- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
hehehe, én is =), hát elkezdtem mosni a a felületet megprobáltam lekaparni a szöszöket.... és nem sikerült...hagytam a fenébe majd lecserélem egy lekerített verzióra, esetleg ha találok akkor vékonyabb is lehet, de addig is rajta van és üveg..
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #12794 üzenetére
Pedig nekem az
Már több mint 1 hónapos,otterbox tok van rajta,elég extrém módon használom,van rajta képernyővédő fólia is,és egy karc nincs az egész kijelzőn
Csak egy aprócska a tetején az is egy ejtés miatt,amikor még nem volt otter :S -
Tyer
őstag
Köszönöm, hogy ilyen rendesek vagytok.
Én is tudom, hogy miért van. Rájöttem, de akkor is megcsinálja, ha a kép amugy jo lenne. mondjuk HD kép.
Engem zavar, hogy van 900 contaktom, ahhoz 450 kép, ebböl 400 ilyen. Eddig ugye nem volt (4.1ig), és megfelelt. Most ök kényszeritettek rá, hgoy iyleneke legyenek a képek. Ne tegyék! Legalább dönthessem el.
Root-olni meg nem fogok, mert ugrik a garanciám. Ne kelljen rootolni, hogy lássam ki hiv, ne csak egy pöttyös sötét képet lássak.
Én csak kértem valamit, futottam már pár kört miatta, és lehet hogy ez feature, de nekem nem jön be, és szerintem másnak sem elönyös.
Legaláb egy választásom lehessen, hogy ami kicsi, az ilyen legyen, de ök rámkényszeritik.(A HTC) -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Nekem nincs rajta karc. Ez nem törvényszerű dolog, hogy mind karcolódik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
MerLinh #12785 üzenetére
Megvettem, feltettem...es szarul tettem fel. Azon a szar hatoldalon forditva irtak es keson vettem eszre hogy nem ugy kell, igy hozzaertem a tapados felulethez kezzel...ott is a nyoma. Mivel lehet normalisan megtakaritani? Gondolom sima alkohol jo lenne... Meg jo hogy uveg, elvileg annyiszor teszem fel, ahanyszor akarom. Leginkabb a sarka szar, az nem tapadt oda.
-
ttom26
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Nekem is sikerült megkarcolni a kijelzőt, meg a bevonaton (fekete) is van 2-3 tűhegynyi sérülés. Csak az bosszant, hogy 0 perces kora óta egy jó drága Samsonite bőrtokban tartom (most 1 hónapos), és egyik napról a másikra jelentek meg rajta sérülések... biztos a szürkék voltak
.
Kicsit én is többet vártam a GG2-től mert a Defymen 2,5 év után sincs ekkora karc, pedig az "csak" GG1.
De bőrtokon kívül akkor sem fogok mást használni, mert ha nem telefont fogom a kezemben akkor ennyi erővel tényleg vehettem volna bármi mást... ebben a készülékben a formaterv és a "fogása" az extra a többi flagshiphez képest. Persze most már a rendszert is imádom, meg a villámgyors kameráját, de a külső sérülések kicsit bosszantanak. -
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Hát az lehet, de sajnos csak az uvegtol uvegig terjed, a hangszóró racsokkhoz már nem úgyhogy...én is azt hittem olyan lesz mint az i5 meg s4 de azoknak az eleje végig uvegbol van
-
Tyer
őstag
Sziasztok!Nem tudom nálatok is van-e ez a 4.2 alatt:
Beszéltem a HTC-vel a pöttyös hivoképekkel kapcsolatban.:
Ezt a One X fórumba már beirtam, és küldik a leveleket.
"Most hivott az illetö, azt mondta, hogy 5 telefonon letesztelték, valóban ott a jelenség, de az ö telefonjuk nem mérvadó.
Mivel én voltam az első, aki ezt jelezte mondta, hogy kell még ezzel kapcsolatban több visszajelzés, hogy tovább tudják küldeni, és javithassák, ughygoy arra kérek mindenkit, akinél fenn áll ez a dolog, hogy irjon a HTC-nek, és erre a referenciaszámra hivatkozzon.
13HUC350000050
One X, XL, X+, One, és Mini is játszhat.
Ha összefogunk, akkor javitani fogják!
Köszi" -
GALARDO
addikt
válasz
Dexter-2000 #12781 üzenetére
Szerk: Pontosítom, hol lehet beszerezni?
-
GALARDO
addikt
Nem tudjátok, hogy itthon kapható lesz-e a One Mini+?
-
lofagi
addikt
Ha esetleg valakinek hiányozna egy bomb a kamerázáshoz vagy szeretne bármihez egy gombot rendelni, vagy csak szimplán vágyik egy nem mindennapi dust covered a kis jack dugójára, annak ajánlom a következőt: Pressy
-
N4ri87
senior tag
Van rajt biztonsági zár. A viber tudom, hogy felébreszti a kijelzőt, de más nem. Az is bosszantó, de az főleg, hogy bele nyúlok a zsebembe, ha csörög és vagy leteszi, vagy felveszi magától.
De próbáld ki. Lezárt képernyőn bármilyen mozdulatot csinálsz, feloldja. Pedig sokkal jobb lenne, ha a feloldás a piktogram felhúzására korlátozódna, úgy, mint iOS-en.
-
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Ráadásul a fém az deformálódik, és ha betont ér, nem pattog úgy mint a műanyag.
Azért a régi Nokiákkal focizni lehetett
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Nagyon el vagy tájolva. A kijelző sokkal jobban karolódik, mint pl. a Samsung GG2-es kjelzői. Tapasztalat. A tok szintén nem árt, mert kophat. A feketén meg hatányozottabban látszódik. Engem a legminimálisabb felületi sérülés is őrületbe kerget, ha látható helyen van.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Csak van akit zavar, ha sérül a készülék illetve az sem mindegy, hogy amikor el jön a váltás ideje akkor mennyit kapsz a régiért.
-
Nuada herceg
őstag
Kijelző védő fólia, meg tok....
Most komolyan, erre a telefonra?
Kijelző az gorilla glass 2. Az csak bírja, ha nem körömmel van tappolva,
meg éppen a zsebben nincsenek mellette rajzszögek....A fém része meg reméljük bírni fogja 1 darabig.
Aztán meg úgy is vesszük 1-2 év múlva a HTC Twoo-t.
Vagy nem lesz már HTC, akkor meg mást. -
N4ri87
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Honnan szerzel?
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12760 üzenetére
Nekem ez van, jó csak én nem ezt venném már így, ennek van kerekitett szélek verziója, mert ez kicsit éles szerintem
-
N4ri87
senior tag
Nagyon remélem, hogy a frissítésben kezdenek valamit a képernyő feloldás folyamatával, mert ha mégegyszer úgy veszem ki a zsebemből, hogy magától fogadta a hívást, vagy a segélyhívót látom, agyaggalambnak fogom használni a One-t.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dexter-2000 #12761 üzenetére
Ja, csak ez nem kapható itt éás nem várok két hetet, mire kihozzák, mert addigra tuti hajszálkarcos lesz.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
ForRedGlory #12760 üzenetére
akkor már ezt venném meg és még olcsóbb is
-
ForRedGlory
félisten
Tipp? Ilyen van valakinek? Jó-e?
Képernyővédő fólia, HTC One M7, BRANDO Premium Tempered Glass Protector
-
TheProb
veterán
Tud arról valaki valamit hogy a gmail app miért nem szinkronizál, valamint a push mailt tudja-e egyeltalán? Valamint értesítést se ad
-
-
-
Lehet, hogy egyszerű a kérdésem, mint a faék, de előre is bocsánat érte:
Hogyan tudok a One-al képernyőképet készíteni? -
Laca1212
őstag
válasz
Kokufuu1986 #12732 üzenetére
S3-on csináltam gyári visszaállítást. Az törölt mindent. Az új tulaj meg a saját gmail fiókjával használja. Ezért nem is tudja megkeresni S3-at ha rámegyek. Elvileg nem kéne nálam már szerepelnie az eszközök közt.
-
Kevin's
senior tag
Na gyerekek meglett az első gondom a készülékkel. Amit viszek is hétfőn a garanciába javításra ... olyan gondom lett, hogy a kijelző nem érzékel normálisan már , mint úgy értem hogy 8 -9 x is rá kell böknöm hogy végre be vegye.Csináltam restet hátha segít ,de semmi . Szóval szerintem ez kijelző hiba lesz vagy nem tudom eddig jó volt csak most kezdte ezt csinálni
olyan mintha nem érzékelné jól a nyomást és ez idegesítő ha telefonkönyvbe egy emberkét keresek
vagy épp zene hallgatásnál ha zenét váltanák ott is 15 x is rá kell bökni mire érzékeli mit akarok, vagy épp ha lapozgatok az oldalak között ez biza garancia lesz !
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12719 üzenetére
Csak visszavittem t-hez mert illesztesi gondok voltak és ha már 4.1 volt rajta újra =)
-
mumk1
addikt
Meg kell állapítanom, hogy a HTC nagyon összekapta magát szoftveres oldalról a Sense 5-el. Már az első 4.3-as Sense leak is kiválóra sikeredett. Más részről tegnapelőtt vettem egy Desire 500-at, ami hardveres oldalról azért nem egy erőmű, de azt kell hogy mondjam, nem igen lehetett észrevenni a különbséget, ezen is szuper jól pörög a Sense 5.
Persze csak WVGA-ba.
-
lofagi
addikt
Meg tudná mondani valaki,h egy albumhoz hogy lehet hozzáadjuk egy képet,ha nem találja a neten,de nekem van hozzá képem?
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi srácok a segítséget!
(valószínűleg Padfone 2 lesz)
-
Levente17
tag
Arról érdeklődnék, hogy mivel célszerű megtisztítani egy szürke One-t?
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Laca1212 #12731 üzenetére
Sajnos csak úgy tudod törölni, ha az adott készüléken kikapcsolod/deaktiválod.
Nekem is fent van még a régi DS-em, amit eladtam, de a legjobb, hogy amiket kipróbáltam Mammutban és ideiglenesen bejelentkeztem rájuk Gmai fiókkal, hogy tudjam használni a Play-t, azok is fent vannak. -
Laca1212
őstag
Tudna valaki abban segíteni, hogy az Android Device Manager-ben regisztráltam az S3-at anno. Eladtam. One-t szintén regisztráltam. De S3 is még ott a listában. Hogy lehet törölni onnan?
-
vkp
aktív tag
Ezzel csak óvatosan, kollega szopik a nokia kihangosítójával elég sokat, desire 2.2 alatt visszahangos volt, jött valami update, megoldotta, lecserélte sensation-re, azóta megint visszhangos.
Valószínűleg nem a telefon a hibás, hanem a nokia tér el a szabványtól, de csúnyán rá lehet ilyenre szaladni. -
-
g0n21
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #12725 üzenetére
A BT szabvány, tudni fogja az autó kihangosítója, ha nem, akkor user error.
telefonálni rengeteget lehet vele, szoktam, napi 2-3 órát, meg nyomogatom is 3-at. bírja.
MS dokumentumokat kekzel, de alap progi nem szerkeszt.
Ha megveszi mondjuk a quickoffice-t, akkor máris szerkeszteni is fogja tudni. -
sarkanyolo2
őstag
(#12688) Xaels (#12687) k.soma (#12689) Szpisti
Köszi a válaszokat!
Rengeteg lenne a One-al a telefonálás. Multimédia? Néha egy kis videó/fotó készítés, youtube videó nézés. A kocsi beépített kihangosításához való csatlakozás nagyon fontos lenne, de ez ma már alapfeltétel kellene legyen bluetooth-on nem?
Irodai szoftver MS dokumentumok nézegetéséből állna esetleges apró szerkesztéséből max. -
TheProb
veterán
Másnak nem volt olyan gondja hogy ha kábrelen akar a telóról adatokat másolni a gépre akkor egyeltalán nem vagy csak részletekben sikerül? Pl. ha kijelölök 10 fájlt abból jó ha 5 átmegy vagy pl twrp bu nagy, gigás fáljjait el se kezdi másolni és még hibát se ír ki.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #12716 üzenetére
Inkább egy ezüst, fekete alkoholos filccel bemázolva, DE 1.44-el!!!!
-
ForRedGlory
félisten
Bacca meg a Hboot_1.54
-
Szpisti
addikt
Milyen kernel kell a ARHD 20-hoz?
-
TheProb
veterán
Arra van valakinek tippje, hogy gmail mért nem tölti le automat a leveleket és mnért nem értesít? Pedig be van állítva mind a sync mind az értesítés elvileg
-
mumk1
addikt
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12702 üzenetére
Ha lesz benne bt-hci, s2w, logo2menu, engem is érdekel
-
Bilux
veterán
válasz
torrente777_ #12703 üzenetére
A 3 telefon közül melyiket használod?
-
Xaels
félisten
válasz
torrente777_ #12700 üzenetére
ilyet én 4.2-vel is csináltam/ok.
Na de a kötözködést félre téve igazán bemutathatnád kicsit jobban mit ügyködsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest