Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Gyakorlatilag ilyen a kép mint amit már korábban valaki linkelt.
A borzasztó az, hogy ha auto módban van az ISO akkor már a kép amit mutat a kijelzőn az is tök lila -
Bossi
őstag
Volna egy problémám a készülékemmel, sötétben vakuval is lilásak a képek visszaolvastam, volt itt másnak is problémája ez.
Esetleg megoldódott beállításokkal, vagy szerviz lett a vége, esetleg valakinek ötlete? -
zack
nagyúr
Egy kapcsolódó cikk...nem-kell-elajulni-a-64-bites-iphone-tol
Az olcsóbbik 5C modell megjelenésével pedig elég nagy öngólt lőtt az Apple, mert egyrészt az i5-öt jóval olcsóbban fogják kiárulni, ami szerintem sokkal jobb vétel lesz, másrészt az 5C 30k-val lesz csak olcsóbb mint az 5S, ami ezen a szinten elég apró különbség, és kétlem, hogy bárki 5C-t választaná hogy maradjon egy kis "aprópénz" a zsebében.
-
zack
nagyúr
Karcsú lett az 5S.
Ezzel nem fognak eladási rekordokat döntögetni. Nem véletlen, hogy bejelentés után esni kezdett a részvény. Egyszerűen nem fér bele (már) ami évekig belefért, hogy minden 2. évben jön csak a nagy durranás, a köztes években meg ráncfelvarrás. Android vonalon, de még talán WP vonal is lelépi innovációban az Apple-t. 1 éves intervallumban is, 2 év viszonylatban viszont le is körözi... Ez az évekig működő koncepció már nem fér bele 2013-ban. De igazából az i4 után már elkezdődött a leszakadás...
-
lupus1337
csendes tag
Valaki megtudná mondani, hogy az auto-sync funkció pontosan mit csinál?
-
balika333
tag
válasz
nikilauda #13384 üzenetére
Ez így van, egyik másik jóképességűnek semmi nem jó. Ha retina szkenner lenne a telefonban, nyolcmagos processzor és évente egyszer kellene tölteni az se lenne elég jó. De mit várnak még? Az i7 procis laptopomat elő se veszem, mindent megcsinálok a One-on. Kiváló telefon szerintem. És tényleg: i5S, nem rossz, tetszik, sokáig iPhonet használtam. Viszont amennyibe kerülni fog
Nem adnám érte a One-t. Sony Z1, Note 3: nekem már hatalmas, egy kézzel lehetetlen kezelni. Csak nyomd meg ugyanazzal a fogással a vissza gombot meg húzd le az értesítési sávot
-
nikilauda
senior tag
Remélem mostanában már nem jelentenek be komoly mobilokat. Olvasgatva a különböző új mobilok hozzászólásait, emberek hisztérikusan állnak mellé vagy mindent elkövetnek,hogy a számukra ismeretlen és még meg sem jelent telefonokat lehúzzák. Néha nem tudom eldönteni, hogy egy-egy hozzászóló normális-e.Pl ami a Z1-nél és az iphone-nál megy. Rosszabb,mint a politika.
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem készül mostanában a piacra ilyen minőségű készülék, mint a mienk(szerintem, természetesen). Ha most kellene választanom,akkor is nagy eséllyel a One lenne.
-
Laca1212
őstag
Adott egy Wayteq gps szivargyújtós mini usb töltő ami 5V/1,5A-es. Egy micro usb átalakítóval lehet használni a One-hoz? Értem ez alatt, hogy lehet-e bármi baja tőle a telefonnak?
(#13381) Bossi:
Szuper kis kütyü. Már van ennek egy újabb, NFC-s változata is. De nem szeretnék közel 30e-et rászánni erre a projektre.(#13380) Dreamie:
Igen, lötyögéstől én is tartok. Youtube videókban néztem és lötyögősnek tűnt bedugott töltő nélkül. -
Bossi
őstag
Én ezt is ajánlanám tartónak, mert nem csak tartó
én pár hete vettem nekem bejön...
-
Dreamie
őstag
válasz
Laca1212 #13378 üzenetére
Semmi extrát nem kell tőle várni, tölti a telefont és nálam lötyögésmentesen tartja. Elégedett vagyok vele. Én speedshopban csalódtam, arra is képtelenek, hogy szóljanak, hogy megérkezett(2 hétig vártam)... Azért is rendeltem Angliából, 3 nap alatt itt volt. Pár embernél olvastam, hogy kopik a telefon hátulja tőle, és ha nincs bedugva az usb kábel akkor lötyög a telefon. kb. ennyi.
-
Kokufuu1986
tag
PowerAmp használókhoz lenne egy kérdésem.
AudioTagger-rel szoktam rendezni a zenéimet és többször előfordult már olyan, hogy eltűnt az albumborító. De ha újra hozzá akarom rendelni, akkor azt mutatja a tagger, hogy benne van. Mi lehet a gond? -
adodaniel
őstag
Többször csinált olyat a telefon az elmúlt időben, mintha nem érzékelné a simet. Ez bug vagy szervíz lesz?
-
Bilux
veterán
Newer 4.3 Sense build leaks - 3.10.502.2 AT&T
Úgy látszik tényleg itt van már a 4.3 frissítés, csak lehet az amcsik hamarabb kapják mint mi
-
juhi_
csendes tag
Segítsetek! Mitől lassulhatott be? Mivel tudom megnézni a proci sebességét?
Köszi.... -
Caaabi
senior tag
-
Redplee
senior tag
Sziasztok!
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=241788
Ez az autós tartó és töltő itthon nem vásárolható meg valahol? 10-15 nap szállítási időt ír, nekem előbb
lenne rá szükségem. Köszönöm! -
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #13364 üzenetére
Tényleg jó cucc, de irreálisan drága, amíg a One ára 3-4 hónap alatt normalizálódott addig az i5S ára a tudásához képest nagyon drága lesz, én iOS-ről váltottam és Android után már nem szívesen mennék vissza, nekem túl zárt.
k.soma
USB hibakeresésnek amugy mi értelme van? -
k.soma
senior tag
válasz
Caaabi #13367 üzenetére
Full egyszerű. Gépre feltelepíted a Helium progit, mobilon elindítod az alkalmazást, rádugod a gépre úgy, hogy hibakeresés bekapcsolva. Aztán szépen mentegetsz alkalmazásokat amit akarsz a telóról átvinni. Utána a mentéseket átteszed a One-ra a Helium mappájába, és ugyanezt megcsinálod csak visszaállításként (szintén szükséges az USB hibakeresés). A PC azért kell hozzá, mert így kerüli meg a root-ot (gondolom adb-zik a háttérben).
-
Caaabi
senior tag
válasz
k.soma #13366 üzenetére
Egyenlőre bogarásztam a ONE on és találtam olyat hogy playböl letöltöttem a htc átviteli eszköz progit s4 re és azon keresztül üzentek, képek, videok, névjegyek átkerülnek, a programokat meg már egyszer próbáltam én menteni heliummal, de valamiért nem müködött. Teszek még egy próbát vele, de a pc miért is kell hozzá? Ennek valami magyar leírása van amúgy? én annó talán dropboxba akartam mentést csinálni, lehet az volt a baj
-
Szpisti
addikt
Na az új iPhone 5S odab@sz... Csak a kijelzőnek kellene legalább ilyennek lennie mint a One-nak és nagyon vágynék rá...
-
Caaabi
senior tag
Megvan a ONE
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a hírek és időjárás widget-et, ami alapból benne van a one-ban, azt át lehetne valahogy varázsolni egy LG Optimus 4X HD -re ??
play-en megtaláltam ugyan ezt:
[link]de sajnos ez angol, és angol híreket és tartalmat jelenit meg, és a faterom (mert neki kéne) hadilábon áll az angollal.
Szóval ugyanez ez, kéne neki, mint ami HTC-ben van gyárilag, persze Magyar nyelven.
Ha van valakinek 5lete, akkor megköszönném a tippeket. -
Sikerült beújítanom egy HTC bh s600-as bluetooth headsetbe. Srácok ennek nagyon komoly a hangzása. Szépen szól a mely és a magas is továbbá mindent lehet irányítani a távirányítójával. Ráadásul ha a szobában hagyom a telot attól még a fürdőben simán tudom hallgatni a headsettel a zenét. Megérte az árát
-
-
NandorHUN
addikt
Toolkit mappa hol van a teloban? És utána honnan kéne frissitenem?
GE romok már megérik? / Jobbak mint a sima Sense.
Amugy nekem is van hogy random kikapcsol a telo, lehet hogy a Tasker zavar be, de gyanum, hogy a Xposed, mert most fent van 2 mode is: KillALL (van egy kis x amivel ki tudom lőni az összes appot) illetve egy hangerőszabályzós mode...(#13352) yodee_
Azt hiszem Xposedhez láttam már ilyen mode-ot, amit fel lehet tenni. Majd holnap megkeresem. -
Bossi
őstag
Sziasztok,
valaki nem tud Magyarországon boltot ahol ezt a tokot lehetne kapni... sajnos én nem találtam.
Az is érdekel, ha valakinek lenne eladó ilyen vagy valami hasonló normális tokja.köszönöm.
-
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #13338 üzenetére
Erre inkább nem válaszolok mert nem akarok senkit sem meg sérteni. Amennyiben gondolod priviben kifejtem a véleményem. Amennyiben havi szinten 1 percet beszélsz valóban jelentéktelen. Még egy évre is kivetítve semmiség. 3 hónappal ezelőtt azt mondta a távközkési hiv. a szolgáltatók nem korlátozhatják a voip hívásokat csak ez elmélet maradt mint sok más ebben a nyomortanyává vált országban. Bocs mindenkitől.
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább. -
Szpisti
addikt
válasz
Badboys #13332 üzenetére
Attól az egy forint emeléstől nem fogok földönfutóvá válni...
A VOIP tiltása az olcsóbb előfizukon meg nem újdonság, a másik két szolgáltató már régebb óta tiltja (talán már évek óta...) akkor őket is nevezhetjük tré-nek. Sőt a Telekom volt az utolsó aki ezt nem lépte még meg. -
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Ha új a teló és nincs rajta semmi, akkor mekkora tárhelynek kellene szabadnak lennie? Tehát kb mennyit foglal gyárilag a rendszer? 32Gb-os a telefon. Köszi!
-
Badboys
őstag
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Minap csörög a teló a mélygarázsban fölveszem, én hallom amit mondanak csak engem nem hallottak. Mélygarázsból ki,próba normális a kapcsolat mindenki hall mindenkit. Vissza le megint engem nem hallanak én hallom a hívót. Ilyenkor mi van? Ez normális mert még ilyennel nem találkoztam más készülékeknél.
Múltkor valaki kérdezte,hogy miért hívom TRÉ mobilnak a telekomot,ha olvassa akkor ezért.
http://www.hwsw.hu/hirek/50916/magyar-telekom-aremeles-mobil-vezetekes-lakossagi-szolgaltatas-voip.html
-
zack
nagyúr
Nem muszáj. S-OFF megvan? Vagy gyári? Ha gyári 4.2.2 akkor szinte mindegy, mert arra sincs még S-OFF. Ha ez a része nem érdekel akkor vesztenivalód nem lesz. Nem a 4.3 lesz a nagy durranás, hanem majd az 5.0 ami még valószínű nem készült el, ezért lett a 4.4 "B" tervként.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13327 üzenetére
Főleg ha a lekapcsolt kijelzőt nézed! Annál nincs gyönyörűbb.
És váratlanul bedobom a közhelyes dolgokat, ahogy az ilyenkor szokás...Nem csak a kijelző megy, a bitcoin is, napi 8 órát, és úgy lett ennyi. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13323 üzenetére
Nekem összefosta magát One-on. Az egész ROM meghülyült tőle (akkor még valamelyik Sense romot használtam).
Pedig csak a Wifi on/off dolgot állítottam be hogy ha látja a saját hálózatomat kapcsoljon be, távozásnál pedig ki. Le kellett törölnöm a progit, mert használhatatlan lett a telefon.
(#13323) NandorHUN
Én mindig toolkit alól frissítem a TWRP-t, ahogy írod. Annyi, hogy a friss TWRP-t bemásolom a toolkit megfelelő mappájába.
-
vkp
aktív tag
-
NandorHUN
addikt
Priviben esetleg tudnál segíteni...
Annyira nem értek hozzá, de én ugy próbáltam, hogy Fastboot usb-be tettem, aztán 3.1-es toolkittel (legujabb) nyomtam egy TWRP (GSM only) "Flash"-t windows 7-ben,MÁS
Taskert használ valaki? : Energia takarékos modot valahogy be tudom tenni a taskok közé? -
Caaabi
senior tag
Elnézést előre is, tudom hogy nem itt van a helye ennek, de aki el kívánja adni a ONE ját és független az keressen privátban!
-
zack
nagyúr
Infó
Amióta fent van a GE 4.3-as ROM azóta a Gsam átlagos akkuidőre 36 órát ír.
-
Laca1212
őstag
Köszi! Nézegettem én is ebay-en. Valóban 2A-esek ezek. Valószínű pont ezért mert nem eredetiek. Az eredeti az 1A-es a HTC hivatalos webshopjában. Amúgy pont ugyan ilyen van Samsung logoval is: [link]
Az a baj, én tartok az ilyen ebay-es hamis cuccoktól. Nem gondolom, hogy az ingyen szállításos 2$-osnak is olyan a belseje, mint egy 6e-ft-osnak. Gondolok itt védelemre..stb.
Ettől függetlenül lehet, hogy jók ezek is. De nem kockáztatnék... -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #13304 üzenetére
ez az elős olyan telefonom, amin nem kell feszülnöm a szabad ramon.
S4 nem volt annyi ideig, hogy kitapasztaljam, de ott sem lehet sok gond.Még a késztetést sem érzem a romolásra. Kamerát, pedig 3-szor használtam idáig
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #13302 üzenetére
Hát, csak néha ránézek, hogy van e még szabad memóóória.
Szerencsére mindig akad... Csak akkor is förmedve nézek rá, ha 1 fos alkalmazás
123 megát foglal.... :/ És nem is létfontosságú app...
Azért legyen már viselkedése.Az akksit zabálják? Mindjárt lövöldözöm lefele akkor sorba űűket.
Hát én reggel este töltöm. De csak azért, mert állandóan nyomkodom.
Mióta levettem max fényerőről automatikusra, jobban bírja.
Meg nem merül le csontra sosem, sőt még 50% alá sem nagyon engedem...
Úgy vagyok vele, ha hirtelen menni kell valahova, legyen benne szufla. -
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13301 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #13301 üzenetére
Na most akkor mi is van?
Mi a francnak nézed a memóriát? Elfogyott már? Vagy írja? Random bezárás memória elfogyás miatt? Nem hiszem, max az aksit zabálják. Sajnos nekem is kell, de a nap végét mindíg kihúzza
-
Nuada herceg
őstag
Ez ugyan mi?
Fészbúk 123 mb?
És még csak nem is csetelek róla, csak néha ránézek...
Meg a 2 üzenetküldő app, vácáp meg a vájber....
Mit képzelnek azok?
Meg az a gúgöl pléj zene is, mi az?
Életemben nem használtam még.
Abban sem vagyok biztos, hogy én telepítettem.Egyébként ami foglalkoztat.
Ha videót készítek, állandóan fókuszálgat...
Elég zavaró! De még akkor is, ha ráfokuszált, éles a kép.
Aztán megint elveszíti.
Megfordult a fejemben, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt,
és akkor tap to fokusszal élesíteni rá amit veszek?1 kicsi off. Szerelmes vagyok ebbe a telefonba, hihetetlen...
Ha a kezemben fogom, erekcióm támad...
Na persze előtte kell 1 kék bogyesz, mert anélkül nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest