- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Meg kérnék valakit akinek momentán van 10 perc szabadideje.Nézze meg legyen szíves,hogy nála sem lehet az üzenetek témázásában az üzenetek ablak színét 0 ra csökkenteni és a szöveg színét változtatni? Nálam valamiért nem megy proban a dolog reggel óta. Akartam csinálni néhány napja egy témát és ebbe futottam bele. Minden más működik csak ez nem akar.A régebben készített témában viszont működik enged módosítani. Asztali Pro programról lenne szó. Köszönöm aki szán rá pár percet.
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
Sajnos gajra ment a Onem. Maradt egy bontatlan Tempered Glass akit érdekel privátban keressen.
Vettem a Tecsóba egy 12-24 voltos autós töltőt valójában nem tudta a 24 et. le égett a töltő és azóta nem látják a lapossal egymást. Minden működik tölt is csak a fájl másolás nem megy.A javítás nem tudom mennyi lenne. Mivel gari meg szűnés után nyitottam booloader HTC deven föltettem az ARHD romot a HTC úgy indított,hogy alaplap csere,ha nem is az alaplap a hibás,utána a hibás alkatrész cseréje. A Tecsó azt mondta állja a javítást,de az egy hónap nekem meg kell a telefon. A Tré meg nem ad csere készüléket. Meg szűnt náluk ez a szolgáltatás. Ezen oknál fogva maradt meg a kijelző védő. -
Badboys
őstag
ferob ment egy pű.
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy tapasztalt-e valaki aki Artmond 10.0 romot használ és kernel 3.4.10 ElementálX-m720.1 párosítva,hogy nem tölt a telefon? Tegnap este 18% nál föltettem töltőre este 22 kor reggel 6 kor csak 72 % on állt. USB csatit júniusban cserélték és a gyári rommal ilyen töltési probléma nem volt. Rom csere óta kétszer töltöttem és ilyen gondom van. Kihúztam a hálózatból utána elkezdett tölteni.
-
Badboys
őstag
válasz
Mano66 #36545 üzenetére
Ki lett nyitva a bootloader. Le lett töltve az Artmod 10es ROM. viszont gyári recovery van fent és nincs rootolva. Hogy kell feltenni ezek tükrében ezt a romot? Mit kell még csinálnom? TWRP kell hozzá??
Kérlek titeket, hogy kicsit részletesebben mondja valaki el a további tennivalókat. Előre is nagyon köszönöm!!
Üdv -
Badboys
őstag
Nyitottam a boatlodert melyik Sense 7 romot érdemes föltenni amelyik normálisan működik? Kernel csere kell hozzá? Ebben kérnék segítséget ill. le írást miként működik a dolog. Köszi
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek aki igyekezett segíteni a téma szerkesztősdi játékban. Jó ez a dolog csak szerintem így kissé értelmetlen,hogy csak sense 7 el működik 100% ban. Lehet el gondolkodom egy sense 7 rom fölrakásában. Gondolom akkor működik a dolog nem csak a gyári rommal.
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #36519 üzenetére
Meg csináltam ahogy javasoltad. Teljesen át alakítottam a tárcsázó alatt is az a kép van amit kijelöltem a gépen. A telefonon viszont nem úgy jelenik meg ahogy a gépen át szerkesztettem. Lehet,hogy csak a sense 7 el működik a teljes testre szabás? A sense 6 tal meg csak részben? Kijelentkeztem a telón a szerkesztőből ezzel eltüntek az eddigi letöltéseim és saját szerkesztéseim.Vissza jelentkezéskor sem jöttek vissza.
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #36516 üzenetére
Onnan az a probléma,hogy nem tudom miként kell át tenni a telefonra. Valószínű,hogy csak ha meg osztom a tömeggel azt meg igazán szeretném. Végül is ott is átszerkeszti úgy ahogy én szeretném a telefonon is úgy van csak a végeredmény marad el. Azért gondoltam,hogy a szoftver hibás vagy én vagyok a balfék. Csináltam már saját részre párat kísérletként,de az eredmény elmarad.
-
Badboys
őstag
Igaz egyszer már föltettem a kérdést, most ismét meg próbálkozom hátha siker koronázza próbálkozásom.
Tudja valaki,hogy saját képből készítek témát a telefonban lévő téma szerkesztővel. A kiválasztott képet mindenhova be teszi csak az üzenetekhez nem . Pedig a szerkesztésnél bejelölöm,hogy oda is azt kérem. A végeredmény sajnos elmarad. Oda külön kell betenni az SMS be állításokban,de az nem lesz olyan mint más alkalmazások esetében. Fölül marad a gyári fekete csík. Ez szotfver hiba vagy nem használható a téma szerkesztő 100% ban? Teljes gyári nem buherált a telefon. Köszi
-
Badboys
őstag
Tudja valaki,hogy saját képből készítek témát a be épített téma szerkesztővel. A kiválasztott képet mindenhova be teszi csak az üzenetekhez nem . Pedig a szerkesztésnél bejelölöm,hogy oda is azt kérem. A végeredmény sajnos elmarad. Külön kell az üzenetek be állításában kijelölni. Húúú remélem érthető amit írtam. Köszi
-
Badboys
őstag
Még mindig nem javították a bekapcsolásnál a feloldó pin kód hibát? Nagyon nehezen jön elő.
-
Badboys
őstag
Lejárt a garanciám nyitnám HTC Deven és tennék rá romot a gyári helyett,de hiába keresek szájbarágós le írást nem találok. Nem szeretném elbaltázni a telefont. Utoljára SGS2 őt romoltam. Az oldal elején a lenyitható le írásban nincs semmilyen információ a romolás menetéről. Ezért kérnék segítséget olyantól aki rendszeresen végez ilyen tevékenységet. Jöhet privátban a segítség, Köszi.
-
Badboys
őstag
Meg csináltam a hangszóró tesztet kérdezném,hogy mi az amit hallanom kellene esetleg mit nem kell hallanom? Nálam mind kettő sistereg ,telefonálás közbe ezek a sistergő hangok nem jelentkeznek. Program váltás közben meg mindig van egy kattanás szerű hang ez természetes vagy valami gond van a hangszóróval? 6 án lejárt a garanciai,de előtte volt javításon ahol kicserélték a fél telefont így még a 2 hét + garanciában benne vagyok és visszaküldeném,amennyiben a fölsoroltak problémák.
-
Badboys
őstag
Mai nappal nem lehet használni a feljegyzéseket akkor miért nem lehet törölni? Van esetleg valami jelentősége?
-
Badboys
őstag
Valaki esetleg konkrétumot,hogy Tré mobil befejezte a HTC forgalmazást? Mivel semmilyen HTC nem kapható az ajánlatok szerint jelenleg.
-
Badboys
őstag
Ma jött vissza a szervizből az One. Húsvét utáni első munkanapon adtam le. A Csehek jól dolgoztak szinte új telefont kaptam vissza. Mindent cseréltek. Kamera,Usb csatlakozó, akksi,Lcd,keret,hátlap,sajnos cserélték a hangszórókat,amit viszont nem az a hangszóró rácsok. Összességében elégedett vagyok a mukával és a gyorsasággal.Mondjuk a hátlap hibátlan volt nem tudom miért cserélték. Ugrott a Glass protektorom.Rendesek voltak a Csehek.
-
Badboys
őstag
Ma elküldtem a telefont gariztatni kamera lilulással. Mindenképp beszélni szeretnék a HTC ügyfélszolgálattal ehhez kérnék segítséget aki tudja a telefonszámot meg köszönném. Jobban odafigyelnek,ha jelzem a hibákat? Vagy le sem sz@rják?
-
Badboys
őstag
Tegnap este meg rökönyödve vettem észre,hogy ki írta nincs sim kártya. Azt sem tudom mikor szállt el a hálózatról mivel a szokásos bekapcsolási dallam is elmaradt. KB 30 percet Skypoltam mikor automatikusan fölugrott a pinkód panel. Lassan 2 éves,de ilyen sosem fordult elő a 2 év alatt. Remélem ez nem fog általánossá válni. Júniusban lesz 2 éves kamerával és hangszóró rácsok cseréjével kellene gariztatni. Nem tudja esetleg valaki,hogy akksi cserét lehet e kérni és cserélik is vagy az már felejtős? Sajnos az M9 nem hozza azt ami elvárható lenne így szvsz. marad az M7 csak jó lenne,ha javítanának még így utoljára.
-
Badboys
őstag
Most olvastam,hogy csing csang úr azt mondta nem kapja meg az M7 az 5.1-et. Tudják,hogy bugos a rendszer,de ez nem hatja meg őket. Ez egy nagy szemétség.Mindíg is szerettem a HTC termékeit,de viszont így ennek tudatában azt hiszem nem lesz M9. Ettől féltem,hogy szarban hagyják a tulajokat. Sajnos bejött. Nem is érdekelne a dolog,ha hiba nélkül menne az 5.02. Amikor fölvetettem itt az oldalon,hogy mi lesz ha nem teljesen ok. az 5.02? Volt aki le ordította a fejemről a nem létező hajamat. Na akkor most lehet elégedetlenkedni. Talán azt megoldják,hogy legalább a hibákat javítják csak még elképzelésük sincs,hogy miként. De a talánt az ismerjük nem hiszem,hogy különösebben zavarba jönnek a megoldás problémájától. Akkor inkább veszek egy olcsó szart és eldobom 1év múlva mint itt marad egy 170 ezer forintos búgos prémium. Csak dícsérni tudom a HTC ötletét. Vagy gari után jön a nyitás más lehetőség sajnos nincs.
-
Badboys
őstag
Nálam ez a jelenség már az L előtt is volt néhányszor.
-
-
Badboys
őstag
4.4 nél ellehetett tüntetni,hogy az alkalmazások különböző színekben virítsanak meg nyitáskor. 5.0 ban ez lehetséges mert roppant gusztustalan?
Nagyon hosszan kell nyomnom a bekapcsoló gombot mire bekapcsol a telefon másnál is így van?
Többször tapasztaltam,hogy bekapcsolás után előjön az a kis ablak ami frissítés esetén jön elő hogy Pl. 30 alkalmazás optimalizálása a 150 ből. Tapasztalt valaki ilyen dolgot? Pedig már 2 szer volt gyári vissza állítás és tiszta telepítéssel.
-
Badboys
őstag
Bocs,de nem azt írta,hogy erősebb mert az One 600-as a samu 800 as processzorral jött ki. Azt írtam,hogy kenterbe veri a samut ez azt jelenti,hogy gorsabb,gördülékenyebb stb. Hiába erősebb a samu ,problémás az egész úgy ahogy van. A gyerek mindenáron akarja az One mat mert látja a ,hogy mindenben jobban teljesít az One. Megvárom milyen lesz az M9 aztán lehet megkapja az M7 et.
-
Badboys
őstag
Reggel 8 óta jön lefele a lolli 298 MB al és még mindíg csak 37% van lent. Normális ez?
-
Badboys
őstag
válasz
Red@Arc #33434 üzenetére
Bocs nem véletlen,hogy nem úgy írtam 5.01,5.02. Gondoltam így is érthető. Márpedig van 5.0.2. 5.2 ben igazad van mert az nincs. Csupán lespóroltam a nullát.
ferrob: Nem keverem a kettőt mert tudom mi a különbség. Valószínűleg sietve olvastam át és ezért reagáltam rosszul. Fentebb írtam,hogy miért írtam 5.2 csupán spóroltam egy 0 t.
Csak arra reagáltam,hogy" 5.0 val vége a frissítésnek" az nem lenne igazságos a hibák miatt. Amennyiben még jönnek a kisebb javítások akkor rendben. -
Badboys
őstag
Ez így nem korrekt. Ugyanis amit nem javítottak az 5.1 ben arra már kint van az 5.2 gyakorlatilag akkor lesz egy szar 5.0 ánk javítatlanul? Mert gondolom akkor az 5.0 val a HTC megadta a frissítéseket. Ez így nem kicsit nem ok. Ebben az esetben a fer az lenne,ha mindjárt az 5.2 jönne,hibátlanul.
-
Badboys
őstag
Egy ideje azt vettem észre,hogy késve reagál a kijelző érintésre. HR kellene vagy kezd behalni a kijelző? Semmi hangulatom a HR hez.
-
Badboys
őstag
A Playból lehet letölteni vagy mivel nem tudsz rákapcsolódni valahonnan ráteszed. Rá guglizol. Szerintem lehet,hogy nem fogod tudni rátenni,de próba Cidgetter a neve. Imei alapján a HTC ügyfélszolgálat biztosan tud segíteni,de mint írtam elsőre meg kell próbálni a 3 belföldi szolgáltatót. Szerintem téged rendesen bepaliztak verd oldalba a azt akivel bizniszelted. Nem túl elegáns húzás volt,de még a törvényes út is segíthet azaz a rendőrségi följelentés manapság eléggé hatékonyan dolgozik a rendőrség.
-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztési időm. CID alapján be tudod azonosítani,hogy hova szánták a készüléket.
-
Badboys
őstag
Lett 2 fölösleges Tempered Glass kijelző védő mert nem vette át akinek rendeltem. Akit érdekel privátban jelezze.Azonnal tudom küldeni.
xxman:
Nem állszándékomban elkeseríteni,de elképzelhető,hogy letiltottat vettél vagy külföldi hálózatfüggőt sóztak rád. Akkor viszont egyeztess akitől vetted,ha feltudod venni vele a kapcsolatot.Először próbáld meg a 3 szolgáltató kártyáját aztán imei alapján a szolgáltatókkal lehet egyezkedni. Ez a járható rossz,de ha külföldi függő akkor gáz van.
-
Badboys
őstag
válasz
Steve1207 #31122 üzenetére
Köszi tulajdonképpen arra gondoltam hátha már az EYE kamerát pakolják bele. Ezért várnék még inkább pár hónapot úgyis 2015 júniusban jár le a garancia. Mondjuk van 3 pici gombostű fejnyi kopás is a két hangszóró rácson gondolom ezt is orvosolják.
enginev3.0:
Úgy tudom,hogy a harmadik ua. javítás után lehet kérni a cserét,de ez nem biztos. Lehet megérné várni a garancia végéig hátha javítás hiányában felajánlanak valami újabb HTC ét. Mint a sima Onek esetében.
-
Badboys
őstag
Nem is fogja engedni mivel a Googl biztonsági okokra hivatkozva tiltotta a 3.féltől származó alkalmazások kezelését.
Más:
Szerintetek van rá esély,hogy garanciáztatásnál kamera csere esetén már nem az UP kamerát kapjuk? Esetleg érdemes elhalasztani még a gariztatást hátha elfogy az UP kamera? -
Badboys
őstag
Amennyiben érdekel valakit egy M7 autóstartó keressen privátban, na nem a tartót engem.
-
Badboys
őstag
válasz
Red Bull fan #30050 üzenetére
Az enyém is behalt szintén T bevittem garipapírral együtt és cserélték pár napon belül mivel a központi raktárból kellett lekérni. Hétfőn vidd be és cserélik pár napon belül.
-
Badboys
őstag
válasz
Ununqatrium #29390 üzenetére
Ezt csak akkor tapasztaltam,ha fülhöz emelési opciót használom. Sajnos ott valós a probléma.
-
Badboys
őstag
válasz
concrete #28396 üzenetére
Ezen már egybe van minden itt vagy leveszed valahogy az üveget vagy kompletten csere. Bizva a HTC leleményességébe csak 1 féle csatlakozót használ típuson belül. Mivel annó típuson belül is volt 3 féle csati. Én úgy jártam,hogy megrendeltem a komplett kijelzőt Ebay ről 17 ezer ft volt és már akkor szar volt amikor megjött. Tehát ezt is bele kell kalkulálni. Mivel ez Magyar eladó egyszerűbb a reklamáció probléma esetén.
-
-
Badboys
őstag
válasz
s3nsitivity #28374 üzenetére
Aki piszkosul benne van tehetne egy próbát és ha ok. egy jól magyarosított leírással tehetne a nép érdekében. A kérdés, ha működik,hogyan lehet vissza csinálni? Egyáltalán vissza fordítható e a művelet.
-
Badboys
őstag
Kérdezném egy jó Angolostól működne ez a HTC n is? Mert ahogy olvasgatom Pl. a Sonyn megy. Hátha itt is .http://www.xda-developers.com/android/breaking-geohot-roots-the-verizon-galaxy-s5-with-towelroot/
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz
adamboro #27935 üzenetére
Nem is fogja mivel az régi Senseken volt . HTC Diamond, HTC HD ,HTC HD2, legalább is én ezeken találkoztam vele, mivel ezeket használtam évekig.
Avicularia:
Nálam 100% ,hogy a frissítéstől lett ilyen mivel az 5.5 alatt tutira nem volt ilyen gáz. Egyébként jók lettek a képek. Szívesen ott lettem volna én is.
-
Badboys
őstag
válasz
Avicularia #27923 üzenetére
Az enyém ma van egy éves nem volt még kamera cserén és az első kiadású a kamera. Nálam fényes nappal is ilyen teljesen használhatatlan. Azt hiszem 2 hét múlva dobom a szervizbe addig nagy szükségem van rá.
-
Badboys
őstag
válasz
Avicularia #27919 üzenetére
Sajnos az enyém is ilyen lett a Sense 6 óta. Előtte is volt ,de közel sem ennyi tudtam használható képeket csinálni most használhatatlan.
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Ez így igaz
.
Mint már írtam szerintem akinek nincs, annak már csak a 4.4.3 al jön és csiszolják még.
-
Badboys
őstag
Pofon egyszerű a Sese 6 ban van a csavar amiért nem lát bizonyos appokat. Nálunk amikor frissítés volt 4.4.2 re nem volt még tiltás ez most a Sense 6 tal jött. Lásd Sony 4.4.2 vel letiltva a külső SD ről való futtatás.Gondolom nem csak a Sonynál hanem minden gyári 4.4 et futtató telefonnál ez van. A Sonynál drasztikusabb volt a helyzet mert belső memóriából sem lehetett elindítani azt a bizonyos appot. A főzött romokkal nem tudom mi a helyzet. Mondjuk a Sonynál viszonylag egyszerűen megoldható a feloldás. Sajnos ez a ficsőr a Googl hülyesége ő tiltatta le a külső SD ezen lehetőségét , vissza léptek a 2.1 ig mivel ez akkor ott volt divat. Semmi probléma mert mint írtam megoldottam.
spawn21. Mint írtam nem óhajtok tovább ezen vitatkozni részemről ez a téma lezárva. Megoldottam magamnak működik aminek működnie kell.
Igen ebben igazad van hogy nálunk nincs cserélhető külső SD elméletileg , gyakorlatilag meg van, csak ezt be épített memóriának hívják és valószínűsíthetem ez particionálva van. Külső appokat oda teszi és van amit nem lát. Majd tőlem okosabbak valószínű,hogy jobban eltudják magyarázni. Pl. Sense 5.5 alatt nem volt olyan,hogy telepítésnél fölugrik egy ablak és a Googl ellenőrizni akarja mit teszel föl biztonságra hivatkozva. 6 alatt meg minden egyes telepítésnél fölugrik a kiváncsiskodó ablak.Most akkor komolyan zárjuk le ezt a témát. Megoldottam kész vége.
-
Badboys
őstag
válasz
Steve1207 #27495 üzenetére
Bocs,de nem fikáztam értelmezni tudni kell. Miért szarakodik a Googl olyannal amihez gyakorlatilag semmi köze? Ugye,az mióta warez,hogy letiltja a külső SD ről futtatás lehetőségét? Ez a gond , nem az amit én írtam. Miután le@ tam a googli baromságát,megoldottam és már fut a külső SD futtatási lehetősége nélkül. Lehet,hogy neked semmi szükséged rá,de viszont van akinek meg létfontosságú. Miután rácsodálkoztál,hogy mi az így 100% , hogy téged ez speciel nem érint,de majd lesz más ami esetleg érint. Nem a Sense 6 ot fikáztam. Részemről a vita lezárva .
Rajtam kívül másnak is problémát okozott csak,hogy tudd.
-
Badboys
őstag
Tört volna le a keze amikor elindította a szervert. Menjen a Googl az anyjába.
-
Badboys
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.
-
Badboys
őstag
Én szívesen cserélek akit érdekel a telóm. Sense 6 van rajta. T mobos makulátlan fekete. A lényeg,hogy T mob. legyen és szintén makulátlan szin nem érdekes. A mit tudni kell a kamerát teljesen agyonvágta abban nyilvánul meg,hogy teljesen lila,de működik. A lényeg az 5.5 Sense
-
Badboys
őstag
Kérdezném az okosokat nem lehetséges az,hogy itt is a googl bekevert és nem látja a telefon a tárhelyet? Mivel itt nincs külső sd akkor valami más gebasz van. Mivel a 4.4 ben megint elvette a külső SD re telepítés lehetőségét. Igaz eddig nem volt ilyen jellegű problémám,hogy nem látja a térképcserélőt. A sense 6 telepítése óta van ilyen gondom hiába írom be az elérhetőséget akkor sem látja a cserélőt. Ez van a Sonynál is,de ott roottal megoldották és így látja a külső SD t. Itt viszont ugye nincs SD kártya, erre valaki aki vágja a témát. Root lehetőségem ugye az nincs mivel 4.4.2 Sense 6 tal .
-
Badboys
őstag
Van egy enyhe sanda érzésem a sense 6 al kapcsolatban,akiknek sikerült föltenni egy hibás verzió látott napvilágot. Egyre több anomáliával találkozok. Nem véletlenül vonták vissza szvsz. Ma is egész délután szoptam és nem jutottam 1 ről 2 re. Pedig tegnap már volt gyári vissza is és utána jött a gebasz. Furcsa volt,hogy alig akart elindulni. Már a sense 6 frissítés után is anomáliákkal indult. Újra indítás után egyszer alulra ki írja povered bi android máskor meg nem és még egyéb dolgok is vannak amit itt nem írhatok.
-
Badboys
őstag
Tehát erről beszélek ahol van az alkalmazások a nagyító a play és a beállítások azaz a 3 fekete pötty van ezt nem tudom eltüntetni. Sense 5.5 alatt ez nem látszott állandóan. Most csináltam egy gyári visszát és továbbra is folyamatosan látszik. Igaz alig akart életre kelni a telefon azt hittem be szart. A kamera teljesen használhatatlan lett fúl lila minden. Eddig ez sem volt. Ez nem is igazán érdekel mert nem használom. Valószínűleg megy szervizbe ez miatt 1-2 hónap múlva.
-
Badboys
őstag
A 4.4 nél volt,ha jól emlékszem még a kiadás napján visszavonták valami hiba folytán. Majd pár nap múltán visszatették javítva ,akik meg föltették kaptak egy javítást. Nem lehet,hogy most is ez van?
Tegnap kérdeztem csak nem kaptam választ most megint megpróbálom.
A beállítások menüben a 4.4 ben a lehúzós dokkot , ha lehúztam előjött a be állítások menü majd eltünt. Most nálam nem tudom eltüntetni vagy ilyen lett ,vagy beragadt? Szerintem beragadt valami erre kérnék megerősítést,hogy másnál is így van ? Nincs kedvem gyári visszát nyomni.
-
Badboys
őstag
Nem akarok okoskodni,de nem lehet,hogy visszavonták?
Más.
A beállításokban a fölső fekete dokksor nálam nem tűnik el mint régen ez akkor most így marad? Lehúztam a be állításokhoz és úgy maradt. -
-
Badboys
őstag
http://pcworld.hu/mobil/levaltottak-a-samsung-vezeto-designeret.html
-
Badboys
őstag
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Próbálj meg elindítani egy vásárlást. Mereven elfog zárkózni a személyes találkozótól. Esetleg bele megy,de nem fog elmenni. Egyébként a PH is árúsitják már linkeltem a napokban. Ott a srác oda írta nem eredeti One hanem ÍOne néven adja. Egyébként még a csomagolása is megszólalásig hasonlít az eredetire. Mindenűt csak az One fölirat látható. Igaz ott van a specifikáció ami egyértelműen bizonyítja a hamisítás tényét.
-
Badboys
őstag
Ahogy elnézem a leírásokat megkapjuk a Sense 6 ot csak sajnos nem mindent. Toszódjanak meg. Pedig azt hittem végre megszűnik az az undormány alsó fekete sáv.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Köszi az infót akik válaszoltak el sem tudom képzelni akkor mi a bánatom van vele. Baromira nincs kedvem megint egy HR t nyomni. Pedig az elsőnél nem engedtem semmit sem vissza települni inkább mindent újra raktam.
Nem sokára én is adom szervizbe kamera lilulás 1-2 festék pötty hiány, nem tölt 100% ra egyéb nyalánkság. Talán utána meg javul.
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy másnál sem vált automatikusan nagy kezdőbetűre? Nagyon zavaró,pedig már nyomtam egy HR t is és így sem működik. Sem SMS sem email írásakor. Frissítés előtt volt a beállításokban olyan opció,hogy automatikus nagybetű most nem találom a szokott helyen. A nyelvek és billentyűzetekben volt anno.
-
Badboys
őstag
válasz
CptAdamica #25297 üzenetére
Nézd meg amit linkeltem mindenütt HTC fölirat szerepel. Még a doboz is ua.
-
Badboys
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged