- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
beloadjoker #36177 üzenetére
Nem tudod házilag megcsinálni, visszaküldeném addig amíg jó nem lesz
-
migabi24
nagyúr
Jól emlékszem, hogy a one tud kikapcsolva ébreszteni? lehet keverem másik telóval
-
migabi24
nagyúr
válasz
princesama2 #32899 üzenetére
Ha nincs gari szerinted hol javítják meg? Ha beviszed egy gsm boltba, lehet szét se tudják szedni, vagy ha igen annak nyoma lesz
-
migabi24
nagyúr
válasz
djembito #24852 üzenetére
Nagyon kényes a kijelzője, hiaba a gg, én soha nem hsználok fóliát mert utálom, cserébe úgy vigyázok a telefonokra mint a hímestojásra, a one 1 napig volt fólia nélkül, és már lett rajta hajszál karc, az előtte használt samsungokon fél év alatt se lett karcos, csak viszonyítás képpen írtam, nem akarok vitát belőlle, de sajnos ezek tények
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24500 üzenetére
Köszi
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24498 üzenetére
Rákerestem playen csak 250 találatot kaptam
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ununqatrium #24450 üzenetére
Lehet repedés
-
migabi24
nagyúr
Kamera az megint kapufa [link]
-
migabi24
nagyúr
válasz
spawn21 #24293 üzenetére
Nekem ugyan nem szar, mert nincs se oneom se G2-őm, de látom kollegám G2-én, hogy szinte termeli az energiát, volt hogy 98%-on már 1óra kijelzőhasználat megvolt neki, aszidtem elájulok mikor megláttam, szóval hihetetlen, hogy az új one ennyivel túlszárnyalja, de majd kiderül
-
migabi24
nagyúr
Jól fogalmaztál eddig, nekem se az első alkalommal halt meg, számtalanszor merítettem csutkára, egyszer megunja majd
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ununqatrium #22791 üzenetére
Az enyém 4.1.2-vel került hozzám, 3 frissítést kapott, és nem változott a lilulás, volt aki gariztatta és kamera, alaplap csere után jó lett
-
migabi24
nagyúr
Fullra lemerült a one úgy adtam vissza, most nem kapcsol be, mit lehet tenni ilyenkor, jó nagy szívás
-
migabi24
nagyúr
Na tegnap megoldódott a tiltott one sztorim, korrekt volt az eladó, kaptam cserébe egy fóliás 64Gb-os Asus PadFone 2-est, úgyhogy sajnálom a one-t, de legalább nem buktam bele
-
migabi24
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
Ma reggelre eltüntek a névnapok a naptárból, belenéztem a google beálításaimba ott se látom mint lehetőség, csak az ünnepnapok vannak meg, megnéznétek nekem mi a helyzet nálatok
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21434 üzenetére
Azért a hangszoró mélytelenítése, flash és könyvjelző szinkron elvesztése nem ad okot az örömre
-
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia #21206 üzenetére
Valami tényleg van, mert ilyenkor már töltőn szokott lenni, most meg 40% van még benne
-
migabi24
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21076 üzenetére
Csak az a baj, ha note romlik azt megjavítja akárki, ha a one romlik senki nem fogja
-
migabi24
nagyúr
válasz
s3nsitivity #21073 üzenetére
Én nem cserélném el, nagyon jó teló a note2
-
migabi24
nagyúr
Kamera nem javult meg az már biztos
-
migabi24
nagyúr
Nem tudjátok véletlen, hogy ha tré tiltotta a telómat, mi a helyzet a többi szolgáltatóval? Tényleg van közös feketelista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest