Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
A 2. Vesztes #12498 üzenetére
hetente 1-2 alkalommal nem árt teljesen újra inditani...
-
-
Badboys
őstag
válasz
A 2. Vesztes #12484 üzenetére
Igen nálam volt ilyen sajnos kétszer is. Csak a gyári vissza segített rajta.
-
apeelme
addikt
Megtenné nekem egy One tulaj hogy leméri a kijelző üveg fizikai méreteit? Fóliát szeretnék vásárolni egy teljesen más készülékre és jó lenne tudni hogy belefér-e a mérete. Köszönöm.
-
zack
nagyúr
-
Koris
aktív tag
válasz
torrente777_ #12463 üzenetére
Fel is raktam 4.2.2 alá.Indul a teszt
-
MerLinh
senior tag
nekem a legtöbb dolog szinkronizál, megy minden, mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, asszonnyal whatsapolok meg ilyesmi, igaz szerda óta van meg, felesleges programok törölve...ma reggel óta ment 3 órát a kijelző, igaz abból másfél óra galaxy on fire 2 =)
-
A 2. Vesztes
senior tag
Yo!
Szóval az van, hogy néha elfelejti a billentyűzetet a picikém. Ilyenkor vagy fekete a billentyűzet helye, vagy szimplán fehér. Ha nyomkodom a helyét berakja a betűket, csak éppen ez vak gépelés, mert a betűk nem látszanak. Veletek is szokik ilyen agyafúrt terrortámadás történni?
Köszi előre is!
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
Hát magam részéről Yet Another Auto Brightness-t használok, Opera Classic netre. Sok felesleges Google szolgáltatás amiket nem használok tiltva van(GoogleNow+Search, Hangouts) és ugyanez igaz pár gyárilag telepített alkalmazásra. Nálam automatikus a hálózat választás, de itt errefelé ahol lakom és dolgozom elég jó a lefedettség, de LTE-m nincs.
-
toeki
senior tag
válasz
Szellem. #12479 üzenetére
titok: - viszonylag állandó tartózkodási hely, vagy nagyszerű toronylefedettség és akkor mindegy mire van állitva
- akksiszivó mocskok kigyomlálása,fagyasztása : facebook, chatprogramok, google szolgáltatások ( nálam pl a hangouts tudott 15%os akksifogyást okozni óránként úgy hogy el se inditottam...)
- a többórás képernyőhasználat alatt valószinű nem szaladt 100%on a proci hanem alacsony energiaigényű alkalmazások mentek - de ha csak telefonálok és az emailjeimet nézegetem 2és fél napot simán túlél egy töltésselamennyiben gyakran utazol vagy olyan helyen tartózkodsz ahol váltogat a tornyok között a gyenge jel miatt, ha komolyabb programokat futtatsz vagy olyanokat amik állandóan ébresztik a telefont hogy szinkronizáljanak, ha a kamerát használod (zabál...) - akkor ne számits hosszú akksiidőre, ez a technológia ennyit tud sajnos
-
-
exelsior1
senior tag
5 és fél óra. Egyre jobb. Az Xperia Z-vel, meg S4-el a 3 órának is örültem
Eddig egész jó a One. Állítólag nagyon sokat fog a 4.3-al javulni az üzemidő, remélem igaz. Azalatt a 3 nap alatt amíg I5-öm volt az egyetlen amiben jobb volt, hogy simán tudott 6 óra kijelzőidőt 50%-os fényerőn. Persze a legjobb a Note 2 100%-os fényerőn 7-8 órával (4.1-el 9-10 óra is megvolt
)
-
Levente17
tag
Ezt sikerült kihozni
[link]
-
exelsior1
senior tag
válasz
Szellem. #12471 üzenetére
Én az alkalmazásoknál letiltattam a legtöbb google szolgáltatást, azóta érezhetően javult az üzemidő. Minden menjen a google+, google now, google szolgáltatások stb ha sosem használom ?
Meg vannak ott egyéb dolgok is most nem jut a nevük eszembe de úgyis kiderül ha úgysem használod, akkor le lehet tiltani.
-
Illetve még egy kérdés:
A gyorsindítás kikapcsolása mivel jár azon kívül, hogy lassabban indul a teló? -
Srácok!
Kinek hogy alakul az akkumulátor használat?
Mit érdemes belőni, hogy jobban bírja?Az energiatakarékos funkcióban mindenhol érdemes a pipát bennhagyni? -
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #12459 üzenetére
És...... ? Valamire jó ?
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12463 üzenetére
Igen, rossz kommentre válaszoltam, nem kell tovább lovagolni rajta.
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12461 üzenetére
Mármint a fent linkelt romban...
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12459 üzenetére
Sajnos nincs benne bt-hci, valamint a kernel hiánya miatt nincs s2w, amíg ezek nincsenek, nekem marad a GE rom.
-
torrente777_
aktív tag
Az új 4.3 sense rom ból a rádió:[link]
Cwm ből telepíthető. -
Laca1212
őstag
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Kb. egy hete vettem. Pixelhibát nem találtam, illesztések is rendben vannak.
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Jaja, meg kopik is, sőt az akksit sem lehet benne cserélni, de talán már nem hullámzik a kép ha ráülsz
-
Dexter-2000
őstag
rendelt valaki mostanság one-t?
még mindig gyakoriak az illesztési hibák illetve a pixelhibák?
(azért kérdem mert már volt egy csak annak volt annyi baja hogy inkább a pénzt fizették vissza) -
Szpisti
addikt
Az egyik haveromnak a One-ja egyszer csak - miután töltőre rakta - se kép se hang, nem akart többet bekapcsolni. Nem érzékeli, hogy töltőn van, sem azt, hogy gépen. A számítógép sem érzékeli, hogy csatlakoztatva van. Nem volt sose mókolva, S-OFF-olva. Csak a gyári frissítések mentek rá. (4.2.2)
Ma vitte be a T-be gariztatni.
Csak azért írtam le ezt, hogy hiába lehet az S-OFF-ot visszacsinálni, ha így romlik el a szeretett telónk, nem tudjuk visszaállítani az eredeti állapotot, mielőtt gariztatni visszük. De ha a szervizben - teszem azt egy aksi cserével - megcsinálják, esetleg észreveszik, hogy nem gyári állapoton van a szoftver rajta... -
i400
senior tag
A GHOO fóliákkal van valakinek tapasztalata? Full mattot keresek EZ viszont csak párban van egy simával.
-
yodee_
őstag
Aki használ vibert, az tud képet küldeni? Nekem már One X-en sem működött, pedig azóta kijött nem egy frissítés
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Használ valaki ehhez hasonló tokot? Szóval olyat amibe férnek igazolványok is és oldalra kihajthatós.
http://www.grando.hu/tok-allo-bor-asztali-tarto-funkcioval-magneses-oldalra-nyilo-bankkartya-meretu-tartokkal-flip-fekete-htc-one-m7-1553439666
(Bocsi nem tudom hogy kell linket beszúrni..)
Aki igen annak milyen tapasztalatai vannak róla? Ja és dobna egy linket, hogy honnan rendelte? Köszi előre is! -
jhos910
senior tag
Hali!
Kicsit idióta kérdés lesz, de annyira még sem.Hogy érzitek, a mostani 2 éves hűséggel ~170k-s ár mikor csökken olyan 100-110k környékére? Galaxy SIII-nál kb 1 év kellett neki ahogy néztem.
-
NandorHUN
addikt
Valaki esetleg erre ?
-
TheProb
veterán
Hali!
Most próbáltam volna frissíteni 2.24.401.8-as fw-re a legújabb RevHD miatt, de nem tudom flashelni mert mindig hibár ír ki. Innen szedtem le.
Valamint már fentvan a 4.3-hoz való fw is, ezt érdemes flashelni esetleg?
-
Szakiii
addikt
Ezt alá tudom támasztani,vannak durva megoldások még az evo 3d-nél volt olyan pl hogy hátlapot le kellett venni és egy gémkapcsot kellett egy adott ponthoz nyomkodni miközben nyitotta a telótki tudja most mit találtak ki
ja hogy ez így működik elsiklottam a felette lévő hsz.on.
-
toeki
senior tag
válasz
k.soma #12417 üzenetére
Mert ez hardveres nyitás [java card] alkalmazásával - ezt nem lehetséges megosztani vagy elmondani, ez egy teljesen más útja a s-off-nak mint a szoftveres kiskapuk keresgélése ami alapján pl a revoneSOFF működik.
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12416 üzenetére
Akkor miért nem osztják meg a One közösséggel?
-
ffodi
veterán
válasz
Avicularia #12413 üzenetére
Ezt már láttam én is.......inkább nyitnám a HTCDEV oldalon, minthogy ezt bevállaljam. Arról nem is beszélve, hogy az oldalon az 1.54-es HBOOT nincs is említve, a képen is 1.44 szerepel.
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12413 üzenetére
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem küldeném el senkinek sem a telefonomat
-
Avicularia
veterán
Nlztem ez xda-t és van S-OFF 1.54-re is csak el kell küldeni a telefont valahova. Sajnos csak Angliában működik.
1.54 Hboot S-off now possible!!!!
HTC One M7 S-OFF Mail In Service -
joey04
titán
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
ha a képernyő fehér része sötétebb / más színű lesz v kevesebb benne a fehér akkor eltűnik, pedig a statuszbár szine nem változik...
ezért mondom, hogy szerintem nincs semmi baj azzal a képponttal. próbáltál képernyőmentést csinálni? Hátha azon is rajta van, és akkor biztos nem a kijelző a hibás, hanem a sense bugos. -
exelsior1
senior tag
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
Ilyenek vannak, ill olyanok amik csak bizonyos esetben látszódbak. Gyakran volt olyan rossz pixelem ami csak feketén látszódott, ha világosat jelenített meg akkor meg semmi, és fordítva is, nem öröm de egy halott pixelnél jobb, ezeknél akár remény is van hogy a play-es "csoda" programok működjenek.
-
NandorHUN
addikt
PureXAudio-t érdemes feltenni? Gond nélkül lehet flashelni InsertCoinra ? Régebben alapbol tartalmazta, de legujabbakból kiszedték ha jol láttam, + már nincs "LouderSound opció se.....
Szóval ha flashelem az nem okoz problémát? PureXAudio v5.0 -
ferrari1
őstag
Lehet amatőr a kérdés, de akkor is
Meg lehet-e oldani valamilyen külső alkalmazással azt, hogy a csengő és az értesítési hangerőt külön lehessen állítani?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Exelsior #12400 üzenetére
Engem se zavar nagyon főleg hogy csak akkor látszik, ha szinte teljesen fehér a képernyő, a statuszbar meg fekete, de szerintem valami software-s baromság lesz, mert mindt montam, ha a képernyő fehér része sötétebb / más színű lesz v kevesebb benne a fehér akkor eltűnik, pedig a statuszbár szine nem változik...
-
Valkűr
addikt
Sziasztok..Ötleteket várok egy problémámra...T-mobilos vagyok. A mobilnettel szoktam a cégnél netezni, ma is megpróbáltam de nem csatlakozik a netre. Azt irja, hogy APN beállítás nem megfelelő, ez végett nem engedélyezett a csatlakozás.. Ez mi a fene lehet? Eddig tudtam netezni, ma meg ez fogadott.
-
Bilux
veterán
Pre-release Android 4.3 firmware for HTC One leaks
The source of the leak, ROM maker LlabTooFeR, has released the firmware as a custom ROM, and says he'll release the original, untouched firmware on Aug. 28 at 10 a.m. GMT.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Exelsior #12400 üzenetére
Lehet inkább beragadt pixel és nem halott. De legalább "szerencsés" helyen van, ott nem annyira észrevehető, én azt szeretem amikor a kijelző közepén van és mindig szinte belelóg a szemembe. Amikor Butterfly-om volt a végére már 3 pixelhibája volt, na az kiakasztó, ezért féltem is kicsit a One-tól, eddig nincs pixelgondom de ha lesz nem tudom mit kezdjek vele. Asszem minimum 2 kell hogy gariban foglalkozzanak vele.
-
Kodi.
csendes tag
Hahó Mindenki!
Szeretnék vásárolni egy ilyen típusú készüléket!
Új és független kellene. Az lenne a kérdésem, hogy a különböző gsm boltok közül melyikbe érdemes mennem?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest