- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26583 üzenetére
fr-t mindenképp csinálj, ha utána gyári szűzen is igy működik akkor szerviz, ha jó akkor a programokat egyesével telepitve kiszűrheted, hogy melyik kavar be
-
dani3l
őstag
válasz
Feribacsi555 #26581 üzenetére
Mire kell olyan nagyon a szabad ram?
Azert van a ram, hogy hasznalva legyen. Ha 1-1,2 giga foglalt, akkor is meg mindig majdnem a fele szabad, az böven eleg barmire.. Nekem is annyi szokott lenni, megsincs soha egy akadas sem.
Kiveve persze a facebookot, de arrol meg mindenki tudja, hogy alapbol szar, teljesen mindegy, milyen hw van alatta. Az meg iOS-en is akad.. -
Jolet
őstag
válasz
Feribacsi555 #26581 üzenetére
a facebook nálam is akadozik bármiről is nézem, akár wifi akár 4g
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Feribacsi555 #26541 üzenetére
Nezd meg az alkalmazasok kozott, mennyi ramot hasznal nlam olyan 250mb felet mar kezd vacakolni de 350 nel mar nagyon erezheto!
Ami erdekes hogy hiaba lovom ki csak a vibert az alkalmazasokbol, ha ujra elinditom ugyan annyi ramml indul el -
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #22043 üzenetére
hogy mennyi fény van, nappal meg nagyfényben leveszi, este kisebb fényben bekapcsolja
-
Badboys
őstag
válasz
Feribacsi555 #22040 üzenetére
Hát az ilyen hol világít hol nem a szenzor vezérli.
-
Nightfall75
tag
válasz
Feribacsi555 #22036 üzenetére
Azért nem tudod állítani, mert nem lehet. Kivéve ha rootolva vagy, akkor pl ezzel az app-al.
-
csacsi67
addikt
válasz
Feribacsi555 #22036 üzenetére
Mit akarsz rajta állitani_?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Feribacsi555 #21892 üzenetére
Ha nyomod a bekapcsológombot 10 vagy 15 másodpercig nem kezd el villogni alul a két gomb? Ha nem akkor garancia
-
saintex72
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #21892 üzenetére
Olvastam már itt valami hasonlót. Próbáld ki, hogy a kijelző fölött a szenzorokat megvilágítod erős fénnyel bekapcsolás közben.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Feribacsi555 #13555 üzenetére
Nekem meg a szurke jon be jobban, mondom ezt ugy, hogy volt szurke es most fekete van. A fekete marha kenyes...es egybol csunyul ha poros lesz, plusz izombol latszik rajta az ujjlenyomat, es ha telefonalas utan elveszed a fuledtol...hat...
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #13180 üzenetére
Elvileg 4G-ként kéne jelezze.
(#13181) adam.zoltvai: nincs még végleges FOTA 4.3.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12819 üzenetére
hát ezt úgy hivják hogy "feature" =)
-
Laca1212
őstag
válasz
Feribacsi555 #12515 üzenetére
Nem kötekedés...De a 3 nap alatt 2 perc telefonálás az mi? Meg a napi 30 perc kijelzőidő? Ugyan...
-
Bilux
veterán
válasz
Én egy valós készenléti időre lennék kiváncsi.
-
mumk1
addikt
válasz
A 2 perc 37 másodperc alatt azért nagy beszélgetés nem lehetett.
-
Loboda
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12511 üzenetére
Már bocs de ennek mi értelme van?
Egyszerű, ha nem használod nem merül! -
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #12511 üzenetére
Van aki vitrinben tárolja, és van aki okostelefonként használja. Itt a topikban inkább ez utóbbi a gyakori, de 1-2 kivétel azért mindig akad.
(#12512) Kokufuu1986
Még nem tettem fel. Nem tudok róla mondani semmit.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12390 üzenetére
Én úgy tudm hogy a HTC itthon garipapír nélkül pl azt nézi meg mikor gyártották a telót és onnantól veszi a 2 év garit, szal akor vszeg elfogadják a külföldi garipapírt ha meg nem akkor sincs gond, max 1-2 hónappal kurtítják a garit.
-
Next Win ®
tag
válasz
Feribacsi555 #12390 üzenetére
Köszönöm, ezt még megérdeklődöm.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12359 üzenetére
Igen ezt.
Egy kis kedvcsináló. -
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #12352 üzenetére
Jó neked, én már másfél hónapja megrendeltem ThorsHUN - tól, de még semmi... :/
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12355 üzenetére
Ne vedd le! Egyszer levettem és el is engedett az egyik saroknál a gumi ragasztása. Mondjuk elküldtem a képet róla a poeticnek és küldtek újat.
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12352 üzenetére
Jó választás.
-
istnag
addikt
válasz
Feribacsi555 #12331 üzenetére
Én kiváncsiságból csak ráengedném ezt:
[link]
Hátha talál valami kis appot. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szerintem alkalmazás lehet, mert nekem egyszer se csinálta pl.
-
mumk1
addikt
válasz
Szintén zenész.
Még nem jöttem rá mi lehet az oka, de mivel csak az utóbbi időben kezdte el csinálni, gyanítom hogy valami alkalmazás lehet a ludas. Már csak azért is gondolom, mert nekem nem gyári rom van rajta. -
MerLinh
senior tag
válasz
jah nekem is, le kell venni a hangot éjszakára =)
-
GALARDO
addikt
válasz
Igen, előfordul.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #12221 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezeken valahogy átsiklott a tekintetem.
Vettem OTG kábelt, de csak mSD-t látja a one, pendrivot nem. Mi lehet az oka? Vagy mire kell formázni?
-
g0n21
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12200 üzenetére
+1
Van jópár megvett progim, játékom, csak még lusta voltam újra telepíteni One-on, de play nem az árát írja ki, hanem hogy purchased
Red Bull Fan - nem akartál linkelni?
-
Valkűr
addikt
válasz
Na hát nálam ez nem jött össze, főleg mivel ahogy írom a termék már nem volt megtalálható a playen, vagy ha volt is más néven, utána pedig teljesen megszünt...Akkor az én esetem lehet valami egyedi volt, de akkor ez 2000 forintomba fájt amit pár hétig élvezhettem.
-
Szpisti
addikt
válasz
Így van. Sőt a fiam ugyanúgy az én google fiókomat használja, és amiket megvettem, azokat ő is le tudja szedni a telójára... Gondolom ma észreveszi, hogy már az Asphalt 8 is ott figyel a megvett appok között...
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #12153 üzenetére
Mire gondolsz, mit szeretnél vezérelni? Vannak kimondott vézérlő alkalmazások...Én pld a rendszerem tv, cd, erősitő egy adott alkalmazással használom...VAn Samsung, Onkyo, Pioneer , Lg és még ki tudja milyen márkákhoz..
-
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #11879 üzenetére
Hát igen, de tényleg az egyik legjobb tok szerintem, habár most elgondolkodtam is ezen a full body skinen, csak nem tudom megítélni, hogy nem tűnik e esetleg gagyinak egy folia egy ilyen telefonon
-
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #11877 üzenetére
Amazon nem szállít Mo-ra, ilyenkor érdemes pl. ebayról rendelni úgy hogy többen összeálltok. Rendelési idő meg... én is így rendeltem ( ThorsHUN "tól" - többen vagyunk) elv. ő valahogy megoldotta amazonrol ingyen szállítással , de már több mint 1 hónapja hogy meg lett rendelve, igaz volt adm. hiba is de ha jól olvastam USA-bol átl. rendelési idő 1 hét.
-
engine88
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #11872 üzenetére
Nekem is neha elrepul a telo kihuzasnal olyan erovel kell kihuzni.
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #11663 üzenetére
Üdv a csapatban...Örülök, h sokan nem márkát, hanem minőséget szeretnének venni a pénzükért...Abban pedig most a HTC sztem nagyot alkotott...Lekopogjam nekem a HOX mellett sem voltak azok a hibák amiket sokan nehezményeztek...Lehet mindig csak kifogtam, le is kopogom...
-
ferrari1
őstag
válasz
Feribacsi555 #11527 üzenetére
Köszönöm, de a MoreLocale 4.2.2 alatt nem működik
[link]
-
zsoleer
senior tag
válasz
Feribacsi555 #10247 üzenetére
Pedig minden áron ilyen készüléket szeretnék de sajnos lehet le kell mondanom róla, az S4- sem tökéletes de ott legalább van 2 év prémium garancia!
-
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #9852 üzenetére
Nekem ez nem pixel hibának tűnik.
Vagy ha az, akkor egymás mellett egész sok van. 468 ppi kijelzőnél nem ekkorák a pixelek.
Hogy kijelzőhiba az biztos, de szerintem nem pixel hiba. Esetedben ez akár még jó is lehet. -
asddsa
tag
válasz
Feribacsi555 #8459 üzenetére
En vettem..
-
g0n21
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7873 üzenetére
"Garancia
A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓK
Az ujgsm.hu Webáruház a vásárló felé közvetlen jótállást vállal azért, hogy az általa vásárolt mobiltelefon és annak tartozékai (továbbiakban: a "Termék") a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű+ 1 év szoftver). Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. A gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni."
Na akkor bolti gari? (idézet az általad linkelt honlapról)
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #7873 üzenetére
Az oldalukon azt írják 1év teljeskörű + 1év szoftver. A szoftvergari=0-val. Innen neked kell tudni, hogy így megéri-e. Szerintem nem.
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #7869 üzenetére
Nem gyártói garanciás az ár. Az M7 még a belsős fejlesztési neve volt. A 801x pedig a pontos típusszám, abból derül ki, hogy LTE-s vagy nem például.
-
O N E
tag
válasz
Feribacsi555 #7869 üzenetére
Az M7 a One kódneve, de nem tudom mi az a 801n, van 801e, 801s, 801t is
-
válasz
Feribacsi555 #7684 üzenetére
szia,
az expansys okés, gyártói garival kapod, közvetlenül a gyártói szervizzel is intézheted az esetleges garanciális ügyet, de akár az expansys által is, lásd; link (6. Garancia, garanciális javítás)
a gsm boltoknál jellemzően nem mindig jelent jót az eu garancia, érdemes elolvasni a vonatkozó szabályozásukat, mert sokszor nem gyártói garancia adott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest