- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Szellem. #23588 üzenetére
Itt a magyarázat: [link]
Nem csepptöltés, de valami hasonló...
"egy korrekt záró töltés pótolja az akku kismértékű önkisülését és védőáramkörének fogyasztását. A töltő minőségétől, valamint a telep önkisülésétől függően célszerű minden 500 óránként vagy 20 naponként záró töltést végezni." -
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #23460 üzenetére
Az itteni tapasztalatok szerint egész jó állapotban jön vissza szervizből a telefon. Volt akinek jobb állapotban jött vissza mint mikor leadta.
Eltűntek neki az illesztési hibák.
Igaz volt már panasz is ha jól emlékszem de átlagban jó munkát végeznek, jobbat mint anno az e-care idejében. -
Loboda
senior tag
válasz
Szellem. #18042 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mi a CID száma!
Ez megmutatja hogy szolgáltatós e a készülék, vagy általános európai e a darab!
Tedd fel a Cid Gettert, a felső piros sorba írja a CID számodat! -
ForRedGlory
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
Hát magam részéről Yet Another Auto Brightness-t használok, Opera Classic netre. Sok felesleges Google szolgáltatás amiket nem használok tiltva van(GoogleNow+Search, Hangouts) és ugyanez igaz pár gyárilag telepített alkalmazásra. Nálam automatikus a hálózat választás, de itt errefelé ahol lakom és dolgozom elég jó a lefedettség, de LTE-m nincs.
-
toeki
senior tag
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
titok: - viszonylag állandó tartózkodási hely, vagy nagyszerű toronylefedettség és akkor mindegy mire van állitva
- akksiszivó mocskok kigyomlálása,fagyasztása : facebook, chatprogramok, google szolgáltatások ( nálam pl a hangouts tudott 15%os akksifogyást okozni óránként úgy hogy el se inditottam...)
- a többórás képernyőhasználat alatt valószinű nem szaladt 100%on a proci hanem alacsony energiaigényű alkalmazások mentek - de ha csak telefonálok és az emailjeimet nézegetem 2és fél napot simán túlél egy töltésselamennyiben gyakran utazol vagy olyan helyen tartózkodsz ahol váltogat a tornyok között a gyenge jel miatt, ha komolyabb programokat futtatsz vagy olyanokat amik állandóan ébresztik a telefont hogy szinkronizáljanak, ha a kamerát használod (zabál...) - akkor ne számits hosszú akksiidőre, ez a technológia ennyit tud sajnos
-
exelsior1
senior tag
válasz
Szellem. #12471 üzenetére
Én az alkalmazásoknál letiltattam a legtöbb google szolgáltatást, azóta érezhetően javult az üzemidő. Minden menjen a google+, google now, google szolgáltatások stb ha sosem használom ?
Meg vannak ott egyéb dolgok is most nem jut a nevük eszembe de úgyis kiderül ha úgysem használod, akkor le lehet tiltani.
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Szellem. #11766 üzenetére
Nem az hogy egyedi, hanem hogy jól néz ki.
Az apple is azért annyira menő, mert nem csak 1 telefon, hanem divatcikk.
Jól néz ki az emberek kezében, ha tükörben fényképezik magukat.
Fémből van, és a többi...Most ráébredt erre a HTC is.
A samsung azt mondta, hogy minek készítsen telefont fémből, amikor ilyen jó tűrőképességű műanyagok állnak rendelkezésre. Marad a műanyagnál.
Aztán nemrég, látván a HTC sikerét, már úgy nyilatkozott, hogy azért lehet, sőt valószínű, hogy az S5 már fémből lesz... Ennyi, fos a samsung.
Most nem azért írom, mert htc fan vagyok. Jó a sony is..
De most a htc alkotta a legszebbet szerintem, azért vagyok itt ebben a fórumban.
Ja és nem elég, hogy jól is néz ki, mert ha valami fostos 2 magos lenne, biztos nem vettem volna meg, hiába a szívmelengető külső.Ez a telefon így király, ahogy van. Nagyon összetették.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Szellem. #11712 üzenetére
szia
én is tok vásárláson töröm a fejem
nekem az jött le hogy két tokban érdemes gondolkozniaz egyik egy sima bele csusztatható bőr tok:
http://www.expansys.hu/pdair-leather-case-for-htc-one-vertical-pouch-type-black-249549/
ez van különböző színekben, illetve őv csatos verzió is
a többi univerziális, meg oneX, meg Sg3 tokkal az a gond, hogy kilóg belőle a ONE, mivel a one keskenyebb és hosszabb mint az előbb említett modellek hiába 4.8as a kijelzője ugyanúgya másik meg - túrázáshoz ahol jobb egy kicsit erősebb védelem, oda - egy áttetsző szilikon tok
http://www.speedshop.hu/termekek/69268/tok-szilikon-htc-one-m7-tpu-atlatszo.htmlsokan linkelnek ilyen atomrobbanás álló tokokat, vagy akár a gyári kickstandes tokot, de az előbbiek tönkre vágják a designt, az utóbbi meg karcolja a telefont
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szellem. #11574 üzenetére
Nekem nagyon bejött, az összes galaxyt használtam, megrögzött samsung fan voltam, de most a htc olyat tett le az asztalra, ami elcsábított, nem bántam meg, néha csak azért kézbe veszem, hogy érezzem milyen minőségű a cucc, szokatlan ez egy műanyagon nevelkedet usernek, de szoftveresen legalább olyan prémium, ez az első telefonom amit nem kell romolni hackelni, hogy jobb legyen, csak használom és örülök neki
-
nikilauda
senior tag
válasz
Szellem. #11554 üzenetére
Egy nagyon jól megcsinált program a Tasker(kb 6-700 ft). A Logouton vagy egy cikk róla. Most kezdem beállítgatni mindenfélét és óriási. Amit a cikkben is írt a szerzője, hogy navigációs progi indításkor például bekapcsolja a gps-t, aztán ha bezártad kikapcsolja. Nagyon részletes profilokat is csinálhatsz vele. Ezeket automatizálhatod.
-
hurrikan
addikt
válasz
Szellem. #4670 üzenetére
Amiben benne volt abban biztos hogy nem cseréltek mikrofont.
Mivel a megállapodás úgy szólt, hogy amiben benne van, abból nem kell kivenni, sőt, a raktáron lévőket is beszerelhetik, amiket már megvásároltak.
Azt is nyilatkozták, hogy mire ez a raktár készlet elfogy, addigra elkészül a HTC saját HDR mikrofonja.Ezek egyszerű gyártási hibák. Voltak ugyan úgy az OneX-nél is az első szériákban tömegesen.
Minden gyártónál vannak ilyenek, sajnos el kell ismerni, hogy a HTC-nél gyakrabban, mint a többi nagy gyártónál. De cserébe kárpótol sok más tulajdonsága a telefonnak, amikor végre tökéletesre cserélteted. Van konkurens modell a piacon, viszont mindent egybevetve messze ez a legjobb. Anyagminőség, szoftver, kijelző, hangminőség. És a sokat szidott kamera sem olyan rossz.Szerencsére a gyártási hibák rögtön látszódnak, és mehetsz vissza 3napos garira. Ismerősöm is kifogta, visszament másnap, szó nélkül cserélték neki, mert mondták, hogy tudnak róla hogy vannak ilyen hibák, és a gyártó is elismerte. Kapott egy hibátlant, azóta is boldog vele.
-
robit74
tag
válasz
Szellem. #4239 üzenetére
Először is, akármilyen hülyén hangzik, vittem magammal egy ékszerészek és órások által használt nagyítót és azzal vizslattam körbe.
Aztán betettem a microSIM-et telefonáltam és teszteltem a hangját és a közelség érzékelőt.
Kapcsolódtam egy ingyenes Wi-Fi- re és bejelentkeztem a fiókomba és azonnal letöltöttem a Dead pixel test progit és többször végigfuttattam a kicsikén, miközben a nagyítómmal végigfürkésztem a kijelzőt.
Röviden ennyi. -
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #3827 üzenetére
Hát szerintem nem olyan nagy baj h ezüst. Ha sérül legalább ezen nem látszik meg annyira.
Tény h feketében kicsit szebben mutat de személy szerint nekem így természetesebb aluminumosabb hatása van.
Xaels: na igen a gyengébbik nemnél is népszerűsíteni kell.
Vangelis: Ők inkább kiforrasztanák és eladnák külön.
-
Dreamie
őstag
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
A 2év SW gari azt jelenti, hogy a hajadra kenheted mert nyomnak neked egy gyári visszaállítást rajta és visszakapod tőlük "Szoftverfrissítés" címszóval még akkor is ha azért adtad le, mert mondjuk vibrált a képernyő.
Amint lesz Telenornál és megveszem megnézem, hogy független-e. Ha igen akkor ott megveszed kártyásan és kapsz rendes garanciát.
Mindenki sajnálja, hogy ilyen lassan jut el ide. De szerintem nem érdemes ilyen kétes eredetű GSM boltos cuccokkal próbálkozni.
-
Dreamie
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
Szellem. #3531 üzenetére
Nem itt tartanának ha lenne.
Illetve Speedshop ahol megtalálhatóak mindig, de most ott sincs még. Ezen felül még a nagy Vodákban (én csak erről a szolgáltatóról tudok nyilatkozni) szokott lenni kiállítva. (DunaPlaza, WestEnd, SmartStore-ban van elméletileg először minden de még ott sincs)
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #1545 üzenetére
És a képek nem adják át, hogy élőben mennyire szép és kecses. Személy szerint kisebbnek éreztem mint a One X-et pedig tudom, hogy nem az. Arra készültem, hogy biztos majd sokat kell akrobatikáznom vele a kezemben, de nem. A power gomb kicsit fura helyen van, de a mutatóujjas kezelésre elég hamar ráéreztem.
-
bloomberg
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest