- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #15812 üzenetére
Ha a Sony telefonon gondolkodsz akkor érdemes az xperia T topicot olvasgatni. Pont egy éve az volt a csúcs telefon a Sonytól. három hónapra rá kijőtt a z, onnantól a kutyát nem érdekelte. Csak bugos szoftvereket adtak ki rá, kb. 6 frissítés. Volt olyan amivel el sem indult.
Van a családban xperia p, ugyan az a szitu.
Tetszik nekem is a z1, és az akku sem olyan gázos (a kollégám egy hete használja mellettem), de én még azt mondom, hogy Sony nem kell egy darabig. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Ed Parker #15801 üzenetére
Én a Sony Xperia SP és a One között vaciláltam a szempontjaim miatt (4G, NFC, legalább HD kijelző). Végül, amikor lehetőségem lett a cserére, akkor az SP nem volt rendelhető, ezért választottam a One-t.
Nem bántam meg, pedig a jelentős árkülönbözet miatt eleinte bizonytalan voltam, de az eltelt idő alatt meggyőzött a telefon, hogy jól döntöttem. -
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #15780 üzenetére
Szerintem a sony megosztó nagyon, külsőre nagyon szép de a forma miatt zsebben nagyon kényelmetlen ezért nem praktikus ekkora méretnél már legalább a sarkokat le kell kerekíteni mert zsebben más esetben borzalom. Egyébként nekem azért is tetszik a note 3 mert visszatértek a note 1 külsőhöz de ott is van egy kis gömbölyítés (szerencsére).
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
Az S2 szerintem még nagyon jó volt, én 2 évig használtam első androidos telefonként és nagyon szerettem. Azóta elment a samsung egy irányba, ami már nem biztos, hogy jó. Nekem se kéne egyik mai samsung sem. Nem hiszem, hogy van egyébként most jobb teló összességében (méretek, szolgáltatások, minőség) nézve, mint a One. A nexus mobilok érdekelnek, lehet az 5-ös majd jobb lesz, mint a mienk.
A mobilaréna tesztek pedig lassan már kritikán aluliak. Felesleges bekezdések az előre telepített programokról, meg benchmark eredmények. Lassan semmi szakmai tartalom nincs bennük. Ez saját vélemény.
-
Xaels
félisten
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
S3-om nekem sose volt note 2-m volt meg s2 és mindkettőt nagyon szerettem.
A note 2-t főleg, a note 3 számomra álom.
Nekem volt htc is sony is de általánosítani nem szabad nekem ez a tapasztalat minden gyártónak vannak jobb rosszabb cuccaik csúcskészülékek között is pl sony xperia s szerintem egy okádás volt
de ettől még a z1et bevállalnám.
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker #15687 üzenetére
Halálosan komolyan gondolom.
A zsebemben nem egy téglát akarok hordani, ami az olyan egybeépített tokkal válik a telefonból. Ellenben egy kiránduláson a hátizsákban elfér a külső akkumulátor, ha szükséges rádugom (amikor nem vagyok mozgásban persze).
Mindenkinek mások az igényei. -
Kiskopika
senior tag
válasz
Ed Parker #15584 üzenetére
nagyon király, egyszerűen nem értem, nyilván sok dolguk van a szervizbe, de pusztán emberileg hogy tudnak (nem egy) hanem több ilyen sétány munkát kiadni a kezükből.
Nem tudom már kiírta az éjszakai képet emberek bemozdulásával. Az a kép hibátlan az enyémhez képest az enyém ugyanis az egész képet megszínezi egy fehér maszkkal, amitől konkrétan alig látszik valami, plusz a kép széleit lilára színezi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ed Parker #15535 üzenetére
Nekem meg 2007ben összef*sta magát az ipod touchom, ami nem volt 2 fillér, mégis problémázott az apple a javítás és csere ügyében, majd nagy nehezen megoldódott, aztán rá 2hónapra a füles is tönkre ment, amit szintén cserélniük kellett volna, de inkább elhajtottak azzal, hogy vegyek újat 10k-ért.
Szóval nekem meg az alma felejtős ezek utan, de persze nem csak ezért.Mindenhol vannak rossz élmények.
-
Avicularia
veterán
válasz
Ed Parker #15505 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy most gyorsabban megcsinálják mint elsőre, mert most már másodszor adom le ugyanazzal a hibával. Ehhez képest először már másnap látszott a rendszerben, most pedig a hétfői leadás után csak szerdán került be a rendszerbe a telefon. Múltkor 2 hetet és 2 napot volt bent, most kíváncsi vagyok mennyi ideig fog tartani végül a javítás.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #15404 üzenetére
Ez a telefon csupa nagybetűsen JOBB mint a One. Így természetesen nem sírom vissza.
Amiben egyedül jobbnak éreztem a One-t az csak a kihangosított üzemmód. Akár zenében, akár videóban.
G2 is sztereó, de a telefon alján van mindkét hangszóró, és nem érvényesül annyira a sztereó hatás, és a hangszórók teljesítménye is kisebb. -
Avicularia
veterán
válasz
Ed Parker #15254 üzenetére
Nem az a baj,hogy szervizbe kell küldeni, mert mindenhol van hibás készülék, csak nekem mostanában mindig sikerül belenyúlnom ezekbe. Ettől még nem fordulnék el a htc-től hanem amit csináltak a one x-nél illetve, most hogy javítás nélkül visszaküldték és ráhazudták ,hogy megcsinálták, na ezt már nem tartom bocsánatos bűnnek
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #15102 üzenetére
De vigyék tovább ezt az Ultrapixelt csak dobjanak mellé nagyobb felbontást és egy olyan automata módot amivel relatív jól tud fotózni az is aki teljesen analfabéta.
Más: [link] valaki jött itt a T-s frissítéssel. Ez nálunk még mindig nem így lesz mivel ez az U.S. T-Mobil ahol kimaradt a 4.2 ha jól tudom és ezzel "kedveskednek". Azon felül idehaza tudtommal még mindig csak SimLock van a telefonokon és maga a szoftver semmiben sem különbözik a függetlenektől.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ed Parker #15056 üzenetére
Nekem tetszik az i, és ha lenne 4.7 telefonjuk bevallom vennék egyet, de nem tudom hogy meddig lenne nálam
Bevallom rettentő mód féltem a One-tól mert android és hogy megvolt a Sensation mint csúcsmodell, a One x, és még egyéb androidos telefonok, és mindegyik be tudott lassulni, még a One x is, ezért féltem hogy majd ez is lassul, ezért vettem egy windows phonet, de ott elég sok kompromisszumot kell kötni, így csak rá szántam magam megint a droidra és nem , nem csalódtam, csak kellemesen, egyszer sem lassult még be, a One x be tudott lassulni elég idegesítően, de itt még egyszer sem fordult elő, és nem is fog, ez már a wp és talán az iphone szintje, csak nagyobb testreszabhatóság, és nagyobb szabadság, és innentől kezdve ez már csak jobb lesz (felsőkategóriában), de alsó vagy középkategóriát nem is vennék ... Szóval nagyon örülök hogy idáig eljutott a droid is a másik két rendszer mellé -
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #14937 üzenetére
Azt hiszem nem egyről beszélünk. Teljesen egyet értek abban, hogy a prémium kategória a szolgáltatásokkal együtt teljes. Én eddig arról írtam, ha odaadod egy ember kezébe aki nem tud a háteréről semmit, de az alapján amit érez, súly, anyag tapintása, esztétika, stb., tud e kategóriát felállítani. Ha nem, akkor azt hiába magyarázod.
Gulyopapa (#14938): volt egy kis keveredés a T-nél. Jókor rendeltem.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #14924 üzenetére
Nem feltétlenül az ár dominál, csak a saját nevemben beszélek természetesen. Iphone 4s után, egy ideig párhuzamosan, sony xperia T telefont használtam, ami nem igazán volt olcsóbb. Mégis amikor a szifont megfogtam érezhető volt az különbség. A one-t 20 ezerért vettem és mégis prémiumnak érzem.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #12996 üzenetére
A Beyer T1 egy 600Ohm-os fejes tudtommal oda tényleg kevés a One, de az alá már nem csak telefon hanem a legtöbb hordozható lejátszó kevés lenne. Nem is utcára való, de most nem erről a kategóriáról van szó. Közel sem az a helyzet, hogy vannak az IEM-ek és a 600Ohm-os durva fejesek a kettő között vannak kifejezett utcai használatra is készült vagy arra alkalmas komoly képességű fejhallgatók. Régi írás, de azért van mikből szemezgetni [link] van egy két jó ami még meg is fizethető.
-
Bilux
veterán
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #12234 üzenetére
(#12234) Ed Parker
"én azért vettem ilyen telefont,mert jó a kijelzője és jó rajta olvasni."
Idővel egyre fontosabbá válik az ember számára a többi szempont is, mára a felhőből elérhető file-ok, a naptár, a jó fotós képességek, a navigáció szerepe is erősen felértékelődött.
(#12235) jános
"Hívás közben nem kapcsol ki automatikusan a kijelző?"
Attól függ, hogyan telefonálsz vele. Én például sokszor az asztalra téve, kihangosítva, vagy éppen a fülessel használom, beszélgetés közben is babrálva a készüléket.
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #12226 üzenetére
Ez erősen felhasználótól függő dolog is. Én például ma is két órán át beszéltem telefonon, jellemzően működő kijelzővel, elég sokat kihangosítva. Nemrég esett 11% körülire a töltöttség, de ezt az intenzív használatot elég kevés telefon bírja estig.
(#12231) Redplee
Bosszantó lehet...
Nekem két mappa van kitéve a főképernyőre, bennük a gyakran hívott számok és azok, amelyeknek gyakran sms-ezem. Megnyitom a mappát és akinek az arcára bökök, azt már hívom is.
Gyors és célravezető módszer.
-
Giovanny
őstag
válasz
Ed Parker #12226 üzenetére
Persze értem,mindenkinek más a felhasználási szokások,én nem játszok telefonon,inkább net és telefonálás napi szinten.Lehet hogy kukackodásnak tűnnek a kérdéseim,de nem azok,csak eddig almás voltam,aztán samsung,htc még nem volt,és most szimpla cseréről van szó részemről Note2->ONE és szeretnék többet megtudni a készülékről. Akit esetleg megbántottam a kérdéseimmel,elnézést kérek,nem volt szándékos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest