- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
porkiy #30849 üzenetére
És Oneplus One-t is.
(#30852) s3nsitivity
De még így is Kínába küldik ki garanciáztatni. -
-
saintex72
aktív tag
válasz
porkiy #28905 üzenetére
Nézd meg a gyári progival is a Google +-t mert a gsam néha nekem is a legnagyobb fogyasztónak mutatja a gyári meg normálisan. Amúgy azt tudod törölni nem?
Az utóbbi pár nap nekem is erről szólt. Rohadtul merül. Most csak gsmre tettem, úgysem használom a mobilnetet annyira, max visszakapcsolom, és mintha jobban bírná. A snapdragon batteryt felraktam az tudja valamennyire a sszinkronizálást managelni, de még tanul. -
Juliuska
senior tag
válasz
porkiy #25222 üzenetére
Én inkább egy titkosított csatorna kiépítését a VPN-t javasolnám. Nagy megelégedéssel használok egy 500MB-ig ingyenesen használható apk-t a SurfEasy-t. Ez +500MB-tal bővül baráti társaságban. Ez az én linkem, (ha rákattintasz mindkettőnknek jár a +500MB többlet). További infók itt olvashatók, itt egy magyar nyelvű teszt, amiben (ha nem bíznál bennem, szintén találsz hivatkozó linkeket) és itt találod a droidra telepíthető apk-t.
-
NandorHUN
addikt
válasz
porkiy #23369 üzenetére
Vannak olyan alakalmazások amiket nagyon nehéz leszedni, elvileg kért valami engedélyt hogy működhessen telepítésnél, nézd meg a Hozzáférhetőségben és kapcsold ki, ha ott nincs akkor valahol máshol kell hogy legyen ahol ki tudod kapcsolni mint rendszer alaklmazás utána mehet a delete.
-
Giovanny
őstag
válasz
porkiy #17385 üzenetére
Gravity Sensor,erre gondolsz?
-
csacsi67
addikt
válasz
porkiy #17382 üzenetére
A gyári appok vissza kerülnek amik alapból benne vannak amiket a plyrol töltesz le vagy vissza kerül vagy nem ez nálam váltózó.Amit meg egyéb modon raksz fel sajna azokat vissza kell rakni.Vagy vannak backup progik és lemented elötte amiknek fontosak utánna abbol vissza lehet állitani.Természetesen a mentést ki kell menteni vagy a pc-re vagy a tárhelyre itt ez attol is függ milyen mély resetet csinálsz.
-
dani3l
őstag
Amit nem ertessz, az azt jelenti, hogyha ugyan ennek a romnak a korabbi verziojarol valtassz, akkor ha akarod valaszthatod a data wipeot (törli a data particiot), ha gyari vagy mas romrol, akkor pedig kötelezö.
=> igen, töröl mindent.De amit bemasoltal, az csak a rom telepitese, ehhez meg kell lennie a rootnak, kell, hogy legyen recoveryd, stb.
Telorol k.va lassan megy a gepeles, allandoan felrenyomok.. :/
-
porkiy
aktív tag
Download ROM and place it on your virtual SD card
Letöltöm, felrakom a telefonra, a főkönyvtárba?Boot your phone in recovery mode (vol down + power)
Újraindítom a telót hang le és bekapcs gombbal?In main menu, select "install zip from sdcard"
Ott ki jön egy menü és a "" jelest választom....
Select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM
Megint a "" jelest választom és megkeresem a helyét a letöltött cuccnak...You can use data wiping option in AROMA (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)
Nem értem....After flashing process is complete, reboot the device
Újraindítom a telót....És a már fent lévő cuccok eltűnnek?
-
NandorHUN
addikt
Szerintem inkább fel kéne tenni egy win7-et, az xp támogatottsága már 2 éve lejárt, a "butított" (felesleges cuccokat kiszelektált) win7 pedig már a gyengébb gépeken is fut, bár szerintem akinek van pénze One-ra annak nem lehet rossz gépe. Szerintem egyszerűbb lenne lecserélned az OS-ed.
-
robit74
tag
Még valami.
Tölsd le ezt és telepítsd: [MTP driver]
Előtte távolits el minde synset amit feltettél. -
robit74
tag
Nekem Xp sp3 fut az egyik notimon, rádugtam a telót, kis homokórázás, eszköz megtalál és nem kellet semmilyen egyébb progi, látom a teljes eszközt mappástul, almappástul. Nem meghajtóként kezeli, de lehet másolni mindkét irányba, törölni.
Még valami HTC-s progit is akart telepíttetni, de azt nem kértem. -
Davzone
senior tag
Pedig ez elvileg valszthato lenne, de neten sem talalok most semmit.
Milyen oprendszered van?
A HTC Sync Manager fent van rendesen?
Abban vannak a driverek ami kell hozza. Ha nincs fent akk csak PTP modban latja a gep, ami kameranak jelzi es a kepeket videokat tudod leszedni.
Ha megy az MTP akk masik ikon jelzi mint hordozhato eszkoz, es latnod kell a phone storageot minden mappaval ami ott talalhato. -
Davzone
senior tag
Ha bedugod gepre a telot,megjelenik egy usb jel az ertesites savban?
ha ott rakatintasz nezd meg hogy MTP legyen ne pedig a masik,mert az a fenykepezo mod mint az iphoneokban.
Nincs elottem telefon most de ez az opcio mindegyikben megvolt valahol amit neztem, lehet nalad nem MTPre van allitva. -
dani3l
őstag
Huzd el valamelyik iranyba az ujjad a kamera kepernyön (fektetett modban föl/le, allo modban jobbra/balra).
Egyebkent ezt mikor elöször megnyitod a kamerat, ki is irja..Szerintem az azert van, hogy gyorsan elerd, gondolom ha pl galeriat megnyitod, mar kerni fogja a feloldokodot, mielött megnyitja.. (Legalabbis iOS-nel pl igy van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest