- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, eladó sorba került One-omról hogy lehet megtudni, hogy szolgáltató függő-e vagy sem? Másik sim kártya beletétele nem játszik, mert egész egyszerűen a környezetemben mindenki T-s. 2013 júniusában vettem, akkor valószínűleg nem független gondolom...
-
porkiy
aktív tag
Vettem új telót, a Htc-t beadtam szervízbe, a T-s azt mondta 14 nap alatt házhoz hozzák. 2013. júniusi, semmi mókolás nem volt rajta, a leadás előtt volt az első hard reset, a kamera már rég lilult, meg azt mondtam még, hogy az aksi merül....kiv. leszek....
-
porkiy
aktív tag
Telefoncsere előtt állok, és M7-emet megkapná feleségem. 13. júniusában vásárolt, minden gyári rajta, reset sem volt soha, kameralilulás miatt gondolom beadom szervízbe, papírok megvannak, van valami plusz info, amit tudnom kéne?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, honnan tudom meg, hogy milyen Bluetooth van a telóban?
Konkrétan ez menne vele?
http://xiaomishop.hu/termek/xiaomi-mi-band-fitnesz-karkoto-fekete/
Köszi. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, valami elállítódott az Mx Playerben, filmeknél kiírja, hogy a hang (AC3) nem támogatott, próbáljak meg egy másik egyedi kodeket, hogy kell visszaállítani? Köszi előre is a segítséget...
-
porkiy
aktív tag
válasz
robit74 #30910 üzenetére
ugyan ez volt a bajom, megcsináltam amit írtál, és ez lett, bár lehet, hogy nem ettől:
"Csak nekem tűnt el a mentés/visszaállításból a biztonsági mentés azonnal, vagy valami ilyesmi opció, amire ha rányomtam régebben elkezdett azonnal menteni? Meg az automatikus mentést sem lehet beállítani, mint régebben...." -
porkiy
aktív tag
Csak nekem tűnt el a mentés/visszaállításból a biztonsági mentés azonnal, vagy valami ilyesmi opció, amire ha rányomtam régebben elkezdett azonnal menteni? Meg az automatikus mentést sem lehet beállítani, mint régebben....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valamilyen jó hívásrögzítő progit, amit eddig próbáltam a hívó hangját nagyon halkan veszi csak fel....
Más, szerintetek megéri cserélni MI4-re az M7-et? -
porkiy
aktív tag
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #30547 üzenetére
Igazából még nem forgattam fel a lakást, de elsőre semmi, csak a teló doboza meg a tartozékok....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tavaly május-júniusban vettem a telót, T-s, előfizus, részletre, gyári rajta minden, az lenne a kérdésem, hogy ha a 2 év letelte előtt vinném a kamerát meg ami még esetleg addig lesz gariban javíttatni, de sehol sem találom a papírjait akkor elhajtanak? Vagy IMEI szám alapján megcsinálják?
Köszi..... -
porkiy
aktív tag
Powerbankon két kimenet, 1, és 2 A, nekem az utóbbi kell, ugye?
-
porkiy
aktív tag
Ha valaki nem tudná, mint én, mi az az ART: "Fontos kiemelni az ART (a rövidítés az Android Runtime szavakat takarja), mely egy alternatív futtatókörnyezetet jelöl, ami ha minden jól megy, a jelenleg használt Dalvik utódja lesz. A Google által két éve fejlesztett runtime-ról egyelőre nem sok hivatalos információ látott napvilágot, a hivatalos fejlesztői oldalon mindössze a megoldás kísérleti mivoltát emelik ki. A KitKattel telepített eszközökben már aktiválni lehet az ART-ot, mi a kezdetek óta áttértünk rá. Aktiválás után a pletykák szerint hosszabb rendelkezésre állási időt és jobb teljesítményt tesz lehetővé, mivel Dalvik futás idejű fordítása (just in time, azaz JIT) helyett az alkalmazások a telepítés során fordulnak gépi kódra (ahead of time, azaz AOT), azaz nem használat közben, hanem installáláskor készül belőlük futtatható állomány. Ezáltal viszont nő az alkalmazások mérete, illetve a telepítési idő is hosszabb lesz."
-
porkiy
aktív tag
Az nektek is úgy működik, hogy ha sima fülessel, nem headsetessel, hanem olyannal, amin nincs mikrofon hallgatjátok a zenét és hívnak akkor ha felveszem hallom a hívót, de ő nem hall engem? Ki kell húzni a fülest, hogy halljon, hiába emelem a telefont a számhoz előtte....
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #30217 üzenetére
Ez hogy is működik?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, bocs, h már megint ezt kérdezem, de ismét nem találom, hogy hol lehet a beállításokban a gsm/3g hálózatot változtatni, valaki tudna segíteni?
-
porkiy
aktív tag
Lehet az, h az extrem energiaizé bekapcsolásával jobban merül a teló, mint simán? Konkrétan tegnap extrémmel 7 óra alatt 25 %, ma simán 20 % majdnem ua használat mellett....
-
porkiy
aktív tag
Nekem több navi is fennvan (a hátombetűs, Navigon, Sygc) a biztonság kedvéért ha az egyik nem működne....lehet, h ebben az esetben a kevesebb jobb lenne?
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #29480 üzenetére
Köszi, ez segített.
-
porkiy
aktív tag
Mostanában a gyári galéria rendszeresen leáll, van esetleg helyette valami jobb?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, olvasom, hogy powebankot használtok, milyet érdemes venni? Egyeznie kell a mAh-nak, vagy lehet magasabb? Hol érdemes venni?
-
porkiy
aktív tag
Ma extrem energia bekapccsal. 12 óra alatt 40 %-ot esett az aksi pár hívás/sms mellet, nem tudom ez mennyire jó/rossz....
Tényleg, nem tudtok valamilyen időzítő programot, ami pl este 11-kor bekapcsolná az extr. energiát, reggel 6--kor meg kikapcsolná? -
porkiy
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29251 üzenetére
Sziasztok, ezt merre található: "gomb az összes utoljára használt program törlésére".
-
porkiy
aktív tag
válasz
szekra #29038 üzenetére
Úgy tudom, hogy nincs olyan, ami az alkalmazásokat is visszarakja, legalábbis a htc-s ember chatben ezt írta nekem, az appokat külön kell visszarakosgatni....azt mondják nem nagy ügy leszedni gplayről, de mi van ha nem csak onnan vannak fent programnok?
Akku kérdés ismét: Keepalive 21,29 %, Beállítástároló 21,29 %, ezek micsodák és hogy lehet kilőni ha nem kell (simán nem engedi)?
-
porkiy
aktív tag
Nem tudom mit sikerült átállítanom, de ma reggelre írd és mondd 5 %-ot esett
Tiger, ha Redplee-nek nem kell engem lehet, h érdekelne.....
-
porkiy
aktív tag
válasz
Stunts666 #28938 üzenetére
Én félek a resettől annyi minden van fenn és nem akarom, h elszálljon....nem tudom hogy lehet visszarakni mentésből....
Más, hogy lehetne újra életre kelteni a felolvasást? Most ez van:
http://kepfeltoltes.hu/140702/Screenshot_2014-07-02-19-50-57_www.kepfeltoltes.hu_.png -
porkiy
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/140701/Screenshot_2014-07-01-11-10-38_www.kepfeltoltes.hu_.png
Miért van 2x a blinkfeed, és ha kilövöm akad egyet a home gombra és visszatölti magát....
(Hogy kell rendesen képet linkelni?
)
-
porkiy
aktív tag
Most látom, hogy a Blinkfeed megint 16 %-ot fogyaszt, de nincs is a képernyők között, hogy lehet kilőni ezt is meg a google+-t is a háttérből? Greenify nem engedi....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, mostanában megint 15 %-ot merül éjszaka 6-7 helyett, elkezdtem nézegetni monitorban, láttam, h google+ és blinkfeed fogyaszt (utóbbi pedig ki van kapcsolva), próbálgattam törtölgetni, irogatott ott valamiket, erre az összes kezdőképernyő widgetje törlődütt és a google lett az egyetlen ikon, minden más eltünt, nem törlődött a telefonról semmilyen alkalmazás, csak a kezdőképernyők módosultak....most pakolgathatom vissza a mappákat, widgeteket....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a Blinkfeed-et hogy lehet eltüntetni? Régebben tudtam, de most sehol sem találom.... köszi.
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #28048 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, feltelepült a hatodik érzék (T-mobile) és két kérdésem lenne: 1. Az óra/időjárás kombó tényleg fehér lett, és nem lehet visszacsinálni feketére? 2. Vannak új htc háttérképek, azokat szeretném betenni képernyőzár háttérnek, de nem lehet csak saját képet, hol találhatóak meg a HTC-sek, h elmentsem a sima képek közé?
Köszi előre is a helpet... -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az normális, hogy egyes játékoknál 42-44 celsius-ra felmelegszik a telefon?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, miért van az, hogy ha rádugom a telót a pc-re usb nem ismerhető fel üzenettel fogad? Tegnap még simán ment, csak pár fájl-t akarok átmásolni rá.....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ha naponta délután-este vagyok folyamatosan wifin érdemes felrakni valamilyen tűzfalat, blokkoló progit? Comodo-ról vélemény?
-
porkiy
aktív tag
válasz
Ununqatrium #24886 üzenetére
Köszönöm mind2 segítséget. Felraktam, de egyes avi-knak nincs hangja. (Tegnap még a dice player-rel is szólt rendesen....)
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, használ valaki Dice playert? Nekem tegnap óta összeakad, volt telefon újraindítás is, meg a programot is újraraktam, van olyan avi, amit nem játszik le, mást meg igen, van, ahol nincs hang. Tgenap még tökéletesen működött. A gyári ugye pár típust alapból nem visz, van valami javaslat más bevált lejátszóra?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az airdroidot hogy lehet eltávolítani?
http://kepkezelo.com/images/yykpuy915dfm5exz92.png
Nekem nem sikerül sehogy....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ez megvan valahol a sima One-nál is:
http://www.htc.com/hu/support/htc-one-mini/howto/382834.html -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a képernyő mentett képeit merre találom a kártyán?
-
porkiy
aktív tag
válasz
djapor96 #17390 üzenetére
Nem.
Ha kiveszed a zsebedből megjelenik a képernyő anélkül, h nyomtad volna a power gombot. És ha beállítod mondjuk 60 fokra a dőlésszöget ha zsebre rakod (fejjel lefelé, képernyővel befelé szoktam, h ha esetleg nekimegyek valaminak zsebbel, mondjuk asztal sarka ne sérüljön a screen) magától készenlétbe megy.... -
porkiy
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket, igazából már csak az a zavaró, h az Enhanced SMS felolvasó, és a Gravity Sensor (ami segítségével nem kell nyomkodni a power gombot, ha pl. kiveszem a zsebemből a telót) megjelenik a lehúzott status bar-ban, h futnak. Tudom, nem kimagaslóan vészes dolog, de mégis, na....
-
porkiy
aktív tag
Még egy kérdés, resetnél a felrakott appok (pl. gps) törlődnek? Jelenleg 92 db van rajta, ne mondjátok, h mindet újra kell rakni, mert a bizt. mentés erre nem megoldás....
-
porkiy
aktív tag
1. Az MTP mód engedélyezve szöveget el lehet valahogy tüntetni az ért. sávból?
2. Eddig még nem csináltam resetet, nem is szinkronizálom a telót semmivel, ha le lehet menteni a cuccokat, a beállítások, csengőhangok, képek, játékok, programok. filmek közül mi marad meg? Vagy mindezt el lehet menteni és utána visszaállítani? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, most megyek és elolvasom a 1. hsz-t.... -
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17342 üzenetére
Sose találtam volna meg, köszönöm. Bár mondjuk nekem ott csak 8 féle widget jelenik meg.....
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17340 üzenetére
Köszönöm, végiggondolom pro-kontra a dolgot. Még1 dolog:
7. A feloldó képernyőn a sima háttérfeloldósnál is vannak widgetek jobbra görgetve vehetők fel, akár 5db is, ezt merre is kéne keresnem? -
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17328 üzenetére
Nem volt, és nem is szándékozok ilyet csinálni, de ne már h máshogy nem lehet, nem arra van a frissítés, h jobban kezelhető kegyen a telefon ahelyett, h csomó bosszúságot, meg újratelepítést okozzon?!?
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17325 üzenetére
Biztos nem, mert nem tudom mire gondolsz. Mi az az Fr?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a legutóbbi frissítés után (T-s, valami 600 mb, kb 2 nappal ezelőtt) ti nem tapasztaltatok ilyeneket:
1. a TTS szövegfelolvasó laggol, a magyar hang eltűnt,
2. bekapcsoláskor az értesítési sávot telepakolja háttérben futó programokkal és csak egyesével lehet eltüntetni onnan
3. a telefon érezhetően lassabban reagál az érintésre.
Valami elállítodott, vagy át kéne állítani?
Köszi előre is a segítő válaszokat. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, frissítettem a telót, fent középen az az ikon az micsoda, és hogy lehet eltüntetni?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/68837317/Screenshot_2013-11-07-08-34-00.png
Köszi. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az emberek widgetben csak a 4x4-es méret van, kisebb, ilyen oszlop szerű 1x4-es nincs, mint a régebbi htc-knél?
-
porkiy
aktív tag
Hogy lehet elérni, h a Blinkfeedben megjelenjenek a galériában lévő képek? Ha a kijelöléseknél bepipálom akkor sem jelenik meg....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, este 10-től reggel 6-ig 10-11%-os aksicsökkenés az belefér? Érdemes esetleg a lwp sima képre cserélni, várható ettől néminemű pozitív változás?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok megköszönve az eddigi segítséget: a balszélső kezdőképernyőn, amit nem lehet eltüntetni (binkfeed vagy mi) a kijelöléseknél ott van a a galéria, de ha kipipálom nem történik semmi, valamit be kell ég állítani külön?
-
porkiy
aktív tag
Köszönöm.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ami képeket be lehet állítani háttérnek "htc képek"-ként azok merre vannak a memeóriakártyán?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, más nem tapasztalta, h az ébresztő pár mp-es csengés után magától szundi üzemmódba kapcsol? Vagy valamit rosszul állítottam be?
-
porkiy
aktív tag
Mi az a Gsam?
-
porkiy
aktív tag
Esetleg vki erre vmit:
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy mp3 a megfelelő helyen, amit fájlkezelőből indítva lejátszik a telefon, de ha be akarom állítani csengőhangnak v. ébresztőnek oda is be tudom tenni, de egyszerűen nincs hangja, miért lehet ez? -
porkiy
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy mp3 a megfelelő helyen, amit fájlkezelőből indítva lejátszik a telefon, de ha be akarom állítani csengőhangnak v. ébresztőnek oda is be tudom tenni, de egyszerűen nincs hangja, miért lehet ez?
-
porkiy
aktív tag
Valahogy az animációt a menüben, lépkedésekben ki lehet kapcsolnio, vagy csak én emléxem rosszul, hogy a korábbi verzióban nem volt, vagy nem ennyire látványos?
-
porkiy
aktív tag
Nem arról volt szó, h a frissítés után a blinkfeedet el lehet távolítani? És korábban volt szó valamilyen sáv eltávolításáról is, melyikre gondoltatok?
-
porkiy
aktív tag
10 perce elérte a szoftverfrissítés letöltése a 100 %-ot, ilyenkor mi van?
-
porkiy
aktív tag
Most, h olvasgatlak titeket én is rákerestem a frissítésre, és elkezdtem letölteni, 416 MB, nem semmi....
-
porkiy
aktív tag
Ha átállítom a fényképező/kamera tulajdonságait és utána ki/belépek az alkalmazásból visszaáll alapbeállításra, ezen nem lehet változtatni?
-
porkiy
aktív tag
Köszönöm a segítséget, megtaláltam a beállításokban mind2-t.
Más: ha átállítom a fényképező/kamera tulajdonságait és utána ki/belépek az alkalmazásból visszaáll alapbeállításra, ezen nem lehet változtatni?
-
porkiy
aktív tag
Belehet azt valahogy állítani, h gmail, vagy Fb üzenet érkezésekor más hangot adjon ki a telefon, mint sms érkezésekor?
-
porkiy
aktív tag
Esetleg valami jó live wallpaper ajánlat, ami a napszaknak megfelelően változik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest