-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
F_Gergely #36451 üzenetére
Ez a töltős story nekem is megvolt. Időlegesen az helyrerakta, hogy csináltam egy factory reset-et, de mindig újra előjött. Az USB csatlakozóra gyanakodtam, mert elég laza volt már.
Gari lejárta előtt bevittem gariztatni a kamera miatt, és akkor kértem az USB csatlakozó cseréjét. Ez megoldotta a gondot, mert az asszony azóta is megelégedéssel használja.
-
ffodi
veterán
válasz
Integrale #36284 üzenetére
Lehet, hogy döglődik az akksi, mindenesetre egy battery recalib-ot megérhet a dolog.
-
ffodi
veterán
Visszajött gariból az M7. Kameramodul kicserélve, USB csati kicserélve, szóval minden mit kértem.
Az (újra)összeszerelés minőségéről annyit, hogy a felső hangszórórács pereménél kijött a ragasztó (ezt kézzel simán eltüntettem), valamint a kijelző egy nagyon picit jobban "beleül" a készülékházba, de ezeket kivéve teljesen rendben van, legalábbis egyelőre úgy tűnik.
-
ffodi
veterán
válasz
Pr3ciSioN #35785 üzenetére
"...két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat"
"Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe."
Én is abban reménykedem, hogy így van. (mondjuk most az m7-et amikor visszaküldtem teljesen gyári volt)
-
ffodi
veterán
Ezt csak úgy általánosságban kérdeztem, ugyanis érdekelne a HTC ezzel kapcsolatos véleménye, mert a weboldalukon nem fogalmaznak egyértelműen.
A rootolás pedig csak így megy. Visszazárni vissza lehet, viszont akkor csak "relocked" lesz, ami pedig nem a gyári állapot. A telefon megjelenésekor az első egynehány FW verzióiig volt megoldás az ingyenes S-OFF-ra, aminek segítségével megoldható volt a telefon teljes gyári állapotba történő visszaállítása, ez mára már nincs így.
-
ffodi
veterán
válasz
salieven #35684 üzenetére
Nekem olyat produkált, hogy csak úgy kiírta, hogy a telefon adatkapcsolati módban van, és ilyenkor nem tölthető a készülék, holott nem is volt bedugva semmi. Persze ha rádugtam valamit, akkor is ezt írta ki, és nem töltött. Ha ez a hiba előjött, akkor rendszerint brutál gyorsan le is merült. Egy factory reset látszólag megoldotta, egy darabig jó is volt, most megint előjött, beadtam szervizbe a lila kamerával együtt, a telefon életében most először a gari lejárta előtt 1 héttel.
(szerintem nálam az usb csati haldoklik)
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a telefon leadásakor azt írtuk a jegyzőkönyvbe, amit kértem, az ügyfélszolgálaton a hölgy nagyon készséges volt. Mindez a trémobilnál.
-
ffodi
veterán
Nem tudom volt -e már: elérhető a korában említett frissítés --> 7.19.401.22.
-
ffodi
veterán
válasz
func93 #30501 üzenetére
Szerintem ez a legjobb: HTC PO S650
-
ffodi
veterán
válasz
honfoglalo #30407 üzenetére
Ez most olyan, mintha megkérdeznéd a házaló Merinói-jellegű gyapjútakaró szettet árusító membert, hogy ajánlja -e a portékáját. Még akkor is azt mondja hogy ez a legtutibb NASA által fejlesztett cucc, amit valaha vettél, ha egy kétkezi munkával lopott szutyok az egész.
Viccet félretéve, egyedül a kamerával lehetnek gondok szerintem (ha a lilulást most nem számítjuk), ugyanis ez az ultrapixel azért elég gyenge. Maga a hardver elég erős, gyors, lagmentes a rendszer, a kijelző is egész jó, nem beszélve az anyaghasználatról.
-
ffodi
veterán
válasz
Nuada herceg #30372 üzenetére
Van itthon 2 A-es samsung töltöm, ha lesz idő megmérem.
-
ffodi
veterán
Urak!
Inkább maradjunk annyiban, hogyha a töltő oldaláról a maximális töltőáram nincs limitálva (ergo kellően nagy), a készülék (jelen esetben telefon) töltés közben akkora áramot vesz fel maximálisan, amekkorát a töltőelektronika enged, beállít. Éppen emiatt lehetséges az, hogy ha One-t elkezded tölteni egy a gyárinál nagyobb max. névleges áramerősségre képes töltővel, akkor hamarabb feltöltődhet.... Továbbá az elektronika több tényező függvényében is limitálhatja a max. töltőáramot. (pl. aktuális hőmérséklet, töltés aktuális szakasza etc......).Beszélhetünk itt az egyszerű OHM törvényről csak nem feltétlen van értelme.....
Korábbi kérdéshez: A One gyári töltője 1 A-es, klasszik USB 2.0-án pedig max 500 mA-el lehet tölteni a telefont.
-
ffodi
veterán
válasz
s3nsitivity #28316 üzenetére
Nos ez érdekes amit írsz, mert akkor viszont a hálózat frekvenciára gondolsz, ami megint egész más dolog...... A töltőre ezt az értéket valóban rá szokták írni, míg a kapcsolási frekit biztosan nem (utóbbi elég irreleváns adat). Magyarhonban az egyfázisú vált.áramú hálózat 230 V 50 Hz-es, így ha ez van írva a töltőre az OK. Ezen kívül lehet esetleg egy tolerancia tartomány pl. 45-75 Hz......
A töltők kapcsolási frekvenciája pedig általában néhányszor 100 kHz szokott lenni, már csak azért is, hogy az emberi fül számára ne legyen hallható......
Skilly:
Természetesen lehet a gondod szoftveres eredetű, amit a kikapcsolt állapotú töltéssel ja eséllyel ki tudsz deríteni. Ha az akku szar, az pedig ki fog bukni előbb-utóbb.
-
ffodi
veterán
válasz
s3nsitivity #28303 üzenetére
"Különböző frekin mehetnek a telók." --> ??
Ha itt arra gondolsz, hogy a manapság használatos (már egy jó ideje az) különböző kapcsolóüzemű töltők kapcsolási frekije más és más, nos ez lehetséges, de az adott problémához semmi köze nincs. A kimenet minden esetben stabilizált egyenfeszültség, tipikusan 5 V (+/- 0,25 V) ha jól emlékszem.
"Baj" akkor lehet, ha a töltő kimenete (feszültségszintre gondolok, tipikusan terhelt esetben) a tolerancián kívülre esik, vagy névleges (vagy valami anomália miatt a jelenlegi max.) kimeneti árama nem elégséges. Sokszor az is előfordul, hogy látszólag nem tölti a telefont az adott töltő, viszont ha rajtahagyod, akkor szépen kúszik felfelé a töltöttségi szint.......
Skilly:
Ahogy a többiek is javasolták, vadássz egy másik töltőt.
A lassú töltés USB-ről pedig amiatt van, hogy klasszik USB 2.0 esetén egy port max 500 mA-t tud szolgáltatni. Töltés közben általában 350-450 mA-t rángat ki a telefon az aljzatból, ezzel szemben az M7 esetében a gyári fali töltő 1 A-es.....a többi innen egyértelmű
-
-
ffodi
veterán
válasz
Zirowe #27877 üzenetére
Nekem ez volt az első dolog, ami feltűnt a frissítés után, és nekem sem tetszik. Legalább a lapozáskor látható kis pöttyök ne tűnnének el nyugalmi helyzetben.......ha így lenne talán nem zavarna.
Másrészről a lockscreen sem lett a legfaszább szerintem, igazán visszahozhatnák a kb. 3 verzióval korábbi Sense-ben még megtalálható eyecandy időjárás lockscreent, vagy valami hasonlót...... Valamint az ugyancsak 3-as körüli Sense-ben megtalálható feljegyzések widget is nagyon hiányzik mióta One-om van, a 3d launcher, és még sorolhatnám.......
Persze-persze mindenre van 3rd party megoldás, de az mégsem olyan.....
-
ffodi
veterán
válasz
Szpisti #21124 üzenetére
Most komolyan, szerintem ezért felesleges a gariztatással tökölni. Ahogy olvasom/hallom többen visszaküldték emiatt és általában nem történt változás, miután visszakapták. (annyira nincs sok infóm erről, kérlek cáfoljatok meg, ha nincs igazam)
Nekem a legelső gyári ROM volt az egyetlen, amelyikkel nem lilult a kamera, azóta sz@r, még a mostani legfrissebb KitKat-tel is.
-
ffodi
veterán
válasz
ricsip #19899 üzenetére
Jó helyen kérdezed, szerintem itt mindenki a One-t fogja ajánlani, bár 80-90k-ért kérdéses, hogy milyet kapsz, ha egyáltalán kapsz ennyiért.........
1, Minden (kijelző, ház, kialakítás, stb....)
2, A kamera. Vélhetően szoftveres hiba a gyenge fényviszonyok mellett jelentkező "lilulás". Mindemellett azért lássuk be, elég gyenge minőségű képeket lehet vele készíteni. (persze a telefon kijelzőn keresztül a legtöbb esetben jól néznek ki a képek........egyszóval ha jobb minőségű fotókat is akarsz készíteni, már amennyire egy telefontól telik, akkor ez mindenképp - pont)
3, 4.3, várható hamarosan a 4.4 -
ffodi
veterán
válasz
enginev3.0 #16026 üzenetére
Nem.
-
ffodi
veterán
Frissítés fent, első újdonság: ki lehet kapcsolni a Blinkfeed-et.
A testreszabás menüből pedig eltűnt a lag.
-
ffodi
veterán
válasz
Gulyopapa #15081 üzenetére
Ez eredetileg One X-hez van. Ha beleteszed a telefont, akkor az pont nem lóg ki belőle. Nem mondom, lehetne picit "hosszabb", de szerintem így is rendben van és ellátja a dolgát. Hivatalos oldalon is azt írják, hogy 4,7 "-ig ok.
jános:
Simán húzd oda a dockba a böngészőt.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
enginev3.0 #13549 üzenetére
Pedig a fekete élőben nagyon szép, ha vigyázol rá, a kopás sem lesz gond. Nekem speciel jobban bejön, mint az ezüst.
-
ffodi
veterán
válasz
alibaba78 #13263 üzenetére
1, Miért lenne baja? A telefon elektronikája el tudja dönteni mi jó neki, így annyival fog tölteni, amennyivel kell. Ha úgy gondolja, akkor töltheti akár 1-1,2 A-rel is (sőt pl. 2 A-es töltőt feltételezve, akár többel is). Egyébként max annyi hátulütője lehet a nagy árammal való töltésnek, hogy hamarabb tönkremehet az akku. (hosszú távon értve)
2, Nem tudok ilyen lehetőségről.
-
ffodi
veterán
Én sosem használok fóliát, mert nem lehet tökéletesen felrakni, - de ha tegyük fel sikerülne is, akkor is akárki akármit mond, - rontja a színeket stb...... A tok van arra, hogy megvédje a kijelzőt, és persze magát a készüléket. nagyon apró karcok pedig biztosan vannak/lesznek rajt (hiszen az apró porszemcsék milyen kijelzőfelületet nem tudnak megkarcolni megfelelő behatás mellett?), de:
1, Ha nagyon picik, nem látom őket
2, Ha látnám is valamennyire őket, nem érdekel, mert elvégre egy használati tárgyról van szó
3, Ha überbrutál Gorillaüveg, akkor nagy karcok nem is lehetnek rajt normál használat mellett, és ebben a pillanatban térünk vissza az 1, ponthoz. -
ffodi
veterán
válasz
Avicularia #12413 üzenetére
Ezt már láttam én is.......inkább nyitnám a HTCDEV oldalon, minthogy ezt bevállaljam. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon az 1.54-es HBOOT nincs is említve, a képen is 1.44 szerepel.
-
ffodi
veterán
válasz
SzlobiG #11449 üzenetére
Az 'Amperórát" nem szerencsés ilyen helyzetben használni, mert ez inkább egy akku jellemző mennyisége szokott lenni. Az "Amper" jobban illik ide, mert arra a jellemzőre vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora a max. töltőáram.
Egyébként egyes alkalmazásoknak (speciális esetben) az sem elég, ha ~1 A-rel töltöd az akksit.
-
ffodi
veterán
válasz
Nuada herceg #11445 üzenetére
Milyen az autóstöltőd? (főként hány A-es?)
Szerintem, ha másik töltővel, más körülmények között nincs gond, akkor vagy túl meleg a készülék/akksi az adott szituációban (kocsiban süti a nap, stb..., úgyhogy simán elképzelhető), és ezért nem tölti, vagy ha tölti, akkor az a baja, hogy sovány a töltőd, és nem tudja legalább annyira tölteni, mint amilyen intenzitással merül. (vagy mindkettő).
-
ffodi
veterán
Az sehol sincs leírva, a HTC oldalán sem (hacsak a garilevélen nem szerepel), hogy ettől ugrik a gari. A HTCDev oldalán lényegében annyi szerepel, hogy akkor ugrik a gari, amennyiben a nyitástól száll el valami, vagy a nyitás utáni belenyúlkálástól lesz probléma. Persze ezt a kijelentést is lehet többféleképpen értelmezni.
"It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty. "
-
ffodi
veterán
válasz
N4ri87 #10291 üzenetére
Tedd fel töltőre, hagyd rajt, egy idő után fel kell villannia a LED-nek (narancssárgán). Ha ezt több perc, vagy többször 10 perc után sem csinálja (közben ne próbáld bekapcsolni), akkor kuka az akksi.
Szerk.: Azért érdemes várni, hátha magához tér. Mondjuk hagyd rajt néhány órát, és kiderül.
-
ffodi
veterán
válasz
spawn21 #7591 üzenetére
Most erre azt mondom, hogy mivel ez egy használati tárgy, így "ő" van én értem és nem fordítva. Szerintem nem kell túldramatizálni ezt a kopás dolgot és a használat mikéntjét sem. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem kell vigyázni rá, én is nagyon vigyázok rá.
A DS-emet is ilyen tokban használtam és azt sem koptatta. Ha meg csak hosszabb idő után (mondjuk ~1 év) jön elő a dolog, akkor meg már úgyis mindegy, mert addigra vagy nem lesz meg a telefon, vagy már nem vigyáz rá úgy az ember.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
Akkor egy kis műszeres mérés a kijelzőről:
Fekete HTC ONE - Sharp kijelzővel
Fehér (100% fényerő): ~490 cd/m2
Fekete: ~0,29 cd/m2
Átlagos Gamma: 2,11
Kontrasztarány: 1669:1
Színhőmérséklet (fehér): 8429 KElég jó eredmények, bár az a színhőmérséklet "elég magas". A gyári kalibráció nem rossz, bár lehetne jobb is.
Szerk.: Colormunki Display + HCFR + Voodoo Testpattern
-
ffodi
veterán
Pontosan.
porkiy:
Formázhatod a data partíciót az AROMA telepítő segítségével. Ha a ROM korábbi verziójáról jössz, akkor nem olyan fontos, ha viszont másik ROM-ról váltasz (vagy gyáriról), akkor szükséges.
Nem olvastam vissza, de ehhez ugye nyitott bootloader, vagy S-OFF kell.
Szerk.: Mivel formázod a data partíciót, így el fog veszni minden.
-
ffodi
veterán
válasz
LUCKY78 #7270 üzenetére
Ha kiadok telefonra egy hatjegyű pénzösszeget forintban, aminek az első számjegye alkalomadtán majdnem 2, akkor elvárom hogy hibátlan, vagy közel hibátlan legyen. Ha van egy halott pixel (vagy pixelcsoport) a kijelző közepén (fehér háttéren fekete), az nagyon zavaró tud lenni, és igenis cserélni kell.
"Az emberi szem 300dpi az-az pixelsűrűség felett már nem érzékel képpontokat"
Ez olyan, mint hogy az emberi szem 25-30 fps és 60(+) fps között nem látja a különbséget......
-
ffodi
veterán
válasz
adamssss #7203 üzenetére
-Gyors, mint a villám, nem laggol. Chrome jól működik, bár ahogy észrevettem jobban melegszik a teló Chrome alatt, mint a gyári böngészővel.
-A widegetek és alkalmazások rendben vannak.
-Nem tapasztaltam.-Nem számoltam, mindent összeadva szerintem 10+. Ja, hogy háttértár, az olyan ~25GB.
-Ezt nehéz megmondani, most fog jönni hamarosan a 4.2.2 frissítés, utáni ki tudja mi lesz.
-Nekem jól kézre áll, bár a bekapcsgomb néha messze van.
-Az tényleg nagyon üt, és a gyári füles is elég jól szól.Eddig elégedett vagyok vele. Ha keveset csesztetem, és nem is telefonálok sokat (30-60 min), akkor simán elmegy 2-3 napot egy töltéssel. A kamera nagyon szép makró képeket készít, illetve a videófelvétel is korrekt, egyedül "tájképek" esetén nem olyan jó, de igazából az is vállalható. Ami még nem tetszik, hogy nem lehet bele tenni +SD kártyát, és nem cserélhető az akksi (persze ezek már a vásárlás pillanatában tisztázottak voltak részemről).
-
ffodi
veterán
Igen ezt olvastam, ezzel kezdtem. Arra voltam kíváncsi, hogy nektek van-e tapasztalatotok vele, mert elméletben leírva ez csak egy dolog.
"De gondolom ha visszaallitod gyarira, akkor visszakerül"
Hát ezaz. Felrakok egy gyári RUU-t, akkor mi a garancia arra, hogy pontosan ez fog ott szerepelni? Mert nekem ez gyanúsan egyedi azonosítónak tűnik, ami alapján a szolgáltató azonosíthatja a telefont. Illetve ez alapján könnyen detektálható, ha valaki belenyúlt, annak ellenére, ha látszólag minden rendben van (S-ON stb...).
-
ffodi
veterán
Megkérdem még egyszer, mert nem jött rá válasz:
- Moonshine S-OFF mennyire állítható könnyen vissza gyárira? Elég ha beflashelek egy RUU-t?
- Valamint a telefonban a szoft info -> egyéb résznél a CW mit takar konkrétan? Mert itt egy egyedi azonosítót látok, hogy ugye a telefon HTC M7, Trémobil, HU stb. Ha belenyúlok az agyába vajon ez is megváltozik az S-OFF vagy egy főzött rom telepítése után?
-
ffodi
veterán
válasz
Dexter-2000 #7083 üzenetére
Az S-ON/S-OFF egy biztonsági kapcsoló (security flag). Azért van, hogy a NAND-on adott partíciókhoz ne férj hozzá, vagy számodra (mint user) csak olvasható legyen. S-ON esetben az imént leírt dolog van életben, S-OFF esetben pedig lényegében teljes hozzáférésed van.
Ahhoz, hogy rootolj, kell az S-OFF, mert pl. a /system-et is szükséges írni, ami alap esetben nem lehetséges.....
HUTCHDB:
T-nél fekete készülék 3/1 volt pixelhiba mentes.
-
ffodi
veterán
Erre valaki?
-
ffodi
veterán
Pár gyors kérdés:
- Moonshine S-OFF után elég ha beflashelek egy RUU-t és visszaáll minden gyárira? (bootloader locked, etc..)
- Radio flash a klasszikus módon történik? (bootloaderből, zip fájlból?) Mert a nem kivehető SD esetleg okozhat gondot. (bár ahogy nézem egyelőre még nem nagyon van új radio)
- A telefonban a szoft info -> egyéb résznél a CW mit takar konkrétan? Mert itt egy egyedi azonosítót látok, hogy ugye a telefon HTC M7, Trémobil, HU stb. Ha belenyúlok az agyába vajon ez is megváltozik az S-OFF vagy egy főzött rom telepítése után? -
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Angel78 #6830 üzenetére
Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy melyik kijelző nem karcolódik?
Ezekhez az érintőkijelzős csodákhoz nekem a "kemény" bőrtok vált be. Védi a zsebben, valamilyen szinten védi az esetleges leejtéstől, illetve a kosztól is.
A fóliákat én nem preferálom, mert egyrészt tökéletesen légbuborék és koszmentesen szinte lehetetlen felrakni (és ha van alatta valami, az idegesítőbb, mint egy pixelhiba), és akárki akármit mond, még a legkorrektebb fólia is mattítja a kijelzőt, és tompítja a színeket.
-
ffodi
veterán
Jaja, elég beteg. Főleg az, hogy milyen messzire "elvisz". Illetve a legdurvább az, hogy tanítható. A csoda Digi-s Hyundai beltérimet megtanítottam neki, és működik.
akoska07:
A telefon bekapcsoló gombja "mögött" rejtőzik az IR adó/vevő. Kell egy jó szoftver, és már megy is minden.
-
ffodi
veterán
Akkor az valószínű csak "beragadt" pixel. Vannak ezek a csoda pixeljavító progik (pl. ez), azzal van esély az ilyenek javítására. Nyilván halott pixelek esetén felejtős.
ThorsHUN:
Szerintem csak simán ilyen rossz az arány. A második készüléknél a pixelhibát szerintem kevesen vették volna észre, főleg tesztelés nélkül.
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
A következőkben olvashatjátok az én ONE sztorimat röviden:
Történt, hogy lejárt a hűségem, és hirtelen felindulásból vettem egy ONE-t tegnap a T-nél. Mikor kézhez vettem az üzletben a telefont, nem akart bekapcsolni, az eladó megpróbálta tölteni, de nem lehetett. Azt javasolta vigyem haza, aztán majd otthon töltöm és jó lesz. Mondom a-a úgy nem megyek haza (főleg mert zárás előtt ~ 30 perccel értem oda), hogy nem látom, hogy működik (mindezt kiegészítettem egy kis akkumulátor alapismerettel
) Adott egy másikat, az jónak tűnt, hazahoztam.Itthon áttanulmányoztam, és találtam két "nagy" pixelhibát a kijelző közepén. Ma visszavittem, és a szervizes kolléga nagyon készséges és korrekt volt, amin először meg is lepődtem. Azt mondta, ez tényleg nagy gond egy ilyen készüléknél, és természetesen cseréli azonnal, ha van raktáron. Szerencsére volt, ki is hozta. Mondtam, hogy kipróbálnám, mielőtt elviszem. Marketre fel, pixel teszt letölt, illetve közben közelségérzékelő letesztel. Elindult a program, és bizony volt egy pixelhiba, a kijelző alsó harmadában, illetve a SIM "tálcánál" kicsit karcos volt a burkolat. Mondtam neki, hogy ez sem felel meg. Azt mondta semmi gond, van még, hoz másikat. Hozott egy másikat, azt is leteszteltem és hibátlannak tűnt. Hazahoztam, egyelőre tesztelem, és minden rendben. Konklúzió: 3 telefon közül egy volt jó, ami azért elég rossz arány.
Mindenesetre ez most jónak tűnik, remélem kiszolgál jó ideig. A T szervíznek pedig egy nagy pirospont a korrekt hozzáállásért!
Mindhárom FA35DW volt egyébként - Black.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest