- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard #1068 üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.
Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj
-
keIdor
titán
Az i5 egy kényes telefon, tudom én, de szerintem pont ezért "kell" rá vigyázni. Az elődök is azok voltak, mert ott meg a hátlap is üveg.
Én a fóliát pont ezért nem szeretem. Volt már, hogy használt telefonnál az volt az első, hogy szedtem le a fóliát, nálam tok a nyerő, nem mondom, hogy őrület van körülötte, mert sokan nem szeretik, de segít a telefon újszerű állapotának megőrzésében. Egy i5-öt szerintem nem is lehet megvédeni rendesen nélküle. Nálam a fólia kizárva, de ha csak az lenne rajta a hátlap meg az oldala is folyamatos kopásnak lenne kitéve. -
keIdor
titán
Elsőnél: sehogy, mert nálam nem lesz karcos, cserélni sem kell semmit.
Második: és ez az állapot a nap 24 órájára igaz? Mert olyan nálam is van, hogy tele van a kezem és kapok egy hívást de a zsebemből sem tudom kivenni a telefont. No probléma, 30 másodperc és visszahívom. E-mail meg olyan, hogy ráér, nem halok bele, ha 3 perc múlva nézem meg, vagy 1 óra múlva vagy mit tudom én, annyira nem érdekel, riktán keresnek e-mail-ben, ami fontos is és 3 perc ott sem idő.Azért az az egy mozdulat, míg kihúzod a telefont nem hiszem el, hogy megerőltető, olyan mintha zsebből vennék ki, egyel több mozdulat. Persze nekem mindegy egyébként nem muszáj mindenkinek vigyázni rá, engem nem ér anyagi kár, szóval annyira nem érdekel.
-
Strengar
tag
Miért nézne ki úgy ? Komolyan nem tudom elképzelni, hogy egyesek mit művelnek a telefonjukkal, hogy lepattogzik, törik, karcolódik stb. Elég Hardcore user vagyok ilyen téren, de se műanyagnál, se fémnél nem idéztem még elő ilyeneket.
Azért meg, mert valaki kétbalkezes és minden kanyarban földhöz veri, ne a készülék legyen már a hibás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged