Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
22darti #12828 üzenetére
1. Hívásvárakoztatás ha be van kapcsolva akkor fog a a 2.,stb. fél sima kicsngést kapni h át tudj rá váltani, ergo kapcsold ki (mint hogy elöttem is írták már) ha ez zavar, de akkor értelem szerűen nem tudsz váltogatni a a hívók közt.
2. Alapból a watch-al lehet videót streamelni, hangot meg megint csak a gyári, sima zene alkalmazással. elindítod a kívánt média fájlt, beállítások és lejátszó kiválasztása. Viszont arra én is kíváncsi lennék, hogy 3rd party appok közül tud-e vmelyik dlna streamet? Pl. Power AMP sajnos nem
3. Használj K9-et levelező kliensre, az ér is valamit (Mindent be lehet állítani)
4. Én használtam már a google navit, szerintem az egyik legjobb. viszont BT-vel sose próbáltam még. Annyi a tapasztalatom, hogy max hangerőn is barom halk valamiért a hangnav ezt nemtom hogy lehetne orvosolni. + offfline mód se működik mire kijött az új verzió...
ForRedGlory: Tegnap írtam neked privátot, majd válaszolj rá valamit pls.
-
lofagi
addikt
válasz
22darti #7392 üzenetére
Azért ez elég szubjektív,hogy ha szépet szeretnél akkor milyet vegyél. :] Fekete párti vagyok, de konkrétan ennél a telefonnál biztos, hogy a "white" azaz a silver a nyerő. Legalábbis nálam.
Daanika : Kopás ügyileg, ha jól rémlik korábban írta már valaki, hogy mind2 készülék színezett így kb ua kopnak, viszont kevésbé veszed észre a szürkén.
-
istnag
addikt
válasz
22darti #6605 üzenetére
Persze ez még csak nekem új gondolom, de olyan hülyén néz ki, hogy mindig fut a g+, meg a g maps, meg még ki tudja mennyi g-s dolog, holott nekem ezekre semmi szükségem
Ha nem kell a g+ tiltsd le. Ne zárogasd be (semmit),mert úgyis újra el fog indulni magától és így csak az energiát emészti fel ergo többet fog figyasztani. Felejtsd el a mapsot is,hogy fut,hagyd békén,gondolj arra,hogy zsép színes pl..
Az Alkalmazások/Mind fülön tudod letiltani ami nem kell. -
pg1966
senior tag
válasz
22darti #6553 üzenetére
Én övre fűzhető (Chic!) bőr tokot vettem, One X-hez valót, és azzal használom. Kicsit rövidebb a One-X, ezért kellett néhány nap, míg kitágult akkorára, de most már lazán megy bele, mondjuk direkt tágítottam is, a Poetic Atmosphere-rel együtt raktam bele egy pár órára.
-
markyy18
aktív tag
válasz
22darti #6514 üzenetére
Ha felső állapotsor közepénél gondolsz arra a foltra az azért van mert ilyen a mintája az állapotsávnak.
Ez dizájn és nem bevilágítás.
Nézd meg egy sima full fekete háttérrel mondjuk csinálsz egy teljes fekete képet a telefonnal és megnézed galériában. Ott már nem fog bevilágítani.akoska07: a női testnél nem kell jobb marketing.
De ahhoz még kicsit kevesebb ruha kéne h legyen rajtuk.
-
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5886 üzenetére
Egy órát szöszöztem egy ügyintézőlánnyal. Biztosítást akartam kötni a telefonomra, és mondta, hogy nem tudok, mert azon a számon már van egy.
főnökömnek novemberben vettünk SXS-et, ugyanarra a hívószámra, amire vettem a One-t május 16-án. Na most ez kb.szott lehetetlenség... biztosítást nem tudok kötni, mert már van a számon, de az sem valid, szóval agyf.sz, viszont ennek hatására elég jóba lettem a lánnyal, és kérdezte, hogy nem akarom-e kicserélni... mondom, isten őrizz, mások kapják vissza a visszaküldötteket. Erre plekniből vágta rá, hogy az biztos nem, mert harminc napig benntartja a készüléket, majd felülvizsgálják, hogy visszakerülhet-e forgalomba (tehát, hogy nemtetszés, vagy valós hiba volt-e az elállás oka) -
N4ri87
senior tag
válasz
22darti #5879 üzenetére
Az enyémen ugyan ott van egy minimális illesztési hiba, amit én nem veszek észre, ha itt nem hívják fel rá a figyelmem, de én a helyedben ezzel a hibával verném az asztalt, mert ez kicsit erős.
(#5881) Higgs-bozon
Kicsit húzd lejjebb, ott lesz a már ismert függőleges három négyzet, arra rányomsz és választasz, hogy mit szeretnél látni. -
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5874 üzenetére
Ha webshopból rendeltél, akkor ne nagyon számíts rá, hogy azt helyszínen cserélik, az a 3napos cseregar. a helyszíni vásárlásnál, a webshoposnál 8 napos elállás van... (T-mobile--nál ez hatványozottan igaz).
De erről rengeteget beszéltünk már itt, és az első hsz-ben is benne van. -
markyy18
aktív tag
válasz
22darti #5588 üzenetére
Ha Ebayen keresel valamit akkor oda kell írni a HTC One mellé h M7 és kész.
Én is így keresem hozzá a termékeket.
Kori77: igen nálam is előfordul de nem mindig. Főleg YT videóknál csinálja de ott sem mindig. Kicsit zavaró főleg egy ilyen sztereó hangszórós direkt erre a célra is kiélezett telefonnál.
-
-
robit74
tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Én sokáig keresgéltem autóstartót és a vége az lett, hogy vettem egy Samu ECS-K200BE tartót és egy 90°-os microUSB kábelt a töltéshez. Azt kell mondjam, hogy tökéletes és mínőségi tartó, ráadásul biztos, hogy nem karcolja meg a telót.
http://www.argep.hu/product_2078185.html -
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Adjon ki a halál érte ennyit
főleg, hogy tokkal már nem használható.
én elmentem a speedbe, egy ilyen tartóért, de mivel maga a tartó kici, ezért kértem hozzá egy nagyobbat, nem lötyög, nincs baja, adtak hozzá 1A-s HTC autós töltőt, és 6500 körül lett a vége. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
-
Xaels
félisten
válasz
22darti #5407 üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
-
galgyorgy83
csendes tag
válasz
22darti #4976 üzenetére
Véleményem szerint a HTC One jön ki a kettő közül győztesen. Ha megnézed a specifikációit akkor láthatod, hogy egy újabb konstrukcióról van szó. Itt meg kell nézni azt,hogy számodra mennyire fontos az,hogy minél újabb annál jobb vagy megelégszel a régivel is. Mi nem fogjuk tudni eldönteni helyetted, hogy neked melyik a jobb. Ezt a listát neked kell felállítani. Mennyi pénzed van, mire használnád a minden napjaidban, ki tudod használni, hogy kapsz egy tabletet, ki tudod, vagy ki akarod használni a fullhd-t, szereted a sense-t, kell egy tablet "dokkoló" ha a telefonodat ellopják vagy tönkre megy, fém párti vagy? Ezeket a kérdésekre neked kell megtalálni a választ. Hardware ügyileg jobb a HTC One, de innentől kezdve minden szubjektív. Amúgy ha nagyon össze akarod hasonlítani akkor már inkább az Asus Padfone Infinityvel tedd, mert ott már a hardware sem olyan egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest