- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Avicularia #30304 üzenetére
Mi pedig azt, h a tapasztalatból íródott hasznos posztjaid által szélesbíthettük ismereteinket.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia #30048 üzenetére
Egy szerviz van euban belül, mindegyik oda meg.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia #30043 üzenetére
Pontosan úgy történik ahogy Loboda[\B] mondta.
Viszont vannak kivételek!
Széria hibát minden esetben javítanak. -
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #30043 üzenetére
Amikor lekéred a bin fájlt, el kell fogadnod a HTC garanciára (annak megvonására ) felszólító figyelmeztetését!
Ha lekéred a bint, még ha fel sem használod, ugrik valamilyen szinten a garancia!Nem hülyék ülnek a HTC-nél se, tisztába vannak vele hogy vissza lehet sok készüléknél állítani a gyári állapotot, ezért már a bin lekérésekor megvonják a garanciát!
Azt könnyen el lehet képzelni hogy a nyitás után, az első netre való kapcsolódáskor le is jelenti a készülék a nyitást, de ez tulajdonképpen lényegtelen, hisz a bin-nel már úgyis bukod a garit!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Avicularia #30002 üzenetére
Köszönöm a választ!
Közben jobban utána olvastam én is ennek, és sajnos tényleg KitKat korlátozás
Egyébként nekem most úgy van a telefonban az SD, hogy van ugye a 32GB-s beépített SD /storage/sdcard0 elérési úton, és van a kivehető (Kingston) 64GB-s microSD /storage/ext_sd elérési úton. És én erre nem tudok írni (pl. tTorrentel)
Ahhoz hogy engedélyezni lehessen a rá írást, vannak APP-ok, de azok meg csak root alatt tudják engedélyezni. Root-olni meg nem szeretném (legalábbis egyelőre).
Tehát marad akkor a PC-n való rámásolás... -
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia #30002 üzenetére
Hát ez nem épp így igaz..
Nekem pl a KitKaten a Note2 tökéletesen írt, olvasott SD-ről minden alkalmazással.Az alkalmazások SD-n való tárolása ami meglett jobban szorítva.
Biztonsági előírások miatt. -
kiseper
tag
válasz
Avicularia #29387 üzenetére
ha ilyen van szólhatsz nekem is
-
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #28886 üzenetére
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28381 üzenetére
Azt olvastam, hogy HTC-n és Motorolán nem működik, mert a mi készülékeinkben írásvédett valami system fájl, amit ez az app ír(na) felül.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia #28381 üzenetére
Elméletileg igen.
De nem válaok felelősséget érte. -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Én elég sok tört programot használok.... van olyan víruskereső/ app ami ki tuja szűrni az ilyen keyloggert?
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28363 üzenetére
Engem hidegen hagy ez a fórumos baromság, hogy "warez, nem warez". Amit Playen megveszel, az frissül rendesen, amit leszedsz innen-onnan, az meg nem frissül, illetve az sem biztos, hogy normálisan működik. Pl. ismerősem leszedte a swiftkey-t és valamiért nem tanul... ennyi. Inkább kiadok 1-2 dolcsit egy appra, de az pöpec lesz. Erről biztos mindenkinek más véleménye van.
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Tört programokat én sem nagyon merek használni amúgy sem.
Inkább megveszem Play-en. Most azt az 1-2 dolcsit megéri (legalább lesz hozzá frissítés). Játékokat is akkor veszem meg, ha akciós.
-
Badboys
őstag
válasz
Avicularia #27923 üzenetére
Az enyém ma van egy éves nem volt még kamera cserén és az első kiadású a kamera. Nálam fényes nappal is ilyen teljesen használhatatlan. Azt hiszem 2 hét múlva dobom a szervizbe addig nagy szükségem van rá.
-
Badboys
őstag
válasz
Avicularia #27919 üzenetére
Sajnos az enyém is ilyen lett a Sense 6 óta. Előtte is volt ,de közel sem ennyi tudtam használható képeket csinálni most használhatatlan.
-
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #27919 üzenetére
Innen kezdve volt róla szó!
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #25993 üzenetére
Ha megállt a pirosnál, akkor nem is MadMax-es
Amúgy klassz, milyen volt hangra?
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25475 üzenetére
A Sygic ingyenességéről:
"Ez a verzió 7 napos navigációs tesztvezetést tartalmaz. A 7 nap letelte után is élvezheti az offline-térképekhez való ingyenes és korlátlan hozzáférést, a POI érdekes és hasznos pontokat és az útvonaltervezést, vagy frissítheti az életre szóló navigációt."
"Újdonságok:
►offline térképek most mindenkinek ingyenesen
· Élvezze az offline térképek korlátlan elérését, valamint a villámgyors keresést és útvonaltervezést
· Tartsa az irányt - akár navigációs licenc vásárlása nélkül is"
[link] -
saintex72
aktív tag
válasz
50%-os húsvéti akció van. Most sem ingyenes csak két hétig. Elég régóta így van.
-
spawn21
veterán
válasz
most komolyan?
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25185 üzenetére
Bocsánat, utánanéztem:
"Egy adatfolyam elvi csúcssebessége 20 MHz-en 75 Mbps, ami 40 MHz-en a duplájára, 150 Mbps-ra nő. Jelenleg egy, két, és újabban három adatfolyamos Wi-Fi routrek és adapterek vannak forgalomban, rendre 150, 300 és 450 Mbps-os elvi csúcssebességgel. Mobiltelefonoknál és olcsóbb notebookoknál az első, tehát 150 Mbps adatfolyam jellemző." forrás: [link]Tehát a One-ban csak egy stream van, ezért az "n" szabványban max. 150Mbit/s az elméleti sávszélesség, az is 40Mhz-en. A laptopotban viszon két stream-es MIMO-s wlan kari van, amivel a 300Mbit/s a max...
Az, hogy az 2.4 vagy 5Ghz-en megy, az csak a zavarás/interferencia (más wifik, bluetooth-ok, még a mikrohullámú sütők is) miatt érdekes, sávszélben nem.(A Samsung Galaxy S5-be is már két stream-es MIMO wlan chip került... Ezt nagyon nem reklámozták...)
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25182 üzenetére
Ahhoz képest szuper, mert a N szabvány elméleti maximuma 72Mbit/s, szóval fullon megy az tuti...
Bocsánat, a gyakorlati maximuma és körülbelül...
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25178 üzenetére
Milyen router? Milyen szabványon megy?
-
Levente17
tag
válasz
Avicularia #25111 üzenetére
Én sem...
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
És ha még hozzátesszük, hogy a 72Mbit/s csak elméleti maximum...
De azért az 50-et neked is tudnia kellene, ha nekem tudja...Amúgy az új Samuba két MIMO stream-es "ac" wifit tettek...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
most átváltottam a upc wifijére.
átállítottam 5 ghz-re, de azzal is kb 40mbs-ot tud a one.
(a tp link-es routeren meg nincs is ilyen állítási lehetőség, hogy 2,4/5 ghz) -
MerLinh
senior tag
válasz
jah sajna (bár nem tudom lenne-e hely még 1 antennát belezsufolni), viszont arra lennék kiváncsi, hogy ac-vel mennyit tud
mondjuk engem jobban aggaszt hogy notebookokban is 1x1es vackokat raknak alapból...hiába van 2 antennája....
-
CptAdamica
veterán
válasz
Avicularia #24968 üzenetére
Ó, ez remek, köszönöm.
Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék.
-
Sheepczx
tag
válasz
Avicularia #24770 üzenetére
Itt meg már tavaly nyáron is ugy hirdettek hogy ezt meg azt a telót vedd mert hamarosan lesz 4g.
otthon a 3g is vergődött 2-3-4mbiten, bejött a 4g tempó ugyan az csak a teló 4g-t ir.
persze meg tudsz állni olyan helyeken is ahol 25\25, de sajnos inkább a lassabb a jellemző.
A másik ami gáz hogy a kapcsolati képességek teljes repertoárját váltogatja 10 méteren belül (edge-gprs-3g-hspa-4g) azon meg ne lepödjek meg ha merül a telóm! -
hpnx7400
csendes tag
válasz
Avicularia #23218 üzenetére
Sziasztok,
Van hivatalos app a 2 koppintásos ébresztéshez?
Köszi
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #22259 üzenetére
-
dns86
tag
válasz
Avicularia #21764 üzenetére
Nekem is eltűnt.
Az LG G2 fórumban le van írva a működő megoldás. Kb 2 perc megcsinálni. Javaslom mindenkinek megtekintésre. Apaszkaa a felhasználó, aki egy másik fórumtárs megoldását vitte oda, de tökéletesen működik, én is most csináltam meg. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia #21744 üzenetére
Annál minden jobb, de mégiscsak egy olyan puha/csúszásgátló műanyaggal talán jobb lett volna, mint amilyen a desire hátlapja volt.
De egyszerűen ez nem volt jó, még a one s is minőségibb érzés volt kézbe venni, de a desire/sensation fémes háza után mindenképpen rosszabb volt az x.Hogy aztán a tegrás baromkodásról ne is beszéljünk, egyszerűen egy elrontott telefon volt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia #21740 üzenetére
X műanyag háza nagy minőségbeli romlás volt az előző évekhez képest, szerencsére azóta visszatértek a helyes útra.
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #21525 üzenetére
Na igen, a "megszivatott" németek most meg szerencsések és örülnek...
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #21503 üzenetére
Én azt vettem ki végül, hogy egyelőre annyiban jobb, mint rumrunner, hogy ez 4.3 alatt a kérdéses 1.55, 1.56 hbootokon elméletileg tudja nyitni meg S-OFF-olni is. FeRRaR1-ra leszek kíváncsi, hogy megy-e végül. S-OFF meg gondolom mindig megy ezzel, ha már nyitva a teló.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #21447 üzenetére
Loboda masterrel most értekeztem, és azt mondta, hogy nem megy
-
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia #21206 üzenetére
Valami tényleg van, mert ilyenkor már töltőn szokott lenni, most meg 40% van még benne
-
viktor82
őstag
válasz
Avicularia #20983 üzenetére
Szint úgy a szolgáltató behajtja biróságon keresztül igaz néha 2évet is várnak ,hogy minnél több legyen az összeg nem a telefonnal fognak szórakozni
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #20793 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #19608 üzenetére
A Nokia már nem igazi ellenfél. Nem csodálkoznék ha a hasonló hírek elszaporodnának a jövőben.
Magam is bajban leszek ha a HTC is kivonul az EU piacról, mert magam részéről abban nem hiszek, hogy teljesen lehúzná a rolót. Platformot nem szívesen váltanék.
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #19615 üzenetére
Volt alkalmam megnyomkodni. Nagyon jó, igaz nem adja ezt a feelinget.
Na majd ha rám szakad a bank, veszek mindből egyet.
-
toeki
senior tag
válasz
Avicularia #19331 üzenetére
gyári romokkal kimélő módban tölt, ami bizony nem valami gyors viszont tovább él majd az akksid
-
szekra
addikt
válasz
Avicularia #19331 üzenetére
Nekem is kb. 3 óra volt, ez elozo telefonjaimhoz képest sokkal lassabb.
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia #19320 üzenetére
Barátnőmé
Ő neki csak annyi kell ,hogy a frissebb android legyen semmi más.Nem akarjuk mókolni
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia #19317 üzenetére
Mi az az S-off ha szabad kérdeznem?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Avicularia #19298 üzenetére
Szerintem ez elég jó reklám így is! Amit nem kaphat meg a hülye vásárló, annál inkább akarja. Biztos elgondolkodik majd pár ember hogy, vajon miért akarja ennyire kifúrni a nokia azt a HTC-t, "vajon ennyire rossz lehet a HTC, és a kedves nokia segit a döntésben, véletlenül se kapjon a vevő szart?"
Elég hülyén hangzik.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia #19301 üzenetére
hát más telefon nem lett az év telefomja, lumia 1020 ide vagy oda =)
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Avicularia #19298 üzenetére
Jó kis szabadalmi troll lett a Nokiából is...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #19252 üzenetére
valami remlett, hogy volt itt szo errol...
akkor ez nem egyszeru hiba.
koszi az infot! -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #19133 üzenetére
Legjobb, az árát totálisan megéri, egyik leggyakrabban használt programom. + Fájl megosztás miatt még USB-t se kell áallandóan töltőből kihuzogatnom. Egyetlen problémám vele, hogy ha egyedi színt állítok be akkor sokáig tart amig elindul, de ez csak kisebb "probléma" ami érthető is.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Avicularia #19108 üzenetére
Igen ismerem, de elég lett volna ha működik a gyári. Késő bánat.
-
Laca1212
őstag
válasz
Avicularia #19053 üzenetére
"mert ez egy zászlóshajó és abban alapfeltétel a pillanatnyilag elérhető legfejlettebb hardver."
Ebben az esetben nem fontos a full hardver? 600 vs 800 esetében húúú de fontos fontos? Ott észreveszed a különbséget? Ha nem lenne 2K kijelző, akkor nem húznák le a tesztekben?
Mintha kis ellentmondást éreznék... -
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #19053 üzenetére
Ebből sem sok, de áh, nagyon szép, és tuti lenne
Légyszi, csak a kamera -
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #19048 üzenetére
Igen ezekben egyet értünk, de mindezektől független aki kifog egy hibátlan példányt a kamera és kis aksi miatt is boldog lehet vele..
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #19045 üzenetére
Én csak a tényeket írtam le és egyébként nem dajkálom.
Viszont ez egy szép telefon, már már művészi alkotás
Én ilyen vagyok.
Van egy 21 éves BMW-m és azt sem csak A-ból B-be való haladásra használom hanem az életérzés miatt -
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #19045 üzenetére
És most attól jobb, h a 800 van benne, bármi előnyét lehet érezni? Adom a választ, nem lehet látni semmi előnyét. Hardveresen sebessegben teljesen rendben lenne az utód a 600- al is. Más dolgok vannak amin fejleszteni kellene. Például a kamera, a szerviz háttere,...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #19041 üzenetére
A One is kullogott ?
Mégis besöpört vagy 12 díjat az idén ...
Imádom az ilyen tech-huszárokat ... sokan mondták már hogy nem műszaki jellemzőt veszünk hanem egy életérzéstés az ebben a telefonban megvan, nap mint nap érzem ...
-
SimonYana
addikt
válasz
Avicularia #18834 üzenetére
Az más világ volt! Volt olyan is hogy KMK.
Büntették és nem jutalmazták a munkát kerülőket! -
djapor96
senior tag
válasz
Avicularia #18594 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Ukrajnában mennyibe fáj 1kg kenyér... meg mondjuk nálatok...
-
g0n21
senior tag
válasz
Avicularia #18272 üzenetére
A stereo esetében nem kell egyformán szóljon mindkét hangszóró, aláírom.
De csak a 4 csatornás stereoknál van az, hogy a ch1, ch2 a MIX és a ch3, ch4 a Music&Effects.
Az viszont más kaliber, asszem' a HTC pont a két nagyjából egyforma hangszóróval reklámozta ezt a gépet...
Viszont nálam elég nagy volt a különbség.
A htc support azt mondta, hogy küldjem, küldtem.
Nemzetközibb fórumokon gyakorlatilag mindenkinek másképp szól.
Kéne valami korrektebb álláspont-nyilvánítás a HTCtől.Ha valaki még kipróbálja, írja le a tapasztalatait legyen szíves a service menüben levő, videón látható audio teszttel kapcsolatban!!!
Köszönöm.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #18235 üzenetére
Jaja, én is úgy játszottam a Black Ops 2t, de kontrollerrel kaki!
Egér meg billentyűzet kell az fps-ekhez.De autós játékokhoz már jobb a kontroller.
Egyel lejjebb:
Nem mondtam, hogy nem játszhatsz kontrollerrel a telefonon.
Csak furcsáltam.. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #18231 üzenetére
De én ezt nem nagyon értem, ha van otthon PS3-ad.
Esetleg hozzá még tv is, akkor miért a telefonon akarsz játszani? -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #18231 üzenetére
Néztem youtube-on, mintha root nélkül csak kábellal lehetne használni a ps3 kontrollert. Kipróbáltam, otg kábellal a sima logitech pc-s gamepadom is megy vele minden további nélkül.
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #18229 üzenetére
Szerintem igen, vannak erre appok a Store -ban .sajna most nincs nálam droid, hogy tudjak linkelni.
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Én 10x15-ös fényképeket szoktam nyomtatni, ahhoz nekem megfelelnek a fotók amiket csinál...
Gyenge fényviszonyoknál meg nem használom megörökítendő fotókhoz... Arra van egy 14Mpx-es Fujifilm bridge gépem. -
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #18170 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni kuka a kamerája én se szeretem az S3 után visszalépés számomra azzal sokkal jobb képeket lőttem auto módba mint ezzel.
-
deph
tag
válasz
Avicularia #18107 üzenetére
Próbáld meg a legújabb drivert azzal menni fog.
HTC Driver 4.8 -
csacsi67
addikt
válasz
Avicularia #18094 üzenetére
Eredeti rom van rajta?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #17714 üzenetére
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Király!
Akkor alaplapot kellene benne cseréltetni.
Na azt kihagyom
Ez ilyen marad ... -
zola-
őstag
válasz
Mondjuk egyre jobb. Ha korommel nyomom akkor kattan hatarozottan.ujjal picit gyengebben
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Én is ragasztósan kaptam vissza a készüléket, csak nekem a hangszórónál volt olyan. Nekem most futja a második körét a szervizben, mert elsőre semmit nem javítottak rajta.
-
toeki
senior tag
válasz
Avicularia #16490 üzenetére
német cid, most ők azok akik nem sietnek a frissitéssel
-
Lajki
tag
válasz
Avicularia #16473 üzenetére
Éééés megvan ! !
Hát nagyon komoly !
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #16473 üzenetére
Én ezért nem szervizeltetem.
De ha a kamerája, - ahogy be lett harangozva - jó lenne, akkor ez lenne
A tökéletes telefon.
Én régóta fotózom, tehát van normális cuccom, csak ez a sok kamera hiba zavaró és bosszantó ... -
Levente17
tag
válasz
Avicularia #16417 üzenetére
Most, hogy azt is megnéztem jobban az olyan "Lakers"-ös beütésű..
-
djapor96
senior tag
válasz
Avicularia #16267 üzenetére
1,54-es bootlodernél akkor az a gond, hogy az s-OFF-hoz kell a htcdev... azaz regisztrálják, hogy zárni akarom az "S"-t és ezzel feltételezik, hogy nyitni akarom a bootloadert és akkor máris bukom a garit....sa
csacsi67: kezdem kapisgálni a dolgot
-
Bdanyy
addikt
válasz
Avicularia #16173 üzenetére
köszönöm
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #16090 üzenetére
De ez a minire van, nem ebből rendeltem, csak gyorsan rákeresve ezt találtam meg
Van One-ra is, és sok más telefonra -
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #15918 üzenetére
Hát ez kapott rendesen
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15904 üzenetére
Majd leképelem az én munkalapomat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Mondjuk nekem elrontották a bekapcs gombot, mélyebbre került, így nem mindig tudom elsőre benyomni.
Majd rakok fel képet. -
MerLinh
senior tag
válasz
hát nekem csak romot frissítettek =) 2 hetet vártam örülök neki....legközelebb nem fog bekapcsolni mikor beadom máshogy nem nyulnak hozzá....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15898 üzenetére
Csak ennyi hogy utbytt?
Semmi tételes lista? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Nekem az első cserével szintén volt alaplap csere.
A fóliázás nem jelent semmit,nekem is levolt fóliázva.
De amit cserélnek az tételesen fel van tüntetve a munkalapon.
Ha az akksi nincs,akkor azt nem is cserélték.
Kamera milyen lett?Kirkri : honnan az infó?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
szegény htc, ezért megy csődbe.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szerelés nyoma látszik? Illesztések hogy sikerültek?
-
kirkri
addikt
válasz
Beépített akkumulátoros HTC modelleknél minden szétszedésnél akkumulátort cserélnek biztonsági okokból, így a tiédben is biztosan cseréltek.
-
blt.62
őstag
válasz
Avicularia #15876 üzenetére
A HOX-om átlagos használattal bő egy napot bír.
-
deph
tag
válasz
Avicularia #15828 üzenetére
Nem rossz, ez ugyanolyannak tűnik, de 15-60 nap a szállítás?
#15829: Volt már ilyen tapasztalatod? Mert ha igen, akkor nemgyerebe.
-
adodaniel
őstag
válasz
Avicularia #15828 üzenetére
Fémes tokkal csak gyengítitek az antennát szvsz.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #15823 üzenetére
Gondolom a HTC managementjében nem hülye gyerekek ülnek és jól átgondolták a döntésüket, pro és kontra ...
-
sisley76
tag
válasz
Avicularia #15612 üzenetére
Értelek!
Már azt hittem az itteni balkáni ügyintézések egyediek. De ezek szerint vmiben ott már előrébb járnak. Na reménykedjünk, h vmikor itt is javulnak a garanciális folyamatok
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15607 üzenetére
bra knulla
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #15607 üzenetére
Picsapornó ? Az jó féle
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15578 üzenetére
Ja értem, azért köszönöm.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15575 üzenetére
Üdv!
Hol nézted ezeket? Én is most a héten adtam le szervizbe a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged