i7"Minus" is olyan 4-4,3" körül...
Én várom tovább az M9-et meg az M9 minit. Utóbbit leginkább azért mert ha párom is vált M7-ről, ami épp hogy rendben van neki méretileg, akkor az M9 már nem lesz rendben, így nagyon remélem hogy az M9 mini is előrelépés lesz az M7-hez képest max. 4.7"-on.
-
BenHans
addikt
válasz
Diokhan #32307 üzenetére
Na és ha szabad kérdezni, mik az alternatívák, mi lesz helyette?
Ha jól rémlik azért váltanál mert túl nagy. Akkor Z1C és majd esetleg egy One M9 mini vagy Z3C és ha megtetszik az M9 mini akkor csere? Vagy mindegy melyik gyártó nem kötődsz annyira a HTC-hez(vagy nem fogott meg annyira) csak legyen tökéletesen az igényeidre szabva?
szerk. Az aláírásodat se felejtsd el cserélni
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #32231 üzenetére
Arról van valami infod hogy a vállalkozói oszthatósoknak külön kell kérni vagy valami? Mert én még nem vettem észre sehol Bp-en hogy kiírná a 4G-t. 15. kerületben lakom és itt sincs soha.szerk. Most olvasom hogy csak Red... és az enyém még egy régebbi tarifa amit csak akkor kell leváltanom ha akarok készüléket venni. Azért remélem nem maradok ki a jóból.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Hogy tetszik? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged