- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ti MX Playert milyen beállítások mellett használjátok, hogy rendereltek, hogy 720p és 1080p videok ne akadjanak/laggoljanak?
-
NandorHUN
addikt
Kicsit off, de hátha:
PowerAMP-nél nem tudjátok esetleg hogy lehet kikapcsolni azt, hogy ha listáról rákattintok egy lejátszás alatt lévő számra akkor azt újrakezdi? Tehát anno az lenne a jó, mint iphone-nál, ha azt játsza, rámegyek és nem akad meg , nem kezdi újra stb.. -
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #28787 üzenetére
Nekem volt hasonló. Én se értettem, de csak 1x vt azota semmi probléma nincs.
-
NandorHUN
addikt
válasz
s3nsitivity #28674 üzenetére
Oktoberben adtam be szervizbe, azóta mivel nem tudom gari nélkül nyitni nem vagyok otthona témában
(#28673) Kiskopika:
Smart Remote erre nem jó? -
NandorHUN
addikt
Nem egészen értem, ezt a rendes HTC szervíz csinálta ?
Szerintem cserélni fogják a telefont, de borítást mindenképpen. Én anno mikor még nem volt tokom elég sok sérülést okoztam telefonomnak, de mikor legutobb beadtam a szervízbe kicserélték az egész fém burkolatot, örültem is neki, nem gondoltam volna, hogy ilyen rendesek. -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Én elég sok tört programot használok.... van olyan víruskereső/ app ami ki tuja szűrni az ilyen keyloggert?
-
NandorHUN
addikt
válasz
csiktor604 #28356 üzenetére
Csak m8.
Romokon lehet működik m7-en is. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #28260 üzenetére
Prime-ot max akkor ha a kamerát a felárért jelentősen javítják. Amugy M8 üzemidőben nem a legjobb ha még kap mellé egy S805-t meg QHD kijelzőt (tudja a fenének minek kell - egyik app se tudja még a 1080p se kihasználni), akkor még gyorsabban fog merülni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Új témák tényleg jók és én is megszoktam már, még akkorról mikor nem volt ilyen lassú, de elég zavaró, megnyitáskor kb. kicsivel több mint 1s míg felnyílik, illetve míg lecsukódik. Új témáknál meg nem látom, hogy melyik betű mögött van a kérdőjel, felkiáltó, számok stb... :/
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek most hogy kijött a Sense 6 régi nem frissített készülékekre mekkora az esélye, hogy kijön egy nem garivesztős S-OFF?
-
NandorHUN
addikt
S-off 1.56-hoz még mindig nincs ugye? Új frissités átírta a Hboot-ot?
-
NandorHUN
addikt
válasz
beloadjoker #26614 üzenetére
Kapcsold ki a "zseb mód"-ot , egyébként ennek elvileg pont forditva kéne működnie...
-
NandorHUN
addikt
Mostanában mennyi idő egy szervíz?
-
NandorHUN
addikt
Szerintem Romban benne lesz a tap to wake is.
-
NandorHUN
addikt
Arra van valamilyen megoldás, hogy a gyári naptárat hogy tudnám kikapcsolni?
DigiCal-t használom és valahányszor beállítom a riasztást mindig jelez a sima, gyári naptár is... ez hogy tudnám kikapcsolni? -
NandorHUN
addikt
válasz
Reddevil84 #26289 üzenetére
Én is össze vissza, de am ha akarsz egy ingyen aksicserét amit azért érdemes lesz még gari lejárta előtt, akkor vidd be a szervízbe, hogy "néha lekapcsol magától" - és HTC kicseréli az aksit.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Szerintem speciel M7-et is meg lehetett volna csinálni ilyen jó audióval beats nélkül is, csak ugye akkor nem lett volna ott a "márka", még lehet olcsóbb is lett volna. Meg lehet nézni az M8-at, Beats nem csinált benne semmit mégis jobban szól mint a One.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #26256 üzenetére
Nekem sincs bajom a Beats-el, tetszik a design juk is, de az 100%, hogy nem vennék Beats fej/fülhallgatót. Hihetetlenül túl van árazva és annyi pénzből lehet sokkal jobbat, minőségibb márkás cuccot venni olcsóbban. Az ilyen termékek vásárlóit tényleg nem értem meg. / De ha nem lenne ennyi hülye ember Apple se fogyna ilyen jól. Idén ősszel is már várom a lesátrazó Apple fanokat akik nem tudna várni 2 hetet. Nekem is van ismerősöm, aki még Németországba is kiment, hogy 4 nappal hamarabb kapja meg az új iPhone-ját. -.-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Reddevil84 #26182 üzenetére
Én Solid explorer-t használom, ha be van állítva akkor elég a File megosztásra kattintanoma menüből , sajátgében meg be van állítva neki az IP alapján egy Hálózati hely
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #26171 üzenetére
Már nem egy filmben látom hogy fejjel lefelé fogják a telefont, de most komolyan szerintem direkt csinálják, hogy "na vajon majd ki veszi észre " .
-
NandorHUN
addikt
válasz
silver-pda #26157 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert azt hittem direkt emelte ki, hogy Vodánál tuti nincs klón... ,de szolgáltatós szinte biztos hogy eredeti, de ha mégsem szerintem be is perelheted őket annyival , hogy 20 évre ne legyen gondod azzal, ha új telót kell venni
-
NandorHUN
addikt
válasz
silver-pda #26148 üzenetére
Én is
De szerintem, ha a kövi frissítést nem teszed fel akkor utána jón majd megoldás nekünk is, legutóbb is ez volt.@ Loboda
Azt hittem már Vodát direkt emeli ki -
NandorHUN
addikt
válasz
CptAdamica #26146 üzenetére
T-nél volt aki klónt kapott?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nameste #26116 üzenetére
Én most megnéztem kóddal, ha le is zárom, vagy lezár a billentyű, mert megnyomom a tetejét, akkor ha ujramegnyomom, ugyanugy visszadob a hiváshoz, ahol le tudom tenni, azzal a különbséggel, hogy hivás bontása/kihangositása stb. után be kell irnom ...
Szóval igy első hallásra azt mondanám, hogy annyira nem normális... -
NandorHUN
addikt
válasz
balage25 #26107 üzenetére
Ha jól tudom ha zárva van, akkor ha bemész a recoverybe, akkor csak a gyári recoverybe fog beengedi a készülék.
[link]
Valami ilyesmit kell, hogy lássál, ehelyett:
[link]De ha előző tulaj még nem a "régi S-Off-os verzióval nyitotta akkor lehet már csak IMEI alapján is tudják hogy nyitva volt a telo.
UI: Szerintetek Sense 6 M7-es hivatalos megjelenése után várható nem frissített készülékekre "rendes" (nem garivesztős) S-Off?
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #26086 üzenetére
Akkor ehhez nem kell root ugye?
Amugy nekem már működött csak nem a screen mirroring, ugy oldottam meg, hogy a TV-ben a Wi-fi direkt alatt az AP-t bekapcsoltam és a TV-hez, mint Wi-Fi-s eszközhöz csatlakoztam (mintha router lett volna), de csak a képek vetítése ment a "Média app-ból) máshoz nem. Illetve a TV-n a Source-ban nem volt ott a telefon.
Meg am, mint mondtam a TV-m totál azt csinálja, mint ami a videon van, de mokr rákattintok a telefonomra, amit megtalált, akkor nem csatlakozás jön, hanem egy kérdés hogy akkor most vagy PIN-t választom, vagy ezt a PMB (? - lehet rosszul irom) -ot.
De most látom tényleg van Wi-Fi direkt a telon Wifi beállitásokban, vidin nem igy csinálták, de ha működik akkor nincs problem... majd megpróbálom ha hazaértem, köszi -
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #26076 üzenetére
Én ezt néztem: [link]
Ugyanugy bejött az Android_x_y csak mikor rákattintottam akkor nem beléptet" vagy értesítés küld mint a vidin, hanem feldob egy lehetőséget, hogy PIN kód vagy PSD
És hiába megyek bármelyikre nem történik semmi, Pin nél azt irja irjam be a teloba a PIN-t (kiirja a TV a kódot), de telóban nem értem hova kéne írnom... -
NandorHUN
addikt
Samsung Smart TV-s Screem mirroring-hoz root kellene? //Néztem videot is, de csak a képek vetítése működik ://
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
GPlayert nem tudjátok hogy tudnám beállítani, hogy YouTube videokat is le tudjon játszani (böngészés közben), videót találtam róla, működik is a " multi window " filmnézés saját file-oknál, de YouTube-nál hibát ír ki. -
NandorHUN
addikt
válasz
Reddevil84 #25997 üzenetére
Nekem T-nél ingyen kicserélték, kaptam totál uj szimet (igaz, előfizetéses vagyok) , de ha pénz kérnének érte, akkor lehet megéri inkább kivágatni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #25978 üzenetére
Nekem is lassult a telo, de nem gondoltam volna hogy viber miatt, hanem hogy sok az app (több mint 100 azt írja) meg van még a telon vagy 2000 zeneszám, néhány vidi, képek....
Majd vizsgaidőszakba beadom szervizbe, legalább tudok majd tanulni, ha addigra se jön jó s-off, nem érdekelakkor majd megbuherálom hogy, kicsit felhuzom procit és jobb lesz mint ujkorában(így is van olyan app amit nem tok törölni, csak factory resettel azt meg nem akarok...)
-
NandorHUN
addikt
válasz
CptAdamica #25945 üzenetére
Biztos van rá valami megoldás, mert nem létezik, hogy még direkt ilyen választ is küld rá automatikusan , hogy
"A parancs végrehajtva, a tolvaj amint megérinti a telefont jön a fénykép a megadott emailre" - ami ha a kódból nem esne le, aki tud olvasni annak tuti le fog esni.
Am Handcent-et használok, lehet az zavar be, de csak emiatt nem akarom a gyárit használni... -
NandorHUN
addikt
Most nézem egyébként, hogyha Cerbverussal küldöm az ellopott telefonra az SMS-t, ami akkor lenne jó, ha pl. tolvaj nincs wifin és kikapcsolta a roamintgot, akkor megkapja az sms-t ráadásul telefon még küld is vissza egy olyat, hogy " Ha a tolvaj megérinti akkor készít egy képet".... szal nagyon faxa....ezzel lehet valamit csinálni? Bármint hogy ne jelenjen már meg ez az üzenet a lopott telefonon?
Másik meg az hogy fotókat is az én email címemre küldi, szal amint készít egyet rögtön jön telora az értesítés, hogy jött egy Cerberus email... -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha rootolt a telefon akkor Cerberus is jó, mivel nem veszik észre hogy fentvan és nem is tudják törölni, tehát ha a tolvaj végig kikapcsolva tartja és a bolt is , akkor előbb utóbb ha a telefon olyanhoz kerül aki használja is, akkor megtudod a címét, arcképét, kiket hív vagy kikkel sms-ezik , mi a telefonszáma és kb. mindent , mindezt ugy hogy észre sem veszi...
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
koxkids #25870 üzenetére
Nagyon faxa, kipróbáltam
Akartam kérdezni, hogy itt látom nincs ilyen "ha elrontja a kodot beenged, de készit fotót" mód, de most látom vannak itt trükkök, legjobban a levideózás tetszett, hogy forgassa körbe a telefont kalibráláshoz... xDDAm ha pl. tolvaj formázza a telefont akkor mit lehet csinálni? Bármint én pl. azt tenném rögtön, hogy letörlök róla mindent.... Szerencsére HTC aksiját nem lehet kivenni, de akkor is problémás.... Másik meg ha kiveszi a sim kártyát, ugye akkor is sajna nem tud adatokat küldeni.... erre főleg az első kérdésre mi a megoldás?
Köszi
-
NandorHUN
addikt
válasz
CptAdamica #25871 üzenetére
Ha jól tudom pl. van olyan progi ami lefotózza az elkövetőt, ha pl. rossz kódot ir be és még be is engedi, mintha eltalálta volna
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó lopásgátlót vagy "anti thief" appot a telefonra, lehetőleg olyat amit max 1x kell kifizetni nem havi 5-10 dollárokat!
Köszi -
NandorHUN
addikt
Lenne egy kis problémám:
van egy app amit Lucky Patcherrel szerkeztettem át, hogy ne legyenek reklámok benne, de sajna nem telepítette fel jól és már a rendes google play verziót se tudom feltenni, mert azt írja " "-24"' es ismeretlen hiba "
Meg tudnátok mondani vajon hova telepitette, szeretném törölni, de nem tudom hol keressem a sérült telepitett appot (LG G2 képernyőzár).
Köszi -
NandorHUN
addikt
válasz
Ununqatrium #25486 üzenetére
Miért lenne átlátszó, a fekete sávnál nincsenek pixelek... szvsz ugyanolyan marad...
-
NandorHUN
addikt
Egyébként annyira nem bíznék ezekben az adatokban, lehet hogy ez van leírva de lehet ez valójában kevesebb.... Ha láttál volna már One-t előtte akkor rögtön feltünt volna hogy 720p a képernyő nem 1080p. De ha kötöttél adásvételit (használt telónál mindig kell) akkor feljelentheted, polgári pert indithatsz. Én is igy vettem sajátomat, feltüntetve személyiszámokat, jogsi, lakcim, lakcimkártya azonositó stb... nem is basztak át, ha mégis ott a zsebemben a bizonyíték.
Mivel 70e ba..tak át ezért még lehet rendőrség is tenne valamit... főleg hogy ezek az emberek nem 1 vásárlóval csinálják meg ugyanezt. -
NandorHUN
addikt
M7 bent sincs a topban? Pedig én azt hittem Galaxy Note 3 nál jobb, de ezekszerint az tényleg egy jól összerakott kis gép, gondolkodom hogy lecseréljem aztán majd 2016 környékén ujraberuházok valami flagshipbe....
Am most nézem hogy M8nek hátul lehet hogy 4MPe van, de kamerázásban megint ráver a többire mert 1080p-t 60ban tudja többi meg csak 30fps-el(720p az meg megint más kérdés)
-
NandorHUN
addikt
Zoe nagyon faxa, egyetlen bajom vele hogy képeket 1080p ben csinálja :/ Én majd a M9-re leszek kiváncsi...
Amugy szerintem néhány év mulva éri meg majd sokat telora áldozni mivel pl. képek minősége 4k video stb... már fölöslegessé fogja tenni az uj telefont, mivel 1080 nál nagyobb felbontás telonál sztem feles, nagyobb képek videok meg már több helyet foglalnak mint kéne szal mindenki megelégszik a kb. 15Mp-es minőséggel, persze van hova fejlődni még de szerintem nem sokáig... aztán lesz pár év pangás amíg elő nem jönnek valami forradalmi ötlettel mint annó az érintőképernyő volt. -
NandorHUN
addikt
Kérnék egy kis segítséget: facebook naptár/események szinkronizálást hogy lehet megoldani? Nálam a szinkronizálásnál (Facebook - naptár ) hibát ir ki, de csak ez az egy többi, emberek, szülinapok stb... rendben van.
-
NandorHUN
addikt
Jópofa ez az M8 és papiron minden jól néz ki, de sajnos konkurensekhez képest gyengébb megint pl. kamera is... kár érte mindenesetre maradok annyiban hogy megvárom a köv. tavaszt. Aztán majd max az M9-et ha lesz még HTC. (Pedig pl. 2x 8MP hátkamerával akár még a versenytársakat is lefőzhette volna, de tesztek alapján ez a 2x 4 MP sem az igazi... fenének kell kisérleteznie állandóan a HTC-nek., maradnának a bevált módszereknél...
-
NandorHUN
addikt
válasz
porkiy #23369 üzenetére
Vannak olyan alakalmazások amiket nagyon nehéz leszedni, elvileg kért valami engedélyt hogy működhessen telepítésnél, nézd meg a Hozzáférhetőségben és kapcsold ki, ha ott nincs akkor valahol máshol kell hogy legyen ahol ki tudod kapcsolni mint rendszer alaklmazás utána mehet a delete.
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #23315 üzenetére
Ez tetszik, de sajna nem ilyen lesz, szerintem az M7 jobban néz ki mint a M8.... helykihasználása, és perem is semmivel nem lett jobb, kamera meg 5 MP wtf HTC? One is tökéletes lenne, csak az a fránya 4MP képeknél eléggé visszaüt, én is már vitetném szervizbe megint lilulás miatt, csak egyenlőre nem tudom nélkülözni hetekre
-
NandorHUN
addikt
Srácok, 4.4 nem garanciavesztős nyitásról még mindig semmi hír?
-
NandorHUN
addikt
válasz
kdennis #23048 üzenetére
Telo poziciót évekig el kell tárolnia a szolgáltatónak, bírósági végzéssel ki is szolgáltathatja pl. hatóságok felé. Telefonbeszélgetéseket ha jól tudom nem veszik fel, hallgatják le... bár fene tudja. Pl. Obama BlackBerry - ét is sokáig lehallgatták, igaz az nem Mo. és nem HTC
-
NandorHUN
addikt
Azt jol tudom hogy marad a 4 MP? Na ennyit erről a telefonról... -.- Ha idén cserélek az is biztos hogy az nem az M8 lesz
-
NandorHUN
addikt
válasz
hurrikan #22694 üzenetére
S4-et igazábol ki lehetne venni erről a listárol, mert nem a ténylegesen használatos teljesíménnyel hozta ezt vagy a +200-al, hanem érzékeli ha bench-t futtatnak a készüléken és akkor nem kevéssel +-ba is rákapcsol, nem véletlen hogy alapból laggol, bench-ben meg lefőz átlaghasználatban gyorsabb telefonokat.
-
NandorHUN
addikt
Van valami hír 4.4 garancia vesztés nélküli nyitásáról 4.3 hoz hasonlóan?
Illetve tudtok esetleg Delayed Lock -hoz hasonló app-ot, amihez nem kell root?
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Szerintem is valamivel gyengébb mint volt, de ROM-mal lehet javitani, illetve vannak egyéb telepithető hangszoró modok is
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek 4.4.2 re 4.3 hoz hasonló megoldás mikorra lesz kész, vagy mi az akadálya?
-
NandorHUN
addikt
Nálatok is előfordul hogy telefononon nem hall olyan jól titeket a másik fél? Pl. nálam 30-40 cm ről kb. semmit nem hall a másik ember (persze ez nem tudom hogy mennyire normális-e, pl. elöző telomnál vagy vezetékes kihangositon fél méterről is tudok beszélni...)
-
NandorHUN
addikt
válasz
pixelmester. #21453 üzenetére
Jól néz ki, de idáig is volt dual simes One csak Kínában... az emberek nagy része inkább szerintem megvárná az M8-at vagy legalább valami hivatalos spec-t róla.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #21363 üzenetére
Magyarul minél többet használjuk a kamerát annál szarabb lesz?
faxa
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #21227 üzenetére
Az fura.... nekem azt irja , "Unfortunately, Google has removed the ability in KitKat (4.4) for non-system applications to access battery statistics. This companion app restores this function by running as a privileged system application. Root access to your device is required."
és ezt az appot akarja telepitetni:
[link] -
NandorHUN
addikt
Na most látom, hogy Wakelock Detector és GSAM sem működik már root nélkül 4.4-en, HTC nél ugyfest nagyon arra hajtanak hogy mindenki nyissa, nehogy garanciáztatni kelljen később.
-Én kicsit többre számítottam ettől a frissitéstől, mondjuk akku + kamera javítása az faxa lett... rendes ART-t meg majd max M9-re kapunk.. amugyis vannak alkalmazások amik lassabban indulnak azon is , mint rendesen. -
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #21135 üzenetére
Kameramodult, aksit cserélnek, mint nekem. Én is be fogom küldeni...
Am valahol esetleg van összefoglaló a 4.4 One-os ujitásairol? neten nem találtam csak megjelenés elötti hireket, illetve általános hireket a 4.4ről... -
NandorHUN
addikt
Nálam kameravörösödés+ felső pixel hiba megmaradt szal megy a szervizbe,... nyitás elött am is be akaram még küldeni egy aksicserére
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest