- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
akoska07 #31676 üzenetére
Véletlen tükrözve töltötted fel youtubera, mindenki a másik sávban megy
Klassz amúgy, videóban szerintem is elég top készülék még mindig, bár hangban csalódást okozott legutóbb. Ha van, aki vevő a populáris, hegedűs, dub-os dolgokralindsey - crystallize - wien
-
jozso1989
őstag
válasz
akoska07 #29313 üzenetére
Jól van, bocsi, hogy hozzád mertem szólni... Szerintem sokkal gyorsabb a telefon, mint Sense 5.5-tel volt (ott tényleg akadozott néha a multitasking animáció, de ennyi). A Viber, Skype mind felzabálja a RAM-ot, ahogy már írták többen is. De mindegy is, én nem érek semmit ezek szerint mint One felhasználó, mert én meg az utolsók között vettem... -_-
-
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29320 üzenetére
Itt félreértés van. Olvass vissza! Te közölted, h egyre rosszabbak a gyári szoftverek + akadnak a programjaid.
Erre mi: nekünk nem, nálunk jó minden. Csinálj resetet.
Erre te: én vagyok itt az isten, ne oktassatok, nekem volt itt először mobilom a bolygón.Mindenki döntse el kinek milyen a stílusa. Akkor lettem volna bunkó ha ezt irom:
"Ezer éve itt vagy, de az Fr és a Hr fogalmak ismeretlenek. A mentést naponta leírja itt valaki, használd a keresőt."
De nem így történt. -
Kiskopika
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #29322 üzenetére
Szia!
Én is azt mondom, hogy csinálj resetet, és ha utána egyenként visszarakod a progikat és úgy sem klappol a dolog akkor el lehet gondolkodni a berhelésen, mert ha minden oké akkor a gari lejártáig nem érdemes. Ha szoft gebasz van akkor a FR az első amit meg kell tenni.
Ha jól értettem hardveres probléma nincsen, szóval kamera lilulás ami sötétben jelentkezik, vagy hangszóró sercegés, egyéb. Mert ha csak szoftveres bugról van szó, simán lehet hogy valami app buzerálja, pláne hogy az az általános vélemény a fórumon hogy egyre csak gyorsult a készülék. (a szoft kinézetében történt változások meg szubjektívek)
Szóval mentsd le az alkalmazásadatokat. [heliummal pl] de van olyan app amit a beállításainál menthetsz g+-ba face-be saját felhőbe. Gyári alap állapotba fogja tenni a telefont.
Ezután beállítások- bizt.mentés és visszaállítás-telefon alaphelyzetbe állítása- és ott ki tudod választani hogy a média tárolót is törölje-e (ha kipipálod akkor értelem szerűen a médiát is le kell menteni) aztán hagyod hogy dolgozzon... Másik mód, hogy ugyanígy médiát progikat mented és bootloaderben nyomsz resetet, de ekkor ki kell kapcsolni a gyorsindítás módot mert akkor nem tudsz majd oda belépni.
Amikor kész, a fontos programjaidat felpakolod, és figyeled hogy jelentkeznek-e az anomáliák.
De mivel Te kened-vágos az inglés-t nem kajtatok tovább a magyar verzió után.
[link]
-
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29314 üzenetére
Az h te benne voltál az első 50 vásárlóban, nem tudom hogy jön ide. Ebből mi következik? 1. Volt pénzed 2. Gyorsan megrendelted
3. Itt mindenki elégedett a szoftverrel, egyedül a design az, amiben megoszlanak a vélemények. Nekem se tetszik, de a sebesség kárpótol.
4. HReset-et próbáltad? Skype simán megy, maps is, a többit nem használom, de majd a többiek mondanak vmit. -
Nuada herceg
őstag
válasz
akoska07 #25432 üzenetére
Olvastam sok helyen, meg itt is javasolták már, hogy így lefagyás után:
Úgy próbáld meg bekapcsolni, hogy erős fény elé teszed a fényérzékelőjét, és úgy próbálgatod kapcsolni.
Nem hiszem, hogy az aksija csak így egyik napról a másikra bedöglene. Bár nem lehetetlen, de nem hiszem... -
válasz
akoska07 #25429 üzenetére
Rádugtam ismét a szgépre,mert a sima töltésre nem reagált semmit.
Most a piros led villog rajta.sosem láttam még így,
ha töltöm akkor folyamatosan világít,majd átvált zöldre amikor feltöltötte.Van egy olyan érzésem,hogy bekrepált az akksija.
Az állapotjelző LED:
Folyamatosan zölden világít, ha a HTC One csatlakozik a hálózati tápegységhez vagy egy számítógéphez és az akkumulátor teljesen fel van töltve.
Villogó zöld fénnyel világít, ha függőben lévő üzenete van.
Folyamatosan narancssárgán világít, ha az akkumulátor töltődik.
Narancssárgán villog, ha az akkumulátor töltöttségi szintje nagyon alacsony.Én még sosem láttam narancssárgán világítani.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20752 üzenetére
Kipróbálva, hát első benyomásra elég retek egy app, már mint sok helyet foglal (nem nekem volt gond, hanem B nő készülékén) de feltettük, nincsen benne egy valamire való beállítások menü, persze ettől még biztos megvan akinek pont ez felel meg, de ismerőseim inkább Skype meg Viber felhasználók, és én se látom értelmét ezek mellett.
De a kérdésedre válaszolva nem működik fülesen keresztül, bár szerintem ez az app hibája. Mivel minden más hibátlan. Nincs mód rá hogy átváltsak fülesre, mint skype esetében, pedig ott sem egy nagy mutatvány.
A Jabra Extreme most nincs nálam, az elvileg többet tud, zenét is átjátssza meg minden mást is, nem csak a hívásokat, szóval azzal lehet jó lenne, de nem tudom kipróbálni, faternál van 2000 Km-re innét -
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20749 üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a fülessel, HTC Desire mellé vettem anno, de a HOX mellett is hibátlanul szolgált, és eddig ugyan azt a hibátlan működést nyújtja a Oneon is.
Ha gondolod még 1 progit kipróbálok, de a többit soha nem használtam a felsorolásodból, fent sincsenek.
Kiskopika
Látszik nem volt tegrás HOX-od, az navigálás közben annyira túl tudott hevülni, hogy szinte égetett...
30-40 fok az kb semmi, ott kezdi magát jól érezni a soc -
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20718 üzenetére
Szia, csak most értem haza nemrég edzésből, de a Skypot kipróbáltam, (csak az van fent) hibátlanul működik a Jabra 2080-al.
Egyszer kiválasztod, hogy azon fogadja a hívásokat, és onnantól kezdve ott csörög és beszélek, ha utána hívok akkor is.
Füles téren:
Aki ilyenben gondolkozik, az tényleg nézzen be a füles topikba, nekem is így lett Beyerdynamic MMX 101 IE.
A beats és társai túlárazottak, nem szólnak olyan szépen, mint amilyen drágák, más márkából azonos áron sokkal jobbat kapsz. Én is beatset akartam, de felnyitották a szemem, azóta is hálás vagyok érte.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07 #20670 üzenetére
Én is kétféle Jabrát használok, eddig nem volt vele gondom, az okosabbik zenét is továbbít, na meg több eszköz hívását is fogadja.
De nem próbáltam végig a market összes alkalmazását, úgy hogy garanciát nem tudok vállalni
Egy Jabra BT2080 illetve egy Jabra Extreme egyébként a két példány.
Gondom nem volt még egyikkel sem, pedig több mint 3 éve vettem őket. -
válasz
akoska07 #17280 üzenetére
Na én most kipróbáltam.
Elég gyorsan megy át a cucc.
Bekapcsoltuk mindketten az NFC-t.
Egyszerüen megnyitottam egy képet ,hozzáérintettem a telefonjához aztán nekem meg kellett érinteni a képernyőt majd ujra hozzáérinteni a telefonjához (neki azt irta bejövő sugár...) és már küldte is át a cuccot.
Király.#17282 hurrikan : Sztem meg volt benne.
A háttérképet ugyanugy több oldalra osztotta fel nekem,most nem. -
Szpisti
addikt
válasz
akoska07 #12851 üzenetére
Egész éjjel...
Biztos nem fogok felkelni, hogy levegyem mikor tele van...
Már sok éve minden telefonommal így csinálom. Bevált dolog, velem fekszik, velem kel...
Ja és mikor lefekszem és töltőre rakom, előtte repülőmódba teszem. Mivel rühhhelném ha bárki/bármi is zavarna, amíg fel nem kell kelnem...
Amúgymeg 2:45-kor kelek hétfőtől szombatig... -
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #12854 üzenetére
Oké, nem fogok megsértődni ha nem küldesz privit és nem küldöd egyből a szervizlapot...
De ha van valami és eszedbe jut akkor többeknek is új infóval tudnál szolgálni.Én már próbáltam intézni olyat, hogy hálózati hiba bejelentés. A voda már elküldte mailben a formanyomit.
Kitöltöm és majd ha ráérek bemegyek egy új micro sim kariért hátha azzal van bibi, azt úgyis megoldják ingyen. Szervizbe már saját magam miatt nem fogom adni ilyen "apróságért", majd csak kibírom jövő év elejéig akkor meg eladom és veszek újat mert amúgy is 2 éves lesz. Az eladás előtt elküldöm azért majd szervizbe hogy a lehető legjobb állapotban tudjam átadni a vevőnek és megelégedéssel tudja használni, így próbálom meg elhárítani azt hogy a kövi tulajnak szervizes baja legyen vele. (és még így is marad gari majd' 1 év mert volt főpanel cseréje már és újraindult a gari a papirok szerint) -
Juliuska
senior tag
válasz
akoska07 #12114 üzenetére
Motorosként igyexem' olyan telókat és/vagy tokokat választani, ami fémből/borításból van, elősegítve ezzel a rám lelőnek (egy esetleges baleset után), h értesíthesse a Szeretteimet, vagy legalább tudja, ki vagyok, mija' vércsoportom, álláspontom a belső szerveimet illetően, stb...
Írtad, h komoly volt a baleset, amiben a ONE, - a fotó alapján - nem kis részt vállalt... A külső borítás rongálódását leszámítva, van valami ami említést érdemelne a funkcionalitás tekintetében...?
Nem jó téma tudom, de örülnék, ha megosztanád velünk ezt az infót
-
zack
nagyúr
válasz
akoska07 #12117 üzenetére
Miért kellene S4-et vennie?
Egy rakat megoldás van a Blinkfeed kiküszöbölésére. Root és nyitott bootloader nélkül elég egy launcher csere is ehhez. Ha pedig ki van nyitva, akkor kismillió ROM van aminek az Aroma telepítőjében kivehető a Sense, és ezzel együtt a Blinkfeed. Az ha biztosítanának opciót, és ne akarnák mindenáron ledugni a torkomon ha a Sense-et ugyanakkor szeretném használni, sokkal pozitívabb lenne, mint így.
Egyébként nem a Blinkfeed a fő gond, hanem az elérhető tartalom...Lényegében magyarul semmi. Elhiszem, hogy az angol lassan fontosabb mint az anyanyelvünk, de én magyar ember vagyok, magyarul beszélek, magyar nyelven használom a telefonjaimat, és nem akarok angolul olvasgatni a kezdőképernyőn ha egy mód van rá. Tehát ha már egyszer kötelezővé teszik Sense használatkor, akkor legyen elérhető a tartalom adott régióban, jelen esetben magyar nyelven.Engem nem zavar, csak példa volt, mert kb 1 percet se használtam még a Sense felületet Next Launcher mellett.
-
válasz
akoska07 #12112 üzenetére
A tokos teló az első példány,sajnos ő már részt vette egy komoly motor balesetben ami meg is látszik rajta,akkor még nem volt rajta tok. Ha visszamegyek szabiról akkor hivom is bankot,hogy cseréljük ki.
#12113 A 2. Vesztes : Semmi extra nem történt. (csak néha topicot is olvasni kellene
)
Akkor kaptam meg a várva várt telefont.Pirulát ne tőlem kérd,én csak az ajtót mutatom meg.
Addig is kövesd a fehér nyulat... -
MerLinh
senior tag
-
Dreamie
őstag
-
lipido
senior tag
válasz
akoska07 #6473 üzenetére
Bejöhet vmi olyan "galiba" amiért nem tudja megvenni/kifizetni, viszont ha nincs értelmes indok, akkor ez gáz... akinek 200k-s telója van, és megér neki 2-3k egy feketét, hát hajrá! Én is "kevesebbre" számítottam (a saját figyelmetlenségem miatt), de amit kimondtam az úgy van... ki is fizettem!
SZERK: Ki tudod küszöbölni! Csak akkor rendeld meg, ha már kifizették!
-
Koris
aktív tag
válasz
akoska07 #5673 üzenetére
Jawbone Icon HD
Nekem ez jött be.Mondjuk én sokat autópályázom,ezért a zajszűrésre,kényelemre mentem rá.Jobb mint a Jabra extreme2. -
g0n21
senior tag
válasz
akoska07 #5673 üzenetére
nekem plantronics m55 van. A stereo jelenesetben az a2dp profilt jelenti, tehát, hogy zenét, csengőhangokat is át tud vinni, nem csak a telefonálás közbeni hangot (tehát a menüben nem csak phone audio, hanem media audio is).
Egész jó kis headset. Ha nem sajnálnám a pénzt, akkor mennék egy plantronics marque 2 m165-ért. nálatok33 font körül mozog, két mikrofonos a zajszűrés miatt, és az is a2dp
-
Xaels
félisten
-
válasz
akoska07 #5063 üzenetére
Ugyenezen a helyen vásárolható független ezüst és fekete készülék egyaránt.
Itt másnapos szállitással kihozzák.
Ha most megvenném 11percen,belül akkor holnap itt lenne.Spark_777 : Kicsit érdekesen néz ki,gondolom a szine miatt tetszik neked.
Én személy szerint nem szeretem az ilyen kivitelezést. -
N4ri87
senior tag
válasz
akoska07 #3944 üzenetére
Inkább képzetlenek. Ilyenkor hol is van a multiknál szokásos meeting?
A házhoz szállításhoz szólva: Amikor én kis bolond teljesen új előfizetéssel (sajnos a régi megtartását nem tette lehetővé a T) megrendeltem az i5-öt, a futár akkor szólt, amikor már a ház előtt volt. Hiába kértem, hogy előtte 10 perccel hívjon, hogy ne kelljen várnia, míg haza ugrom a munkahelyemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged