- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
#71028224 #35915 üzenetére
Pár nap alatt nem használódik el egy akkumulátor, valamint a kérdésedre a kereső használatával megtalálhattad volna eddig is a választ.
Ha a beépített teszten átmegy az akksi, akkor a szervizben sem fognak vele semmit csinálni, csak lefuttatnak egy RUU-t.Ilyen esetekben a ROM-ot kéne újra felrakni és nem egyből szervizbe vinni a telefont.
-
ferob
őstag
válasz
#71028224 #35735 üzenetére
Mint már korábban említettem, az utolsó frissítés a jelzésekben hozott változást és semmi más jelentősebb nem történt, így mivel eddig sem volt a ROM-mal gond, most sincs.
(#35734) Mano66: Csinálj egy hosszan nyomva tartott bekapcsoló gombos újraindítást, tehát ne a menüből indítsd újra, hanem várd meg, míg újraindul és csak utána engedd el a gombot.
Amennyiben ezek után is jelentkezik a gond, akkor töltsd fel kikapcsolt állapotban és nézd meg utána, hogy mi a helyzet, de ha így sem javult a dolog, akkor próbáld meg visszaállítani a gyári beállításokat. -
ferob
őstag
válasz
#71028224 #35715 üzenetére
Hivatalos frissítés nem lesz már a készülékre, mint ez már említve is volt előzőleg, maximum valamilyen rendkívüli javítás.
Egyéb ROM-ok miért ne lennének?
Már most is van több M9-ről portolt ROM, szóval gondolhatod, hogy lesz a későbbiekben is, de erről is volt már szó nem is egyszer. -
ferob
őstag
válasz
#71028224 #34453 üzenetére
Egy M9-es system dump-ból készítettem magamnak, mert azon már a Sense 7 fut, de akinek a rendelkezésére áll a nyitott bootloader vagy az S-OFF, annak úgyis rövidesen elérhető lesz custom ROM formájában a dolog.
(#34454) zaibatsu: Lehet módosítani, de háttérkép alapján a rendszer is felajánl magától több lehetőséget, ami alkalmazkodik a kinézethez.
Az elérhetősége leginkább azon múlik, hogy az adott custom ROM készítője mennyire tartja be azt, hogy nem ad ki olyat, ami még meg sem jelent hivatalosan, de ha azt nézzük, akkor a héten már elképzelhető, de a jövő héten valószínű, hogy többen elérhetővé teszik, szóval ilyen 2 héten belül mindenképp. -
Nuada herceg
őstag
válasz
#71028224 #26281 üzenetére
Gondolom a laggolás azért van, mert már átlép energiatakarékos üzemmódba 10% alatt.
(vagy ott körül)
És visszaveszi a magok órajelét, bla bla, szóval "gyengébb/lassabb" lesz a telefon!
De mi az hogy 7%-nál?
Én már 17%-ig sem hagyom merülni.Ha van lehetőséged, töltsd hamarabb...
-
hurrikan
addikt
válasz
#71028224 #21143 üzenetére
adam.zoltvai+nandorhun:
21040
utána következő hsz-ekben van még kiegészítés.Wifivel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata frissítés óta?
Nekem az otthoni Wifimet nagyon dobálja, kb. 15percenként elszáll és aztán alig tud vissza csatlakozni.
Próbáltam minden praktikát de nem segít.
(álítgattam a telón a wifit, optimalizálás ki, be; frekvencia, routeren driver frissítés, teló és router restart, csatorna és sáv váltások a routeren, stb.)
Ma tesztelem hogy a munkahelyin is csinálja e, de otthonin nagyon gatya lett, nagyon idegesítő. Más telefon mind megy, meg a ConCorde TAB is, pedig utóbbin is 4.4.2 van már.
Meg 4.3-al a One sem csinálta. Jó talán hetente 1x 4.3-mal is eldobta... -
hurrikan
addikt
-
markyy18
aktív tag
válasz
#71028224 #11188 üzenetére
Aksival milyen gondod van egyébként?
A repedés miatt nem valószínű de egy próbát megér.pet4321: melegszik az egy dolog az nem okvetlen baj. Nem tudom viszont h a melegedésnek nincs-e köze h bevörösödik a kép. Mert néha pár perces használat után elvörösödik állandó ISO200-on is.
-
Kevin's
senior tag
válasz
#71028224 #11166 üzenetére
Akkor nálad nem működik az iso érték beállítás
ugyanis ha 1600 ra állítod vagy 3200 ra világosodnia kellene a képnek. Ez pont olyan , mint az én (Canon EOS 500D) gépemnél mikor tanultam a záridő és a rekeszidő beállítását kb 50 kép után sikerült megtanulnom , hogyan kell állítani, ma már szép képeket tudok készíteni vele, de egy kor még nem így volt
Kezdő fotósoknak egy remek kis segítség nyújtás az ISO értékekről: Link
-
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #10358 üzenetére
Te nem akartál korábban egy másik fórumban szintén újratelepíteni egy telefont? Valami ilyesmi dereng.
Állítsd vissza gyárira, majd a szervizkóddal ( *#*#3424#*#* ) belépsz, és ott csinálsz egy battery testet. 100%-ról kell indulj, aztán hagyd, hagy csinálja. Majd közlöd velünk az eredményt.
BTW, feltettél egy 3rd party app-ot, ami más százalékot ír ki, mint a telefon? Vagy honnan tudod bizonyosan, hogy rossz százalékot mutat?
RUU-t elméletileg tudsz telepíteni, de tényleg, semmi szükség rá esetedben.
Telefonszámokat menteni: Belépsz a telefonkönyvbe, menü, manage contacts, export to sd. készít egy fájlt, elküldöd magadnak emailben, és voilá.
De ha szeretnéd a google fiókkal is tudod szinkronizálni, és akkor felhőben lesz az összes. -
dani3l
őstag
válasz
#71028224 #9754 üzenetére
Custom romot egyebkent is csak root utan tudnal föltenni.
S-OFF, aztan root, aztan eldöntöd, hogy hagyod e a gyari romot, vagy fölteszel valami mast. Maga a root csak a boot meg a recovery particiok tartalmat modositja.Btw szerintem tök fölösleges csak egy akksikalibralasert rootolni, ha mas miatt nem kell..
S-OFF nem jar garivesztessel, mert visszaallithato, hivatalos htcdev-es bootloader unlockhoz jar csak gratisz garivesztes..
Viszont nem tudom, 4.2-t lehet-e mar s-offolni..Többiek: FW frissitesnel frissült a HBOOT is ugye, akkor most elmeletileg ha vissza akarnam zarni revoval, akkor nem tudnam? Vagy az fw-ben mas hboot verzio van, mint a 4.2-es frissitesben? Vagy esetleg lehet a 4.2-t is soffolni? Probalta valaki? Lusta vagyok utananezni..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#71028224 #9714 üzenetére
az akkumulator kalibralas, ha lehet igy fogalmazni, magatol is lezajlik.
kell neki nehany teljes feltoltesi, merulesi ciklus, e miatt nem kell eroltetned az emlitett programot, es igy a root-ot sem.DE az nem elfogadhato, hogy csak 3 ora koruli a kijelzo ido, mert ez a telefon minimum 50%-al tobbet tud.
ha nem az akksid hibas, akkor valami be van akadva, amelyet igazabol csak ugy lehet kiszurni, ha torolsz mindent a telefonrol (gyari visszaalitas is kell) es napi egy egy programot teszel vissza addig, amig nem jelentkezik a drasztikus merules.
-
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9696 üzenetére
Ha nincs rootolva, akkor ezeket nem tudod megcsinálni.
Aksi kérdés: A hsz 2. fele -
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9689 üzenetére
Battery Calibration progi letölt, elindít (Root kell hozzá) majd telcsit töltőre rak, megvár míg 100%-ra tölt, ezután rákattint a "Calibration" gombra, és legvégül töltőről lehúz...
Ez meg fogja oldani az anomáliákat. Akinek van custom CWM, pont azt csinálja ez is mint a "wipe battery stats", tehát törli a valószínűleg hibás batterystats.bin fájlt, és a "calibration" funkcióval új, helyes értéket fog kalibrálni ill létrehozni.(#9691) Szakiii
Látom annyira nem követed figyelmesen a fórumot. 1-2 napja írtam erről. Nem tudod lemeríteni. Ha érdekel, még 1x nem írom le, keress rá a keresőben. Talán Ed Parker-nek címeztem és szerkesztett hsz.
-
válasz
#71028224 #9671 üzenetére
nézz rá az akkumulátoros statisztikára, akár külön battery stat alkalmazással, a viber és facebook alkalmazások képesek lezárt képernyő mellett is szinte folyamatosan csesztetni a rendszert, ébren tartják, tekerik - persze közel sem indokoltan -, ami aránytalanul gyors merüléshez vezethet!
az android és a média folyamatok aránytalanul nagy százaléka jellemző, ilyenkor érdemes ránézni külön alkalmazással, ami részletesen kiértékeli, hogy melyik alkalmazás a problémás, jellemzően a két említett hibalehetőség a felelős... -
simon7012
aktív tag
-
Dodeszh
tag
válasz
#71028224 #7583 üzenetére
Én egy ilyen Case Mate kemény tokot használok a fekete One-hoz.
A Speedshopnál vettem 5000-ért. Drága volt, de gyorsan kellett valami.A belső oldala plüss hatású, így nem karcolja a telefont. A külső fele matt műanyag, puha hatású. Hajlamos koszolódni, ujjlenyomatot gyűjeteni, de letötölhető.
Ahogy a videóban is látszik, a pereme túllóg a teló kijelzőjén, így ha arcal lefelé teszem le asztalra, akkor védi a kijelzőt (amin persze van fólia is). A készülékre tükéletesen passzol, csak a hangerőgombokat kell egy picit mélyebben keresni, de megszokható. -
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #7538 üzenetére
A nagy részünk pedig sense-hez, és többe kközött páran főleg emiatt (is) vesznek HTC-t... megszokható, szerethető, szép, és funkcionális.
melyik telefon nem microSim-es a mai világban?7540; porkiy: ott a htc live wp-k között a weather, nem jó? Nemcsak napszak, hanem még időjárás függő is
-
22darti
csendes tag
válasz
#71028224 #7521 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest