- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibusz
tag
Létezik olyan progi, ami kiírná, hogy az adott eszköz rootolt-e vagy sem ?
apk, vagy bármi... ?Ez most nem kimondottan a one-ra kellene...
hozzám került egy LG E510, azzal szarakszok..
thx -
ttom26
csendes tag
válasz
zsoleer #10890 üzenetére
Itt a fórumon én is ezt olvastam. De amikor az átvétel utáni napon bevittem a készüléket és elkezdtük kitölteni a visszaküldési papírokat kérdeztem az ügyintézőt, hogy a csere opció miért nincs a papíron? Akkor mondta, hogyha cseréltetni akarom akkor menjek át a szervizes kollégához és azonnal cserélik.Megmutattam a szervizesnek a pixelhibát, hozott egy bontatlan dobozt (végre
), bekapcsoltam a készüléket, megnéztem hogy hibátlan-e (apróbb illesztési hibák ezen is vannak, de semmi komoly vagy zavaró) kijelző perfekt, úgyhogy kitöltötte a papírokat és megvolt az új készülék.
Szóval műszaki hiba esetén ugyanúgy cserélik a webshopos készülékeket is a T-nél. -
zsoleer
senior tag
Még mindig nem lehet ONE-t rendelni neten keresztül mi szarakszik ennyit a T? De pl Xperia Z-t vagy S4-et lehet, lehet sok volt a visszaküldött darab és inkább leállitották
-
Xaels
félisten
Használ valaki állványt fotózáshoz? Kéne valami olcsó, de azért megfelelő minőségű, hogy én is rajta lehessek a családi képeken.
-
Bilux
veterán
Valaki tapasztalt random újraindulásokat?
-
Koris
aktív tag
Xposed rajongók figyelem!Végre van modul az ikonok cseréjére app drawerben, és a sense is marad!
Kb 100 ikonpackból lehet témázgatni.
ikon cserélő modul -
cudarz
tag
Sziasztok! A VIP-Phone gyári garit ad? Köszi.
-
k.soma
senior tag
Erre valaki?
-
zsoleer
senior tag
Akik mostanában vettek ONE-t a telekomtol mennyire jellemző
ő hogy már viszaküldött készüléket kaptak? Értem ezalatt a fehéret és a feketét is! -
Kokufuu1986
tag
Múltkoriban írtam, hogy néhány app nem tudja frissíteni magát tárhely hiány miatt. Mivel nem kaptam rá sajnos kielégítő választ, így újraraktam a teljes ViperOne-t. Sajnos ismét előjött a probléma (anno Next Launcher, Dropbox és QuickPic volt ilyen, most Facebook, QuickPic ami nem akar frissülni).
Lehet hülye kérdés: ha új ROM-ot teszek fel, akkor csinálok CWM-ben data+cache+dalcik wipe-ot, flashelem az új ROMot, akkor a system partíció nem lesz törölve, csak felülírva, ha jól sejtem. Így maradhatnak felesleges fájlok a régi ROM-ból.
Lehet, hogy ez a probléma?
-
stilo18
addikt
Tegnap fényképeztem egy Dodge Charger SRT-t a Note II-vel, utána eggyet a One-al...
Az utolsó frissítésünkkel úgy elbaltázta a Samsung a Nóta kameráját, hogy a One földbe döngölte amúgy szeretett telefonomat... -
toeki
senior tag
válasz
papi77 #10868 üzenetére
látod a pc-den csak nem storage-ként hanem MTP eszközként
más:
most laktam be az insertcoin romot úgy igazán erre megláttam ezt és szerelem lett elsőre...
[bindroid] -
Üdv mindenkinek!
Azt meg tudja valaki mondani,hogy miért nem látom a PC-men a telefon tárhelyét?
Hogyan tudok APK-t másolni rá?
Köszönöm -
yodee_
őstag
bementem a beállítások -> alkamazások -> mind -> médiatároló -ba és adatok törlése, reboot. Utána jó lett
)
már csak az email-lel bajlódom. Eddig exchange módban használtam a gmailt, de most nem engedi beállítani... kiszolgáló m.google.com, domain google és azt írja hogy hiba próbálja meg később. miért lehet ez
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10863 üzenetére
One X Notifications + 1 ráadás ha valaki másnak kellene: ST-MainTheme
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10861 üzenetére
Nálam teljesen jól működik. Robi és Sci Fi dallamokat hoztam át One X-ről és ott vannak a listában. Valamint egy Startrek Main Theme-em van csengődallamnak aminek az elejéről levágtam ami nem kellett és az is jó.
Esetleg egy újraindítás, hogy újra indexelje a média tartalmakat?
-
yodee_
őstag
ha vannak jelzőhangjaim (One X-ről) akkor hogyan tudom őket használni? nem jövök rá egyszerűen... hová kell másolni?
-
zsoleer
senior tag
Nem tudjátok mi van a T honlapjával? Nem lehet rendelni One-t csak dominoba!
-
Szpisti
addikt
Sokan rettentő rosszul használják a töltőt... Mármint a töltést. Szvsz.
Én már 4 éve, (de lehet, hogy 5 éve) még iPhone-os korszakomban hozzászoktam ahhoz, hogy este mikor lefekszek, töltőre rakom a telómat, és reggel mikor kelek, leveszem. (Hiszen általában indulok is a melóba, de ha hétvége van, akkor is ugyanígy teszem.) Ha esetleg délutánra elérné a 30-40%-ot, akkor rátöltök valamennyit, vagy akár teljesen. De este akkor is a töltőre kerül mikor teszem el magam másnapra, mert nekem fontos, hogy 100%-os aksival induljak a melóba. (áruszállító vagyok)
De amúgy is, a mai modern aksiknál már nem kell csontra meríteni a telót, sőt, még talán nem is tesz nekik jót, bármikor rá lehet tölteni. Én személy szerint meg 40% töltöttség alatt már nem is érzem jól magam... -
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #10851 üzenetére
Esetleg BetterBatteryStats
-
markyy18
aktív tag
válasz
N4ri87 #10845 üzenetére
Neked ha nem nyomkodod net nélkül vagy nettel kb mennyit merül óránként?
Használat közben kb mennyi időközönként merül 1%-ot?Ezt most nem farokméregetés miatt kérdezem csak simán érdekel másnál hogyan viselkedik a telefon. Persze tudom h ahány ember annyi fajta használat és merülés de viszonyításképpen érdekelne.
Tigerteam: mivel májusban vettem nem nagyon lehetett rajta.
S-OFF-oltam. Majd az egészet visszacsináltam, gyári RUU-val feltettem a 4.1.2-t majd azt frissítettem egyből 4.2.2-re. Azóta volt FR is, de mivel a szűz 4.1.2-re egyből feltettem a 4.2-t így ezzel sem lehetett nagy baj vagyis nem kéne h legyen. RUU gyalulta a belső memóriát is így az azon lévő szemét sem okozhatna bajt mivel azokból semmi nem került vissza csak a képek, videók, zenék és dokumentumok. -
N4ri87
senior tag
-
capulet75
addikt
válasz
markyy18 #10830 üzenetére
Nekem egy napig simán bírja, úgy hogy erről megy a hotspot is sokszor. Mondjuk én beraktam a widgetek közé a mobil és a hotspot ikonokat, amikor nem használom akkor kilövöm a netet meg a megosztást. Két mozdulat, sokat spórolok vele. Néha nem árt megnézni, nem-e ragadt be vmi progi, sokan nem veszik észre hogy bekapcsolva maradt a wifi, az meg cudarul eszi az aksit. A PowerBank meg nagyon jó ötlet, egy rendesebb darabról 5-6x fel lehet tölteni az One-t (is) és kb 10k.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10839 üzenetére
Kb mindig ugyanannyi a programok fogyasztása kivéve a Play és a google szolgáltatások. Ilyenkor azok többet fogyasztanak és sokat ébresztgetik a telefont.
zack: az oké több mint valószínű h ilyesmi baj van de miért csak 2-3 hét elteltével?
Milyen programmal lehetne kinyomozni mi szívja a telót ennyire? Ez a gsam se sok mindenre jó szerintem.capulet75: amikor úgy van én is kikapcsolok minden ilyet ha tudom h nem kell semmi értesítés stb. De nekem mikor jó wifivel ha nem nyomkodom 2 óránként kb. merül 1%-ot most ez fél óránként 1%.
Jó időszakban mobilnettel és véletlen bekapcsolt wifivel óránként merült 1%-ot.
Most ha nincs bekapcsolva semmi akkor is merül óránként egy százalékot pedig ha minden klappol 4 óránként merül ennyit.Múltkor mentem pestre végig ment a zene gondolom kapcsolódott millió toronyhoz közben és a 2 órás út alatt nem merült semmit.
Ezek után nem értem ilyenkor mi baja van. -
markyy18
aktív tag
Csak ezzel az a baj h nekem kb 2-3 hétig másoknak meg hónapok óta normálisan merül BELAKVA a telefon. Tehát e-mail, facebook stb bejelentkezve szinkronizál mikor kell és nem merül jobban mint kéne. Csak nekem így eltelik az a bizonyos 2-3 hét és elkezd sz*rakodni és konkrétan fele annyit bír mint előtte ugyanolyan használattal ez az érdekes.
-
zack
nagyúr
válasz
Valkűr #10831 üzenetére
Másrészt meg minél több progi van fent, ami adatkapcsolatért nyúl bizonyos időközönként, és minél több minden fut a háttérben annál jobban merül. Nem tudom a kolléga miért van úgy kiakadva. Egy új telefon persze hogy nem merül annyira mint egy belakott rendszer. Nincs ebben semmi különös.
(#10833) hoy
Ennyi.
Én már mikor megmondtam ezt...Akkor le lettem hurrogva, de ezek szerint, mégis van aki belefut. Milyen érdekes. Most jöhetnek az okoskák, akik annyira védték pár hete a T-t...
-
hoy
tag
No jelentem a Tmobile webshop a visszaküldött készülékeket újra árulja ...
A futár egy órája hozta a készüléket. a doboza koszos, s kopott volt, újramatricázták, valami saját matricával, a készülék illesztési hibás volt.Nem kicsit vagyok pipa. hiába vagyok vétlen a történetben le kell nyelnem a békát, s várni a 30 napot, hogy visszautalják a lóvémat..
-
markyy18
aktív tag
-
Valkűr
addikt
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10829 üzenetére
Látom az értő olvasás sok embernek nem erőssége a fórumban.
Nem azt írtam h azért van bajom vele mert nem bírja egy hétig hanem azzal h ugyanolyan használattal egy idő után gyorsabban merül mint előtte pedig nem használom másképpen. Főleg mikor reggel felkelek egy 7 órás alvás után és merült 11%-ot míg mondjuk előtte egy héttel 3%-ot merült ugyan ennyi idő alatt.
Amúgy is ha végig követted volna a fórumot láthatnád akinek tudtam segítettem a kamera vitában benne se voltam azzal speciel elégedett vagyok. Eddig egy bajom volt régebben akkor is ugyan az és senki ne mondja h ez hardveres probléma mert akkor nem volna az h két hétig jó utána meg fele annyi ideig bírja. Én sem b*szogattam senkit mikor szifon meg s4 összehasonlítások voltak pedig abból volt pár hsz. Gondoltam lesz aki tud válaszolni normálisan a kérdésemre de itt úgy látszik kezd egyre több MEGMONDÓ"ember" lenni. -
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #10828 üzenetére
Szívesen, de már kezd több lenni a hiszti mint az utánaolvasás és a leleményesség...Ha nem tetszik tényleg inkább add el, mert amit itt néhány fanyalgó művel, már már kezd unalmas lenni....Ugyan ez volt a HOX esetében is, jöttek a hisztis userek fárasztani a népet. Ezt el kell fogadni, egyik ilyen nagy kijelzős mobil sem fog nekünk napokig, hetekig menni..AMi érthető is, hisz a laptopokban 3x4x ekkora aksi van, mégsem birnak többet aktiv felhasználással 1 egész napnál. Ezt vagy elfogadjuk vagy sem, vagy vissza az őskorba és veszünk egy 5110 nokiát az elmegy egy hétig is
Vagy veszünk egy ilyet, ezzel még 1x feltudjuk tölteni..Nem nagy összeg és méretre sem..
Vagy itt egy kicsit nagyobb: [link]
-
markyy18
aktív tag
Köszönöm a "segítségeteket"!!
-
markyy18
aktív tag
Az mitől lehet h egy alkalmazást letiltottam, azt jelzi h le van tiltva de a gsam mégis kilistázza h ébreszti a telefont és fogyasztja az aksit az adott program?
Kezdem unni h egy idő után fogja magát a telefon és jobban merül pedig ugyanúgy használom mint előtte semmivel se jobban. A végén az lesz lesz egy eladó One-om. -
pedro7
tag
Nagy mágusok ülnek a T-nél.
Pár hete figyelem a One árának alakulását.Két hete még rajta volt a 10%
online kedvezmény.Utána levették, nem volt rajta semmi kedvezmény.
Most nem is rendelhető szinte csak Domino-val, helyette kitették a kifutó One X-t
10% online kedvezménnyel.
Vajon mi lesz a következő ? Átmenetileg nem kapható ?
Gondolom elég jól pörög náluk ez a tipus, de mire ez sűrű váltogatás .. -
k.soma
senior tag
MIUI-ról van valami bíztató hír ?
Pár hete még voltak vele gondok...
-
NandorHUN
addikt
Nekem nem jött be az iTunes illetve egy csomó egyéb dolgot hiányoltam. A cydia ezt csak részben tudta javítani, és a használatától belassult a készülék. Illetve sok appot hiányoltam a Store ból, + voltak olyanok amik itt ingyenesek ott fizetősek.
Összességében szerintem ez sokkal jobb, könnyebben kezelhető főleg a file transfer. - Bár első 1, 5 hétben még én is visszavágytam ios re de most az InsertCoin + Next Launcher rel teljesen meg vagyok elégedve -
zack
nagyúr
Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re. -
Loboda
senior tag
válasz
yodee_ #10813 üzenetére
Telefont kikapcsolod, és újraindítod bootloader módba, csatlakoztatod a pc-hez, ki fogja írni a telefon hogy fastboot usb, ebbe kell lennie!
Végig viszed a leírást, és örülsz a végén!
Ha átírod a Cid számot például HTC__032-re, nem kell RUU-t feltenni, elég ha rányomsz a frissítésre, megkapod a 4.2.2-est!A HTC után kettő alsó aláhúzás van!
Nyolc karakternek kell lennie a cid számnak!Ha nem kell super cid akkor teljesen elég a HTC__032!
-
Valkűr
addikt
válasz
capulet75 #10799 üzenetére
De vannak, csak nem feltétlen kell 200 ezret kicsengetni érte....Én amikor a Shure fülest vettem, volt olyan 70 és 160 körül, meghallgattam azokat is, de nem hallottam, legalábbis a telefonnal egetverő különbségeket köztük...Viszont a mostanim meg hatalmas ugrás az átlag 10-20 ezresekhez képest..
-
Loboda
senior tag
-
yodee_
őstag
Mestrek! Sikerült az S-OFF, azt írja HBOOT-ban hogy unlocked. Tudna nekem valaki segíteni a superCID-ben. Ezt olvasom a leírásban:
Feltétel:
-S-OFF megléte
-Ez a zipocturnal Super CID Script, kicsomagolva a pc-re egy mappába
-ONE bootloader/fastboot módban csatlakoztatva a PC-hezLépései:
-Futtasd a Nocturnal Super CID Script.bat fájlt!Ha nincs kedved letölteni, mindez elvégezhető fastboot parancssorból is:
A leírt .zip-et nem tudom le tölteni. Mit tegyek? Mi az hogy fastboot parancsor?
-
zack
nagyúr
Nézd. Előbb kellett volna kérdezned, utána cserélni. Az iOS és az App Store kb csak a játékokban van előrébb mint az Android és a Google Play. Vannak iOS címek, ezekkel nem lehet mit csinálni, de az újabb játékok többsége megjelenik Androidra is. Pl vess egy pillantást a Wild Blood-ra, Modern Combat 4: Zero Hour-ra ha még nem láttad őket. De van így kapásból ezeken felül 10 olyan játék ami hasonló kategória mint az Infinity Blade.
Ezeken felül pedig mindenki arra használja az okostelefonját, amire akarja, de hogy ezért megválni a One-tól mert xy játék nem jelent meg Androidra...Ilyet még nem is hallottam.De lényegében sok iPhone user még ezért tart ki a telefon mellett, mert a többséget nem érdekli mire lehet használni, telefonálni lehet e vele, esetleg egyéb más okos dolgot, az a lényeg hogy a játék része legyen fullos. Ez mindent elmond a rendszerről, és az Apple koncepciójáról is. Egy szóval "játéktelefon", és teljesen másra használható mint pl egy One.
-
HUTCHDB
nagyúr
egyszerűen cseréld le a billentyűzetet...
pl erre.
ebben van pl. iphone skin is.(#10805) spawn21 !
ne add el!
hidd el a kamerán kívül másban nincs most jobb a piacon!"Hát én nem játék miatt vettem, elhiheted. Arra ott a konzol. Ha suliba jársz, meg értem a játék mániád. De amúgy szerintem ez nem játékra van elsősorban.
"
1993-ban végeztem az egyetemet...vagy nem nekem akartad írni -
spawn21
veterán
-
hoy
tag
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
Nem nem a játék miatt lett a one, de szoktam játszani is.... Gondolom ti se facebook miatt vetetek ekkora kijelzőjü telefont. Más, ki lehet irtani a billentyűzetről a nem kivánatos karaktereket? Olyanra gondolok, hogy ha hosszan nyomok egy karaktert akkor ugye felugrik egy csomó más karakter, pl az o betünél bosszantó, hogy sok karakter jon elo.
-
Szpisti
addikt
Azért elég szép kínálat van pl. a Gameloft játékokból, de az NFS is megoldható... (a google a barátod)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
nem hiszem, de úgy látom az elég fontos a kollégánál...
amit észreveszek, sokan nehezen váltanak más platformról, csak nem tudom mi lesz, lenne visszaváltáskor...éppen ma frissítettem le a vevőmnek a volt one-omat... hát én nem tudom, de annyira jó telefon, hogy az nem igaz....most az elmúlt napokban i5-öt használtam... nem tudok mást írni, mint néhány napja i4s-ről írtam.
NEM AKAROK VITÁT indítani, és szócséplésekbe, magyarázkodásokba belemenni, SZÁMOMRA nem egy kategória..., higgy nekem, nem szabad fellángolásból kiugrani ebből a telefonból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest