-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodeszh
tag
Sziasztok!
A telefon infra portjával nem csak TV-t (házimozit), hanem pl. projektort is szeretnék vezérelni. Tudtok olyan appot, amit tanítható, esetleg egyedileg összeállítható távirányítókat kezel?Epson projektorral és az epson iProjection alkalmazással (wifin keresztül küldve a képet) van valakinek tapasztalata?
-
Mouse89
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van egy HTc One-om, ami mint kiderült unlock bootloaderrel rendelkezik. az a kérdésem, hogy vissza lehet-e zárni úgy ,hogy Lock-nak nézzen ki a gari miatt.
Üdv,
-
Land
veterán
Egy 400 MB-os 4.3 GE ROM és egy Sense alapú 1 Gb-os méretű 4.3-as ROM között van sebességbeli, üzemidő különbség? Nem ragaszkodom igazából a Sensehez, ha jobb a csupasz ROM. Köszi!
Konkrétan most az Android Revolution HD 2 verziója között agyalok.
Jelly Bean (Android 4.3)
Android Revolution HD 20.2 (kb 1 Gb)vs.
Google Play Edition (Android 4.3)
Android Revolution HD 3.2 Google Edition (kb. 400 Mb) -
Laca1212
őstag
Egy kis térképezés:
Ez alapján nem sikerül: [link]
Én csinálok rosszul valamit, vagy mi lehet a gond? Nektek megy? -
Bossi
őstag
Sziasztok,
elég gyorsan merül az akkumulátorom, a battery stats progi szerint ez ami a legtöbbet eszik, Google Beckup Transport...
ez mi? ki lehet kapcsolni?köszi
-
Sziasztok!
Tudtok itthoni üzletet, ahol asztali töltőt (dokkolót), lehet hozzá kapni?
Csak One X-hez látok, vagy ebay és amazon.
Köszi! -
NandorHUN
addikt
Én a véleményemet fejtettem ki, mivel abban nem lehetünk biztosak, hogy softwares. A kövi az lesz hogy kipróbálni egy másik romot, ha ezután is fennáll akkor gyári romot, ha akkor is akkor viszem gariztatni. Ezen nincs mit nem érteni, persze remélem hogy softwares a problem
-
NandorHUN
addikt
Igen, mint irtam leszedtem egy csomo dolgot ami "gyanus lehet pl. Xposedet, Taskert, GSAM Batteryt is, Next Launcherben meg kikapcsoltam az "állandoan a háttérben fut" -ot. Még néhány napig tesztelem így aztán lehet ha lesz időm felteszek egy másik romot.
Azt tudom, hogy S-off nem kizáró ok, de szervizbe nem adhatom be ugy, mert páros lábbal rugnak ki a Speedshopbol, hogy garivesztes a telo, tehát teljesen vissza kéne állítani, aztán meg megint vissza S-offolni....Igazábol csak azért gondolom, hogy softweres gond van, mert régen nem csinálta, illetve működés közben soha nem indul ujra, 1-2 naponta csinálja, hogy netezek és miután befejeztem lockscreenelek és kikapcsol.
Ma pl. leszedtem egy 1,1 Gb-os file-t vele és letöltés után (miután befejezte) inditott ujra. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13577 üzenetére
S-OFF nem kizáró ok, hogy gyári ROM-ot használj. Vagy próbálj ki egy másik ROM-ot, vagy tegyél fel egy gyárit, és a Tasker-t ne tedd fel. Leírtam korábban, hogy nálam a Tasker az egész romot hazavágta, amíg fent volt. Azt hiszem még reagáltál is rá.
Leszedted? Megnézted nélküle?
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ujraindul néha a telefonom: InsertCoin 3.3 van rajta, Next Lounchert használok.
Nem igazán probáltam még más romokat, de már több insertcoint is probáltam és azokkal is néha ujraindul.
Régebben egyszer se csinált ilyet, ezért is gondolok arra, hogy nem hardveres hibárol van szó.
Már gondoltam sokmindenre: Xposed Framework, Tasker, de ezek eltávolitása után is ujraindul, virust meg virus szkennerel se találtam....
Bármi ötlet?
Egyébként elég ritkán szokott ujrainditani (kevesebb mint napi egyszer,) és általában akkor amikor chromot használtam. FONTOS, hogy SOHA nem inditott még ujra ugy hogy használom, tehát idáig mindig akkor történt miután befejeztem a használatát, tipikusan pl. wifin használom a chromot, leteszem ... locksreen bejön, és akkor szokott ujrainditani. Minden esetben használat és lockscreen után indit ujra.Ötletek? Nem akarom szervizbe vinni nagyon, mert rootolt, meg s-offolt és annyira nem értek hozzá, hogy vissza állítgassam aztán megint s-offoljam... meg ugye ez a hiba viszonylag uj -- kb. 1,5- 2 hetes....
Minden segítséget örömmel veszek!!! -
NandorHUN
addikt
válasz
Sebright #13565 üzenetére
Na tényleg nem kell érte fizetni, és megy wifivel is. Csak kicsit furán írja ki, nem lehet pontosan következtetni, mert ugye pl. én 3 számot ingyen hívok, és pl. azokkal nem kalkulál stb...
Illetve az elhasznált adatot se jeleníti meg (de erre szerencsére vannak normális programok). Pedig azért erre nem lenne tul bonyolult irni egy norm. programot kivételek hozzáadásával tarifákkal , időszaki dij számításával stb... -
Caaabi
senior tag
A szabad ramot (nem mintha létszükségletű lenne, de érdekelne, hogy ) hol tudom megnezni ? A gsam battery progival mar tudom ellenőrizni az akkumulatort, mi mennyit fogyaszt, kepernyő mennyit megy, stb.... Mar csak ez a ram dolog nincs meg, kicsit masabb mint samsungon, de jol haladok az átállással, es nem bantam meg a valtast sem
-
enginev3.0
félisten
A por majd kiderül, úgy néz ki megveszem
Más nem, ha tudom lecserélem, de remélem tetszeni fog
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13554 üzenetére
A fekete x szerintem inkább szürke, míg ez ténylegesen fekete, szerintem jól/jobban néz ki+meg persze a fémes hatás.
Bár szerintem a legszebb a kék.
A por inkább a hangszóró rácsába megy bele, szerencsére a ház és a kijelző közti rész nem telik meg porral, mint a x-nek.
-
lupus1337
csendes tag
hali! melyik a legjobb rom htc one-ra? vagy ti melyiket használjátok?
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #13557 üzenetére
Fekete
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ForRedGlory #13556 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Engem nagyon hidegen hagy ez az ujjlenyomatos téma. Max letörlöm, ha zavar. De ez lehet csak az én ilyen szintű igénytelenségemből adódik
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #13556 üzenetére
Az ujjlenyomat engem annyira nem zavar, a por már igen, főleg ha kijelző és a káva közé be tud menni?!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Feribacsi555 #13555 üzenetére
Nekem meg a szurke jon be jobban, mondom ezt ugy, hogy volt szurke es most fekete van. A fekete marha kenyes...es egybol csunyul ha poros lesz, plusz izombol latszik rajta az ujjlenyomat, es ha telefonalas utan elveszed a fuledtol...hat...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
enginev3.0 #13549 üzenetére
Kb 2 hetet vacilláltam hogy a fehéret vagy feketét vegyek.
Fekete mellett döntöttem, hát hallod a képek és a valóság között ég és föld a különbség. Képen tényleg olyan világos szürke, élőben meg fekete.
Úgy gondolom, hogy nem nyúltam mellé színválasztást illetően, de ezt a döntést akkor is neked kell meghozni, nem akarlak befolyásolni ebben -
Zirowe
nagyúr
válasz
Feketébb, mint az x.
-
ffodi
veterán
válasz
Pedig a fekete élőben nagyon szép, ha vigyázol rá, a kopás sem lesz gond. Nekem speciel jobban bejön, mint az ezüst.
-
enginev3.0
félisten
Megint egy fekete HTC One-nal vagyok "szembe", de még mindig nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem, képen olyan "fekete", szürke pedig képen is szép (gondolom élőben is)
Fekete meg képen nem hat szépnek, bár élőben meg lehet földhöz vágna
Basszus, hogy sosem láttam még élőben
Jó áron lenne, mindene megvan, minden klappol, csak feketea manóba
-
mumk1
addikt
Kis érdekesség, hátha érdekel még valakit.
Kipróbáltam a RomSwitcher-t és igen kiválóan működik. A váltás Sense és AOSP rom között, csak egy újraindításnyi idő.
A /data partíció közös, ezért minkét romon ugyanazok az alkalmazások futnak, ha az egyiken telepítés/törlés történik, az a másik rom alatt is változik. -
dave182
senior tag
Hali,a gyári double dip hátlap tokról van valakinek tapasztalata?
Tényleg karcolja a készülék házat? -
GALARDO
addikt
Elvileg október 14.-én jön, a 4.4. Jó lenne, ha addigra legalább, a 4.3-at kiadnák.
-
Sebright
csendes tag
válasz
NandorHUN #13530 üzenetére
Ha Telekomos vagy, akkor toltsd le a Telekom nevu alkalmazast. Abban forintban kiirja h mennyit telefonaltal halozaton belul es kivul. Nyilvan ha ezt leosztod a percdijjal akkor percben is megkapod hogy mennyit telefonaltal
FONTOS hogy mobilneten legyen a telefonod amikor elinditod az alkalmazast, mert wifivel nem megy.
-
toeki
senior tag
válasz
NandorHUN #13528 üzenetére
talán ez jó lehet:
[callmeter] -
NandorHUN
addikt
Tudnátok mondani olyan appot ami számolja a hívásaimat és megmondja h mennyi perc van még hátra az előfizetésből?
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #13520 üzenetére
Köszi hát akkor egyenlőre marad így amíg nem társul valami hiba még. Eladáson nem gondolkodtam nem áll szándékomban. Használom így nem zavar az pár mp lilulás. Mondjuk azért páran jelezhetnétek,hogy másnál is van e ilyen jelenség csupán a kíváncsiság. A 4.3 at mindenképp meg várom. Hátha jön a nátha.
-
hurrikan
addikt
válasz
Badboys #13519 üzenetére
Hát ha bootolásnál is lila a kijelző akkor ez nyilván nem az a kamera hiba amit mi tárgyaltunk ki.
Az ugyanis kamera hiba nem kijelző. És kizárólag sötétben való fotózáskor jelentkezik. De nem a kijelző lilul be, hanem a kamera képe, azaz a fotó maga.
Hogy hardveres vagy szoftveres hiba még senki sem tudja. De amint mondtam, esetedben, a leírásod alapján, nálad nem ez a hiba áll fenn. -
Badboys
őstag
Akkor most, hogy is van ez a lilás dolog az asztalra fektetve? Tegnap kipróbáltam és nálam van. Közép lila a kijelző és hab a tortán,hogy a kijelző közepén olyan 50 ft méretű sötét lila folt van. Amikor be boutol akkor is kb 20 mp ig lila a kijelző nem gyors indításon van. Akkor ezt javítja a 4.3 vagy, itt írták,hogy cserélik a telót vagy a kijelzőt? Ennek mi az intézési módja gariztatni kell vagy kérni kell a cserét a szolgáltatónál? Júniusi a készülék. Ezt eddig nem is gondoltam,hogy hiba nem fotózok vele azért nem láttam. Csináltam két fotót eddig,de nem vettem észre semmit.
-
ferrari1
őstag
válasz
Caaabi #13504 üzenetére
Ha még aktuális a gyorshívó widget kérdésed:
Gyári megoldás: Widgeteknél válaszd a parancsikonokat majd "személy". Válaszd ki kit szeretnél és utána azt, hogy mi legyen az alapértelmezett parancs.
Másik megoldás akár a Desktop Visualiser ezzel a kiegészítővel. S4-en ezt használom, szerintem remek program
-
Kevin's
senior tag
Hát lemondok a HTC One eladásról, eddig iPhone 5 öt akartam, de most szedtem le ezt az iLauncher 3.1.1 et . Nekem nem rootolt, nem s-off -olt a készülékem gyári rom 4.2.2 + sense 5.0. Így megvettem az appot és annyira smooth ,hogy olyan mint ha iphone om lenne csak éppen nagyobb a kijelző és jobb a formavilág na meg k..a jól szól
Próbáljátok ki a launcher-t, ja míg el nem felejtem van ios 7 settings app is ha felfelé húzod az ujjad akkor feljön a gyors ikon zene lejátszó stb fényerő állítás és egyéb dolgok, mint az ios7 nél
-
Kevin's
senior tag
válasz
NandorHUN #13513 üzenetére
Próbáld ki a Weather Locker HD-t -t én ezt használom nagyon nagyon szuper és ráadásul még ingyenes is
-
NandorHUN
addikt
Köszi, majd meglesem, már próbáltam néhányat, még fizetőseket is, de a legnagyobb bajom ezekkel, hogy sokszor nem kapcsolnak be... :/ Ezért gondoltam hátha van valami tényleg jol működő flash.elős megoldás, de xda-n se találtam semmit...
Na kiprobáltam amit mondtál, nekem megbolondult tőle a telefon, alig tudtam visszalépni és nem engedte törölni se, mert pont mikor töröltem volna mindig szabotált egyet és lockolta a kijelzőmet.... mind1,, lehet maradok a sima Sense locknál...
-
kllzslt
tag
Ma megnyomkodtam a Sony Z1-et. Hát ha ez jött volna ki a sima Z helyett régebben, akkor nem gondolkodtam volna a HTC-n. De mindettől függetlenül nem bántam meg a One-t
-
NandorHUN
addikt
Arra van valami mód, hogy a locksreenemet átváltoztassam (Sense)? Pl. a GE lockscreen nekem sokkal szimpibb, de az InserCointol nem válnék meg csak ezért...
-
Kevin's
senior tag
Tud vki vmi infot arról, mikor érkezik a 4.3 as frissítés ? A 4.3 frissítéssel a sense is frissülni fog vagy marad a sense 5
Valahol olvastam , hogy 5.5 sense lesz a 4.3 nál
De lehet tévedek
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, olyan lámpa program érdekelne, ami ONE on működik úgy is ha közben lezárom a billentyűzetet, a flashlights pro sajnos lezáráskor kikapcsolja a ledet, a gyári szintén ezt csinálja, másik kérdésem pedig az lenne, hogy közvetlen tárcsázáshoz egy-egy adott személyt widgetként miként tudok kirakni ?
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13501 üzenetére
Nem gondolom, h ez vita...Meglehet a dolgokat ésszerűen is beszélni. Amíg csak ide jutunk el, addig gond egy szál sem.
Egyébként aki egy logó végett ennyire odavan, annak nem szabad ilyen drága telefont vennie, mert minden apró kis dolog sokként fogja érni. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Tudom húzós dolog, ha valaki ennyi pénzt költ és csak a gondok akadnak, de ez előfordulhat más márkákkal is. És ebben ugye nincs vita, lehet Samsung, iPhone, Nokia, vagy akár a jelenlévő HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest