- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
BenceShearer #12889 üzenetére
Elképesztő, hogy milyen mennyiségű felirat van a képen!!!
Szintem már ki se látszik mögüle a műsor. :-/ -
Xaels
félisten
válasz
BenceShearer #6125 üzenetére
Van több érdekesség is a listán. Mondjuk az, hogy ICS nincs DHD-ra még nem zárja ki egy 4.3 érkezését. Nem egy eset volt más gyártónál, hogy kimaradt 1-2 verzió és amikor senki sem várta jött a "friss". One X-nél ami fura az a kódnév: Evita a Qualcomm SOC-os verziók kódneve volt(ATT One X és One XL). Ettől függetlenül a One XL külön is fel van tüntetve. A One S-re azt írják nem a VX-re meg, hogy igen pedig a kettő elég közeli rokon.
MÁS:
Még két kép a One-al: felfelé nézős , szem
PowerAMP: nagyon jól be lehet állítani. Gyakorlatilag minden funkciót tud amit a gyári lejátszó és azon felül rengeteg egyebet is, például szépen beépül a Lock Screen-re is. A hangja sokkal jobb. Sajnos a headset gombját hiába állítom be benne, dupla kattintásra nem csak számot léptet de a telefon hívást is indít.
Pff az új gmail szerintetek is gáz?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
BenceShearer #367 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de a 2. videóból is látszik, hogy a "kevésbé érzékeny" műanyag s3 is ugyanúgy sérül. A peremet azon sem 2 perc alatt cserélik majd... Pláne nem a híresen csodálatos gari futár, mivel nem igazán garanciális probléma, hogy kétbalkezes vagy.
-
Blyan
félisten
válasz
BenceShearer #41 üzenetére
Már a 2 is jó volt, szóval ez nem várható volt.
-
lcee79
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Ja erre gondoltam, amikor írtam, csak nem emlékeztem melyik oldal volt pontosan és már nem volt kedvem megkeresni
Bár még csak fejlesztgessenek, van még ráció ebben
-
FragMaster
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Nem a legfrissebb szoftverrel készült az itteni teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest