Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
Valaki aki talált HTC One-ra 4.4 (és nem google edition) changelogot azt elküldené nekem itt vagy privátba?!
Előre is köszi
-
k.soma
senior tag
Valaki tudja, hogy szeretett telefonunk esetében milyen újításokat tartalmaz a KitKat?
-
k.soma
senior tag
ARHD 30.0
Sense 5.5-el. -
k.soma
senior tag
Látom nem volt még ezért kiteszem a 2 napos (új) Android Revolution HD 22.0-t 3.09.xxx.x helyett már 3.17.502.2-es alaprom verzióval.
-
k.soma
senior tag
válasz
Caaabi #13367 üzenetére
Full egyszerű. Gépre feltelepíted a Helium progit, mobilon elindítod az alkalmazást, rádugod a gépre úgy, hogy hibakeresés bekapcsolva. Aztán szépen mentegetsz alkalmazásokat amit akarsz a telóról átvinni. Utána a mentéseket átteszed a One-ra a Helium mappájába, és ugyanezt megcsinálod csak visszaállításként (szintén szükséges az USB hibakeresés). A PC azért kell hozzá, mert így kerüli meg a root-ot (gondolom adb-zik a háttérben).
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13301 üzenetére
-
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #13298 üzenetére
Adok neki egy esélyt akkor.
-
k.soma
senior tag
Srácok.. az hogy van, hogy ami kontakt kép 4.2-es ARHD ROM alatt éles volt ( nem volt kipöttyözve, homályosítva) az már 4.3-as ( wipe nélkül telepített) ARHD ROM alatt le van butítva?! Csak az a kép lesz normális amelyiket külön most lecserélem. Hiába ugyan az a képe volt 4.2 és 4.3-at használva is facebookon a képe, már nem jó. :/ Vagy ha van esetleg recovery-ből telepíthető eltűntetős mókolás hozzá ami volt 4.2 alá is csak 4.3-hoz az is jó lenne..
Ötletek?
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
Skin-nek hívják, mint oda is van írva.. Ragasztják, ha jól tudom
-
k.soma
senior tag
válasz
enginev3.0 #13238 üzenetére
Én az ezüsttel voltam így, hogy háát inkább a fekete kéne, fiúsabb meg minden
De az ezüst szerelem volt első látásra. Hozzáteszem, hogy feketét nem láttam élőben.
-
k.soma
senior tag
válasz
N.YCityBoy #13216 üzenetére
A többit a rendszernek foglalja le (~500Mb). Szerintem semmit sem KELL letölteni, csak ami neked kell annyit. Max egy fájlkezelő nem árthat, illetve ha filmezel akkor egy MX vagy Dice Player.
-
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #13196 üzenetére
Xposed Framework mit takar amúgy?
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Merész első okostelónak választani, mert akkor lejjebb nem fogsz már adni
De támogatandó, hogy One-t vegyél, mert nem csalódhatsz szerintem.
2. Ha nem akarod nagyítgatni a képet, csak a telefon kijelzőjén mutogatni, vagy pár dolgot lefotózni gépen megnézni aztán annyibanhagyni akkor nincs baj a kamerával ( a felbontáson vérzik el ).
3. Vannak megbízható üzletek is ahol vehetsz telefont, és ugyan olyan garanciát adnak mint a szolgáltató. Nem tudom fontos-e a részletfizetés vagy sem..
A flottás SIM-edet is használhatod, de ki kell cseréltetni vagy levágatni / levágni microSIM méretűre. -
k.soma
senior tag
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
A második dologra, nekem autós töltőnél írta eddig csak, hogy lassú töltés.. Nem tudom a gyárival miért írja neked.
-
k.soma
senior tag
válasz
migabi24 #12902 üzenetére
De ha hosszan rányom az értesítésre, kihozza azt a menüpontot, hogy App info és ott az alkalmazás "adatlapján" le lehet tiltani az értesítéseket ahhoz az apphoz.
Szerintetek amúgy megéri magyar nyelvvel használni a telót?
Tök régen volt már magyar nyelv beállítva a telefonomon (az előzőt is belevéve), megszoktam már az angolt.
-
k.soma
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy az új TWRP changelogját hol találhatom?
Ti milyen recoveryt használtok?
-
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Ráadásul a fém az deformálódik, és ha betont ér, nem pattog úgy mint a műanyag.
Azért a régi Nokiákkal focizni lehetett
-
k.soma
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #12685 üzenetére
Szerintem igen. Ha nem használja GPS-ként és számítógépként plusz telefonként is folyamatosan töltés nélkül akkor jól bírja.
Jobban mint a hasonló telefonok.
Ha meg nem tetszik, akkor GPS-t vehet, egy Nokia 3310-est és egy táblagépet az árából.
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #12673 üzenetére
Szeptembert mondanék OTA-ra. CID-től függ ugye..
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
AR HD 20.0 Changelog résznél lévőt várjuk. Gyári frissítés, gondolom még nem a végleges 4.3-as ROM. De ebből már csak reggel lesz, ha lesz. Fene a türelmetlen fajtámat xD
-
k.soma
senior tag
Nem nekem kéne.
De kösz az átirányítást.
(#12626) Szpisti: Az illető aki ellen kéne tudja a kódot, ha meg van változtatva akkor is idő kérdése.
-
k.soma
senior tag
A segítségeteket kérném. 2 alkalmazásra lenne szükségem, vagy 1db 2in1 alkalmazásra.
- SMS-ek jelszóval vagy bármilyen más azonosítóval való védése
- Képek titkosítása hasonlóan -
k.soma
senior tag
Lol.. Bocsi
Nem szoktam túlzottan követni a topic-ot, csak átnyálazom, mivel túl sok a tokokról és véleményekről szóló hsz. Meg azt hittem ez Google Edition-os cikk amit linkeltél.
(#12571) zack: Igen ezt érzem én is
Nem véletlenül van még fent a 12.2-es ARHD, mert a többi verzió nem hozott lényeges újítást. Meg ebben van CRT screen off animáció
-
k.soma
senior tag
Oh. Sorry guys
Ma vizsgáztam és 4 órát aludtam az éjjel. Átsiklott a szemem felette. A többi custom ROM milyen FW-n van most? Ez a verizószám már 4.3 lenne?
-
k.soma
senior tag
Android Revolution HD 13.3, de a changelogban 14.0 van és 3.09.401.1-es firmware verzió.. De a 14.0 még nem tölthető sehonnan sem. A 13.3-ban meg nemtudni mi van
Vagy épp most van átírás, feltöltés alatt?!
-
k.soma
senior tag
Hátha ti tudtok segíteni:
- Az új youtube alkalmazásban már tényleg nem lehet URL-t kimásolni?
- Facebook appot használva, valaki küld nekem egy youtube linket üzenetben, és ugye ilyenkor nem kapom meg magát a linket, csak az ilyen "előnézetét" a videónak ami a címéből áll, egy kis kép, meg részlet a leírásából. A címre kattintva viszont nem a böngészőt, nem a Youtube alkalmazást akarja elindítani, hanem a videólejátszó appok közül választhatok amik a telefonomon vannak telepítve. De viszont ezek nem tudnak youtube linket lejátszani és ilyenkor böngészőből kell megnyitnom a facebookot és onnan viszont már jól átirányít mindenhova ahogy kell.. Erre valami megoldás?! Vagy FB app bug ez is?
-
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #12459 üzenetére
És...... ? Valamire jó ?
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12416 üzenetére
Akkor miért nem osztják meg a One közösséggel?
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12413 üzenetére
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem küldeném el senkinek sem a telefonomat
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12384 üzenetére
Hát.. ha megmondják és igazat mondanak akkor azzal lehet valamit kezdeni. De az is megoldás, hogy ott a boltban előttük kibontod, beteszed a SIM-et, bekapcsolod, letöltöd az alkalmazást és megnézed.
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12378 üzenetére
Nem, sajnos le kell tölteni Play-ről egy CID Getter nevű alkalmazást és az kiírja egyből.
MÁS
Szerintem sose állítsátok be a HTC-s zenelejátszóban, hogy az albumadatokat és számadatokat, borítókat keressen a számokhoz ha Wifi-n van a teló
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #12341 üzenetére
Android Revolutionnal nekem nem csinálta soha. Mindig valami alkalmazás pittyog nekem.
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
Az a baj, hogy T-nél pluszba kell fizetni azthiszem / illetve más díjcsomagok vannak az LTE hálózatra, mint a normál 3G-s hálózatra. :/ Pedig én budapesti vagyok, tudnám élvezni olykor.
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12275 üzenetére
Megveheted ott, de előbb ezeket kérdezd meg még mielőtt kifizetnéd. Illetve kérd meg őket, hogy előbb a CID-et had ellenőrizd le gyorsba, mert az talán nem mindegy. Tavaly One X-et vett GSM boltban egy barátom és CID alapján Dél-Afrikába szánták a Vodafone-nak... 1-2 hónappal később kap minden frissítést mint az EU-s modellek.
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
Azért én tudnék kifogásolni ebben a hsz-ben dolgokat, de túl fáradt vagyok az "okoskodáshoz"
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
ndavey #11522 üzenetére
FormatFactory ha nem vinne valamit a telefon. Nekem az mkv-t is vitte az MX Player.
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11511 üzenetére
60FPS-el jobban lehet dolgozni mint 30FPS-el. Akár lassítani is. Meg szerintem kicsit élethűbb a videó 60FPS-el mint 30-al.
-
k.soma
senior tag
Köszönöm a válaszokat srácok
MIUI-ról kell tapasztalat valakinek?
-
k.soma
senior tag
Egy egyszerű kérdésem lenne.
AR HD ROM van fent, TWRP recovery-vel. Ha csinálok TWRP-ben egy backup-ot feltelepítem a MIUI ROM-ot, és ha nem lesz jó, akkor előbb telepítsem vissza az AR HD ROM-ot és utána restore, vagy nem kell feltelepítenem az ARHD-t csak egyszerűen rátolom a restoret a MIUI-ra??
Előre is köszi a válaszokat.
-
k.soma
senior tag
Erre valaki?
-
k.soma
senior tag
MIUI-ról van valami bíztató hír ?
Pár hete még voltak vele gondok...
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Melyik kernelt érdemes felraknom, ha gyorstöltésre volna szükségem (fesztiválozás miatt) ? Más funkció nem szükséges, csak hogy stabil legyen. ARHD 12.0-ám van jelenleg fent, gyári kernellel.
-
k.soma
senior tag
válasz
Ed Parker #9721 üzenetére
Én éjjel nappal energiatakarékos módban használom a telefont, ezáltal redukálja a fényerőt eléggé. Ha napon vagyok és esetleg nem látok a kijelzőből így semmit, akkor kikapcsolom az energiatakarékost, és máris feljebb kúszik a fényerő. Amint nincs szükségem a nagy fényerőre (vagy nagyobb magórajelekre) visszakapcsolom az energiatakarékos módot.
-
k.soma
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #9228 üzenetére
Én is gondolkozom máson. Fastcharge nem kell nekem..
-
k.soma
senior tag
Srácok, az ElementalX kernelben a gyorstöltés alapból nem is kapcsolható ki-be, hanem felrakod a kernelt és van?
-
k.soma
senior tag
teaMSeven kernelt használ valaki?
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de szerintem egyik sem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Tippmix
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- EA Sports WRC '23
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lexus, Toyota topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest