- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #13787 üzenetére
marha drága ennyiért lehet valami arany ötvözet nem hinném hogy csak árányozott lenne
-
Bilux
veterán
HTC One "gold" is a genuine HTC product with the addition of 24-carat gold on the outer layer of its design. The 32 GB variant of the special-edition will cost you £1,895 (about USD$3,015),
while the platinum version can be all yours for a price tag of £2,095 (about USD$3,332).
Lastly, the rose gold edition is priced at £1,995 (about USD$3,173). -
Bilux
veterán
De azóta raktál fel programokat.
Vagy beállítottad a HTC bekápot és állandóan szinkronizál adataiddal a felhőbe vagy a google+ képeket szinkronizál stb.
Vagy szimplán szar adókörzetben vagy és keresi a tornyokat.
Egy repülős éjszakai mutatványt megcsinálhatsz kiváncsi vagyok mennyit merül.
Szerintem 1% sem. -
Bilux
veterán
Igen, de ha nem tud fókuszálni - márpedig nem tud olyan gyorsan - akkor jön a lila meg mosott sötétszobás képek. De ha előtte a fókuszálás közben nyomna egy nyamvadt világítást mint a samu és utána ha ráfókuszált arra amire akartál utána ha nem rángatod a kezed akkor exponálhatsz és éles lesz a kép is.
Kiváncsi vagyok az ápdétra benne lesz e ez amit itt hiányolok. -
Bilux
veterán
I have insider information that the upcoming 3.17.x.x update will feature a newer Adreno 320 driver with ES 3.0 support, the same version number as Adreno 330 drivers (up from the current v14 drivers)
OpenGL ES 3.0 V@45.0 AU@04.03.00.109.001
Egypt HD offscreen seems to have jumped from 40fps to 42fps on stock 400mhz clock, which means it should scored 47-48fps on 450mhzguess there is a bright side to wait with HTC
HTC One 3.17.502.2 GPU drivers, Android 4.3, OpenGL ES 3.0 V@45.0 AU@04.03.00.109.001
-
Bilux
veterán
[ROM] HTC One – MaximusHD 13.0.0
New Base 3.17.401.2 Android 4.3
Updated Kernel
Updated Aroma Installer
Added 15 new Aroma Installer Languages
Fixed SU
Fixed System RW issue
Updated OEM Apps
General ROM Improvements
Many other changes -
Bilux
veterán
Ott elbaszta a HTC hogy fókuszálásnál nincs segédfény, mint samsungnál.
Ahova fókuszálsz ujjaddal azt meg is világítja közben. -
Bilux
veterán
Newer 4.3 Sense build leaks - 3.10.502.2 AT&T
Úgy látszik tényleg itt van már a 4.3 frissítés, csak lehet az amcsik hamarabb kapják mint mi
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
Vivien_1.0 #13169 üzenetére
bekapcsgomb hosszan nyomod.
-
Bilux
veterán
A telefon a stereo hangszóróval már sokszor meglepett milyen jól szól, csak a mély hiányzik. Ha ezzel a dobozzal hozzáad egy kis mélyet már jó dolog lehet.
Vagy ez egy külső hangszóró? Mert akkor visszalépés a kettőhöz képest...A cikket nem olvastam most már látom hogy ez mit csinál pont azt amire tippeltem, meghallgatnám mit tud
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12896 üzenetére
Van...Telemax
aki tovább küldi cseh partnernak aki szintén továbbküldi lengyel szervizbe. -
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
torrente777_ #12703 üzenetére
A 3 telefon közül melyiket használod?
-
Bilux
veterán
válasz
Nuada herceg #12673 üzenetére
Mit szívsz? Adj nekem is
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12668 üzenetére
nem gumi az!
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12667 üzenetére
Még lesz piros meg kék is
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12638 üzenetére
Mitől lesz jobb a fekete?
Vagy ha csak szimplán a fekete jön be akkor értem. -
Bilux
veterán
válasz
GALARDO #12590 üzenetére
Annyit nem tudsz amennyit a reklámokért fizetnek.
Ezért nem lehet legálisan letölteni sem a videókat, volt is hiszti WP fronton mert microsoft olyan programot csinált ami engedélyezte az offline videónézést is.
Majd Google letiltotta a WP telefonokat a youtuberól. Vagy valami hasonló eset volt. -
Bilux
veterán
válasz
k.soma #12568 üzenetére
Ráleltél a hozzászólásomra? csak 3 napos hír...
Egyébként elvileg a mai napon teszik közzé a 4.3-as gyári romot
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12559 üzenetére
Akkor mit mondjak én egy Siemens A70-el
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12539 üzenetére
Fasza, akkor sok jóra nem számítok.
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12534 üzenetére
Egyébként ezt nem tudják elsütni ennél a telefonnál, mert ha szétszeded nem rakod össze újra.
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12533 üzenetére
Én is leadtam a mai napon garis javításra, mert többször fagyott majd újraindult a telefon FR után is.
Nálam az útvonal, hogy eljusson a szervizbe a telefon. Győrben leadtam egy átvevő pontban ami tovább küldi a budaörsi telemax-hoz akik tovább küldik a cseh szervizhez akik szintén továbbküldik egy lengyel céghez amiről fingom nincs kik. A cseh szervizzel leveleztem igen korrektek voltak. Kiváncsi vagyok mit csinálnak a telefonnal majd megosztom veletek.
Erős a gyanum visszakpom, hogy semmi baja... -
Bilux
veterán
válasz
Feribacsi555 #12515 üzenetére
Én egy valós készenléti időre lennék kiváncsi.
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Jaja, meg kopik is, sőt az akksit sem lehet benne cserélni, de talán már nem hullámzik a kép ha ráülsz
-
Bilux
veterán
Pre-release Android 4.3 firmware for HTC One leaks
The source of the leak, ROM maker LlabTooFeR, has released the firmware as a custom ROM, and says he'll release the original, untouched firmware on Aug. 28 at 10 a.m. GMT.
-
Bilux
veterán
válasz
Avicularia #12310 üzenetére
Külön lehet cserélni a kameramodul sosincs integrálva.
-
Bilux
veterán
Egyébként marha jó ez az asphalt 8
-
Bilux
veterán
Aki adta már le szervizelni a telemaxhoz a készüléket mennyi ideig ültek rajta?
Egyre többször gondol egyet a telefon és újraindul, van hogy éjszaka, reggel arra ébredek kéri a PIN-t ami elég kínos mert így nem érnek el.
Van mikor netezek és akkor fagy le és újraindul. Érdekes játék alatt sosem tehát nem melege van a telefonnak.
FR reset volt már, sőt programokat sem raktam fel csak a gyári szűz rendszert használtam, de úgy is jelentkezett a probléma.Valaki akinek gyári szoftvere van leírná pontosan mit kell látnom a bootloadreben?
Az összes számot szöveget pötyögje le nekem. Köszönöm. -
Bilux
veterán
Valaki tud nekem ajánlani olyan programot ami loggolja hogy esetlegesen ha újra indul a telefon az mi okozhatja?
-
Bilux
veterán
Itt a probléma az volt, hogy nem sikerült megjavítani a telefont az idő meg telt.
Türelmetlen volt a pógár, nem tudom hány szerviz után kérheti az új cseredarabot. -
Bilux
veterán
válasz
Nuada herceg #11445 üzenetére
Vegyél másik autós töltőt
-
Bilux
veterán
válasz
Nuada herceg #11422 üzenetére
Szerintem nem lesz már rá frissítés max a 4.3 kijön és slussz passz. HTC-t ismerve
De ha nem jön rá több frissítés az sem baj, mert ez így tökéletes. -
Bilux
veterán
Győrben árnyékban 40 fok van. Napon meg lehet pusztulni.
-
Bilux
veterán
válasz
Kevin's #11205 üzenetére
Fém a telefon reggel 9-kor már 32 fok volt itt
Illetve ahogy néztem a szétszedős képeket videókat azt láttam, hogy egyben hűtő szerepet is ellát a fém hátlap nagyon okosan. A hátlapra vannak forgatva a ha jól láttam a melegedő alkatrészek.
A note 2 meg az elején melegedett a az elülső kamera felé. Mert ott volt a proci. -
Bilux
veterán
Szerintem hulla fölösleges ez a tizen os. Így is van 4 féle os...
-
Bilux
veterán
Rossz programot rendeltem egy linkhez konkrétan a böngészőt a nativ twitter helyett. Hol tudom ezt megváltoztatni? Figyelmeztetett is csak csesztem elolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest