-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #1726 üzenetére
Na a fekete akkor hogy fog kinézni. Nem emlékszem már ki próbált oltani, hogy ez nem holmi sz.r ami kopna, de akkor itt az első példa rá. Kezet foghatnak az Apple-el. Lehet ezt is műanyag tokba tenni. De azért fém
-
válasz
ForRedGlory #1069 üzenetére
Kár magyarázkodni az itt a helyzet. Oda van írva, hogy a Carbon backuphoz jó. Ami egyben a TB egyik fő kunkciója. Senki nem írta, hogy kiváltja teljes egészében. Nem értem mit kell drámázni amikor le volt írva tisztán és világosan. Feleslegesen értetlenkedsz meg írod itt a litániákat
Fejezd is be. Felesleges magyarázkodásba vered magad.
#szerk.: Hajajj..
-
válasz
ForRedGlory #1064 üzenetére
Menteni meg visszaállítani ugyan-úgy tud. Ha ezt nem bírod értelmezni ott már baj van. Halandóknak tökéletesen megfelel.
-
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
A Carbon elvileg nem igényel ROOT hozzáférést és lehet backupolni.
-
válasz
Coyote2000 #950 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Hidd el nem jelent semmi előnyt ez a csilli-villi kinézet. Dugdoshatod majd mindenféle tokba, hogy így nézzen ki pár hónap után is. Az egy dolog, hogy ezzel akarsz kifejezni valamit, de az már régen rossz. Szerinted mégis miért lehet, hogy sokkal jobban fogyott a "bazári műanyag" S széria mint a "minőségi" ONE X? Minőségibb? Egyértelműen az. Csak ez éppen használati eszköz lesz nem műtárgy. Vicces azért, hogy vannak páran akik totál értelmetlenül szítják a flamet bármi nemű háttérinfó vagy érv nélkül
#949, #955 ezek aztán kellenek ide mint egy falat kenyér.
-
válasz
-=Ghost=- #768 üzenetére
Ritkán rakom a telefont az oldalára. A hátlap viszont mindig leér amikor leteszem az asztalra. Azt meg sehogy nem cseréled le ezen. Ha meg leejted nagy valószínűséggel a kijelződ is sérül a peremmel együtt. Azok meg csak együtt cserélhetők sajnos.
A vicc az a műsor amit csinálsz
-
Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik
Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.
-
Hát igen, csak fogom és veszek rá másik hátlapot 5 ezerért amint elkezd zavarni. Valamint nem a fém színe látszik át és üt el a feketétől, hanem max karcos a műanyag. Itt ezt hogy oldod meg? Sehogy. Elég sokat használom a telefont van nálam mappa és/vagy tablet vagy esetleg aktatáska. Hogy szedem ki a tokból a telefont? Ha jön valami mail vagy értesítés azt sem tudom megnézni ameddig ki nem húztam a tokból. Ha nem veszem ki a szekrényből akkor sem karcolódik. Meg akkor sem ha körbe tekerem 25 réteg frissen tartó fóliával mint az öregek a távirányítót. Érdekes.
-
válasz
Strengar #727 üzenetére
Én is vigyáztam az i5-re még csak sima asztalra sem tettem le soha úgy, hogy valamit ne tettem volna alá. Zsebben sem volt mellette soha más. Mégis az éleknél lepattogzott sok helyen. Amikor kicserélték garanciában utána tettem rá fóliát előre, hátra meg oldalra spectra wrap matricát. Na utána már nem volt baj, de akkor meg oda az alu tapintása. (Karcmentesen adtam el) Ott vagy ahol a part szakad. Nem tudom miért kell erőltetni a festett dolgokat.
szerk.: Vagy veszel rá tokot és/vagy full body fóliát vagy elviseled hogy kopni fog.
#728: A Nexus4-nél nem tudom hol van ilyen alu felület, mert az csuma műanyag meg üveg. (Szerencsére)
#730: Az iPhone sem festve van, hanem felületkezelve. Az alu külső része van "átszínezve".
-
válasz
-=Ghost=- #722 üzenetére
Jajj hagyjál már ezekkel a hülyeségekkel. Épp elég volt majd fél évig használni az i5-öt. Ott is kémiai eljárással bevont alu van ahogy itt. Egy kutya. Ráadásul itt is csináltak jó kis éleket, ami a lepattogzások gócpontja. Csodás. Lehet majd ezt is fóliázgatni elöl-hátul. Ellenkező esetben úgy fog kinézni mintha kutya szájából rángatták volna ki. Nagyon jó telefon, de számomra pont ezzel rontották el. Nem előny ez a "prémium" külső hanem hátrány.
-
Na csak sikerült végre elolvasnom a cikket. Jó telefon lett nagyon, tetszik a külseje és nagyon jó a kijelző.
Van pár dolog ami miatt azonban biztos nem venném meg.. A hátlap igazán lehetne levehető, ha már alu. Bekapcsoló gomb a BAL felső sarokban?! Mi van?? Elég érthetetlen helyen van és totál nem esik kézre. Bal kezeseknek talán ideális. Multitask gomb megint csak hova lett? A "csodás" sense felületen kívül valami használható plusz funkció? Olyan sincs sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Macska topik
- Android játékok topikja
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest