- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Olvastam forumokat ott is a tolto csatit irjak mint hibaforras. De nem adom le javitattni erre nem koltok mar egy forintot sem, plusz a kijelzo besargulasa... Csak az bosszant hogy most nem tudok teledont venni, egyebkent nem erdekelne. Reg le akartam mar cserelni csak valahogy mindig volt. Nagyon megutaltam ezt a telefont meg ugy a htc-t is.
-
ferob
őstag
Nincs külön eset, ezt senki nem fogja tudni utólag bebizonyítani, hogy mi okozta az adott hibát, így a lekéréskor egyértelművé teszi a rendszer, hogy ez a garancia elvesztését okozza.
Többen jöttek már azzal, hogy bezzeg XDA-n ezt vagy azt mondják, csak ők az Egyesült Államokban vannak, mi meg itt, ahol a nyitás a garancia megvonását eredményezi.
Előfordul ugyan ritkán egyéni elbírálással történő javítás, de erre kár alapozni, mert ott konkrét speciális helyzetről van szó. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat -
salieven
aktív tag
Nekem a 3. garanciáztatásnál a hangszóróval én diktáltam a hölgynek mi legyen ráírva hogy hátha csinálnak végre vele valamit. Erre beleírta hogy az ügyfél dühös
Meglátta most is a hölgy a garanciapapírt kiakadt a szeme nem tehetek róla hogy ha egyszer szar akkor hordom vissza amíg lehet de már tényleg idegesítő
-
pjen
félisten
Szia 45-75Hz közötti ingadozás semmiképpen nem lehet,gondolj bele egy csomó dolog működése a hálózati 50Hz hez van szinkronizálva.Pl.egy percenként 2880 at forgó villany motor 75 Hz n olyan 4300 at forogna(természetesen a pontos szlipet nem tudom),De az asztali digitális órák töbsége is az 50 Hz vel van szinkronizálva.STB.
Skilly:az nem mindíg baj ha nem tölt túl gyorsan,a nagyon gyorsan töltődő aksik nem szoktak hosszú életűek lenni.
-
Skilly
aktív tag
Szia! Koszi a valaszt.
Most toltom egy iphone toltovel, tudom, az nem HTC de most az nincs keznel, olyan csak holnap lesz.
Viszont most is azt vettem eszre, hogy inkabb kapcsoljam ki a telot toltesnel, mert igy egybol beindult a toltes (amugy nem csinalt megint semmit...). Szoval en inkabb szoftveres problemara gondolok, de meg az is lehet, hogy az akkum rosszalkodik (Ha letezik ilyen...) -
alibaba78
őstag
Igen, pont erre gondoltam, hogy a nagyobb aramerosseg nincs-e kihatassal az akkura, nem fogja-e hazavagni?! De akkor ezek szerint nem akkora nagy a kulonbseg, hogy ez rovidtavon befolyasolja az elettartamot. Koszonom!
Koris: Csak arra gondoltam, minek vegyek autos toltot, ha a tomtom-hoz kapott szivargyujtoval is tudnam tolteni, azt pedig nem neveznem gagyinak. Csak zenehallgatasra hasznalnam, szoval attol nem felek, hogy toltene-e kozben.
-
Leafnshit
tag
A zenelejátszó nekem is nagyon gyanús volt, mivel audioout_4 ami állandóan ébren tartotta, úgyhogy le is töröltem poweramp-ot, és most gyárival hallgatom utazás közben, és úgy látom ez valamennyire megoldotta a dolgot. Még tesztelgetem, mert azért növöget, de talán nem annyira. Mondjuk nem értem, hogy playen a a legtöbbet letöltött zenelejátszó amit én is szerettem egyébként miért tartotta ennyit awake.
szerk: utólag összeadtam, és az ébren tartott idő kb. megfelelt annak az időnek amit utazás közben zenét hallgattam, úgyhogy valószínűleg az volt. másnak is csinál ilyet a poweramp, van én rontok el valamit?
-
zack
nagyúr
Szerintem csak szoftveres lesz a gond. Kipróbáltam szobában a makrót. Van még pár megvett első osztályú progi, de egyikkel se volt jó. Lehet ez az Ultra Pixel és a felbontása nem tetszik a progiknak. Majd kitapasztalom.
(#8576) HUTCHDB
Fasza. Akkor majd marad a legfrissebb ROM verzió, ha holnap a gyári app se lesz jó.
-
dani3l
őstag
-
keIdor
titán
Durva ez a sok pixelhibás készülék. Hogy kicsit még rákontrázzak, az én osztrák készülékemen is van egy, de érdekes, hogy csak fekete háttérnél hibás a pixel, mintha nem tudna kikapcsolni. Kéken világit. Minden más színnél hibátlan, csak fekete háttérnél világit mindig kéken, amúgy észrevehetetlen. Egyelőre nem vittem vissza, mert emiatt nem igazán zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Fujifilm X
- Gran Turismo
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged