- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sheepczx #34369 üzenetére
Igen.
Tegnap frissült az android nálam, three.De már előtte is volt ez a probléma és nem jövök rá mit kellene tennem.
Azzal kezdte,hogy a gyári HTC bluetooth fülessel nem mindig kommunikált,eldobta beszélgetés közben meg ilyenek.
Most meg ha kikapcsolom visszakapcsol magától.
Nem tudom mi az oka. -
Sziasztok!
Arra tud esetleg vki magyarázatot vagy megoldást,hogy amikor kikapcsolom a bluetooth-t,akkor ne kapcsoljon vissza magától pár másodpercen belül ?
Nem tudom miért csinálja. -
válasz
s3nsitivity #29321 üzenetére
Mi az amit le kellene mentenem ?
Mit hagy meg a készüléken ?
-
válasz
FGyula30 #29318 üzenetére
Egyik legrégebbi használója vagyok a telefonnak.
Ugy jön ide,hogy azóta használom a telefont,és semmit nem csináltam vele,csak hagytam hogy frissitse az uj sw-re.Ha vissza nézel még az elejére amikor megnyilt a topic láthatod,hogy én voltam az aki a legjobban magasztalta ezt a telefont,mert ugy volt,és szuper készülék. Hiába jöttek ki az ujabbak egyik miatt sem fogom lecserélni,pedig megtehetném,hogy mindegyiket kipróbálom,de nem érdekel,mert az M7 hardverezettsége még mindig bőven sok mindenre.
A design-al semmi baj nincs.
Sokan járnak ide hisztizni,ezért is nem olvastam sokáig a topicot.
Most segítségre lett volna szükségem,erről is szól ez a topic ill. a PH.
Ennyi.Nem kell senkivel sem egyet értenem,csak próbáltam segítséget kérni.
Ha pedig velem nem ért egyet vki,akkor ignorálja a hozzászólásomat.
Beszólásokkal és b@szogatással nem leszünk előrébb.
Simple as that.#29319 s3nsitivity : Lehetne konkrétumot írni és nem rövidítést ?
Akkor talán majd értem mit írsz. -
válasz
FGyula30 #29315 üzenetére
Skype,Viber,Tango,Ovooo,Maps...
Skype-ból konkrétan nem tudok kilépni,csak ha az apps-nál törlöm az adatokat.Nem is az a célom,hogy találjak még egy felhasználót akinek olyan ,mint nekem.
Én megoldani szeretném ezt,mert nincs szándékomban lecserélni a telefont közel 1.5 év után sem. -
Még eddig semmit nem csináltam vele,csak használtam.
#29310 enginev3.0 : Mert akadoznak rajta dolgok.
#29308 jozso1989 :
Még Angliában is az első 50 ember között voltam aki megkapta a telefont a bejelenése után,nemhogy Mo.-on,ahol még csak álmodoztak róla.
Szóval légyszi ne akard nekem megmagyarázni lassultak-e a dolgok azóta a telefonon illetve hibáznek-e progik.Ugyanazok amiket használtam végig. És csak az sw frissült. -
Sziasztok!
Nekem még mindig a jó kis M7 van.
Tavaly március óta.Nem is tervezem lecserélni.
Éppen ezért kérnék segítséget.
Viszont egyre rosszabbak (sztem) a szoftverek amiket kidobálnak rá gyárilag.
Nem teljes egészében,de vannak dolgok amik szarakodnak.Tudnátok nekem adni egy gyors stabil verziót ?
Illetve egy leírást,hogyan mit kell csinálnom ?Jelenleg 4.4.2
5.12.771.3
verzió van rajta. -
Sziasztok!
Az lenne e kérdésem,hogy tesztelte-e vki a telefont,mennyit bir az akksija videó lejátszás tekintetében. Megnéznék hazafelé a repülőgépen 1-2 filmet.
-
válasz
Nuada herceg #25435 üzenetére
Most végre elindult telefon.
Az tény,hogy az aksija haldoklik.
Most elkezdte tölteni a gyári töltő.
De 0%-ról indult a töltés,pedig vmi 25% körül volt.És nagyon lassan tölti.
Mindjárt megnézem másik töltővel is. -
válasz
akoska07 #25429 üzenetére
Rádugtam ismét a szgépre,mert a sima töltésre nem reagált semmit.
Most a piros led villog rajta.sosem láttam még így,
ha töltöm akkor folyamatosan világít,majd átvált zöldre amikor feltöltötte.Van egy olyan érzésem,hogy bekrepált az akksija.
Az állapotjelző LED:
Folyamatosan zölden világít, ha a HTC One csatlakozik a hálózati tápegységhez vagy egy számítógéphez és az akkumulátor teljesen fel van töltve.
Villogó zöld fénnyel világít, ha függőben lévő üzenete van.
Folyamatosan narancssárgán világít, ha az akkumulátor töltődik.
Narancssárgán villog, ha az akkumulátor töltöttségi szintje nagyon alacsony.Én még sosem láttam narancssárgán világítani.
-
Sziasztok!
Használom már a telefonomat tavaly március óta.
Még soha semmilyen problémám nem volt vele.
És most egyszer csak leállt.
Nem volt lemerülve.
Nem reagál semmilyen gombra,nem tudom bekapcsolni.
Nem reagál a töltésre sem.Tippek segítség ?
Ha rádugom a számítógépre csipog a gép,tehát érzékeli,de nem történik sehol semmi.
-
Az az egy tény,hogy ez egy probléma a HTC One-nál.
Nagyon háklis válogatós ilyen szempontból a telefon.Azt nem tudom,hogy ez szoftver függő vagy csak a telefon ezen audiós része ennyire érzékeny lenne. Nem próbáltam a telefont ilyen kiegészítőkkel tavaly márciusban amikor megkaptam a telefont. Az is tény,hogy az előző szoftverek jobbak voltak,mint az ujabbak.
Kaptam ajándékba egy samsung hm1200 fülest.
Kipróbáltam több telefonnal is.
Régebbi és ujabb szoftverrel ellátott készülékekkel is (4.1 - 4.2).
Nem volt probléma a fentebb leírt programok audiós kezelése bluetooth-on keresztül.Ezért írtam azt,hogy válogatós a telefon vagy az újabb szoftver.
-
Sikerült letesztelni a Jabra Clear-t.
Skype-ban elinditja a hivást a fülesről,és amikor felveszik a hivást,akkor átvált a telefon hangszórójára a hang. A skype-ban lehetne átváltani a hangot bluetooth-ra,de semmi nem történik.
A bluetooth beállításokban ki van pipálva minden,vagyis bármivel használhatja a fülest. -
Sziasztok!
Rég jártam itt.
Ajánljatok nekem légyszi olyan vezeték nélküli bluetooth fülest ami 100% müködik minden egyes alkalmazással a telefonon. Beszélgetés,összes média,összes beszélgetős alkalmazás ami telepithető a telefonra.
Nem fejhallgatóra gondoltam,mert az zavarna munka közben.
Ilyesmi fazon kellene.Egyik ismerősöm vett egy Jabra-t az iphone-jához,és skype-ol vele meg minden.
Ha ma találkozok vele akkor le fogom tesztelni az enyémmel is. -
válasz
akoska07 #17280 üzenetére
Na én most kipróbáltam.
Elég gyorsan megy át a cucc.
Bekapcsoltuk mindketten az NFC-t.
Egyszerüen megnyitottam egy képet ,hozzáérintettem a telefonjához aztán nekem meg kellett érinteni a képernyőt majd ujra hozzáérinteni a telefonjához (neki azt irta bejövő sugár...) és már küldte is át a cuccot.
Király.#17282 hurrikan : Sztem meg volt benne.
A háttérképet ugyanugy több oldalra osztotta fel nekem,most nem. -
Ne haragudj de sajnos nem emlékszem.
Addig tudtam amig akkor listában volt.
Az enyémet március 15.-én kaptam meg szóval ez előtte volt pár héttel.
Sajnos nem emlékszem...Utána néztem akkor a cuccnak (onnan tudom) és rohadt drága volt mindenhol.
Nálunk konkrétan az új ára 280font volt. -
válasz
BenHans #12855 üzenetére
Ahogy irtam is,ha lesz infóm mindenképp közölni fogom.
toeki : szerencse fel,
viszont a családba tuti nem kerülsz be.Luser2000 : 4G-t is tudja ?
Egyébként kinézetre biztosan nem,akkor lehetett volna Xperia Z is,még akkor amikor az első 1000 megrendelőnek adtak ajándékba egy olyan fülest hozzá ami 90k körül kóstál Mo.-on (is).
Ezen akkor el is gondolkodtam,de sajna a kijelző miatt elvetettem,mert hiába hallgatom hű de király hangzásban attól még a kijelzőt nekem kell bámulnom. -
válasz
BenHans #12852 üzenetére
Szerintem nem fognak majd róla sokat beszélni,mert nem fognak róla sokat tudni.
Leadjuk az üzletben és ők elküldik a szervizbe.
Amikor visszaérkezik szerintem semmit sem fognak tudni mondani a hiba okáról.
Ez elég szomoru.
Nekik nem,de nekem/nekünk igen.Meg fogom kérdezni természesetesen mi volt a gond,remélem kapok rá választ.
Sztem azt itt is meg fogom osztani.
Elnézést kérek ha elfelejtek majd privit irni ezzel kapcsolatban. -
válasz
Dexter-2000 #12846 üzenetére
Mire ?
Hát használni.A 2. az asszonyé egyébként.
A 3. az enyém lesz 2. telefonként másik telszámmal.#12847 BenHans : Szerencsére nálam nincs ilyen gond.
Egyik munkatársam mondta.
Hétfőn visszük vissza a szolgáltatóhoz (segítek neki).Eddig még sehol nem olvastam vagy hallottam ilyesmit a telefonnal kapcsolatban.
És ezt csinálta neki 4.1.2-vel majd a szolgáltató által kibocsájtott frissités után is 4.2.2-re is megtartotta ezt a fajta tulajdonságát a telefon.
Majd kideritik simkártya hiba vagy telefon. -
Találkozott már vki "simkártya eldobálásssal" a telefonnál ?
#12844 toeki : +1
Amugy én meg készülök megvenni a 3. One-t,ezuttal feketében
(nem szivesen,de másképp össze fogom keverni őket).
Próbáltam más telefont keresni,de egyszerüen mindig ennél a telefonnál lyukadok ki.
-
válasz
akoska07 #12112 üzenetére
A tokos teló az első példány,sajnos ő már részt vette egy komoly motor balesetben ami meg is látszik rajta,akkor még nem volt rajta tok. Ha visszamegyek szabiról akkor hivom is bankot,hogy cseréljük ki.
#12113 A 2. Vesztes : Semmi extra nem történt. (csak néha topicot is olvasni kellene
)
Akkor kaptam meg a várva várt telefont.Pirulát ne tőlem kérd,én csak az ajtót mutatom meg.
Addig is kövesd a fehér nyulat... -
+1Más (nem neked) :
Semmi baj a fülessel szépen és elég hangosan szól,viszont egyáltalán nem zavaró mások számára. Ez teljesen biztos. Március 15 óta abszolut biztos vagyok benne.Amugy meg még mindig legkirályabb teló,remélem igy marad még vagy 2 évig.
Samsungos csávó hamar ott hagyott mikor időtöltés képpen nyomkodtam a Note 10.1 tab-ot amig sorra kerültünk. Kérdezte segithet-e... mondtam igen,jöttem telót venni. Felcsillant a szeme egészen addig amig el nem mondtam,hogy HTC One veszek másodszor is.
-
Köszi az infót mindnekinek.
Megvettem a T-nél 0ft -ért elhoztam.
24x5990ft
A legolcsóbb a Mozaik S csomag azzal odaadják.A készülék teljesen hibátlan igy elsőre.
Se illesztési,se pixel hiba nem található rajta. -
Sziasztok!
Készülök megvenni a 2. HTC One-t.
Ezt már Magyarországon.Sikerült kilőni már a hibás készülékeket (pixel hiba,illesztési hiba) ?
T-nél veszem-venném...
-
Egyébként lehet rá vhogy olyan funkciót csinálni,hogy a szgép kameraként ismerje fel ?
Erre vmi infó ?
-
válasz
Dreamie #9470 üzenetére
Ez elég király cuccnak néz ki.
Igazából nekem csak állvány kellett volna,de ezzel a plusz lencsével nem kicsit dobhat a kameráján.
Reméljük,hogy nem ront rajta.Mondjuk van olyan is a listában amiről sztem simán le lehet venni a lencsét és csak a kamarerát ráfogatni.
Sajnos mind messze van,de körbe nézek itt is.
Egyébként lehet rá vhogy olyan funkciót csinálni,hogy a szgép kameraként ismerje fel ?
-
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már szó róla...
Keresnék egy állvány vagy ahhoz hasonló dolgot amire rá tudnám rakni a telefont.
Elég jó a kamera ahhoz,hogy bárhová lerakhassam és felvételt készíthessek vele.Ha vki tud vmit légyszi ne tartsa magában.
Köszönöm!
-
Ja ok igy már megvan. Nekem is be van állitva már rá egy tv a gyári távirányitóba.
Azt nem tudtam,hogy van hozzá külön progi is. Pénzért már hogyne lenne. -
Én meg azt hittem,hogy ebben is mi (U.K.) leszünk az elsők,de ennek is kell 2-3 hét amig elpostázzák.
Ahogy fentebb irtam is én igy is teljesen elégedett vagyok,remélem nem lesz semmi gond az uj sw-el.Mondjuk nem kapkodták el az egyszer biztos,ugyhogy én bizom a HTC-ben.-=Ghost=-,igen elvileg kiadták a 4.2.2-t
én nem tudom ugy leirni a nevedet de még ha kimásolom sem -
Nem lehet hogy nálam vmi opció nincs bekapcsolva és azért nem akar jönni semmilyen frissités ?
-
válasz
zsoleer #6655 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor lesz hajlandó frissitést engedélyezni a szolgáltató.
Az lesz a vége,hogy lecserélem egy függetlenre.Azt is remélem nem csesztek el semmit az uj sw-ben,mert március 15.-e óta hibátlanul müködik a készülék. Soha egy fagyás döccenés-röccenés,mindig minden azonnal történt.
-
Én nem tudom mit csinál a szolgáltatóm,de itt semmiféle frissités nem érhető el.
-
Nah látom elég nagy téma lett a tok
Akkor ujra megemlíteném,hogy van egy ilyen feleslegben.
Poetic Atmosphere Case for HTC One M7 Clear/Orange -
Kva jó a One kamerája,aki mást mond hazudik.
-
Sziasztok!
Frissitettem a hirdetést,és mentek privátok.
-
Sziasztok!
Gondoltam szólok.
frissitettem a hirdetést...
-
válasz
ForRedGlory #5751 üzenetére
Ez vakus kép ?
Ja nem,mert akkor világosabb lenne.Jobban belegondolva nem is rossz ez a kép.
Kicsi kontraszt hiányzik belőle,de ilyen fényviszonyok közt sztem ez jó. -
Sziasztok!
Bocsánat a ritka jelentkezésért.
Most megcsinálom a hirdetést a telefon tok(ok)nak.Már nem emlékszem pontosan ki melyiket szerette volna,belinkelem mindkettőt a hirdetésben.
Mondjuk én ugy emlékszem az ebay-es cucc-ot mondtam,hogy megszerzem,de a Poetic-ről is lehet szó.A részletek bent lesznek a hirdetésben. -
Segitsetek légyszi.
Képernyőt lezártam jelszóval és nem tudom hogy tüntessem el róla.
Pontosabban semmit nem tudsz csinálni a telefonnal amig be nem irod a jelszót.Közben rátaláltam....
-
Nah végre vagyunk a jó sokan.
Akkor kérdeznék és várom a véleményeket
,mert nem találtam megfelelő topicot ehhez.
Bluetooth headset-t akarok venni és nem tudom mi az amit érdemes.
Nem tudom milyen szempontokat kell nézni...Ha lehet vmi aksis verzió kellene,hogy ne kelljen mindig elemet cserélgetni benne.
Kényelmes legyen,mert sokat fog a "fülemen lógni".
Jól is nézzen ki,ne legyen tul nagy.Nem tudom mit kell még ehhez irni.
-
#5528 boksz : Már az elején megmondtam,hogy ebben az évben nem várható olyan készülék amitől tartania kell a One-nak.
Ez a legjobb és jó sokáig az is marad !
Nem tudom mivel fogják ezt majd felülmulni. Max egy jobb kamera jöhet bele,másra nincs szüksége,de én ezzel is teljesen elégedett vagyok. -
Irtatok többen is privátot a linkelt tokkal kapcsolatban.
Ha összegyült az x létszám akkor megveszem egyben őket.
Viszont a hazajutása várat magára,mert nem tudom még pontosan mikor jön ki a családból vki aki el tudja vinni vagy vmelyik ismerősöm el tudja vinni. Én csak augusztusban megyek haza (elvileg).
Lehet csinálok neki egy apróhirdetést és akkor ott konkrétan lehet rá jelentkezni.
Akkor ott nyoma lesz ki is volt az aki olyat szeretne,
mert elég sok privátot kapok más dolgok miatt is. -
Jó lenne,ha lenne olyan szinben is mint a beats felirat,az menne igazán az ezüsthöz.
Nem is értem miért nincs... -
Látom megy a "házikó" keresgetés a telefonnak.
Ha gondoljátok berendelek belőle vagy 20db-ot és amikor otthon leszek elpostázom. -
A kijelzőnek viszont nem hiszem,hogy befolysoló tényező lenne,hogy milyen szinű házba rakják bele,vagyis ugyanugy kaphat pixelhibás készüléket.
Az pedig elég g*ci huzás a szolgáltatóktól,hogy visszaforgatják.
Jahhhh tényleg... az Magyarország.
(gondolják,nem olvas mindenki PH-t,vagy más fórumot)
Ha visszaküldik,akkor nekik vszinü hamarabb becserélik,mint egy magánszemélynek. -
válasz
akoska07 #5063 üzenetére
Ugyenezen a helyen vásárolható független ezüst és fekete készülék egyaránt.
Itt másnapos szállitással kihozzák.
Ha most megvenném 11percen,belül akkor holnap itt lenne.Spark_777 : Kicsit érdekesen néz ki,gondolom a szine miatt tetszik neked.
Én személy szerint nem szeretem az ilyen kivitelezést. -
-
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Ez a felvétel is csak azt igazolja - This is The One !
-
válasz
HUTCHDB #4607 üzenetére
Jó képek lettek ezek,ne hallgass senkire.
csak irigykednek meg trollkodnak.
Más:
Nem esek át a ló másik oldalára,abszolut nem. Engem kvára nem hat meg a samsung mérhetelen marketingje. Hozzám sosem fog olyan kerülni főleg nem S3 - 4 -5 -6,mert tul sok a baj vele.
Samsungból egy telefon sikerült jól,az pedig az S Advance,a többi kuka.A One működik azóta is hibátlanul mióta hozzám került (márc. 15.)
És ha akarom sem tudom hibára kényszeríteni. -
Nem tudom mit műveltek a telefonnal,de nekem nem sikerült ilyeneket elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest