- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
-
czzz
újonc
válasz
Luser2000 #13405 üzenetére
Sziasztok!
Agyalok, hogy HTC DHD után HTC one-t, vagy lumia 925-öt vegyek. Bár a One egy gyönyörű telefon, de az androidban csalódtam az elmúlt években, illetve a htc szervizzel is vannak fenntartásaim, így elbizonytalanodtam. Ha jól tudom minden szervizelés esetén Cseho-ba kell küldeni a telefont és nagyon lassú a javítás. A DHD-vel is pórul jártam párszol, minimum 3-4 hétre eltűnt a telefon...
Akik már használnak One-t mik a tapasztalatok? Nem akadozik az android? Szervizről tudtok valamit? Jelly Bean verzió van rajta? Arról mik a tapasztalatok?
Köszi előre is!
-
Badboys
őstag
válasz
Luser2000 #9849 üzenetére
Nálam működik hibátlanul. Beszélgetés közben ha a hangszóró ikonra tapizol ott ad ki választási lehetőséget. Nálam így működik. Egyébként próbálj leszedni egy régi változatot azok aránylag hibátlanul működnek. Az újakkal vannak gebaszok.
Zack: Mit használsz navit aminél bezavart?
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #9268 üzenetére
No, kibogoztam.
A MoreLocale2 az Android 4.2 alatt (a megváltozott engedély-struktúra miatt) jelenleg nem képes egyszerű nyelv átállításra, csak egy mókolás után.Az ADB Tool letöltése után a mappában ki kell adni az
adb shell pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
parancsot, és utána már megy a nyelvváltás.
-
Balinov
titán
válasz
Luser2000 #9018 üzenetére
kulonosebben mar nem erdekel, kijon ireknel, amikor kijon..ugyis csekkolom napjaban 3x...
Imadom a HTC-t, de ugyanezt eljatszottak a Hero-val, Legenddel, Sensationannal, meg az One S-el is...igazan valtoztathatnanak mar legalabb az EU-s FOTA roll out policy-jukon...
Altalanos HTC garis kerdesemre nem tudtok valami tuti infot?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Luser2000 #4615 üzenetére
Talaltam egy ilyet.
Szerintem ez jo lesz....0,3 mm -
hurrikan
addikt
válasz
Luser2000 #2000 üzenetére
Nálam sem az X+-on sem az SV-n nem karcolódott össze a GG2.
Annyira szar azért nem lehet. Bár nekem a sima X GG-je sem karcolódott, mások meg karcokról számoltak be ott is, meg hogy a zsebükben lett karcos.
Nekem a betonon csúszott 4métert kijelzővel lefelé mégsem lett karcos.de tény hogy elég sok minden szaladt neki össze és ez gyanús. Pixel hibák, fém ház karcolódás, rossz kamera, Gorilla karcolódás.
Másoknak továbbra sem jelentkeztek ezek a gondok?
-
Burt1793
veterán
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Az nagyon jó lenne, mert én azt tapasztaltam anno, hogy az s3 folyamatos mobilnettel, energiatakarékos móddal,4,5-5 óra kijelzőhasználatot kibírt. Én mostanában játszom a miniclippes billiárd játékkal, mobilnettel (jajj, persze csak 3G-n
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...
Esetleg próbáljátok kiÉn ettől a toktól félek, nem akar kiesni a teló belőle? Látnom kéne egyet élőben, mert képeken nem győz meg 100%-osan, de persze tetszik. Hol lehet megnézni? (Z-t láttam élőben ma
és azt kell mondjam, hogy kikapcsolt kijelzővel még mindig tetszik, úgy látszik más az ízlésünk, mert a N4 sem tetszik annyira).
Hogy lesz teszt, ha nincs N4? Vagy már kész a teszt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Nekem meg mint kollégának is, csak pozitív tapasztalataim vannak a kültéri olvashatóságról. Tökéletesen olvasható tűző napfényben is. Nyilván nem energiatakarékos módban kell nézni, mert az rendesen leveszi a fényerőt.
"Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett."
Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #1752 üzenetére
Az a baj, hogy ez csak szerencse kerdese. Az enyem meg nem is latott eleteben kemeny anyagot (nem is fog, ma kap tokot), ami karcolhatta volna, ezert nem ertem a dolgot. Ha nap fele forditom, akkor latszik kicsit, de olyan erdekesen felkor alakunak nez ki. Szivesen megmutatnam, de ezt foton tuti nem latni. Mintha egy kb akkora kor alaku henger nyomodott volna neki, mint amekkora a front face camera. Lehet noni fog rajta egy uj kamera?
-
FtcFeki
csendes tag
-
-
mumk1
addikt
válasz
Luser2000 #1382 üzenetére
A morelocale2-vel ki lehet választani a magyart, attól még tartalmazza a rom, hogy másik régióba szánták, csak a készülék saját menüjében nem jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest